2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh canım sefanız olsun güzel kızınla şöyle bi hava almış olursunuz negüzel.tavsiyelerin için sağol canım maydanozu çok yiyorumda beni gece 12 den sonra yemek bitiriyo.mutlaka krep ve cola olmalı:))) ama dediğin gibi boğaı tutmak gerek.canım ben 3.5 aylıkken bıraktı alpiş beni emmeyi.o yüzden emziremedim pek sütümde gelmedi çockta napsın aptamil süt annesi oldu umarım ikinciyi emziririm bu emzirememk içimde hep dert olmuştur emziren annelere çok imrenmişimdir.neyse artık bizim yediklerimizden yiyor.canım ben tekrar başlayacağım öyle diyet falan yapamam ama akşam yemelerini bırakacağım gel beraber başlayalım.kaydirigubbakcemile5

Ayy ben hayatımda böyle sıcak görmedim..Alalhım hayırlara çıkar!!!

Dağhanı yıkadım ben giremedim ama Anıl gelsin hemen duşa atıcam kendimi.Neyse Dağhanı uyutup yemeklerimi yaptım.Mantılı çorba,et sote ve şehriye pilavı.Bide üzüm hoşafı pişirip dolaba koydum soğuk soğuk iyi olur herlade...tatlımızda vardı zaten.aman yeter Allah olmayana versin..

oruçlu olan arkadaşlarım Allah kabul etsin oruçlarınızı..3.günde bitti...Bende yarın yada birgün başlıyorum inşalalh...Şimdilik böyle..öptüm canlar..

yok canım ben almıyayım 2gun sonra kızıyorum kılo veremedım ac kaldım dıye bozuyorum dıyetıı :))buara dıyet yapasım yok
buara sıbel dıyette ona takıl bencee bayada hırslı..
kadınl:teytey:ar kulubunun dıyet bolumu varya ordakı gurplara katıl baya faydası oluyor gaza gelıyosun

valla ben burdayım ama millet nerelerde bilmiyorum,yemeğimi yapıp geldim,oğlumuda uyuttum.ama çok sıcak fenalık geçiriyorumm cnm...fazla kilomu sende de..

aaa gerçektendfe nerde ayol bu millett...

öyle canım yaaa göbek ve basen sorunum var.sen inceciksin maşallahhh

tamam canım.bende hırslıyım bakalım sönmezsem eğerrrsırnaşık şey

merhaba kızlar bugün giremedim bi türlü ...evi görmeye geldiler...
temiz karıkocalar...evi beğendiler ..ama evin illa belediyedeki durumunu öğrenmek istiyorlar...
kaçakmı diyorlar...dedim beyfendi ev kaçak olsa ben nasıl kendi adıma doğalgaz alabilirim vergi verebilirim...bizim apartmanın tamamı arsa tabulu yani krediye uygun değil komplemi kaçak dedim..
ama siz bilirsiniz dedim...yiğenleri vardı karar verirsek dedi..tapunun bir fotokopisini alabilirmiyiz belediyedeki durumu incelemek için dedi....tmm dedim 2 gün içinde döneceklermiş bize..hadi hayırlısı hayırlı ise olsun bu iş....

sonra komsun geldi....o gitti ben uyudum kalktım ....şimdi şekerpare yaptım...çorba yaptım.......
bezelyede var........

Birsencim aradığını duydum cnmzeynebi uyutuyoırdum kalkamadım kusuruma bakma
sonrada fırsat olmadı geri dönmeye
karanfili aldıracaktım eşime söylemiştim cumaya giderken unutmuş
yarın ben kendim çıkar alırım markette vardır sanırım
biraz hafifledi
çok sağolasın cnm
ev içinde hayırlısı olsun cnm
kızlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
canım çok sıkkın anlatırım sonra
iyi akşamlar

elam daha yeni geldim ama kaç saattir açık pc bugün Burcu geldi güzel bi gündü Türkiz Kağana bi rahat vermedi habire oyuncaklarını kıskandı cırmakladı bu kız çok huysuz oldu ya artık dönüyor marmarise onu özlüycem alışmıştım böyle sizler nasılsınız?

İyi geceler bacılar a.s.

Dün kayınvalidemdeydim biliyosunuz. Akşam geç döndük. Hemen yattık uyuduk. Bu sabah ta annem geldi. Ben hemen temizliğe giriştim. Evde durmuyorum ama sürekli toz oluyor. Sanki biri ben evde yokken eve girip toz atıyor her tarafa klava: Annem ütülerimi yaptı. Bi makina çamaşır yıkadım yine. Neyse temizlik bitti markete gittim. Evde hiç sebze kalmamıştı. Eve geldim yemek yaparken arkadaşlar aradı iftara gelelim diye. Kremalı mantar çorbası, patlıcan oturtma, pilav, salata, tavuk, üzüm hoşafı ve bisküvi pastası yaptım. En son annem giderken duşa girdim ama hiç halim kalmadı. Şansıma eşimde geç kaldı , iftara 5 dk kala geldi. Nereye yetişeceğimi şaşırdım. Şimdi gönderdik arkadaşları, Defdoş'da uyudu 1 saat önce Allah'tan. Bende azcık dinleneyim size bakayım dedim a.s.

Geçmiş birikmiş bi göz atayım detaylı okuyamayacağım öptüm sizi a.s.

allahım çok şükür diyorum.bu arada klima hayatmış Annecim seni seviyorum.eşim aradı anneme sevgili kaynaacım çok teşekkürler hayata döndüm dedi şaşırdım vallaakannehir

Anneciğinin kesesine bereket canım güle güle kullanın klimanızı a.s.

Vayy güle güle kullansın kayınvaliden arabasını canım a.s.

Mşallah kuzuma. Sağlıklı olsunlarda kilo almasınlar ne yapalım. Defne'nn de kaç aydır hep boyu uzuyor ama kilo yerinde sayıyor :1no2:

kızlar unuttum yazayım yaaa nurtenle konuştum defne çok hasta olmuş kaç gündür uğraşıyormuş kız...haberiniz olsun dün bana biraz daha iyi dedi ....öptm iyi geceler

Ayyy çok geçmiş olsun kuzuma ya :çok üzgünüm:

Balıkesir'de 5.0 Büyüklüğünde Deprem

Balıkesir'in Balya İlçesinde 5.0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi.

ay gerçekten olmuş,merkez üssü bursa değil ama ben bile duydum:1no2:

Kız rasathane gibisin valla kaydirigubbakcemile3

Ay Siboş çok güldüm ya bak sen ufaklığa nasıl gaza getirmiş seni. Bana da yollasana şu ufaklığı kaydirigubbakcemile3 Ama çok iyi gidiyorsun bacım hadi bakalım tamamına ersin inşallah fıstık gibi görelim seni a.s.

Selam canım benim a.s. Demek Gazel kuzumda su kuşu oldu he. Topluca bi havuz kuralım bacım biz en iyisi kaydirigubbakcemile3

Hay maşallah kızıma afferin öp annesi benim için kuzumu a.s.

burcunun kızı oluyormussss

Aaaa hadi hayırlısı ya ne güzel olmuş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin a.s.

Geçmiş olsun canım eşinin amcasına a.s.

Cicilerini güle güle kullan canım a.s.

Vay kaçtın demek tatlım iyi yapmışsın a.s.

HAdi canım inşallah beğenirler hayırlısı olsun a.s.

Ne oldu tatlım ya son günlerin sıkma canını takma kafaya bişey a.s.

16 sayfayı bi çırpıda okudum inşallah atladığım önemli bişey yoktur. Kociş yatalım diye dolanıyor tepemde. Ben kaçar kızlar. Kızıma mama içirip cup yatağa. İyi geceler herkese hayırlı sahurlar a.s.

pınarcım hoşgeldin canım.valla kırkbirkere maşallah sende birsen gibi heryere koşturuyosun kız kk daki mayıs anneleri hepsi birbirinden hamarat maşallah.valla makina olsa bukadar dayanmaz haa sabahtan bi başlıyoruz şu saat oluyor kıçımız yer görmüyoo.neyse kızlar bende mutfağa gideyim hala işler var beni bekleyem hadi hepinize cümleten iii geceler.....

hemen gel şu an balkondayız hafifçe esiyor Türkizde uyuyor sere serpe

Geçmiş olsun amcanıza kız geliyor kız

oh iyi yapmışsınız evimi kutladınız yeni işimi tartıştınız cicileride güle güle kulla.bizde bişey yapıcağımız zaman mutlaka eşimle dışarı çıkar onun hakkında yorumlarız

günaydın kızlar .herkes iyidir umarım.banucumm güle güle giy cicilerini..
burcunun kızı oluyormuş hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin...
iyi geceler anca geldim tatlım geç oldu

maşallah kız sana ben hamilelikte bile içemedim
selam canım oruç tekledi bende
keyfin kalmamış sanırım düzen bozulunca bi uykusuzluk hemen keyfi götürüyor
süper yapmışsın canım dilediğince ye iç bence
hadi bakalım görelim fotoları
ee ayıp valla neoldu ahaliyee bugun 1den berı kımsecıkler ugramamışşklava:
anca geldik ama siz gitmişsiniz.Burcu vardı bendede baya iyidik doyamadık birbirimize Kağanın tişörtüde bizde kalmış gitmeden bi kez daha görüşcez bakalım
beni unutmuşsun çooook kırıldım bak.maşallah Alpişe de darısı bize

valla çok sıcak bittikv gerçekten
hadi hayırlısı canım ya inşallah satılırda rahat nefes alırsın
ama olmadı Pınar çok kaçıyorsun bayadır ekiyorsu bizi bak.Ramazanda gelir diyordum yine yoksun.valla klima iyi oldu nefes aldık yoksa bitmiştik.defne nasıl?

valla hamaratmıyız bilmem ama işlerimiz hiç bitmiyor bende şimdi mutfağa inip toparlıycam dün tansiyonum çok düşüktü eşim tutturmadı orucu şimdide hafif kanamam gelmiş adet in 15. günündeydim havalar düzenimi bozdu geçen ayda 40 gün sonra gelmşti şimdi yarın tutsammı diye arada kaldım gelirmiki yie anlamadım gitti

selam kızlar,,
defne hastaydı 1hafta gecti onunla ugraşıyorum birden ateşi yükseldi yavrumun evdeki derecede bozuk yenisini bulamdım ve ölcüm yapamıyorum ama cayır cayır yanıyo anlıyorum bu ateş 38,5 ateşi degil pazar gnüydü deli gibi komşulara bakındım ama kimseyi bıulamadım eşimde yok allahtan küük yigenim vardı halada yanımda bana yoldaşlık ediyor..saat 9 civarıydı defneyi kaptıgım gibinöbetci cocuk dr olana bi hastaneye gittim evden cıkmadan dolven vermiştim ve ateş düşürücü bant takmıştım gidene kadr etşi düştü dr idrarına bakalım dedi ama orda bekleyemzdim yrn veriirm dedim eve geldim ama ateşi o gece hi düşmedi sabaha kadar bezlerle düşürmeye calıştım ama duşada soksamda düşmedi eşim sabaha karşı geldi o gelince cerrahpaşaya gittik ve gideken ateşi 39,5tu...
sonrası malum işte tahliler falan,bogazlırı kızarık idrarında biraz lökosit buldular vs. ama teşi düşmüyor h4 saatte bir dooven calpol dönüşümlü vermemize ragmen düşmedi ateşi 2gün cayır cayır yandı kuzum antibiyotik iyi geldi bogazları epeyce kötüymüş tükürügünü bile yutamıyordu kuzum su icerken aglıyordu, iştahı yoktu ama bi ara cok acıkmış biberonu görünme memeyi attı agzından aglamaya başladı mama yamek istedi ama yiyemedi bitane 2kere cekti bıraktı icim yandı sormayın kızlar... 2günden sonra ateşi düşmeye başladı ve tüm vucudu ateşten kızarık kızarık oldu isil gibi bugunde onlar geçti cok şükür..

ya kusura bakmayın cok dagınık anlattım cok yorgunum hastaklıgı aartlattık ama bize bissürü yeni huy bıraktı saglıgı yerinde olsun..
birsen aradı sagolsun bahsetmiştir size...

yaramazlık yoktur inş. bi ara gemişe bakarım öptüm hepinizi iyi gecelr

caım çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyidir.Türkizde aynı olmuştu kızıl olmasın sakın dr lar çok çözemiyor çünkü boğaz ağrısıyla başlıyor sonra yksek düşmeyen ateş ve vücutta özellikle karın da oluşan ve dağılan kızarıklar ateş düştükçe onlarda yok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…