2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nurancım sağol tatlım :)

tülaycım bu ara kafam karışık valla yarın konuşuruz sohbet ederiz bol bol beni de al çarşıya giderken :)))

yav kızlar eski günlerine dönmüş burası maşallah!! 2 gün girmedim,geçmişe yetişemedim:))
tarsus'a geldim oğlumu da alıp annemin yanına. babamızı yaylada bıraktık anasının yanında.bize surat yaptı gidiyoz diye ama napiim artık. son 1 haftamız burda,birazda annemlerle vakit geçirmek istedim. Kaan'ı görsünler,doysunlar iyice.
bu arada ramazanın 1. gününe gelince, istediğim yemeği çorbayı salatayı yaptım. afiyetle yedik:)) artık yemek derdi de yok bu hafta. anacığım yapar hepsini:))
öpüyoruz hepinizi.

hadı bakalım inşallah satılır evınız bırsencım..kolay gelsın

ozlem bencede artık dınlen ya maşallah o halınle hızına yetısılmıyor.dişin içinde gecmıs olsun bebek yeterlı calsıyum alamazsa anneden yermıs senın dişte ondan gıttı sanırım doktoruna bı danış cektır kurtul dıcem ama o halınle nasıl olcak bılmem bilmiyorumkismile

banuyla tulay bulusuyolarmıss ohh valla düşmanlarınız catlasınopuyorumnanaktan

yarın durunun kontrolu var sabah9a almıstım oyy uyku haram buara bana eve gelınce vurur kafayı uyurum artık duru hanımda yatarsaa
evde cogu sey eksık benı baya rahatsız etmeye basladı kocamda saolsun pek elı yavastır bı iş yapacak 40kere soyletır mıy mıy yaparrr bende tez canlıyım öff yaa hafta sonu onları halletsek super olucak bakalım

resımlerı hala yukuyemedım ama buaksam hallederım bı aksılık cıkmazsaa..

ferdacım hulyacım gunaydın kızlarrr

Tünaydın kızlar,,

Ayy hiç sormayın dün akşamüstü girdim yığınla alıntı yaptım cevaplaya tıkladım ve beklenen son bağlantı gitmiş,kusura bakamayın valla..Yazdıklarınıza baktım,hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim,Dağhanın kilosunu takmıyorum kafaya sağlığı yerindeya ona şükür.Doktorumuzda öyle dedi,önemli olan boy ölçüsü eğer o da kısa olsaymış o zaman sorun var demekmiş ama maşallah boyu normal dağhanın..

Kızlar bişey dicektim size,unutmadan yazıyım çocuklar yemek yemediği zaman kaşığı çatalı neyse eline vermeyi deneyin,hadi anneyede ver sende ye,sen kendin yiyebilirsin filan diyin bakın çok eğlenceli oluyo hemde çok güzel yiyolar evet biraz dökülüp saçılıyo ama yaz günü banyoya atın yıkayın.işe yarıyor deneyin mutlaka..

Birde Gülhancım sana ayrıca teşekkür edtmem lazım beni kahvaltı maması derdinden kurtardın,artık onun yerine tam tahıllı,yada tam buğday ekmeği koyuyorum süper oluyor Dağhanda çok sevdi,çok sağol cnm arkadaşım..

Tubacım sana özel bişey yazmıştım onu yazmadan geçemicem,kilolardan laf açılınca,Hülyanın sana yaptığı slaytta senin zayıf halini gördüm ve çok beğendim gerçekten çok güzel çıkmışsın,zaten öylesin ama cnm biraz kilo vermek gerçekten seni dahada güzelleştirecek gördüğüm kadaraıyla,umarım beni yalnış anlamadın.bunu dün senin yorumun üzerine yazmıştım ama hepsi gidince tekrar söylemeden geçemedim,bence kesin zayıflıcaksın ramazanda...opuyorumnanaktan

Birsencim burdayım ama Dağhan paşamdan yazamadım,yazdırmıyor anacım o oturacakmış pcnin başına...sanada kolay gelsin annen gelmiş gözün aydın..

Burcunun kızı olacakmış demek çok sevindim,allah analı babalı büyütsün...

Sibelcim senin kızada ne demeli bilmiyorum artık...İyi gaz vermiş..:))

Hülya kız abeni unuttun sanmıştım valla ama unutmamışsın sözüne de çok güldüm Tuba duymasın..yemeyenler ve kilo alanlar.. :))

Dağhana çorba yapmam lazım ben kalkıyım bakıcam yine kızlar..görüşürüz..

Gülşahcım sağol nasılsın cnm görüşmeyeli??

Desene senin kocada benimki gibi!Eve taşınalı iki yıl oldu daha tablolar asılacak duruyor...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ! gülsemmi ağlasammı bilemedim..

Durunun kontrolumu var cnm yoksa aşı filanmı ?desene yine uyku yok sana.Zaten gitmesende uyuyamazdınki uyuturmuydu duru??

iyiyim ferdacım saolasın
cok ılgınc duru gorumcemle olunca 10,30 a kadar uyuyor bız yanındayken saat7de kalkıyo ayaga bıde yatıramıyosun elını tutup ınmeye calısıyo yataktan gulermısın aglarmısın deyıp kalkıyoruz 7de..sıpanın tum zoru benle yanııı
bu erkeklerın hepsı aynı demekkı

kontrol yazmıs kagıda ama aşı falan varmı bılmem bakalım yarın haber verırım yıne buarada bızım isilikler arttı yaa:gitme:gunde 3 -4kere yıkıyorum valla duruyu yınede artmıs dun gece ılk defa zeytınyaglayıp yatırladım bakalım bugune bı degısıklık varmı?
a.s.a.s.a.s.a.s.

merhab arkadaşlar ewt yaa nerdesiniz dün sohbet koyuydu gemelerdemisiniz yoksa akşam için yemek telaşındamı? nasılsınız arkadaaşlar biz aynı devam oğluşla nerdeyse bütün gün parktayız orda vakit geçirmeyi çok seviyor şuan uyuyor biradan uyanında çorbasını vereceğim olmazsa yumurta haşlayacağım.öğlen muhallebi yaptım yemedi. artık hazır gıdaları azalttık sayılır kavanoz mama çok sıkışmadıkça vermiyorum alpişte artık yaptıklarımı yiyor sağolsun.bazen cıcıklık yapsada üzmüyor annesini.tülaycım banucum tubacım,özlemcim,gülşahcımsibelcim burcucum,birsencim,esenci,ayşe,ceren,knk,semra84,ferdacım ismi aklıma gelmeyen arkdaşlar kus.bakmayın kızlar nerdesinizz.bigudi54 canım sanırım ikimiz varız sen nasılsın canım????ben 2 gündür mekik aletiyle uğraşıyorum ama fayda edermi bilemiyorum ip atlıyordum 2-3 gündür bıraktım:)) bu kilolardan nezaman kurtulacağım ben yaaaasırnaşık şey

aklinialirimsmilekelin ilacı olsa basına sürermişşş:dance:kılolar banada yapıştı boğazını tutmadıktan sonra veremıyosun ben her yolu denedım ama fayda etmıyo

uyku bastırdı benıdeee hafıftende acıkmaya basladım gorumcemı 8,30otobusune yetıstırcez adapazarına gıdıyor o bakımdan buaksam haremdeyıs yemekte ..
kız kulesının onunde bıde keyıf yapalım kızımla serindeebayanssulusmile

haa bıde emzırmıyosan maydonoz suyu ıc sabahları karındakı yagları erıtıyomus bıde mekık cektınmı belkı ıse yarar
buarada dıp not maydanoz süt kanallarını tıkadıgı ıcın emzıren anneler kullanamıyorr haberınız olsunn

valla ben burdayım ama millet nerelerde bilmiyorum,yemeğimi yapıp geldim,oğlumuda uyuttum.ama çok sıcak fenalık geçiriyorumm cnm...fazla kilomu sende de..
ee ayıp valla neoldu ahaliyee bugun 1den berı kımsecıkler ugramamışşklava:

aaa gerçektendfe nerde ayol bu millett...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…