cnm çok geçmiş olsun muhtemelen şu an uyuyosun ama olsun okursun bi ara,Sizede nazarmı değdi ne ana kız hasta oldunuz okunun anacımm..muckk...a.s.ayy ya geçmişi okuyamadım ne olmuş handenin babasına...( allah rahmet eylesin allah sabırlar versin..
kızlar sonunda bu tempoya dayanamadım ve bende hasta oldumhemde ne hasta nsaıl mide bulantısı nasıl baş agrısı gözüm yemek namına bişi görmüyor,görünce midem kalıyor hele kokular beni delirtiyor.. dün anneme gittim iyiki gittim 2.80 yatıım evde olsaydım yanmıştım sagolsunlar defneyede banada baktılar.. bogazlarım fea agrıyor ve gıcık bi öksürügüm var.. dün okadar midem bulandıkı hamile günlerim geldi aklıma ve 2.bebegi yapmaktan vazgectim.. bi ara hamileyim diye sayıkladım durdum kutlayada dedigimde şok oldu hakkaten ogünlerdeki gibisin diyor bana.. ama neyseki sabaha karşı adet olmuşum hemde günüme 6gün kala.. eger adet olmasaydım yrn gidip kan testi yaptırcaktım oderece :)
kızlar ya taaaa yazlıga gitmiştikya o zamandan buyana gemişe bakamadım.. inş. önemli bişi yoktur..
kayınvalidem yıllık izninde 1günde bende kalmıştı bugunde kızkardeşine iftara gididyormuş teyzeside beni aradı illa sende gel diyor valla dedim teyze cok hastayım midem fena falan dedim ama burası serin illa gel diyor sanki başka dilde konuşuyorum.. neyse artık kutlay ne derse onu yapacagım şimdi bana ilac almaya indi bide pazardan domates falan istedim gelsin bakalım ne dicek..
slm cnm Alalh kabul etsin annenin umresini ne güzel ...sanada kolay gelsin işine bak biz buralardayız...a.s.handenin babası mı vefat etmiş(çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
handecim Allah sizlere de sabır versin(
selamlar kızlar kaç gündür bakamıyorum anneme gidiyorum 3 gündür annem umreye gitti onun evini temizledik eşyalarını hazırladık dün yolculadık
eve geldim iftara 20 dk var deli gibi yemek hazırladım iftarını yaptı tufan bizde kızlarla oyun oynadık
kızlar dedim ablamın kızı bende kalıyor 2 gündür Ahsene bişeyler öğretecekmiş diye kaldı oynuyorlar birlikte
akşam için çorbamızı hazırladım fırında tavuk ve pilav yapıcam
yarın bende başlıyorum oruç tutmaya nihayet
hülya hanım saçlarınız hayırlı olsun şekerra.s.sen niye gelmiyorsun bu tarafaa.s.
nurten telefonda konuşmuştuk canım tekrar geçmiş olsuna.s.
mrb arkadaşlar nasılsınız uzun ve yorucu birgün daha bitti şükür alpiş istediği şey olmayınca bağırıyor ve kendini yere atıyor napacağımı bilemiyorum artık.azönce pirinçli muhallebisini yedi uyusun diye bekliyorum paşamın canı nezaman uyumakl isteyecek bakalım ama genede şükür eskiden sabah eanı okunmadan yatmazdı şimdi engeç 1.30 da uyuyor.yaa handenin babası vefat etmiş çok üzüldüm başın sağolsun "Handecim" ALLAH'ım kalanlara sabır versin .kızlar size birşey sormak istiyorum bebişlerinize ne tür çorbalar yapıyorsunuz ben kırmızı mercimek çorbası,tel şehriye çorbası,bide erişte,pirinç çorbası dışında pek bilmiyorum bide domates çorbası var ama o ağır gelir diye düşünüyorum siz ne tür çorbalar yapıyorsunuzz
diyorum herkes terketti kk yı facedede bizi cevaplayan yok zaten yakında unutulcaz bizde sanırım.Günaydın herkese...yani ruhlar alemine...
Gözlerime inanamadım yaniii,bu ne yaa şaka gibi nerdesiniz hatunlar...Geziyosunuz desem ramazan günü nereye gideceksinizki!!!Neyse Esra ve Hülya dışında kimse uğramamış pehhh!!
Bende kalktım sabah oğluşla 8 de ama bizimkinde bi huysuzluk sormayın eline cdyi almış kendi takıcakmış dvd ye neyse taktı,beğendedi çıkaracakmış geri takacakmış,yani sırf oyuncak etti,bende yoruldum olmaz dedim bozulur filan susturabilene aşkolsun,eşimde kalktı tabii,neyse anladığımız kadarıyla arkadaşın azı dişleri çıkıyor hatta birinin ucu çıkm ış bu hallerde ondan..jel sürdük bide calpol verdik,şimdi uyuyor,Anıl bey çalışıyor bende size bakıp biraz dha uyucam,nasılsa iş yok sadece Dağhan uyanınca makineye çamaşır atıcam o kadar..
Hülyacım dediğim doğru en kısa zamanda geliyoruz bekle bizi anacım bizde yamuk olmaz, :1closedeyes: :dilcikar: Saçlarını güle güle kullan baya uzundu nasıl kıydın?hadi röflenide yaptırda at bakalım resimleri...bekliyoruz...
Esracım arada esiyo işte eşime sağolsun,:sm_cool:
Kızlar handenin babasına üzüldüm yaa başısağolsun Allah rahmet eylesin..çok zordur eminim..
Neyse hadi ben kaçar..
herkes kaçmışşşşşşHanımlar nerelerde acabaa?
canım iyi cesaret gerçekten bi daha binme bence çok tehlikeli ama minübüs olunca insan biraz daha deli cesaretinde olabilir.dişinde canım tam doğuma yakı mahvetti seni.Eşinlede kırgınlıklar unutulur inşallahslm kızlar
zeynebi uyuttum bende uyumuşum yanında biraz eşim dışarı çıkmış bende size bi bakayım dedim
maaşını çekmeye gitmiştir sanırım
aman umrumda da değil zaten
yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
ama benim takıldığım nokta ilesinin gelip gelmemsi falan değil
bana plan yapıyorsunuz beni kullanıyorsunuz dedi en çok buna üzüldüm
bu nedemek şimdi karı koca araında öyle şey mi olur
sanki çok zengi,nde parası için evlenmişim gibi
onları söylkedği an yıkıldım zaten
kolay kolayda içimden atabileceğimi hiç sanmıyorum
bakalım nereye kadar gidecek
konuşmuyorum o günden beri anca mecbur oldukça işte
zeynep de anladı sanki pas vermiyo hiç babasına hep tepemde eşim alınca ağlıyo
bi yandan ohh iyi oldu dedim içimden
akşam dişim çok ağrıdı dayanamadım am iftar saatiydi sofrayı kurmadan kalktım gittim acile
sen zeynebe bak dedim eşime
bi gittim kimseler yok 8-9 arası mola veriyorlarmışmış deli oldum
güvenlikçiyle az atıştım ne biçim acil diye
neyseki dr.bey çok iyiidi konuştum muayene etti beni
şimdilik bişey yapamam kadın doğumcudan rapor geirmen lazım diyo
anesteziye izin verilir diye
ufak bi ilaç koıyarız ağrın geçer sonrasına doğumdan sonra bakarız dedi
Allah razı olsun adamdan ne diyeyim
yoksa boşu boşuna 1 saat bekleyecektim orda
tam eve gelirken minibüsün biri korna çalıyo deli oldum
normalde minibüs geçmezki ordan bendeki de akıl işte bakmıyorum ısrarla
adam durdu abla gel götüreyim seni bu halinle bu saatte yürüme dedi
korktum ne yalan söyleyeyim
yok dedim evim yakın zaten dedim
istediğin yerde bırakayım dedi bindim bende ne cesaret
nerdeyse evime kadar getirdi zaten yol üstünde evim çok iyi oldu valla
bizden böyle işte
handecim inan çok üüzldüm hiç kabiliyetim yoktur ne diyeceğimi bilemem bu konularda,başın sağolsun cnm,yattığı yerler nur olsun inş,sabır diliyorum size...
insan böyle durumda ne yapacağını bilemiyorkızlar misafirlerim hala bende .....handeye çok üzüldüm çokkkkk
msj attım aramak istemedim bugün ..acısı çok taze ben konuşamam böyle durumlarda off yaa
okuyunca bebek müjdesi bekledim ama sonu olmamış bende 15 gün de tekrar oldum havadan diyorum iyi düşünmeye çalışıyorum gitmeyip keyfe bakmışsın böyle vakitlerde isan bişey istemiyorayy ya geçmişi okuyamadım ne olmuş handenin babasına...( allah rahmet eylesin allah sabırlar versin..
kızlar sonunda bu tempoya dayanamadım ve bende hasta oldumhemde ne hasta nsaıl mide bulantısı nasıl baş agrısı gözüm yemek namına bişi görmüyor,görünce midem kalıyor hele kokular beni delirtiyor.. dün anneme gittim iyiki gittim 2.80 yatıım evde olsaydım yanmıştım sagolsunlar defneyede banada baktılar.. bogazlarım fea agrıyor ve gıcık bi öksürügüm var.. dün okadar midem bulandıkı hamile günlerim geldi aklıma ve 2.bebegi yapmaktan vazgectim.. bi ara hamileyim diye sayıkladım durdum kutlayada dedigimde şok oldu hakkaten ogünlerdeki gibisin diyor bana.. ama neyseki sabaha karşı adet olmuşum hemde günüme 6gün kala.. eger adet olmasaydım yrn gidip kan testi yaptırcaktım oderece :)
kızlar ya taaaa yazlıga gitmiştikya o zamandan buyana gemişe bakamadım.. inş. önemli bişi yoktur..
kayınvalidem yıllık izninde 1günde bende kalmıştı bugunde kızkardeşine iftara gididyormuş teyzeside beni aradı illa sende gel diyor valla dedim teyze cok hastayım midem fena falan dedim ama burası serin illa gel diyor sanki başka dilde konuşuyorum.. neyse artık kutlay ne derse onu yapacagım şimdi bana ilac almaya indi bide pazardan domates falan istedim gelsin bakalım ne dicek..
allah kavuştursun bizede dua etsin ararsa canım ihtiyacımız var çünkühandenin babası mı vefat etmiş(çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
handecim Allah sizlere de sabır versin(
selamlar kızlar kaç gündür bakamıyorum anneme gidiyorum 3 gündür annem umreye gitti onun evini temizledik eşyalarını hazırladık dün yolculadık
eve geldim iftara 20 dk var deli gibi yemek hazırladım iftarını yaptı tufan bizde kızlarla oyun oynadık
kızlar dedim ablamın kızı bende kalıyor 2 gündür Ahsene bişeyler öğretecekmiş diye kaldı oynuyorlar birlikte
akşam için çorbamızı hazırladım fırında tavuk ve pilav yapıcam
yarın bende başlıyorum oruç tutmaya nihayet
hülya hanım saçlarınız hayırlı olsun şekerra.s.sen niye gelmiyorsun bu tarafaa.s.
nurten telefonda konuşmuştuk canım tekrar geçmiş olsuna.s.
valla bana diyorsun ama az misafirinde gelmiyor senin misafir berekettir canımslm kızlarrrr misafirlerim gitti...güzel geçti...şimdi salı günü için iftara misafirim var
eltimleri davet ettim......
menüde şu olacak
tavuksuyuna çorba
el açması ıspanaklı böğrek
barbunya
fırında kaşarlı köfte
bulgur pilavı
tatlı
allah izin verirse...yarın temizlik yapacam salı sabahtan böreğimi açacam
köftemi yapıp dolaba atacam....aksam üzeri pialv çorba yaparım tatlıyı ne yapacam bilemedim..
bugün şeker pare vardı
esenciğim hoşgeldin cnm ..oh annen gitmiş ne güzel...kutsal topraklarda
hülyaaaaaaaaaa yeni imajı görelim cnm
öptükkkkkkkkkkben geldım ama durudan fırsat yok okumaya yarın gorusurus bacılarrrrr...
eşim pc yi bi kaptı bu saatte ele geçtiiyi aksamlar çok şükür bugünde iftarı yaptık....aman yaa çok yedim valla bugün acıkmıştım....
kimseler yok nerelerdesinizz
bende pek çorba bilmem zaten yemiyor artık olurua bıraktım annem gelcek 10 gün sonra işe başlıyorum o yedirir inşallah yoksa bunalıma girecem bugün sadece çikolatalı bisküvi yedi o kadar yemiyor yemiyor bu çocuk ondan sana tarif veremiycem canımmrb arkadaşlar nasılsınız uzun ve yorucu birgün daha bitti şükür alpiş istediği şey olmayınca bağırıyor ve kendini yere atıyor napacağımı bilemiyorum artık.azönce pirinçli muhallebisini yedi uyusun diye bekliyorum paşamın canı nezaman uyumakl isteyecek bakalım ama genede şükür eskiden sabah eanı okunmadan yatmazdı şimdi engeç 1.30 da uyuyor.yaa handenin babası vefat etmiş çok üzüldüm başın sağolsun "Handecim" ALLAH'ım kalanlara sabır versin .kızlar size birşey sormak istiyorum bebişlerinize ne tür çorbalar yapıyorsunuz ben kırmızı mercimek çorbası,tel şehriye çorbası,bide erişte,pirinç çorbası dışında pek bilmiyorum bide domates çorbası var ama o ağır gelir diye düşünüyorum siz ne tür çorbalar yapıyorsunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?