günaydın kızlar
nurtencim çok geçmiş olsun cnm inş en kısa sürede iyileşir cnm defne
içim okadar çok sıkılıyor ki anlatamam size
eşim memleketten küçük bekar olan görümcemi çağıralım diyodu doğuma kadar yanımda kalsınmış zeynebe bakarmış acil bişey olursa ona bırakırmışız zeynebi
gerek yok demiştim
zaten bişeye elini sürmez zeynepte annemden başkasında hayatta durmaz eşimde bile
dünde tekrar mevzu geçti çağırma dedim
gecenin bi vakti doğum başlasa ne olurmuş dedim zırt diye doğacak değil ya bekleriz
zeynepte de ben önce bi bnayo yapayım öyle gidelim demiştim
neymiş banyoyu yapmasaymışımzeynep kakasını yutmmaış olurmuş boşuna 1 hafta yoğunbakımda kalmış öyle dedi
inanmıyorum ya bunda bile beni suçladı
annesini,kızkardeşini(evli olan burda) diğer kızkardeşini istemiyormuşumm
onlardan kimseyi istemiyormuşum yle dedi bana
ya ramazan kimse gelemez herkesin aiesi var deyip duruyor bana ben nasıl çağırayım gelin diye
planlar yapıyorsunuz uyguluyorsunuz dedi
sunuz ne demek dedim
annemle plan yapıyormuşum
annemi karıştırma dedim
benim her istediğimi yapıyormuş beyefendi kullanıyormuşum onu
ama zannetmeki farkında değilim dedi
sen ağzından çıkanları kulağın duyuyo mu dedim evet dedi
iyi o zaman ben psikologa götür diyordum ona hep ama nce sen git ömrüme yazık dedim ondan sonrada konuşmuyorum
içimden kocaman bir parça kopardı resmen
ben okula gittim zeynebe hep annem baktı
35 kuruşfayda lsun diye uğraştı kadın hiç eli boş gelmez
zeynebe bana kıyafet eşim değil hep annem alır
ölsemhakkını ödeyemem
eşimi annemden babamdan önde tutmuştum ,en yakınım o sanmıştım meğer yalanmış dünyam yıkıldı
dün belimin ağrısınauyuyamadım sinirden değil çokkırıldım söylediklerine
kendime çok kızdım
babamı zamanında hiçe saymıştım onun için
çok ağlamıştım
boşunaymış hepsi gerçekleri görünce dünyam yıkıldı
daha neler var içimde ama anlatamıyotum
bu karnımdaki olmasaydı çoktan çekip gitmiştim
heleki her an gelebilir
düşüün ben nasıl biriyle yaşamışım hiç tanıyamamşım eşimi
size anlatmak bile bana öyle zor geldi ki
utandım resmen
ama birileriyle paylaşmam gerek
anneme hayatta söylemem ölür kadın kahrından
ne olursa olsun kim gelirse gelsin annemde gelecek doğumda hatta 40 gün kalacak bnimle kararımı verdim
anneme nasıldavranırsa bende ailesine öyle davranıcam bundan sonraki yolumuzu eşim belirleyecek
ben ona eşlik edemem daha
banadokunmasına izin veremem
sokaktaki adamdan farkı yok benim için
öyle çok üzüldüm ki dövseydi keşke bu halimle bunları öylemesydi
neyse ben çıkıyorum
bugün yarın evde giremem nete
pazartesi görürşrüz
hoşçakalın
pınarcım hoşgeldin canım.valla kırkbirkere maşallah sende birsen gibi heryere koşturuyosun kız kk daki mayıs anneleri hepsi birbirinden hamarat maşallah.valla makina olsa bukadar dayanmaz haa sabahtan bi başlıyoruz şu saat oluyor kıçımız yer görmüyoo.neyse kızlar bende mutfağa gideyim hala işler var beni bekleyem hadi hepinize cümleten iii geceler.....
ama olmadı Pınar çok kaçıyorsun bayadır ekiyorsu bizi bak.Ramazanda gelir diyordum yine yoksun.valla klima iyi oldu nefes aldık yoksa bitmiştik.defne nasıl?
selam kızlar,,
defne hastaydı 1hafta gecti onunla ugraşıyorum birden ateşi yükseldi yavrumun evdeki derecede bozuk yenisini bulamdım ve ölcüm yapamıyorum ama cayır cayır yanıyo anlıyorum bu ateş 38,5 ateşi degil pazar gnüydü deli gibi komşulara bakındım ama kimseyi bıulamadım eşimde yok allahtan küük yigenim vardı halada yanımda bana yoldaşlık ediyor..saat 9 civarıydı defneyi kaptıgım gibinöbetci cocuk dr olana bi hastaneye gittim evden cıkmadan dolven vermiştim ve ateş düşürücü bant takmıştım gidene kadr etşi düştü dr idrarına bakalım dedi ama orda bekleyemzdim yrn veriirm dedim eve geldim ama ateşi o gece hi düşmedi sabaha kadar bezlerle düşürmeye calıştım ama duşada soksamda düşmedi eşim sabaha karşı geldi o gelince cerrahpaşaya gittik ve gideken ateşi 39,5tu...
sonrası malum işte tahliler falan,bogazlırı kızarık idrarında biraz lökosit buldular vs. ama teşi düşmüyor h4 saatte bir dooven calpol dönüşümlü vermemize ragmen düşmedi ateşi 2gün cayır cayır yandı kuzum antibiyotik iyi geldi bogazları epeyce kötüymüş tükürügünü bile yutamıyordu kuzum su icerken aglıyordu, iştahı yoktu ama bi ara cok acıkmış biberonu görünme memeyi attı agzından aglamaya başladı mama yamek istedi ama yiyemedi bitane 2kere cekti bıraktı icim yandı sormayın kızlar... 2günden sonra ateşi düşmeye başladı ve tüm vucudu ateşten kızarık kızarık oldu isil gibi bugunde onlar geçti cok şükür..
ya kusura bakmayın cok dagınık anlattım cok yorgunum hastaklıgı aartlattık ama bize bissürü yeni huy bıraktı saglıgı yerinde olsun..
birsen aradı sagolsun bahsetmiştir size...
yaramazlık yoktur inş. bi ara gemişe bakarım öptüm hepinizi iyi gecelr
selam bacılar son syfsya bır goz atalabıldımde defne hastaymış cok gecmış olsun kuzuma esra bu arada kızıl ne bacım 6. hastalık gıbı bırseymı onuda ılk defa duydum
bize gelınce kaynım askere gııdıor acemı bırlıgı olarakda manısa cıktı kısmetse sabah eşimle onu goturucez ordanda ızmıre gıdıp dolaşıcaz akşama eve donerız cocukları goturmuycem ablam bende o kızıma bakıcak kaynanamda ogluşuma
fulyayla facede konustuk kısmet olursa onunlada gorusucez
aslında cok gıtmek ıstıyorum hem bır gunlukde olsa degısıklık olur sıkıldım dıye hemde cocukları bırakıcam ıcın ıcım bır tuhaf oldum gercı akşama donucez gecede olsa evde oluruz ama yınede zor geldı
sımdı sahur ıcın bırseyler hazırlıycam herkese ıyı geceler optum
pınarcığım hoşgeldin cnm yoğunsun ,ama meleğin yanındaymış..bende taşınırsam benimde olur inş.
günaydın kızlar
eşim memleketten küçük bekar olan görümcemi çağıralım diyodu doğuma kadar yanımda kalsınmış zeynebe bakarmış acil bişey olursa ona bırakırmışız zeynebi
gerek yok demiştim
zaten bişeye elini sürmez zeynepte annemden başkasında hayatta durmaz eşimde bile
gecenin bi vakti doğum başlasa ne olurmuş dedim zırt diye doğacak değil ya bekleriz
neymiş banyoyu yapmasaymışımzeynep kakasını yutmmaış olurmuş boşuna 1 hafta yoğunbakımda kalmış öyle dedi
ya ramazan kimse gelemez herkesin aiesi var deyip duruyor bana ben nasıl çağırayım gelin diye
sunuz ne demek dedim
annemi karıştırma dedim
iyi o zaman ben psikologa götür diyordum ona hep ama nce sen git ömrüme yazık dedim ondan sonrada konuşmuyorum
ölsemhakkını ödeyemem
eşimi annemden babamdan önde tutmuştum ,en yakınım o sanmıştım meğer yalanmış dünyam yıkıldı
kendime çok kızdım
çok ağlamıştım
heleki her an gelebilir
utandım resmen
ne olursa olsun kim gelirse gelsin annemde gelecek doğumda hatta 40 gün kalacak bnimle kararımı verdim
anneme nasıldavranırsa bende ailesine öyle davranıcam bundan sonraki yolumuzu eşim belirleyecek
neyse ben çıkıyorum
pazartesi görürşrüz
hoşçakalın
Tünaydın bacılar a.s.
Bizde kızımla 9'da uyandık. Duşumuzu aldık. Kahvaltı etmiyor bikaç gündür ya. Her zaman zevkle yediği şeyi 3.kaşıktan sonra bırakıyor. Değişiklik yapmam lazım. Mama yedirdim bende. Az öncede uyudu babasının yanına yatırdım.Şimdi uyukluyorlar birlikte.
Bende akşam için bi mercimek çorbası koyayım. Defnoş'um da uyanınca yer. Ne yemek yapsam düşünüyorum :uhm: Barbunya mı yapsam acep :uhm:
benimde annem tutturdu buzdolabını sileceğim....buzdolabını sildi..
benimde annem menümde eksiklik yaptı
şehriye çorbası
taze fasulye
tavuk
pilav
salata
karpuz..
şekerpara
annem köfteyi makarnayı iptal etti yenmez o kadar dedi
yaa demek gidiyor burcu,hayırlısı olsun özlemiştir evini...elam daha yeni geldim ama kaç saattir açık pc bugün Burcu geldi güzel bi gündü Türkiz Kağana bi rahat vermedi habire oyuncaklarını kıskandı cırmakladı bu kız çok huysuz oldu ya artık dönüyor marmarise onu özlüycem alışmıştım böyle sizler nasılsınız?
cnm yaa çok geçmiş olsun zor günler geçirmişsiniz,şimdi daha iyidir inşalalh defne kuzu öp yerime..selam kızlar,,
defne hastaydı 1hafta gecti onunla ugraşıyorum birden ateşi yükseldi yavrumun evdeki derecede bozuk yenisini bulamdım ve ölcüm yapamıyorum ama cayır cayır yanıyo anlıyorum bu ateş 38,5 ateşi degil pazar gnüydü deli gibi komşulara bakındım ama kimseyi bıulamadım eşimde yok allahtan küük yigenim vardı halada yanımda bana yoldaşlık ediyor..saat 9 civarıydı defneyi kaptıgım gibinöbetci cocuk dr olana bi hastaneye gittim evden cıkmadan dolven vermiştim ve ateş düşürücü bant takmıştım gidene kadr etşi düştü dr idrarına bakalım dedi ama orda bekleyemzdim yrn veriirm dedim eve geldim ama ateşi o gece hi düşmedi sabaha kadar bezlerle düşürmeye calıştım ama duşada soksamda düşmedi eşim sabaha karşı geldi o gelince cerrahpaşaya gittik ve gideken ateşi 39,5tu...
sonrası malum işte tahliler falan,bogazlırı kızarık idrarında biraz lökosit buldular vs. ama teşi düşmüyor h4 saatte bir dooven calpol dönüşümlü vermemize ragmen düşmedi ateşi 2gün cayır cayır yandı kuzum antibiyotik iyi geldi bogazları epeyce kötüymüş tükürügünü bile yutamıyordu kuzum su icerken aglıyordu, iştahı yoktu ama bi ara cok acıkmış biberonu görünme memeyi attı agzından aglamaya başladı mama yamek istedi ama yiyemedi bitane 2kere cekti bıraktı icim yandı sormayın kızlar... 2günden sonra ateşi düşmeye başladı ve tüm vucudu ateşten kızarık kızarık oldu isil gibi bugunde onlar geçti cok şükür..
ya kusura bakmayın cok dagınık anlattım cok yorgunum hastaklıgı aartlattık ama bize bissürü yeni huy bıraktı saglıgı yerinde olsun..
birsen aradı sagolsun bahsetmiştir size...
yaramazlık yoktur inş. bi ara gemişe bakarım öptüm hepinizi iyi gecelr
yemek derdi de hergün bayar artık bizii...Tünaydın bacılar a.s.
Bizde kızımla 9'da uyandık. Duşumuzu aldık. Kahvaltı etmiyor bikaç gündür ya. Her zaman zevkle yediği şeyi 3.kaşıktan sonra bırakıyor. Değişiklik yapmam lazım. Mama yedirdim bende. Az öncede uyudu babasının yanına yatırdım.Şimdi uyukluyorlar birlikte.
Bende akşam için bi mercimek çorbası koyayım. Defnoş'um da uyanınca yer. Ne yemek yapsam düşünüyorum :uhm: Barbunya mı yapsam acep :uhm:
ohh ohh temizlikler bitmiş maşallah hatuna,valla yazarı yok bende gelip kalıcam bi hafatasonu,ama zamanı meçhul zemuszemus baksana havlular bile hazırmış...ayy kayınvalidecinle nasıl vakit geçireceksin bakalım,özlemiştir sizi..Selam Canlar,,
2 gundur temızlıkten basımı kaldıramıyorum.Ama ellenmedık dolap bıle kalmadı.Malum kaynanacığım yarın ıtıbarıyle 1 hafta bende.Yatağını,havlularını bılem hazırladım.O sebeble gıremedım sıteye.Bora uyansın evı dağıtmayalım dıye ananeye kacıcaz hemen.Öptum sızlerı sekerler,
Nurten cok gecmıs olsun canım ya off bu sıcakta ates cok zordur kıyamam yavruma.Allaha sukur gecmıs gıtmıs.
Ferdacım cok sevındım ekmekle yemesıne ohh afıyet olsun guzel gözlume.
Bırsom kolay gelsın.Dınle annemı menu yeter uğrasma yenmezdı yapsaydın bıle.
Özlemcım canım benım.Icımı acıttın.Su erkeklerden bazen nefret edıyorum.Senın en hassas donemınde gırılmemesı gereken konulara gırmıs.Bosver dıycem olmıycak.Sık dısını bıraz elbet yoluna gırer hersey.Bı sure mutluluğu baska seylerde bul calışma hayatına baslayıncada rahatlarsın emınım kı.Kıyamam ya.
Gulsah face te bastı benı.Iyı haberler getırın canım doktordan.
Aynur,Hulya selam kızlar ben kacıyorum
ayy bu erkekler neden böyle yaaa,kesin maç filan izliyodur dim,içindede demiştirki,oh bee ne zamandır evde yalnız keyif yapmamıştımm..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Aaaaa saka gıbı anneme gıttım eve geldım kımse. er uğramamıs.Bı tek bırso bakmıs onunda telası var zaten.
Bızde eve geldık az once oğlusumla bı baktık babamız evde ohh adama bak telde acmıyo nerdesınız dıye.Bıde bana rahatsız etmek ıstemedım o yuzden aramadım dıyo.Ev bos keyıf yapıyo uyanık.Yemekte yok ne yapsam ya bı karar veremedım.Yarın ıcın menuye bıle karar vermedım hala.Off hep yumurta kapıya dayanınca benım ısler.
Kımse yoken gıdıp bı balkonları yıkayayım barı.
canım Allah kavuştursun Manisa güzeldir bide tam zamanıda gidiyor kışın çok soğuk çünkü kardeşimde acemiliği orda yapmıştı.gez biraz uzak olunca kıyamıyorsun ama varsayki çalışıyorsun onlar bakıyor çocuklaraselam bacılar son syfsya bır goz atalabıldımde defne hastaymış cok gecmış olsun kuzuma esra bu arada kızıl ne bacım 6. hastalık gıbı bırseymı onuda ılk defa duydum
bize gelınce kaynım askere gııdıor acemı bırlıgı olarakda manısa cıktı kısmetse sabah eşimle onu goturucez ordanda ızmıre gıdıp dolaşıcaz akşama eve donerız cocukları goturmuycem ablam bende o kızıma bakıcak kaynanamda ogluşuma
fulyayla facede konustuk kısmet olursa onunlada gorusucez
aslında cok gıtmek ıstıyorum hem bır gunlukde olsa degısıklık olur sıkıldım dıye hemde cocukları bırakıcam ıcın ıcım bır tuhaf oldum gercı akşama donucez gecede olsa evde oluruz ama yınede zor geldı
sımdı sahur ıcın bırseyler hazırlıycam herkese ıyı geceler optum
maşallah bende içebilsem keşke sen benim içinde iç canımiyi sahurlar yarın yemeğe misafir var biliyorsunuz....giremem sahurada bizdeler....
yemek faslı var yani..bugünden tatlımı yaptım şekerrrrrrrr pareee pişirdim.
pınarcığım hoşgeldin cnm yoğunsun ,ama meleğin yanındaymış..bende taşınırsam benimde olur inş.
nurten cnm tekar geçmiş olsun cnm yaaa ..atlatmanıza sevindim...
tutkun cnm içerim valla bu gece 7 bardak içtim
bide bağırsaklar içinde su çok önemli
aç karnına 5 bardak yemek sonrası 2 pardak..
simal cnm hamaratlık değilde mecburiyet desek yoksa ev çingene çadırı gibii olur
semraaa kızzz istanbuladamı uğrayacaksında görüşecekseniz bakimmm heee yoksa hülyamı geliyor izmire hahahaa
ben yatarrrrrrrrrrrrrrrr byby
canım bu erkekler kendi aileleri ile ilgili durumlarda hiç bizleri düşünmeden kıyarlar annelerimiz zaten yazık en çok şamarı onlar yiyor bebek doğunca herşey yoluna girer o şimdi ailedende söyleye olduysa kendi tarafını kayırıyor bence bu durum sonra geçici herşey düzelir sen doğumundada aileni al hiçkimseyi dinleme kendini annen kardeşin gibi kimse sana çocuğuna bakamazgünaydın kızlar
gerek yok demiştim
sunuz ne demek dedim
annemi karıştırma dedim
ölsemhakkını ödeyemem
kendime çok kızdım
çok ağlamıştım
heleki her an gelebilir
utandım resmen
neyse ben çıkıyorum
pazartesi görürşrüz
hoşçakalın
hep aynı dertlerdeyiz canımölemcim canımbu hayatta herşy yolunda gitmeyebiliyor baen böyle sorunlarda oluyor napalım böyle olması gerekiyormuş bunu yaşamamız gerekiyormuş deyip geçmeliyiz yoksa başka türlü işin içinden çıkılmıyor.erkek tarafı öyle oluyor sorumsuz oluyor ben ewlendikten sonra daha iyi anladım ne varsa kız annelerinde var ewlenmeden önce eşimin annesi benim annemdir kendi annemden asla ayırt etmem diyordum ewlendikten sonrada bu böyle oldu ben onları çok sevdim ben içten samimi oldukça onlar iyi niyetimi hep kullandılar eltimse hep olara soğuk ve mesafeliydi o öyle yaptıkça onu daha çok sevdikler.hamileliğimde bana yardımcı olacaklarına daha laf söylediler doğum sonramda eşimle birbirimize girdik onlar yüzünden neler neler... şimdi eşim askerde ben tek başımayım nasılsın napıyorsun diye bi telefonu bile çok görüyorlar insan geliniyle torunu napıyor diye merak edip bikere gelmezmi kapımızı bile açan yok iyiki annem var o yardımcı oluyor hep.eşim dünyalar iyisidir ama ailesi işte böyle.bence artık sende bırak yakasını kim naparsa yapsın kimseyi duyma görme senin ve güzeller güzeli çocukların için yap bunu.
hayır canım kızıl la 6. hastalık farklı kızıl düşürülemeyen ateş ve boğaz ağrısıyla başlıyor sonra kızarıklar çıkıyor Kızamığın hafif hali genelde kızıl çıkaran kızamık çıkarmazmışSağolasın Aynur'cum valla dediğin gibi yatma saati geliyor kıçımız yer görüyor ancak. Anam napim evde oldum mu duramıyorum. Bi iş varsa yapamıyorsam acaip aklıma takılıyor. Yapıp kurtulayım diyorum. Eskiden çalışırken hamile olduğum halde herşeyi cumartesi günü yapar hallederdim. Şimdi hergün iş yapıyorum yine de bitmiyor. Allah kolaylık versin valla hepimize a.s.
Napim canım ya fırsat buldukça geliyorum ama genelde evde olmadığım için takılamıyorum. Defne iyi canım çok şükür. İsiliklerle ve pişiklerle uğraşıyoruz kafamçokkarıştı
Ay canım benim çok geçmiş olsun. Kızıl denilen 6.hastalık heralde. Geçti gitti de canım Allah beterinden saklasın kuzularımızı a.s.
Canım ya çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim ama ne olur üzülmemeye çalış. 2 kuzunu düşün. Erkekler böyle ne yazık ki. Çok kırılmışsın belli. İnşallah alır gönlünü ya bak son zamanların sıkma canını a.s.
caım sıcaklardan sanırımTünaydın bacılar a.s.
iyi yapmış çok yenmiyor zaten sıcklardabenimde annem tutturdu buzdolabını sileceğim....buzdolabını sildi..
benimde annem menümde eksiklik yaptı
şehriye çorbası
taze fasulye
tavuk
pilav
salata
karpuz..
şekerpara
annem köfteyi makarnayı iptal etti yenmez o kadar dedi
maşallah valla süpersi mis gibi yapmışsın heryeriSelam Canlar,,
2 gundur temızlıkten basımı kaldıramıyorum.Ama ellenmedık dolap bıle kalmadı.Malum kaynanacığım yarın ıtıbarıyle 1 hafta bende.Yatağını,havlularını bılem hazırladım.O sebeble gıremedım sıteye.Bora uyansın evı dağıtmayalım dıye ananeye kacıcaz hemen.Öptum sızlerı sekerler,
Nurten cok gecmıs olsun canım ya off bu sıcakta ates cok zordur kıyamam yavruma.Allaha sukur gecmıs gıtmıs.
Ferdacım cok sevındım ekmekle yemesıne ohh afıyet olsun guzel gözlume.
Bırsom kolay gelsın.Dınle annemı menu yeter uğrasma yenmezdı yapsaydın bıle.
Özlemcım canım benım.Icımı acıttın.Su erkeklerden bazen nefret edıyorum.Senın en hassas donemınde gırılmemesı gereken konulara gırmıs.Bosver dıycem olmıycak.Sık dısını bıraz elbet yoluna gırer hersey.Bı sure mutluluğu baska seylerde bul calışma hayatına baslayıncada rahatlarsın emınım kı.Kıyamam ya.
Gulsah face te bastı benı.Iyı haberler getırın canım doktordan.
Aynur,Hulya selam kızlar ben kacıyorum
cumartesi pc eşlerdeAaaaa saka gıbı anneme gıttım eve geldım kımse. er uğramamıs.Bı tek bırso bakmıs onunda telası var zaten.
Bızde eve geldık az once oğlusumla bı baktık babamız evde ohh adama bak telde acmıyo nerdesınız dıye.Bıde bana rahatsız etmek ıstemedım o yuzden aramadım dıyo.Ev bos keyıf yapıyo uyanık.Yemekte yok ne yapsam ya bı karar veremedım.Yarın ıcın menuye bıle karar vermedım hala.Off hep yumurta kapıya dayanınca benım ısler.
Kımse yoken gıdıp bı balkonları yıkayayım barı.
hadi bakalımAllah kabul etsin bende adet oldum daha 15 gün olmuştu eşinde sana baya yardımcıSelam herkese kızlar..
Nihayet bugün orucuma başaldım,Anılın evde olması büyük nimet oldu..sabah Dağhanla beraber kalktılar,ben uyudum,o kahvaltısını filan yaptırmış onlar salonda yerde uyumuşlar bende yatağımda 1 e kadar...sonra kalktık hep beraber Dağhaa çorbasını yedirdi Anıl bende ütü yaptım,dinlendikten sonrada işe başladım,sağolsun anıl bi odadan sonra elimden aldı o yaptı işleri bende toz aldım.şimdi biraz dinleniyorum oğlumu uyutmuşken.ama bi lokma yemek yok kalkıp bi çorba yapıyım bide pilav,patates biber kızartıcam yanınada yeter valla zaten sadece susadım,genel olarak iyi geçti diyebilirim...
Hepinizi öptüm canlar görüşürüz..
claries nasılsın canım uzun zamadır seni göremiyorum meleğin nasıl canım? civciv8181 sen nasılsın canım güzel gözlü fıstığın nasıl?
afiyet olsun canım.bende bi bakıma girmeliyim felaket durumdayım çok iyi yapmışsın bu sıcaklarda herşey ağırlık yapıyorayy geldim nihayett...
ya kaçtır alıntı yapıyorum ama bi türlü fırsat bulamadım yazmaya...
saçlarımı kestirdim bugün ...amannn kafam bi hafiflediki sormayın sanki 2 kilo ağırlık aldılar başımdan hee...
yarında eşim Gazele bakacak bende gidip şu gecikmiş röflemi yaptıracağın inş...zemuszemuszemuszemus
NURTEN cim çokk geçmiş olsun defneme yaa gercekten sıcaklarda ateş düşürmekte cok zor boğaz enfeksiyonunda ateş malesef 48 saat sürüyor...hele biberonu isteyipte yiyemedi diye yazmışsın ya için eridi resmen ya ..neyseki geçmiş cok şükür Allah tekrar yaşatmasın :Saruboceq:
ÖZLEM cnm gerçekten eşin cok bencil davranıyor...heleki senin şu durumunda neden bu kadar üstüne geliyor anlamış değilim...
ahh bu erkekler var yaaa offffffff kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
BİRSEN cim sende atlattın şükür misafirleri ..bende gelecektim ama acil işim çıktı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
FERDA şekerim hani bir hafta sonu bana geliyordun kız eşinle :dilcikar:
bu arada eşinde sana iyi kıyak geçmiş he 1 e kadar uyumakkk wayy bee ben anca rüyamda görürümm
PINAR cım hayranım valla senin durmak bilmeden gezmelerinee kaydirigubbakcemile3ben bugun cıksın ertesi gün mutlaka ara vermem lazım pilim dayanmaz valla kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
GÜLHAN cım güle güle kirlet evini kaynanan ve borayla beraber şekerim
SEMRA hnm izmirlere kadar uzanmışş ohh hatundaki keyfe bakkk yaa...
birsencim bu konuda tamamen ben masumum cnm gideceğiden haberim bile yoktu
TUĞBA hnm 2 gündür nerelerde bileniniz var mı davulcumu kaçırcı acaba yaaa ne ev tel.nede cep tel.cvp vermiyor hatun CADIARZU
NEYSEM KOCİŞ ÇAY BEKLİYOR GİDELİMDE BALKONDA Bİ ÇAY KEYFİ YAPALIM SERİN SERİNN ŞİMDİLİK ÖPÜLDÜNÜZ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?