hayirli sahurlar kizlar :) hatta artik hayirli oruclar ezan okunuyor :)) bu gece tost yedik..bakalim kocami tutucakmi bu :) dün yogurtlu makarna yemiştik tutmamiş hiç :)
ay hadi ben kactim ezan bitmeden bi su içeyim :) muckssss
ayyy cnm tatlı istiyorrr tariflere bakıyorum
sibell yazmadımmı cnm yaaa dur hemen yazayım
ramazan diyeti
kalkınca içebildiğin kadar su
1 ceviz
5 badem
1 porsiyon meyve
4 dilim k.ekemeği (unonunkinden)
gün aşırı haşlanmış 1 yumurta
bol çiği sebze
2 dilim yağsız peynir...
iftar ...
su
1 kase çorba
10 dk.sonra
150 gr et yada balık yada tavuk
boıl salata
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
2.TERCİH
8 kaşık baklagil
yoğurt
salata
3.TERCİH
6 KAŞIK ETLİ SEBZE YEMEĞİ
2 dilim ekmek
yoğurt salata
4.TERCİH
8 kaşık etsiz sebze yemeği
salata ,yoğurt
ikidilim ekmek
yatmadan 2 saat önce
1 bardak süt
bir porsiyon meyve
bana gelince ben badem ceviz almıyorum ekmekleri
sölemesi ayıp sucuklu tost yapıyprum tabi yağzsı
domates biber yiyorum
7 baradk su içiyorum
çay içiyorum...
bir tatlı kaşığı kadar şokella yiyorum
peynirde 2 dilim kaşar koyuyorum ama ne çok küçük nede çok büyük
bide meyve yiyorum
bu aksamda su ile açacam 10 dk. sonra ise yumurta yerim 2-3 dilim ekmele
ama tatlımı yerim
bence çok katı bir diyet bneim önceki diyetisyenim saatler kısa iken bile
bu kadar az vermemişti..neyse beni çok kasmadı bu saatte kadar
ama hep derim ben diyeti tam yapsaydm bugün 12 kilo değil
18 kilo rahat verirdim
ama ben kendimi kasmıyorum ,,hayatımda yeterince sıkıntı var yemektede sıkamam valla
cnm hapı demişsin belara çok hafif olduğundan şiddetli kasık ağrısı yaptı bende adet döneminde
ondan kullanmıyorum ben ....tabi bide bedavaya alıyorum cnm her ay 16 tl veriyordum
10 ayda 160 tl yapar ...
anam herkesler burdaymış!! :)) bende açlık ya da susuzluk yok şimdilik. sadece çok sıkıcı bir gün. yemeğe de bagetleri patatesle fırın torbasında pişireyim diye düşünüştüm. canım da çok çekti haa! ama biliyosunuz hala yayladayız, kaynana hanım onu yarın yap, dünden ve önceki günden kalan yemekleri yiyelim dedi. sinirrr geldi bana da!! kendisi (şeker hastası) 25 yıldır oruç tutmayınca unutmuş heralde oruçlunun halini!! ya iftarlar çok özeldir bizde. özenerek bikaç çeşit yemek yapılır. tatlısı,çorbası asla eksik olmaz. bu ramazanın ilk gününde böyle deyince çıldırdım!! ama ne diyebilirim ki,burda patron o!! bende Özay'ın kafasını yiyorum ha bire( ama böyle ramazan olmaz. cumaya tarsusa anneme geçicem. sıcak mıcak napim artık.herkes nasıl tutuyosa tutarım bende. en azından orda bir ramazan heyecanı var!! zaten diğer hafta sonu da çok şükür evimize dönceğiz!!
bu arada gece Melih Kaan iyi bir güldürdü biz:)) saati 3'e kurmuştk sahur için. saat 3'e 10 kala sen uyan, git yatak odasının kapısının ağzına otur. bizi görünce de alkış yapıyor:)) o da kalktı,sahurunu yaptı bizimle sıpam:)) bugün de oruç galiba,ne kahvaltısını ne çorbasını yediremedim!! meyve suyu ve pudingle yaşıyor!! :S
Bizde kızımla yine duş aldık. Şimdi mama yedireceğim. Çanta hazırlayayım da kayınpederim gelip alıcak bizi. Sonra görüşürüz kızlar a.s.
ne güzel herkese biyere gidiyor.....bende en vasat menü kıymalı yumurta...patates oturma...
barim tatlı alsın kocam ya.......
ayse kayana alem heee....melihde öle benimkiler uyudu neyseki
evet pınar yaa çok sıkı ben kaçamaklarla dolu yaparım onu
eltim aradı yazlığa çağrıyor ...h.sonu misaifr var dedim.
ek dedi olmaz dedim duyarlarsa ayıp olur dedim..zaten bi siz bide onlar olacak dedim
karar verdik kaynamama gideceğiz.bi iftar evde yaparız...götürürüz dedik..
bide aklıma bişey geldi böğrek açsam ama dolaba koysam aksam pişirsem olurmu??
bende kızımı uyuttum barbunyayı ocaga attım 3 posta çamaşır yıkandı ama hala asılmadı :))
pilavımıda ocaga koydum erken oldu ama kuzucum uyanınca yoğurtla pilav yedireyim diye düşündüm...
çorba yapmayacağım ya bu sıcakta eşim pek içmez bende cokta sevmem yazın bi salata bide cacık yaptım mı yeterr ...
balkonada hazırlarsam masayı tamamdır :))
evet şu an annem klima gönderdi o takılıyor çok sevinçliyim yoksa fenalık geçirecektim.
evet menünüz ne bugün kızlar benim ilk gün menüm domates çorbası,köfte, pilav, piyaz ve bülbül yuvası herkese hayırlıamazanlar r
Kızlar konussaydınız bıraz bee gecmıus okuycam dıye 1 saatten berı oturdum kalkamadım.Sevdım bu kalabalık ısını.Tabı oruclu dıye kırdık kıcımızı oturduk evde.
Efendım bende buzdolabımı bastan sonu sokup yıkadım taktım.Bıde yemek baska bı nane yok sabahtan berı.Menumde soleee sebzelı kuzu haslama,Pılav,cacık,salata,Bıber ve domates kızarttım ortaya azıcık(sıcak pıdeyle ıyı gıder)karpuz bıde kaymaklı ekmek kadayıfı....Corba ıstemedık esımle sonra yemek yenmıyor dıye.
Sımdıde esım geldı boranın yanına yattı kestırıyo.Bende masamı hazırladım bırtek son dakıka sıcak pıde almak kaldı.Oruclu deılım ama bırsey yemedım ıste yaa yıyemıyorum ben razamanza bır kahve ıctım bırde su.Yarın tutarım ınsallah.
yedik yemeğimizi allahın izni ile bitti bugün
çok şükür öle kasmadı beni..
ama son dk.ellerim titremeye başaldı...
Allah kabul etsin oruçlarınızı arkadaşlara.s.
selam kizlar a.s.
ay oruc milletin kafasina vurur sizin cenenize vurmus be :)))) bian yanliş bi topice girdigimi düşündüm :))) alişmişim 1-2 sayfa gecmiş okumaya roman gibi geldi bu sefer :) kafamda da bişi kalmadi :))
bilseydim bukadar kalabalik oldugunu girerdim bende :)
ay geceden beri yat kalk yat kalk salak gibi oldum :))) gecede sahuru kacircam diye 3 alarm kurdum :)) alarm calmadan uyandim :) cok sukur rahat gecti bugun..hiç acikmadim..ama sonlara dogru susuzluk baş gösterdi tabi :) bütün günü kizimla oynaşarak geçirdim desem yeridir :)) aksama dogru uyutmadim da onu..iftardan önce yemegini yedirip banyo yaptim hemen uyudu kuzum :))) cok yoruldu bugun :)
iftarda da bişey yiyemedim valla..corba tikadi..kaç bardak su içtigimi bilmiyorum zaten :)) menude domates corbasi tavuk makarna salata vardi :) ama corba yetti yani :)
masami topladim namazimi kildim bulaşiklari hallettim şimdide kahve keyfi yapiyorum balkonda :) ay yatsi okunuyor..ne cabuk gecmiş vakit :) eşiminde baş agrisi tuttu..o da yatti..tv de de bişi yok..
1.günü atlattik :) hayirli olsun..oruclunun iftarvakti sevinci gibi bi huzur yok ya..cok seviyorum ramazani :)
hadi öptüm hepinizi kocamanca :) kimseler yok :)
selam hanımlar
burdan cıkınca cantamı hazırladım
hanzade uyandı hemen eşimi aradım gelde götür bizi diye saat 5 ti buarada
yaa gitmeyelim aramadım zaten dedi
bende sonra ben azar işitiyorum hemen ara haber ver dedim
kocam aramadı tabi beni ben aradım noldu aradınmı diye evde yok dedi
töbee nere gitcek kadın
ben aradım bu sefer yaa evdemisiniz biz geliyoruz diye
sonra tekrar eşimi aradım neyse geldi götürdü bizi
kızı özlemişler bizi bagda zannediyorlarmıs
hanzade de orda dogru dürüst bişi yemedi yarım kase corba götürmüştüm ben bide meyceli yogurt yedi neyse
bizde mantı yedik zaten su ve hoşaf içmekten bişi yiyemedm
ama kendimi suan rahat hissediyorum dıkın dıkın degilim okadar su içmeme ragmen
bu arada haber kaynanama araba alınmıs hemde 2011 model hundai getz
maşallah dedim ayranları yok içmeye tahterevanla giderler .....
töbe bide kaynanam da bayılma hastalıgı var durur durur bayılır nasıl sürcek araba bilmem neyse hayrını görsün nediyim
oyy kocam teravide hanzade uyudu bende cay demledim gelince içicez
işte böle yarın evimizdeyiz oleyyy
tutkuncum hayirli olsun klimaniz :) valla dedigin gibi iyiki varlar :) eşinede bravo valla cok güzel konusmus annenle :)
nurancim hayirli olsun kayinvalidene arabasi :) iyi yapmişsin canim gitmekle..erkekler pek anlamiyor bu işlerden..illaki kadinlara iş düşüyor idare etmek konusunda :) sevaba girdin ramazan günü :) gerisi boşveroh yarinda evindeymişsin :) bende bu hafta bi yere gitmeyi düşünmüyorum valla..hoş serrosla kimseyede iftara gidemem sanirim..anca annemlere ve kayinvalidemlere :) bu sicakta misafirde nasil cagirirm bilemiyorum :)) ama eşim siraya koymus bile valla arkadaslarini :) reglimede epey var bakalim napcaz
Selam kızlar
Bu saat oldu ben anca fırsat bulup bakabiliyorum yanii,üfff,,bi kase çekirdek çitledim Sibel canla funda ararı izlerken kızlar,Anılla Dağhan yerde uyudular,bende takıldım öyle..
Doktorumuzaa gidip geldik aşımızı olduk,çok şükür sorun yok,ikiş ay sonra zatürre varmış,24-30 aylardada hepatit a..doktor ne dese yaptırıyoruz valla hadi hayırlısı...kollarındakide isilik hiçbişeye gerke yok zaten bir aya kadar geçecek dedi.kilo9800 iyi iyi maşallah diyoo,,yok anacım benimki böyle işte bu kadar alıyor,ama sağlıklı olması ve boyunun normal olması doktoruda rahatlatıyo herşey normal hiç endişe yok dedi,boyuda 78 miş bu arada...öyle işte çıkıp geldik sonra eve.
Bu arada kpss sonucuna baktım kızlar..60 almışım eee kitabın yüzünü bile açmazsan olacağı o!!Napıyım sağlık olsun!!acaba burcu ne yaptı çok merak ettim..??ama artık o da girmiyor siteye..aslında bişeyler yapmamız lazım!!
Ben yine izindeyim yarın..cumartesiye ancak tutarım heralde..hayırlısı..
Bu arada aynurcum eşine güle güle kavuş cnm inşalalh çabucak geçer zaman sizin için..
Ben yatıcam galiba kızlar hadi hepinize iyi geceler,,,
kızlar unuttum yazayım yaaa nurtenle konuştum defne çok hasta olmuş kaç gündür uğraşıyormuş kız...haberiniz olsun dün bana biraz daha iyi dedi ....öptm iyi geceler
Balıkesir'de 5.0 Büyüklüğünde Deprem
Balıkesir'in Balya İlçesinde 5.0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi.
ay gerçekten olmuş,merkez üssü bursa değil ama ben bile duydum:1no2:
valla tatlım gecenlerde de gidecek olduk aradınmı dedim aradım evde yok dedi anasıgile gitmekmi istemiyor anlamadım gittitutkuncum hayirli olsun klimaniz :) valla dedigin gibi iyiki varlar :) eşinede bravo valla cok güzel konusmus annenle :)
nurancim hayirli olsun kayinvalidene arabasi :) iyi yapmişsin canim gitmekle..erkekler pek anlamiyor bu işlerden..illaki kadinlara iş düşüyor idare etmek konusunda :) sevaba girdin ramazan günü :) gerisi boşveroh yarinda evindeymişsin :) bende bu hafta bi yere gitmeyi düşünmüyorum valla..hoş serrosla kimseyede iftara gidemem sanirim..anca annemlere ve kayinvalidemlere :) bu sicakta misafirde nasil cagirirm bilemiyorum :)) ama eşim siraya koymus bile valla arkadaslarini :) reglimede epey var bakalim napcaz
kpss sonucuna ne dicem bilmiyorum ama hayırlısı olsun canımSelam kızlar
Bu saat oldu ben anca fırsat bulup bakabiliyorum yanii,üfff,,bi kase çekirdek çitledim Sibel canla funda ararı izlerken kızlar,Anılla Dağhan yerde uyudular,bende takıldım öyle..
Doktorumuzaa gidip geldik aşımızı olduk,çok şükür sorun yok,ikiş ay sonra zatürre varmış,24-30 aylardada hepatit a..doktor ne dese yaptırıyoruz valla hadi hayırlısı...kollarındakide isilik hiçbişeye gerke yok zaten bir aya kadar geçecek dedi.kilo9800 iyi iyi maşallah diyoo,,yok anacım benimki böyle işte bu kadar alıyor,ama sağlıklı olması ve boyunun normal olması doktoruda rahatlatıyo herşey normal hiç endişe yok dedi,boyuda 78 miş bu arada...öyle işte çıkıp geldik sonra eve.
Bu arada kpss sonucuna baktım kızlar..60 almışım eee kitabın yüzünü bile açmazsan olacağı o!!Napıyım sağlık olsun!!acaba burcu ne yaptı çok merak ettim..??ama artık o da girmiyor siteye..aslında bişeyler yapmamız lazım!!
Ben yine izindeyim yarın..cumartesiye ancak tutarım heralde..hayırlısı..
Bu arada aynurcum eşine güle güle kavuş cnm inşalalh çabucak geçer zaman sizin için..
Ben yatıcam galiba kızlar hadi hepinize iyi geceler,,,
ahh özlemcim bak dogru hissetmişsinBalıkesir'de 5.0 Büyüklüğünde Deprem
hadi bakalım canım iyi vermişsin 6 günde azimle devam et maşallahGünaydınlar,
Ben çıktıktan sonra maşallah muhabbet tam gaz devam etmiş.Akşama bende eve geçince bakıcam sık sık.
Bu arada size söylemedim pek istikrarlı gitmediğim için,diyete başladım 6 gün oldu.2 kilo vermişim.Böylede devam edicem hedefim bayrama 4 kilo daha vermiş olmak.Bu sefer çook fena gaza geldim.Ve hayatımda hiç bu kadar irademe hakim olabildiğim bir zaman hatırlamıyorum.Ramazandan 4-5 gün önce bahçeye indiğim bir akşam karşı apartmandaki komuşumuzun ufak kızı beni görünce ne dese beğenirsiniz.Sen ne kadar şişko olmuşsun :)) Haydaaa ne diycen küçücük kız bide bilmişki sorma bişey söylesen cevabını verir.Tabi bana bi dokundu bu.O gün bu gündür diyetteyim.Aslında yeme alışkanlıklarımı değiştirdim diyebilirim.Ve hedefime ulaşana kadar bir daha bişey yazmıycam.Sadece o gün bir foto çeker koyarım buraya :))
Bende böyle dün akşam iftarda da o kadar susamışımki 1 lt su içtim peşpeşe bir kasede çorba.Bizim evede bi klima lazım,hadi işyeri baya serin dayanıyorumda cumartesi evde napcam bilmiyorum.
gecmiş olsun canım hamielik sıcak ve diş agrısı cekilmezgünaydın kızlar
bişeyler yazmak istiyorum am ne mümkün dişim felaket ağrıyor en yapıcam ben yaaa
parol bi işe yaramıyo kii
offf
dün nst iyi çıktı haftaya tekrar bakalım dedi dr.zaten bir sonraki haftada alacak bebeğimi
sibikom maşallah cnm inş istediğin gibi verisin kilolarını
darısı benim başıma doğumdan sonra
evet cnm ya baya salladı korktum vallagünaydınlar herkese özlemcim demekki doğru hissetmişsin depremi
evet cnm ya ne kadar dursa kardır diyorum bendegünaydıınnnna.s.
bakıyorum sahurda bile yazışıyorsunuz artık:))
biz de şimdi kalktık kahvaltı yapıcaz malum ben pazara kadar tutamıycam malesef
ferda cım dağhana maşallah sağlıklı olduktan sonra boy kilo önemli değil bencea.s.
özlemcim nst iyi çıkmış sevindim anne karnında ne kadar çok durursa o kadar iyi a.s.
sibel hanım demek sizi küçük bir kız gaza getirdi aferin ona tabi sana da 6 günde 2 kilo çok güzel bir başlangıç inşallah istediğin kiloya gelirsina.s.
sağol cnmKızlar günaydınnn herkesler iyidir umarım.özlem canım hadi hayırlısıyla al bebişimizi kucağına sağlıcakla.sibel canım ya 2 kilo iyi bence ama böçyle devam edersen verirsin.
kolay gelsin cnmmerhaba kızlar biz kalktık kahvaltı yaptık...
evim tam bir bit pazarı artık...karar verdim yatak odasının ve çocukların odasının kapısını kitlkeyceğim
heryeri birbirne sokuyolar ..sinirim bozuluyor valla...
çocukları besledikten sonra bende nevresimlerimi değitiridim....şimdi ömüşün altını alacağım sonrada alişin yatağını yine yatak odasına geçireceğim..nevresimler koltuk çarşafları yıkanacak.....
bugün yemek yapacağım...bezelye sadece yapacam aksam gördümki çok yemek yenmiyor..
aksam bende bir kase çorba bir patates kadar oturma yedim....yumurta vs. kırmadık...çorba şart o olmazsa yaparım..bezelye iki gece yeter...yarın sabah annem gelecek bana...işlerimiz var ...o çocuklara bakarken bende c.tesi yemek yaparım...
sibelciğim hayırlı olsun diyetin bende 2 kilo daha versen bayrama kadar iyi olacak valla....sonraki hedef hızlı olmadan bir 6 kilo daha...
herkesler burada ama benim işim çok ....çok öptüm siziiiiiii
cnm bende yeni yatmıştım zaten belki 10 dk falan olmuştu yatalı,içim geçmiş 4-5 kere gitti geldi zeynebin yanında yatıyordum yerde o yüzden anladım sanırım bendeGunaydın Kızlar,,,
Heyy masallaha bee sahurda bıle durmamıs cenenız.Ne berketmıs bu ramazan...
Ben bugunde off durumdayım yarın baslıyorum ınsallah.Pazar kayınvalıdem gelıceğinden bugun alısverıs fılan yapayım yoksa oruc oruc hıc halledemem son dakıka.Off ya oda oruc tutamıyo hastalığından nasıl gecıcek bakalım bır hafta yemezde sımdı.
Tubaaaa gelmıs.Gec kalmıs sohbete ama sahur bıle onlıne masallah.Yemeğe mısafır nasıl halledıcez bu sene benımde aklımda valla.Gecen sene alamamıstım hanı oğlum cok usluyduya ondan.Ama bu sene kısmetse cıkarıcam acısını.
Sıbelcım herseyde vardır bı hayır bak sen zıllıye sımsekler caktırmıs sana.Ama sonuc super aman cok soylemıyeyım fotoyu beklıyoruz masallah masallah canım.
Özlem deprem bursadada olmus dedıler ama ben hıc duymadım.
Nuran hadı atlattın sende stresı.Kayınvalıden de aldırmıs arabayı gezersınız ıste bee ne kızdın:))))
Bırso hadı bakalım bugun ne ısler yapıcak gorucez hep bırlıkte.
Ferdaaa kuzum sağlıklıya gerısını bosver canım.Sonucta sende hep vıtamınlı seyler verıyosun.Dırencı guclu olsun yeter.Bıde su Burcu olayını hala tam olarak anlamıs değilim.Özledık gercekten ne yapmalıyız onuda bılmıyorum.Sadece burda hepimız kardes gıbı olduk.Kımsenın sozunde art nıyet arayamam sahsen.Oda cok hassas donemde kırıldı galıba ama keske neye kızdığını bı soylese bızıde.
Gulsah,Banu,Tulay,Esra selam kızlarrrrrr
ahh özlemcim bak dogru hissetmişsin
nstninde iyi cıkmasına sevindim canım hadi hayırlısı off heyecan bstı
gecmiş olsun canım hamielik sıcak ve diş agrısı cekilmez
sigara dumanı agzına cek agrayan dişe dumanla baskı yap
iyi gelir derler yani
canım kötü olmuş böyle zamansız uyanınca insanın iki ayağı bi pabuca giriyor gerçektenhayırlı sahurlar ...anam bu geceki davulcumuz aliydiii
nası bağrıyoo uyumuşuzzz tabi saat 3 olmuş herif içmemiş sütünü kıyamet kopuyor evde
onun o bağırmasına ömerde başladı ağlamaya sütün ılımasına müsade etmedi velet
hemen verdin sustu ömerede yaptım mama sustu....hazırladım hemen soframızı
eşimde sanki sabah kahvaltısı yapıyor
yok yumurta kır ...yaaa zaten gerildim çocuklar kalkınca eyvah dedim uyanacaklar oyun isteyecekler...
neyse şimdi yatacam 8 bardak su içtim bu sahur şokella attım...inş. susamam
bu arada bakalım özlem gelecekmi yarın nst ye girdi kız ses yok...inş.doğurmadııı
hadi bakalım bugün nasıl geçecekhayirli sahurlar kizlar :) hatta artik hayirli oruclar ezan okunuyor :)) bu gece tost yedik..bakalim kocami tutucakmi bu :) dün yogurtlu makarna yemiştik tutmamiş hiç :)
ay hadi ben kactim ezan bitmeden bi su içeyim :) muckssss
bende tost yedim ama susattımı ne?bende içimden gecen sene tubişşşş sahurda olurdu diyordum
dün de bugünde....
tost tutar bence biz hep öle yapıyoruz...çok öptm bende uyuyayımm
hamileyken hisler daha çok kuvvetli olurmuş ya öyle olmuş Allahta daha kötü olmamış depremay kızlar rüyamı görüdm gerçetenmi oldubilemyirum am beni korkuttu
deprem oldu sandım hemde baya salladı
uyuyamadım kalktım zaten yeni yatmıştım
haberlere bakayım dedim ama bişey demiyo
eşimde kalkmadı bana öyle geldi herhalde uykum fena kaçtı ya
Allah korusun yaBalıkesir'de 5.0 Büyüklüğünde Deprem
tam başında olması kötü olmuş ADSL n evde girmiyormusunuzgünaydınlar herkese özlemcim demekki doğru hissetmişsin depremi
bende bugün tam sahura kalktım ki regl olmuşum tutamadım eşimle oturdum o yemeğini yedi sonra uyuduk sabahta eşim bıraktı işe telefonla adsli iptal ettirecek boş yere para ödüyoruz
hadi maşallah devam et bakalım küçük kız tam şımarıklık yapmış ne ayıpGünaydınlar,
Ben çıktıktan sonra maşallah muhabbet tam gaz devam etmiş.Akşama bende eve geçince bakıcam sık sık.
Bu arada size söylemedim pek istikrarlı gitmediğim için,diyete başladım 6 gün oldu.2 kilo vermişim.Böylede devam edicem hedefim bayrama 4 kilo daha vermiş olmak.Bu sefer çook fena gaza geldim.Ve hayatımda hiç bu kadar irademe hakim olabildiğim bir zaman hatırlamıyorum.Ramazandan 4-5 gün önce bahçeye indiğim bir akşam karşı apartmandaki komuşumuzun ufak kızı beni görünce ne dese beğenirsiniz.Sen ne kadar şişko olmuşsun :)) Haydaaa ne diycen küçücük kız bide bilmişki sorma bişey söylesen cevabını verir.Tabi bana bi dokundu bu.O gün bu gündür diyetteyim.Aslında yeme alışkanlıklarımı değiştirdim diyebilirim.Ve hedefime ulaşana kadar bir daha bişey yazmıycam.Sadece o gün bir foto çeker koyarım buraya :))
Bende böyle dün akşam iftarda da o kadar susamışımki 1 lt su içtim peşpeşe bir kasede çorba.Bizim evede bi klima lazım,hadi işyeri baya serin dayanıyorumda cumartesi evde napcam bilmiyorum.
ay canım çok zor bi şey inşallah geçer minoset şurup varsa dişinin üstüde tut biraz uyuşturuyorgünaydın kızlar
bişeyler yazmak istiyorum am ne mümkün dişim felaket ağrıyor en yapıcam ben yaaa
parol bi işe yaramıyo kii
offf
dün nst iyi çıktı haftaya tekrar bakalım dedi dr.zaten bir sonraki haftada alacak bebeğimi
sibikom maşallah cnm inş istediğin gibi verisin kilolarını
darısı benim başıma doğumdan sonra
selam canımgünaydıınnnna.s.
bakıyorum sahurda bile yazışıyorsunuz artık:))
biz de şimdi kalktık kahvaltı yapıcaz malum ben pazara kadar tutamıycam malesef
ferda cım dağhana maşallah sağlıklı olduktan sonra boy kilo önemli değil bencea.s.
özlemcim nst iyi çıkmış sevindim anne karnında ne kadar çok durursa o kadar iyi a.s.
sibel hanım demek sizi küçük bir kız gaza getirdi aferin ona tabi sana da 6 günde 2 kilo çok güzel bir başlangıç inşallah istediğin kiloya gelirsina.s.
günaydın tatlımKızlar günaydınnn herkesler iyidir umarım.özlem canım hadi hayırlısıyla al bebişimizi kucağına sağlıcakla.sibel canım ya 2 kilo iyi bence ama böçyle devam edersen verirsin.
ay canım çok zor bi şey inşallah geçer minoset şurup varsa dişinin üstüde tut biraz uyuşturuyor
r bö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?