tülaycım bitanem gitmem seni bırakıp candostum benim yarın bekliyorum sizi :))))))))))))
hadı bakalım inşallah satılır evınız bırsencım..kolay gelsın
ozlem bencede artık dınlen ya maşallah o halınle hızına yetısılmıyor.dişin içinde gecmıs olsun bebek yeterlı calsıyum alamazsa anneden yermıs senın dişte ondan gıttı sanırım doktoruna bı danış cektır kurtul dıcem ama o halınle nasıl olcak bılmem bilmiyorumkismile
banuyla tulay bulusuyolarmıss ohh valla düşmanlarınız catlasınopuyorumnanaktan
yarın durunun kontrolu var sabah9a almıstım oyy uyku haram buara bana eve gelınce vurur kafayı uyurum artık duru hanımda yatarsaa
evde cogu sey eksık benı baya rahatsız etmeye basladı kocamda saolsun pek elı yavastır bı iş yapacak 40kere soyletır mıy mıy yaparrr bende tez canlıyım öff yaa hafta sonu onları halletsek super olucak bakalım
resımlerı hala yukuyemedım ama buaksam hallederım bı aksılık cıkmazsaa..
ferdacım hulyacım gunaydın kızlarrr
Desene senin kocada benimki gibi!Eve taşınalı iki yıl oldu daha tablolar asılacak duruyor...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ! gülsemmi ağlasammı bilemedim..
Durunun kontrolumu var cnm yoksa aşı filanmı ?desene yine uyku yok sana.Zaten gitmesende uyuyamazdınki uyuturmuydu duru??
merhab arkadaşlar ewt yaa nerdesiniz dün sohbet koyuydu gemelerdemisiniz yoksa akşam için yemek telaşındamı? nasılsınız arkadaaşlar biz aynı devam oğluşla nerdeyse bütün gün parktayız orda vakit geçirmeyi çok seviyor şuan uyuyor biradan uyanında çorbasını vereceğim olmazsa yumurta haşlayacağım.öğlen muhallebi yaptım yemedi. artık hazır gıdaları azalttık sayılır kavanoz mama çok sıkışmadıkça vermiyorum alpişte artık yaptıklarımı yiyor sağolsun.bazen cıcıklık yapsada üzmüyor annesini.tülaycım banucum tubacım,özlemcim,gülşahcımsibelcim burcucum,birsencim,esenci,ayşe,ceren,knk,semra84,ferdacım ismi aklıma gelmeyen arkdaşlar kus.bakmayın kızlar nerdesinizz.bigudi54 canım sanırım ikimiz varız sen nasılsın canım????ben 2 gündür mekik aletiyle uğraşıyorum ama fayda edermi bilemiyorum ip atlıyordum 2-3 gündür bıraktım:)) bu kilolardan nezaman kurtulacağım ben yaaaasırnaşık şey
valla ben burdayım ama millet nerelerde bilmiyorum,yemeğimi yapıp geldim,oğlumuda uyuttum.ama çok sıcak fenalık geçiriyorumm cnm...fazla kilomu sende de..merhab arkadaşlar ewt yaa nerdesiniz dün sohbet koyuydu gemelerdemisiniz yoksa akşam için yemek telaşındamı? nasılsınız arkadaaşlar biz aynı devam oğluşla nerdeyse bütün gün parktayız orda vakit geçirmeyi çok seviyor şuan uyuyor biradan uyanında çorbasını vereceğim olmazsa yumurta haşlayacağım.öğlen muhallebi yaptım yemedi. artık hazır gıdaları azalttık sayılır kavanoz mama çok sıkışmadıkça vermiyorum alpişte artık yaptıklarımı yiyor sağolsun.bazen cıcıklık yapsada üzmüyor annesini.tülaycım banucum tubacım,özlemcim,gülşahcımsibelcim burcucum,birsencim,esenci,ayşe,ceren,knk,semra84,ferdacım ismi aklıma gelmeyen arkdaşlar kus.bakmayın kızlar nerdesinizz.bigudi54 canım sanırım ikimiz varız sen nasılsın canım????ben 2 gündür mekik aletiyle uğraşıyorum ama fayda edermi bilemiyorum ip atlıyordum 2-3 gündür bıraktım:)) bu kilolardan nezaman kurtulacağım ben yaaaasırnaşık şey
ee ayıp valla neoldu ahaliyee bugun 1den berı kımsecıkler ugramamışşklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?