2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hayirli sahurlar kizlar :) hatta artik hayirli oruclar ezan okunuyor :)) bu gece tost yedik..bakalim kocami tutucakmi bu :) dün yogurtlu makarna yemiştik tutmamiş hiç :)

ay hadi ben kactim ezan bitmeden bi su içeyim :) muckssss

bende içimden gecen sene tubişşşş sahurda olurdu diyordum
dün de bugünde....

tost tutar bence biz hep öle yapıyoruz...çok öptm bende uyuyayımm

ay kızlar rüyamı görüdm gerçetenmi oldubilemyirum am beni korkuttu
deprem oldu sandım hemde baya salladı
uyuyamadım kalktım zaten yeni yatmıştım
haberlere bakayım dedim ama bişey demiyo
eşimde kalkmadı bana öyle geldi herhalde uykum fena kaçtı
ya

Balıkesir'de 5.0 Büyüklüğünde Deprem

Balıkesir'in Balya İlçesinde 5.0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi.

ay gerçekten olmuş,merkez üssü bursa değil ama ben bile duydum:1no2:

günaydınlar herkese özlemcim demekki doğru hissetmişsin depremi

bende bugün tam sahura kalktım ki regl olmuşum tutamadım eşimle oturdum o yemeğini yedi sonra uyuduk sabahta eşim bıraktı işe telefonla adsli iptal ettirecek boş yere para ödüyoruz

Canım not aldım hemen sağolasın.Ben kendi diyetimle 6 günde 2 kilo verdim bu arada :) Şu hapın adı neki bir doktoruma sorayım bende.

Sen ona bakmasaydın oruçluyum canım çekti yapıcam deseydin kuzu.Bencede sen yavaştan evine geç böyle kalabalıkta rahat etmek mümkün değil.Kendi evin gibisi yok.Akıllı bıdığıma bak sen oyunlarda yaparmış alkışlarda yaparmış.

Bizde kızımla yine duş aldık. Şimdi mama yedireceğim. Çanta hazırlayayım da kayınpederim gelip alıcak bizi. Sonra görüşürüz kızlar a.s.

Sizde bizim gibi ördek olmuşsunuz haftasonu evdeyken en az 4 kere banyoya giriyorum.Üst baş değişmekten sıkıntı geliyor valla akannehir

Buzdolabında çiğ olarak böreği beklettiğinde süper olur ister hazır yufakadan,ister el açması olsun.Dinlenmiş oluyor ya hamur.

Gazel pütürlü yiyebiliyormu artık Hülya'cım başardın demek kaydirigubbakcemile5

Ay ne kadar güzel yaaaa çok düşünceliymiş annen hakları ödenmez.

Seninde menün güzelmiş Gülhancım ama bu aralar birçok yemeğe kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum ve sadece bakmakla yetiniyorum kaydirigubbakcemile3

yedik yemeğimizi allahın izni ile bitti bugün
çok şükür öle kasmadı beni..
ama son dk.ellerim titremeye başaldı...

Allah kabul etsin oruçlarınızı arkadaşlara.s.

Amin kızlar hepimizinkini,bende 5 ten sonra baya kötü oldum tansiyonum düştü sanırım.

Bir sen eksiktin Tubişim bugün muhakkak uğra bak ben bu kadar yoğunluğun arasında bile girmeye çalışıyorum.Çok keyifli muhabbet oluyor bu aralar kalabalık olunca.Akşam bende sadece 1 lt su ve 1 kase çorba içebildim inanılmaz tıkandım.

İyi yaptın canım gitmekle büyükleri böyle günlerde sevindirmek lazım.Bak kaynanan sana mantı bile yapmış kaydirigubbakcemile3 bide beğenmiyodun.Arabalarıda hayırlı olsun güle güle kullansınlar.

Kalabalık sofralarda iftar yapmak çok güzel oluyor.Altından kalkarsın evelallah.Senden kaçmaz.

Dağhan'ın kilosu ve boyu yerindeymiş ne güzel bir ara kaygılanıyordun.Aynı hastaneye gidiyoruz bizde hepatit a yı söylememişlerdi benimde aklıma takılıyodu sorcaktım demekki 24 aydaymış.İyi oldu öğrendiğim.18 ayda göz muayenesi olmalıymış muhakkak sanada söyledilermi peki?

kızlar unuttum yazayım yaaa nurtenle konuştum defne çok hasta olmuş kaç gündür uğraşıyormuş kız...haberiniz olsun dün bana biraz daha iyi dedi ....öptm iyi geceler

Ay mesaj atayım bari iyi oldu söylediğin.

Ay canım benim korkmuşsundur.Şimdi son zamanların acaba kabusmu gördü dedim ilk iletini okuduğumda ama gerçekmiş.

Günaydınlar,

Ben çıktıktan sonra maşallah muhabbet tam gaz devam etmiş.Akşama bende eve geçince bakıcam sık sık.

Bu arada size söylemedim pek istikrarlı gitmediğim için,diyete başladım 6 gün oldu.2 kilo vermişim.Böylede devam edicem hedefim bayrama 4 kilo daha vermiş olmak.Bu sefer çook fena gaza geldim.Ve hayatımda hiç bu kadar irademe hakim olabildiğim bir zaman hatırlamıyorum.Ramazandan 4-5 gün önce bahçeye indiğim bir akşam karşı apartmandaki komuşumuzun ufak kızı beni görünce ne dese beğenirsiniz.Sen ne kadar şişko olmuşsun :)) Haydaaa ne diycen küçücük kız bide bilmişki sorma bişey söylesen cevabını verir.Tabi bana bi dokundu bu.O gün bu gündür diyetteyim.Aslında yeme alışkanlıklarımı değiştirdim diyebilirim.Ve hedefime ulaşana kadar bir daha bişey yazmıycam.Sadece o gün bir foto çeker koyarım buraya :))

Bende böyle dün akşam iftarda da o kadar susamışımki 1 lt su içtim peşpeşe bir kasede çorba.Bizim evede bi klima lazım,hadi işyeri baya serin dayanıyorumda cumartesi evde napcam bilmiyorum.

Son düzenleme:
günaydın kızlar
bişeyler yazmak istiyorum am ne mümkün dişim felaket ağrıyor en yapıcam ben yaaa
parol bi işe yaramıyo kii
offf
dün nst iyi çıktı haftaya tekrar bakalım dedi dr.zaten bir sonraki haftada alacak bebeğimi
sibikom maşallah cnm inş istediğin gibi verisin kilolarını
darısı benim başıma doğumdan sonra

günaydıınnnna.s.
bakıyorum sahurda bile yazışıyorsunuz artık:))
biz de şimdi kalktık kahvaltı yapıcaz malum ben pazara kadar tutamıycam malesef

ferda cım dağhana maşallah sağlıklı olduktan sonra boy kilo önemli değil bencea.s.

özlemcim nst iyi çıkmış sevindim anne karnında ne kadar çok durursa o kadar iyi a.s.

sibel hanım demek sizi küçük bir kız gaza getirdi aferin ona tabi sana da 6 günde 2 kilo çok güzel bir başlangıç inşallah istediğin kiloya gelirsina.s.

Kızlar günaydınnn herkesler iyidir umarım.özlem canım hadi hayırlısıyla al bebişimizi kucağına sağlıcakla.sibel canım ya 2 kilo iyi bence ama böçyle devam edersen verirsin.

merhaba kızlar biz kalktık kahvaltı yaptık...
evim tam bir bit pazarı artık...karar verdim yatak odasının ve çocukların odasının kapısını kitlkeyceğim
heryeri birbirne sokuyolar ..sinirim bozuluyor valla...

çocukları besledikten sonra bende nevresimlerimi değitiridim....şimdi ömüşün altını alacağım sonrada alişin yatağını yine yatak odasına geçireceğim..nevresimler koltuk çarşafları yıkanacak.....

bugün yemek yapacağım...bezelye sadece yapacam aksam gördümki çok yemek yenmiyor..
aksam bende bir kase çorba bir patates kadar oturma yedim....yumurta vs. kırmadık...çorba şart o olmazsa yaparım..bezelye iki gece yeter...yarın sabah annem gelecek bana...işlerimiz var ...o çocuklara bakarken bende c.tesi yemek yaparım...

sibelciğim hayırlı olsun diyetin bende 2 kilo daha versen bayrama kadar iyi olacak valla....sonraki hedef hızlı olmadan bir 6 kilo daha...

herkesler burada ama benim işim çok ....çok öptüm siziiiiiii

Gunaydın Kızlar,,,

Heyy masallaha bee sahurda bıle durmamıs cenenız.Ne berketmıs bu ramazan...

Ben bugunde off durumdayım yarın baslıyorum ınsallah.Pazar kayınvalıdem gelıceğinden bugun alısverıs fılan yapayım yoksa oruc oruc hıc halledemem son dakıka.Off ya oda oruc tutamıyo hastalığından nasıl gecıcek bakalım bır hafta yemezde sımdı.

Tubaaaa gelmıs.Gec kalmıs sohbete ama sahur bıle onlıne masallah.Yemeğe mısafır nasıl halledıcez bu sene benımde aklımda valla.Gecen sene alamamıstım hanı oğlum cok usluyduya ondan.Ama bu sene kısmetse cıkarıcam acısını.

Sıbelcım herseyde vardır bı hayır bak sen zıllıye sımsekler caktırmıs sana.Ama sonuc super aman cok soylemıyeyım fotoyu beklıyoruz masallah masallah canım.

Özlem deprem bursadada olmus dedıler ama ben hıc duymadım.

Nuran hadı atlattın sende stresı.Kayınvalıden de aldırmıs arabayı gezersınız ıste bee ne kızdın:))))

Bırso hadı bakalım bugun ne ısler yapıcak gorucez hep bırlıkte.

Ferdaaa kuzum sağlıklıya gerısını bosver canım.Sonucta sende hep vıtamınlı seyler verıyosun.Dırencı guclu olsun yeter.Bıde su Burcu olayını hala tam olarak anlamıs değilim.Özledık gercekten ne yapmalıyız onuda bılmıyorum.Sadece burda hepimız kardes gıbı olduk.Kımsenın sozunde art nıyet arayamam sahsen.Oda cok hassas donemde kırıldı galıba ama keske neye kızdığını bı soylese bızıde.

Gulsah,Banu,Tulay,Esra selam kızlarrrrrr

valla tatlım gecenlerde de gidecek olduk aradınmı dedim aradım evde yok dedi anasıgile gitmekmi istemiyor anlamadım gitti

valla bende düşünüyorum hanzadeyle misafir nasıl davet edicem diyee ayyy bu kızlar cok zor yaa

kpss sonucuna ne dicem bilmiyorum ama hayırlısı olsun canım
daghanada maşallah aman saglıklı olsunda zayıfmıs falanmıs boşver bizim cocuklar cok kilo almıcak sanırım anacım

ahh özlemcim bak dogru hissetmişsin
nstninde iyi cıkmasına sevindim canım hadi hayırlısı off heyecan bstı

hadi bakalım canım iyi vermişsin 6 günde azimle devam et maşallah
bende 63 e düşmüşüm yemme ragmen sasırdım dün kaynanada dedi zayıflamıssın diye
hiç dikkatte etmiyorum ama hanzade yürümeye basladı ya sanırım ondan oldu

gecmiş olsun canım hamielik sıcak ve diş agrısı cekilmez
sigara dumanı agzına cek agrayan dişe dumanla baskı yap
iyi gelir derler yani

günaydınn
amanın gece bi uyumusum ne davulu duydum ne hanzadenin mızırdanmasını nede alarmı
bide bunlar yetmez gibi sayıklamısım gece boyu
dün yoruldum heralde anlamadım neden oldu
sabaha 9 da kalktım istemeye istemeye
hanzadey bişiler yedirdim evi süpürdüm mutfagı topladım
kızın uykusu geldi uyuttum geldim buraya
ahh bugun evdeyiz

gülhancım kaynanaya kızmıyorum anam 20 yıl önce torpille almıs ehliyet hiç kullanmamıs
şimdid araba alındı aman hayrını görsün bide hasta yaa insan düşünüyor nolur nolmaz ben araba sürerken yanıma oturdugunda bile panik yapar
neysem inşallah güzelce kullanır belki arada bende faydalanırım arabasından dimi ama
hadi gözün aydın kaynanan geliyormus cokmu duracak yanında??

sibelcim yapar kaynanam sagolsun ama gecmişten ramazanda yasadıgımız pis bir olay var aklıma geldikce gitmek istemiyorum onlara ondan tepkiliyim yoksa Allah var hanzade dogdu dogalı bana iyi davranıyor

oyyy sabah sabah ne güldüm sıbelın ufaklıgınaaaa:roflol:ne guzel yapmış ufaklık bakkk kotu komşu ınsanı ev sahıbı yaparmış.ha gayret bacım bozma hırsını 2kılo baya ıyı baslangıcc

bende 3 aydır ekmek yemıyorum hıc ama masallah kılom sabıt kaldı 200 300 gr oynuyo sadece banada bı ufaklık gerek gercegı soyluyen anca ölee hırslanırım buarada göbek kaldı bende 1cocuk dogurdum şaftım dagıldı valla

neysee dunu atlattık cok şükürrr tatlı krızım tuttu gıttım yaptım hemen cok guzel oluyomus bacılarr tavsıye ederım dun burayada koymustum tarıfını baya hafıf bıseyy

ne guzel ya topiğimiz şenlenmiş ramazan bereketı bu olsa gerek!!!!

defne hastalanmıs ona uzuldum ınsallah onemlı bısey degıldır

burcunun bebişinin cınsıyetı bellı haa cok sevındım hayırlı evlat versın rabbımde kızıda aynı erkegı de aynııı

bırsen dun bende baktım sneın dıyet baya katı be bacım
şu mubarek gunlerde bende verebılırsem bı kac kılocuk neolurrrr yemedende yapamıyorumkı buyuk bı keyıf benım ıcın yemek yemek

haa masallah nuran kaynananaa...kac yasında bılmıyorum ama bu yastan sonra arabaya falan hevesı takdıre şayan yaniiii:))

gunaydın yazmadan dalmışım muhabbeteeeee:)))
hoş öğle olmuş ama..

günaydınlar herkese özlemcim demekki doğru hissetmişsin depremi
evet cnm ya baya salladı korktum valla
evet cnm ya ne kadar dursa kardır diyorum bende
ama nasıl sancı falan çıkmadı anlamadım
ayakta duramıyorum o kadar baskı yapıyo
yemeği bile sandalyede oturark yapıyorum
belim falan kopuyo bakalım hayırlısı
Kızlar günaydınnn herkesler iyidir umarım.özlem canım hadi hayırlısıyla al bebişimizi kucağına sağlıcakla.sibel canım ya 2 kilo iyi bence ama böçyle devam edersen verirsin.
sağol cnm
kolay gelsin cnm
cnm bende yeni yatmıştım zaten belki 10 dk falan olmuştu yatalı,içim geçmiş 4-5 kere gitti geldi zeynebin yanında yatıyordum yerde o yüzden anladım sanırım bende

sigara kullanmıyorum cnm ya çekicem mecbur
ne güzel kilolar gitmiş
bende alıyorum habire bakalım inş verebilirim

burcunun oğlumu olacakmış yine bak ben kaçırmışım
hayırlı evlat olsun eli ayağı düzgün olsun inş
bengiden haber yok sanırım
facede de karşılaşamıyoruz hiç

canım kötü olmuş böyle zamansız uyanınca insanın iki ayağı bi pabuca giriyor gerçekten

hayirli sahurlar kizlar :) hatta artik hayirli oruclar ezan okunuyor :)) bu gece tost yedik..bakalim kocami tutucakmi bu :) dün yogurtlu makarna yemiştik tutmamiş hiç :)

ay hadi ben kactim ezan bitmeden bi su içeyim :) muckssss
hadi bakalım bugün nasıl geçecek
bende içimden gecen sene tubişşşş sahurda olurdu diyordum
dün de bugünde....

tost tutar bence biz hep öle yapıyoruz...çok öptm bende uyuyayımm
bende tost yedim ama susattımı ne?
hamileyken hisler daha çok kuvvetli olurmuş ya öyle olmuş Allahta daha kötü olmamış deprem

Allah korusun ya
tam başında olması kötü olmuş ADSL n evde girmiyormusunuz
hadi maşallah devam et bakalım küçük kız tam şımarıklık yapmış ne ayıp
ay canım çok zor bi şey inşallah geçer minoset şurup varsa dişinin üstüde tut biraz uyuşturuyor
selam canım
günaydın tatlım
r bö

bende balkonlarımı sildim
çöp tenekem toz olmuş balkonda onu yıkadım
zeynep uyurken bende yatıcam biraz onunla şimdi
sonra iftarlık yemek yaparız banyoyu temizlemem lazım
en azından düzenleyeyim temzilik nasılsa yapılacak hftaya
portmantoyu düzneleyeyim
ayakkabılığı toplayayım
bugünlük yeter bana başka bişi yapmıycm
içimden de gelmiyo zaten
eşimle bozuğuz yine
bi laf söylüyo kırıyo kalbimi sinir oluyorum
sanki karşısında küçük çocuk var
bişey söyleyincde sen beni bilmiyormusun diyo
daha cevap vermiyorum artık
akşam konuşmadım hiç
ilk günümüz berbat geçti sayesinde
iftarda da konuşmadık
sahurda da yenmeğini hazırladım ben oturmadım onunla
toplamaya kalktım sadece bırak ben yaparım dedim daha vakit var ben toplarım sen yat dedi
uymazlıktan geldim topladım yattım
ezan okunurken kalktım oturdum biraz gelmiş odaya neyin var diyo
yok bişryim dedim
sabah da uyuyamadım tam yattım deprem oldu
sersem gibiyim
giderken gelmiş zeynebi öpüyo
bizde sarıldık yatıyorduk kuzumla
beni de sevdi okşadı gitti
ama içim hiç yumuşamadı ne yalan söyleleyim
hep aynı terane çünkü
oruç tutan endine tutar ne bana nede başkasına
sigara da içemiyo ya sinir oluyo iyice bende stres topuyum zaten
gerçi topa benziyorum gerçekten amakaydirigubbakcemile3
neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…