2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yedik yemeğimizi allahın izni ile bitti bugün
çok şükür öle kasmadı beni..
ama son dk.ellerim titremeye başaldı...

allahım çok şükür diyorum.bu arada klima hayatmış Annecim seni seviyorum.eşim aradı anneme sevgili kaynaacım çok teşekkürler hayata döndüm dedi şaşırdım vallaakannehir

selam kizlar a.s.

ay oruc milletin kafasina vurur sizin cenenize vurmus be :)))) bian yanliş bi topice girdigimi düşündüm :))) alişmişim 1-2 sayfa gecmiş okumaya roman gibi geldi bu sefer :) kafamda da bişi kalmadi :))

bilseydim bukadar kalabalik oldugunu girerdim bende :)

ay geceden beri yat kalk yat kalk salak gibi oldum :))) gecede sahuru kacircam diye 3 alarm kurdum :)) alarm calmadan uyandim :) cok sukur rahat gecti bugun..hiç acikmadim..ama sonlara dogru susuzluk baş gösterdi tabi :) bütün günü kizimla oynaşarak geçirdim desem yeridir :)) aksama dogru uyutmadim da onu..iftardan önce yemegini yedirip banyo yaptim hemen uyudu kuzum :))) cok yoruldu bugun :)

iftarda da bişey yiyemedim valla..corba tikadi..kaç bardak su içtigimi bilmiyorum zaten :)) menude domates corbasi tavuk makarna salata vardi :) ama corba yetti yani :)

masami topladim namazimi kildim bulaşiklari hallettim şimdide kahve keyfi yapiyorum balkonda :) ay yatsi okunuyor..ne cabuk gecmiş vakit :) eşiminde baş agrisi tuttu..o da yatti..tv de de bişi yok..

1.günü atlattik :) hayirli olsun..oruclunun iftarvakti sevinci gibi bi huzur yok ya..cok seviyorum ramazani :)

hadi öptüm hepinizi kocamanca :) kimseler yok :)

valla canım ben sadece benim annemler böle bize deli gibi yapıyor zannederdşm ahh analare vahh analar Allah basımızdan eksik etmesin
anacıgının ellerine saglık kesesine bereket

Allah kabul etsin oruçlarınızı arkadaşlara.s.
sizlerinde Allah kabul etsin canımm

allahım çok şükür diyorum.bu arada klima hayatmış Annecim seni seviyorum.eşim aradı anneme sevgili kaynaacım çok teşekkürler hayata döndüm dedi şaşırdım vallaakannehir
iyi maşallah bak aferin kocana
selam canım hoşgeldin

sağol canım valla annem süper gerçekten maşallah diyim .inşallah bi ara görüşürüz canım

valla sizin oralar tatil yeri gibi şanslısın
yaaa esra süper annen valla ayağını yıkasın suyunu içsin kocan

ayy bende bi mercimek yapem yaaaa.....bide kıymayı kavurayım çorba içeerken biz kırarım yumurtasını
doğrusun bizimkinde öyle şeyler yok.hamarat hatun 2 dk birsürü iş sığdırıyorsun

Allah kabul etsin canım gerçekten ramazan bi huzur bereket getiriyor

valla anneler işte yarın bizde böyle olucaz inşallah valla maşallah kocişede 8 yıl sonra ilk kez bal damladı ağzından

selam hanımlar
burdan cıkınca cantamı hazırladım
hanzade uyandı hemen eşimi aradım gelde götür bizi diye saat 5 ti buarada
yaa gitmeyelim aramadım zaten dedi
bende sonra ben azar işitiyorum hemen ara haber ver dedim
kocam aramadı tabi beni ben aradım noldu aradınmı diye evde yok dedi
töbee nere gitcek kadın
ben aradım bu sefer yaa evdemisiniz biz geliyoruz diye
sonra tekrar eşimi aradım neyse geldi götürdü bizi
kızı özlemişler bizi bagda zannediyorlarmıs
hanzade de orda dogru dürüst bişi yemedi yarım kase corba götürmüştüm ben bide meyceli yogurt yedi neyse
bizde mantı yedik zaten su ve hoşaf içmekten bişi yiyemedm
ama kendimi suan rahat hissediyorum dıkın dıkın degilim okadar su içmeme ragmen
bu arada haber kaynanama araba alınmıs hemde 2011 model hundai getz
maşallah dedim ayranları yok içmeye tahterevanla giderler .....
töbe bide kaynanam da bayılma hastalıgı var durur durur bayılır nasıl sürcek araba bilmem neyse hayrını görsün nediyim
oyy kocam teravide hanzade uyudu bende cay demledim gelince içicez
işte böle yarın evimizdeyiz oleyyy

tutkuncum hayirli olsun klimaniz :) valla dedigin gibi iyiki varlar :) eşinede bravo valla cok güzel konusmus annenle :)

nurancim hayirli olsun kayinvalidene arabasi :) iyi yapmişsin canim gitmekle..erkekler pek anlamiyor bu işlerden..illaki kadinlara iş düşüyor idare etmek konusunda :) sevaba girdin ramazan günü :) gerisi boşver oh yarinda evindeymişsin :) bende bu hafta bi yere gitmeyi düşünmüyorum valla..hoş serrosla kimseyede iftara gidemem sanirim..anca annemlere ve kayinvalidemlere :) bu sicakta misafirde nasil cagirirm bilemiyorum :)) ama eşim siraya koymus bile valla arkadaslarini :) reglimede epey var bakalim napcaz

ayy cnm yaa çok mu istemişti canın valla ayıp ama olmazki öylede,annem sağolsun hepimize ayrı ayrı sorardı ne yapıyım akşama yavrum canınız ne istiyor diye canım annem benim..Melih kaan da çok komikmiş cidden iyi bari geri uyumuş..
ohh bayılırım balkon keyfine...
oooo Gülhancım maşallah güzelim dolaplar filan temizlenmiş,yemekler yapılmış,,eferim kızz sana..benim dolapda aldı başını gidiyor,ahiç sevmiyorum öyle dağınık olunca ama yetişemiyorumki ne yapıyım,gecede ben hiçbi iş yapamam anacım yokkk!!!
Güle güle kullan cnm annen iyi düşünmüş cidden,eşinde keşke kaynanacığım diceğine anneciğim deseymiş ne olur yanii...

vallahi düştü çenemiz,ben kaçmak zorunda kaldım ama mecbur.Allahım hepinizin oruçlarını kabul etsin cnm,Tubacım içimden bi ses sen bu ramazan zayıflıcaksın diyor.. :))
...

bende oruçla namazda kılmaz istiyorum ama dur bakalım inşalah olur...

Selam kızlar

Bu saat oldu ben anca fırsat bulup bakabiliyorum yanii,üfff,,bi kase çekirdek çitledim Sibel canla funda ararı izlerken kızlar,Anılla Dağhan yerde uyudular,bende takıldım öyle..

Doktorumuzaa gidip geldik aşımızı olduk,çok şükür sorun yok,ikiş ay sonra zatürre varmış,24-30 aylardada hepatit a..doktor ne dese yaptırıyoruz valla hadi hayırlısı...kollarındakide isilik hiçbişeye gerke yok zaten bir aya kadar geçecek dedi.kilo9800 iyi iyi maşallah diyoo,,yok anacım benimki böyle işte bu kadar alıyor,ama sağlıklı olması ve boyunun normal olması doktoruda rahatlatıyo herşey normal hiç endişe yok dedi,boyuda 78 miş bu arada...öyle işte çıkıp geldik sonra eve.

Bu arada kpss sonucuna baktım kızlar..60 almışım eee kitabın yüzünü bile açmazsan olacağı o!!Napıyım sağlık olsun!!acaba burcu ne yaptı çok merak ettim..??ama artık o da girmiyor siteye..aslında bişeyler yapmamız lazım!!

Ben yine izindeyim yarın..cumartesiye ancak tutarım heralde..hayırlısı..

Bu arada aynurcum eşine güle güle kavuş cnm inşalalh çabucak geçer zaman sizin için..

Ben yatıcam galiba kızlar hadi hepinize iyi geceler,,,

iyi yapmışsın sen tam ramazanın ilk günü düşünceliyse mesajınıda almıştır.Arabada süpermiş valla hayırlı olsun gaza getirip arada senide gedirse bari....

sağol canım eşim nefes alıyorum diye sevinçli yüksek tansiyon var onda mahvoluyordu iyi oldu
valla bu kadarına şükür diyiöm inşallah başlarsın namaza ben hiç yapamıyorum hep yarım kalıyor

canım KPSS sonucun keşke istediğin gibi olsaydı hayırlısı
Aşıda atlatılmış hasdi
iyi geceler canım
Burcu teyzesinde kalıyor canım ondan pek giremiyordur biraz kırgın konuştum biraz ama çocuklar rahat vermediki bu hafta bana gelecek sanırım yine konuşucam çok uzadı bu kırgınlık çünkü bu arada bebeğin cinsiyeti belli olmuş ama söylemem o söylesinbilmiyorumkismil

kızlar unuttum yazayım yaaa nurtenle konuştum defne çok hasta olmuş kaç gündür uğraşıyormuş kız...haberiniz olsun dün bana biraz daha iyi dedi ....öptm iyi geceler

kızlar unuttum yazayım yaaa nurtenle konuştum defne çok hasta olmuş kaç gündür uğraşıyormuş kız...haberiniz olsun dün bana biraz daha iyi dedi ....öptm iyi geceler
a canım geçmiş olsun iyi haber verdin inşallah atlatmıştır.iyi geceler
CERENCİM kaynanada sana yaylayı dar etti valla ne bu kadıdaki padişahlık böyle daha ilk gün daha bi keyifli geçer sofralar sen bildiğin gibi yap diycem ama biliyorum zor işin
Melih Kağanada bak sen bızdık oldu iyice yerim ben onu

:teytey::teytey::teytey:heyyyyyyyyyyyyt kalkın ramazan davulcunuz geldi ben sahur yapıp yatıcam ondan bekliyorum 1 saat sonra yer yatarım ne yesemki kararda veremedim uykucular kalkın hadi ama bi fikir verin ne yesemki????????

hayırlı sahurlar ...anam bu geceki davulcumuz aliydiii
nası bağrıyoo uyumuşuzzz tabi saat 3 olmuş herif içmemiş sütünü kıyamet kopuyor evde
onun o bağırmasına ömerde başladı ağlamaya sütün ılımasına müsade etmedi velet
hemen verdin sustu ömerede yaptım mama sustu....hazırladım hemen soframızı
eşimde sanki sabah kahvaltısı yapıyor

yok yumurta kır ...yaaa zaten gerildim çocuklar kalkınca eyvah dedim uyanacaklar oyun isteyecekler...

neyse şimdi yatacam 8 bardak su içtim bu sahur şokella attım...inş. susamam

bu arada bakalım özlem gelecekmi yarın nst ye girdi kız ses yok...inş.doğurmadııı

hayirli sahurlar kizlar :) hatta artik hayirli oruclar ezan okunuyor :)) bu gece tost yedik..bakalim kocami tutucakmi bu :) dün yogurtlu makarna yemiştik tutmamiş hiç :)

ay hadi ben kactim ezan bitmeden bi su içeyim :) muckssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…