haa bıde emzırmıyosan maydonoz suyu ıc sabahları karındakı yagları erıtıyomus bıde mekık cektınmı belkı ıse yarar
buarada dıp not maydanoz süt kanallarını tıkadıgı ıcın emzıren anneler kullanamıyorr haberınız olsunn
canım şimdi gördüm,adı persan :)) imes e kapısının karşı arasında hatta şimdi tepe home açıldı oraya gidince sor mutlaka bulursun...ferda şu senın umranıyedekı perdecının adı neydı canım yarın bı ugrıcamda
ohhh canım sefanız olsun güzel kızınla şöyle bi hava almış olursunuz negüzel.tavsiyelerin için sağol canım maydanozu çok yiyorumda beni gece 12 den sonra yemek bitiriyo.mutlaka krep ve cola olmalı:))) ama dediğin gibi boğaı tutmak gerek.canım ben 3.5 aylıkken bıraktı alpiş beni emmeyi.o yüzden emziremedim pek sütümde gelmedi çockta napsın aptamil süt annesi oldu umarım ikinciyi emziririm bu emzirememk içimde hep dert olmuştur emziren annelere çok imrenmişimdir.neyse artık bizim yediklerimizden yiyor.canım ben tekrar başlayacağım öyle diyet falan yapamam ama akşam yemelerini bırakacağım gel beraber başlayalım.kaydirigubbakcemile5
canım şimdi gördüm,adı persan :)) imes e kapısının karşı arasında hatta şimdi tepe home açıldı oraya gidince sor mutlaka bulursun...
ferda şu senın umranıyedekı perdecının adı neydı canım yarın bı ugrıcamda
evet cnm fabrika satış mağazası çok uygun bi bakok şekerım saol
fabrıka satıs magzasımı orası ?baya yuksek dıye bılıyorum o markayı benopuyorumnanaktan
valla ben burdayım ama millet nerelerde bilmiyorum,yemeğimi yapıp geldim,oğlumuda uyuttum.ama çok sıcak fenalık geçiriyorumm cnm...fazla kilomu sende de..
aaa gerçektendfe nerde ayol bu millett...
yok canım ben almıyayım 2gun sonra kızıyorum kılo veremedım ac kaldım dıye bozuyorum dıyetıı :))buara dıyet yapasım yok
buara sıbel dıyette ona takıl bencee bayada hırslı..
kadınl:teytey:ar kulubunun dıyet bolumu varya ordakı gurplara katıl baya faydası oluyor gaza gelıyosun
allahım çok şükür diyorum.bu arada klima hayatmış Annecim seni seviyorum.eşim aradı anneme sevgili kaynaacım çok teşekkürler hayata döndüm dedi şaşırdım vallaakannehir
selam hanımlar
burdan cıkınca cantamı hazırladım
hanzade uyandı hemen eşimi aradım gelde götür bizi diye saat 5 ti buarada
yaa gitmeyelim aramadım zaten dedi
bende sonra ben azar işitiyorum hemen ara haber ver dedim
kocam aramadı tabi beni ben aradım noldu aradınmı diye evde yok dedi
töbee nere gitcek kadın
ben aradım bu sefer yaa evdemisiniz biz geliyoruz diye
sonra tekrar eşimi aradım neyse geldi götürdü bizi
kızı özlemişler bizi bagda zannediyorlarmıs
hanzade de orda dogru dürüst bişi yemedi yarım kase corba götürmüştüm ben bide meyceli yogurt yedi neyse
bizde mantı yedik zaten su ve hoşaf içmekten bişi yiyemedm
ama kendimi suan rahat hissediyorum dıkın dıkın degilim okadar su içmeme ragmen
bu arada haber kaynanama araba alınmıs hemde 2011 model hundai getz
maşallah dedim ayranları yok içmeye tahterevanla giderler .....
töbe bide kaynanam da bayılma hastalıgı var durur durur bayılır nasıl sürcek araba bilmem neyse hayrını görsün nediyim
oyy kocam teravide hanzade uyudu bende cay demledim gelince içicez
işte böle yarın evimizdeyiz oleyyy
Selam kızlar
Bu saat oldu ben anca fırsat bulup bakabiliyorum yanii,üfff,,bi kase çekirdek çitledim Sibel canla funda ararı izlerken kızlar,Anılla Dağhan yerde uyudular,bende takıldım öyle..
Doktorumuzaa gidip geldik aşımızı olduk,çok şükür sorun yok,ikiş ay sonra zatürre varmış,24-30 aylardada hepatit a..doktor ne dese yaptırıyoruz valla hadi hayırlısı...kollarındakide isilik hiçbişeye gerke yok zaten bir aya kadar geçecek dedi.kilo9800 iyi iyi maşallah diyoo,,yok anacım benimki böyle işte bu kadar alıyor,ama sağlıklı olması ve boyunun normal olması doktoruda rahatlatıyo herşey normal hiç endişe yok dedi,boyuda 78 miş bu arada...öyle işte çıkıp geldik sonra eve.
Bu arada kpss sonucuna baktım kızlar..60 almışım eee kitabın yüzünü bile açmazsan olacağı o!!Napıyım sağlık olsun!!acaba burcu ne yaptı çok merak ettim..??ama artık o da girmiyor siteye..aslında bişeyler yapmamız lazım!!
Ben yine izindeyim yarın..cumartesiye ancak tutarım heralde..hayırlısı..
Bu arada aynurcum eşine güle güle kavuş cnm inşalalh çabucak geçer zaman sizin için..
Ben yatıcam galiba kızlar hadi hepinize iyi geceler,,,
kızlar unuttum yazayım yaaa nurtenle konuştum defne çok hasta olmuş kaç gündür uğraşıyormuş kız...haberiniz olsun dün bana biraz daha iyi dedi ....öptm iyi geceler
Balıkesir'de 5.0 Büyüklüğünde Deprem
Balıkesir'in Balya İlçesinde 5.0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi.
ay gerçekten olmuş,merkez üssü bursa değil ama ben bile duydum:1no2:
Günaydınlar,
Ben çıktıktan sonra maşallah muhabbet tam gaz devam etmiş.Akşama bende eve geçince bakıcam sık sık.
Bu arada size söylemedim pek istikrarlı gitmediğim için,diyete başladım 6 gün oldu.2 kilo vermişim.Böylede devam edicem hedefim bayrama 4 kilo daha vermiş olmak.Bu sefer çook fena gaza geldim.Ve hayatımda hiç bu kadar irademe hakim olabildiğim bir zaman hatırlamıyorum.Ramazandan 4-5 gün önce bahçeye indiğim bir akşam karşı apartmandaki komuşumuzun ufak kızı beni görünce ne dese beğenirsiniz.Sen ne kadar şişko olmuşsun :)) Haydaaa ne diycen küçücük kız bide bilmişki sorma bişey söylesen cevabını verir.Tabi bana bi dokundu bu.O gün bu gündür diyetteyim.Aslında yeme alışkanlıklarımı değiştirdim diyebilirim.Ve hedefime ulaşana kadar bir daha bişey yazmıycam.Sadece o gün bir foto çeker koyarım buraya :))
Bende böyle dün akşam iftarda da o kadar susamışımki 1 lt su içtim peşpeşe bir kasede çorba.Bizim evede bi klima lazım,hadi işyeri baya serin dayanıyorumda cumartesi evde napcam bilmiyorum.
tünaydınnnlarrr muhabbet maş..hiç hızını kesmemiş..
geçmişi okudum alıntı yaptım ama benim nete bugun gelip gidiyor anlamadım niye(
ÖZLEMCİM demek büyük gün yaklaşıyor he hadi hayırlısı :)
ya bende dün akşam aklıma geldi nruten nerelerde diye ...defnoş hastaymış demek Allah şifasını versin kuzumun yaa(
yanlız burcunun bebişin cinsiyeti neymiş göremedim yawhem 4 aylık oldumu ki ya :S
SİBOŞ cok güldürdün beni be durduk yere :)))
bu arada gazel pütürlü yiyiyor cok şükür ama eline verdiklerimi yemiyor hala bacım yaa(
Gülhancım kaynana geliyormuş hadi gözün aydın...
TUBİŞ 1 ay boyunca yarasa olur artıkkk :))) geceleri çıkar ortaya :)))))))))
gülşah banu tülay nuran birso esra esen pınar sizlerede mrb kızlar....
merhaba hulyacım
uyku bastırdııı yaa cok fenaaa ınsanın uykusu bölününce sersem oluyo kalkmasanda gun cok uzun cok acıkırsın
duru artık yürüyorrr:)))sıze mujdelemeyı unuttum sıpa bıraz gec oldu ama anca kaldırdı poposunu
şimdi hıc düşmüyor yakamdan nereye gıtsem bakmışım peşimdeee
burcunun kızı oluyormussss
günaydın şekerlera.s.
dün kayınvalidemlerle iftar yaptık ordan da eşimin amcasına geçtik anjiyo olmuş geçmişolsun dedik geldik
özlemcim diş ağrısı kötüdür yaa Allah yardımcın olsun ne diyim(
burcu kız mı cinsiyeti bebişin amann maşallah ne güzel Allah tamamına erdirsin
günaydınlar herkese hayırlı cumalar diliyorum
burcunun kızı olacakmış hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
kızlar bize gelince dün işten çıktım kızları aldık eşimle eve gittik iftarımızı açtık kızlar birlikte oyun oynadılar tv seyrettiler sonra çarşıya çıktık kendime birşeyler aldım uzun süredir hiçbirşey almamıştım
yav kızlar eski günlerine dönmüş burası maşallah!! 2 gün girmedim,geçmişe yetişemedim:))
tarsus'a geldim oğlumu da alıp annemin yanına. babamızı yaylada bıraktık anasının yanında.bize surat yaptı gidiyoz diye ama napiim artık. son 1 haftamız burda,birazda annemlerle vakit geçirmek istedim. Kaan'ı görsünler,doysunlar iyice.
bu arada ramazanın 1. gününe gelince, istediğim yemeği çorbayı salatayı yaptım. afiyetle yedik:)) artık yemek derdi de yok bu hafta. anacığım yapar hepsini:))
öpüyoruz hepinizi.
merhaba kızlar bugün giremedim bi türlü ...evi görmeye geldiler...
temiz karıkocalar...evi beğendiler ..ama evin illa belediyedeki durumunu öğrenmek istiyorlar...
kaçakmı diyorlar...dedim beyfendi ev kaçak olsa ben nasıl kendi adıma doğalgaz alabilirim vergi verebilirim...bizim apartmanın tamamı arsa tabulu yani krediye uygun değil komplemi kaçak dedim..
ama siz bilirsiniz dedim...yiğenleri vardı karar verirsek dedi..tapunun bir fotokopisini alabilirmiyiz belediyedeki durumu incelemek için dedi....tmm dedim 2 gün içinde döneceklermiş bize..hadi hayırlısı hayırlı ise olsun bu iş....
sonra komsun geldi....o gitti ben uyudum kalktım ....şimdi şekerpare yaptım...çorba yaptım.......
bezelyede var........
Birsencim aradığını duydum cnmzeynebi uyutuyoırdum kalkamadım kusuruma bakma
sonrada fırsat olmadı geri dönmeye
karanfili aldıracaktım eşime söylemiştim cumaya giderken unutmuş
yarın ben kendim çıkar alırım markette vardır sanırım
biraz hafifledi
çok sağolasın cnm
ev içinde hayırlısı olsun cnm
kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
canım çok sıkkın anlatırım sonra
iyi akşamlar
16 sayfayı bi çırpıda okudum inşallah atladığım önemli bişey yoktur. Kociş yatalım diye dolanıyor tepemde. Ben kaçar kızlar. Kızıma mama içirip cup yatağa. İyi geceler herkese hayırlı sahurlar a.s.
hemen gel şu an balkondayız hafifçe esiyor Türkizde uyuyor sere serpeolsun cnm ya önemli değil,ben paşalar kalktı sandım
neyse işerini halletmişssin
balkon mu oyy ne güzel beni de alsanıza yaa
aslında haklısın cnm
başkasını getirse emin olkavga çıkarırım
bu iş yerinden bi arkadaşı becayişini bekliyo yazık dava açtı falan ilan eşi çocuğu memlekete gitti hep yalnız kaldı burda evi falan taşıdı adam misafir olarak kalıyo burda
öyle düşünceli biriki
iftara misafir varmış gibime gelmiyo hiç
Geçmiş olsun amcanıza kız geliyor kızgünaydın şekerlera.s.
dün kayınvalidemlerle iftar yaptık ordan da eşimin amcasına geçtik anjiyo olmuş geçmişolsun dedik geldik
özlemcim diş ağrısı kötüdür yaa Allah yardımcın olsun ne diyim(
burcu kız mı cinsiyeti bebişin amann maşallah ne güzel Allah tamamına erdirsin
oh iyi yapmışsınız evimi kutladınız yeni işimi tartıştınız cicileride güle güle kulla.bizde bişey yapıcağımız zaman mutlaka eşimle dışarı çıkar onun hakkında yorumlarızgünaydınlar herkese hayırlı cumalar diliyorum
burcunun kızı olacakmış hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
kızlar bize gelince dün işten çıktım kızları aldık eşimle eve gittik iftarımızı açtık kızlar birlikte oyun oynadılar tv seyrettiler sonra çarşıya çıktık kendime birşeyler aldım uzun süredir hiçbirşey almamıştım
iyi geceler anca geldim tatlım geç oldugünaydın kızlar .herkes iyidir umarım.banucumm güle güle giy cicilerini..
burcunun kızı oluyormuş hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin...
maşallah kız sana ben hamilelikte bile içemedimgünaydınlar kızlar..........
özlemciğim artık dinlensen diyorum cnm yaa...........
diş ağrın içinde kaanfil koysan belki iyi gelir cnm yaa
tutkun cnm ben uyuya kalmışsın bu sahur ya...tlf 3 kurdum çalmış yatmışım...,
eşim kalk dedi kalktığımızda saat4 dü valla yumurta kırdık sallama çay yaptık
yine 6 bardak su içtim...içiyorum ben yaa alıştım diyet yapmaktan
ilk diyetimde 2 lt su içeceksin dediiğinde doktor çok kötü olmuştum
içemiyor midem bulanıyordu şimdi içiyorum.......
gece klozet takımı bir ilki paspas yıkadım onları astım...ömere mama verdim uyudum
eşim işe geç kalmış sabah....ali tabi erkenden kalktı...süt verdin uyumadı klimalı odaya gtötürdüm uyur belki dedim yok uyumadı...bide ömerr kalktı ..onada mama veredim ali uyuudu ömer beni verem ediyor yine ..gözünden uyku akıyorrrrrrrrrrrrr inatla kapatmıyıor gözünü yaaaaaaaaaaa
bu gün annem gelecek..........
evi görmeye gelecekler inş.beğenirler inş.satılır kızla yaaaaaa........şu mübarek ayda bizde rahat ederiz.inş.
banucuğum güle güle kullan cnm yenileri iyi yapmışsın...ne zaman taşınacaksınız cnm
ferdayı görüyorum günaydın.....
esenciiğim günaydın cnm geçmiş olsun amcAYA
selam canım oruç tekledi bendeGünaydın kızlar off bir sürü alıntı yaptım yazdım, işte birisi gelince kapatmak zorunda kaldım( inşallah herkes iyidir oruçlar aralar nasıl? ben iyiyim ama ama gece kalkmaları beni çok yoruyor bide dün gece Begüm ikide bir kalkıp durdu gözüm kapanıyor,Hayırlısıyla akşam olsa görümcemler gelicek iftara.
Buarada Burcunun kızı olucakmış gözü aydın çok sevindim.
ben fırsat bulursam gene gelicem kızlar öptümmmmmmmmmm
keyfin kalmamış sanırım düzen bozulunca bi uykusuzluk hemen keyfi götürüyorgünaydın
hiç keyfim yok bugun hanzade 6 da uyandı aklım cıktı benimde
saat 8 :30 a kadar ben baktım sonra mehmet geldi bakmaya ama ben gözümü acamıyorum öle uyku
ben süt vermiştim kalkınca kıza mehmette vermiş saat 9:30 da kalktım kahvaltı falan yapmadan uyudu yavrum
ne zman uyanır kimbilir biraz uyusa bari inşallah
benimde daha heryer duruyor
sabah ben kanepede ytarken hanzade heryeri halletmiş
hiçde yapasım yok
bugun iftara beki annemlere giderim daha karar vermedim
kocada yatıyor daha
neyse görüşürüz
haa özlemcim kocanada gecmiş olsun canım
süper yapmışsın canım dilediğince ye iç benceyav kızlar eski günlerine dönmüş burası maşallah!! 2 gün girmedim,geçmişe yetişemedim:))
tarsus'a geldim oğlumu da alıp annemin yanına. babamızı yaylada bıraktık anasının yanında.bize surat yaptı gidiyoz diye ama napiim artık. son 1 haftamız burda,birazda annemlerle vakit geçirmek istedim. Kaan'ı görsünler,doysunlar iyice.
bu arada ramazanın 1. gününe gelince, istediğim yemeği çorbayı salatayı yaptım. afiyetle yedik:)) artık yemek derdi de yok bu hafta. anacığım yapar hepsini:))
öpüyoruz hepinizi.
hadi bakalım görelim fotolarıhadı bakalım inşallah satılır evınız bırsencım..kolay gelsın
ozlem bencede artık dınlen ya maşallah o halınle hızına yetısılmıyor.dişin içinde gecmıs olsun bebek yeterlı calsıyum alamazsa anneden yermıs senın dişte ondan gıttı sanırım doktoruna bı danış cektır kurtul dıcem ama o halınle nasıl olcak bılmem bilmiyorumkismile
banuyla tulay bulusuyolarmıss ohh valla düşmanlarınız catlasınopuyorumnanaktan
yarın durunun kontrolu var sabah9a almıstım oyy uyku haram buara bana eve gelınce vurur kafayı uyurum artık duru hanımda yatarsaa
evde cogu sey eksık benı baya rahatsız etmeye basladı kocamda saolsun pek elı yavastır bı iş yapacak 40kere soyletır mıy mıy yaparrr bende tez canlıyım öff yaa hafta sonu onları halletsek super olucak bakalım
resımlerı hala yukuyemedım ama buaksam hallederım bı aksılık cıkmazsaa..
ferdacım hulyacım gunaydın kızlarrr
anca geldik ama siz gitmişsiniz.Burcu vardı bendede baya iyidik doyamadık birbirimize Kağanın tişörtüde bizde kalmış gitmeden bi kez daha görüşcez bakalımee ayıp valla neoldu ahaliyee bugun 1den berı kımsecıkler ugramamışşklava:
beni unutmuşsun çooook kırıldım bak.maşallah Alpişe de darısı bizemerhab arkadaşlar ewt yaa nerdesiniz dün sohbet koyuydu gemelerdemisiniz yoksa akşam için yemek telaşındamı? nasılsınız arkadaaşlar biz aynı devam oğluşla nerdeyse bütün gün parktayız orda vakit geçirmeyi çok seviyor şuan uyuyor biradan uyanında çorbasını vereceğim olmazsa yumurta haşlayacağım.öğlen muhallebi yaptım yemedi. artık hazır gıdaları azalttık sayılır kavanoz mama çok sıkışmadıkça vermiyorum alpişte artık yaptıklarımı yiyor sağolsun.bazen cıcıklık yapsada üzmüyor annesini.tülaycım banucum tubacım,özlemcim,gülşahcımsibelcim burcucum,birsencim,esenci,ayşe,ceren,knk,semra84,ferdacım ismi aklıma gelmeyen arkdaşlar kus.bakmayın kızlar nerdesinizz.bigudi54 canım sanırım ikimiz varız sen nasılsın canım????ben 2 gündür mekik aletiyle uğraşıyorum ama fayda edermi bilemiyorum ip atlıyordum 2-3 gündür bıraktım:)) bu kilolardan nezaman kurtulacağım ben yaaaasırnaşık şey
valla çok sıcak bittikv gerçektenAyy ben hayatımda böyle sıcak görmedim..Alalhım hayırlara çıkar!!!
Dağhanı yıkadım ben giremedim ama Anıl gelsin hemen duşa atıcam kendimi.Neyse Dağhanı uyutup yemeklerimi yaptım.Mantılı çorba,et sote ve şehriye pilavı.Bide üzüm hoşafı pişirip dolaba koydum soğuk soğuk iyi olur herlade...tatlımızda vardı zaten.aman yeter Allah olmayana versin..
oruçlu olan arkadaşlarım Allah kabul etsin oruçlarınızı..3.günde bitti...Bende yarın yada birgün başlıyorum inşalalh...Şimdilik böyle..öptüm canlar..
hadi hayırlısı canım ya inşallah satılırda rahat nefes alırsınmerhaba kızlar bugün giremedim bi türlü ...evi görmeye geldiler...
temiz karıkocalar...evi beğendiler ..ama evin illa belediyedeki durumunu öğrenmek istiyorlar...
kaçakmı diyorlar...dedim beyfendi ev kaçak olsa ben nasıl kendi adıma doğalgaz alabilirim vergi verebilirim...bizim apartmanın tamamı arsa tabulu yani krediye uygun değil komplemi kaçak dedim..
ama siz bilirsiniz dedim...yiğenleri vardı karar verirsek dedi..tapunun bir fotokopisini alabilirmiyiz belediyedeki durumu incelemek için dedi....tmm dedim 2 gün içinde döneceklermiş bize..hadi hayırlısı hayırlı ise olsun bu iş....
sonra komsun geldi....o gitti ben uyudum kalktım ....şimdi şekerpare yaptım...çorba yaptım.......
bezelyede var........
ama olmadı Pınar çok kaçıyorsun bayadır ekiyorsu bizi bak.Ramazanda gelir diyordum yine yoksun.valla klima iyi oldu nefes aldık yoksa bitmiştik.defne nasıl?16 sayfayı bi çırpıda okudum inşallah atladığım önemli bişey yoktur. Kociş yatalım diye dolanıyor tepemde. Ben kaçar kızlar. Kızıma mama içirip cup yatağa. İyi geceler herkese hayırlı sahurlar a.s.
valla hamaratmıyız bilmem ama işlerimiz hiç bitmiyor bende şimdi mutfağa inip toparlıycam dün tansiyonum çok düşüktü eşim tutturmadı orucu şimdide hafif kanamam gelmiş adet in 15. günündeydim havalar düzenimi bozdu geçen ayda 40 gün sonra gelmşti şimdi yarın tutsammı diye arada kaldım gelirmiki yie anlamadım gittipınarcım hoşgeldin canım.valla kırkbirkere maşallah sende birsen gibi heryere koşturuyosun kız kk daki mayıs anneleri hepsi birbirinden hamarat maşallah.valla makina olsa bukadar dayanmaz haa sabahtan bi başlıyoruz şu saat oluyor kıçımız yer görmüyoo.neyse kızlar bende mutfağa gideyim hala işler var beni bekleyem hadi hepinize cümleten iii geceler.....
caım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyidir.Türkizde aynı olmuştu kızıl olmasın sakın dr lar çok çözemiyor çünkü boğaz ağrısıyla başlıyor sonra yksek düşmeyen ateş ve vücutta özellikle karın da oluşan ve dağılan kızarıklar ateş düştükçe onlarda yok oluyorselam kızlar,,
defne hastaydı 1hafta gecti onunla ugraşıyorum birden ateşi yükseldi yavrumun evdeki derecede bozuk yenisini bulamdım ve ölcüm yapamıyorum ama cayır cayır yanıyo anlıyorum bu ateş 38,5 ateşi degil pazar gnüydü deli gibi komşulara bakındım ama kimseyi bıulamadım eşimde yok allahtan küük yigenim vardı halada yanımda bana yoldaşlık ediyor..saat 9 civarıydı defneyi kaptıgım gibinöbetci cocuk dr olana bi hastaneye gittim evden cıkmadan dolven vermiştim ve ateş düşürücü bant takmıştım gidene kadr etşi düştü dr idrarına bakalım dedi ama orda bekleyemzdim yrn veriirm dedim eve geldim ama ateşi o gece hi düşmedi sabaha kadar bezlerle düşürmeye calıştım ama duşada soksamda düşmedi eşim sabaha karşı geldi o gelince cerrahpaşaya gittik ve gideken ateşi 39,5tu...
sonrası malum işte tahliler falan,bogazlırı kızarık idrarında biraz lökosit buldular vs. ama teşi düşmüyor h4 saatte bir dooven calpol dönüşümlü vermemize ragmen düşmedi ateşi 2gün cayır cayır yandı kuzum antibiyotik iyi geldi bogazları epeyce kötüymüş tükürügünü bile yutamıyordu kuzum su icerken aglıyordu, iştahı yoktu ama bi ara cok acıkmış biberonu görünme memeyi attı agzından aglamaya başladı mama yamek istedi ama yiyemedi bitane 2kere cekti bıraktı icim yandı sormayın kızlar... 2günden sonra ateşi düşmeye başladı ve tüm vucudu ateşten kızarık kızarık oldu isil gibi bugunde onlar geçti cok şükür..
ya kusura bakmayın cok dagınık anlattım cok yorgunum hastaklıgı aartlattık ama bize bissürü yeni huy bıraktı saglıgı yerinde olsun..
birsen aradı sagolsun bahsetmiştir size...
yaramazlık yoktur inş. bi ara gemişe bakarım öptüm hepinizi iyi gecelr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?