valla ne koptu sorma eşime diyorum yarın karşıya geçiyor benide götür biz kızla dolanırız akşamda ya Sultan Ahmette yada Eyüp Sultanda iftar yapar duamızı ederiz yok dedi ya deli oldum adama kalsak bu ara eve tıkcak bizi neyseki annem geldi kafalayıp yarın bi gezelim onlada beni bu ara tutabilene aşkolsun derimselam kizlar a.s.
tutkuncum maşaAllah diyorum sana :) ipini kopardin kiz :) helal olsun! böyle devam et derim :) peşindesin :) a.s.
aman canım ya dikkat et kötüleşmesin.Günaydınlar Güzel Hatunlar,
Yoğun bir haftasonundan sonra yine mesai başladı.Anacım bir çalıştım,bir çalıştım sormayın.Cumartesi komşumla erişte yaptık.Tam buğday unundan süper oldu oğluşum yesin mis gibi.
Pazar günüde bir aşure yaptım.Üzerine pazara çıkıp dondurucu için bişeyler aldım.15 kg domatesin baya bir kısmını rendeleyip küçük küçük poşetledim.Bir kısmına biberle menemenlik yaptım.Onlarıda attım dolaba.Şeftali aldım 4 kg da kabuklarını soyup dilimledim.Komposto yaparım diye.Birkaç kiloda vişne ve kızılcık.Amannnnnnnnn ne vaktimi aldı ya tüm günüm gitti.Yorgunluktan sırtım ağrıyo ne demeye hepsini bir günde yapmaya çalıştıysam
Öksürüğümde coştu resmen bi başladımı boğuluyorum nerdeyse bi düzelemedim gitti.
terledilermi hemen hasta oluyorlar.
Gülhancım hoşgeldin,kayınvalideyide yollamışsın ne güzel düşünmüşler allah razı olsun.İnce düşünceli olmak başka bişey yaaa.Bizimkilerede biraz bulaşsa ne iyi olur.
Esracım,çağırmak ne demek başımın üzerinde yerin var.Bayramdan sonra Birsomm gelmek istiyor.Tarih kesinleşsin haber vericem hepinize muhakkak beklerim.
Tubişim yıldönümünüz kutlu olsun,Armani She almış hee kocan.Benim parfümüm bayılıyorum çok hafif ve büyüleyici bir kokusu var
beni bu ara hep unutuyorsun ama bak ben seni takip ediyorum sende bu ara alıyosun kızları eşii geziyosun baya valla.kavgada etme canım hayırlısı hangisiyse zaten önünüze çıktığında pat diye olacak ondan stres yapmagünaydınlar herkese iyi haftalar diliyorum
kızlar bize gelince cumartesi akşam eşimin arkadaşlarıyla fuara gittik gezdik kır bahçesinde oturduk kızlar için değişiklik oldu
pazar günüde sabahtan denize gittik akşamada arkadaşlara gittik iftar için haftasonu dolu dolu geçti yanlız bu ara ev işi yüzünden eşimle çok sık kavga ediyoruz hayırlısı olsun gerçekten çok zor stresli bir süreçmiş
canım sıcaktan topla saçlarını gece yatarken özellikle en çok uyurken terliyorlar çünkü itahta sıcaktan canımkızlar durunun enselerı terdenmı anlamadım kırmızı lekeler var bıde elı hep ensesınde kaşınıyo bellıkı sızde boyle olan varmı?
iştah hıc yok allahtan uyurken ıcıyoda bıberonla sut verıyorum yoksa agzına bısey sürmuyoama sade sut ıcmeklede olurmu bılmem
bıde elı hep agzında oyyy hiç bitmıyor yahuu
Hadi bakalım gelsin artık sağlıkla Mehmedimizdeoyyyyyyyyyyy eşim aradıııııııııı
yarın sabah yatışım yapılacakmış hemen alacakmış dr. öyle demiş
bugün nst ye falan gerek görmemeiş
heyecanlandımmm beeeeeee
bu gece uyuyamam artık
hemen haber vereyim dedim sizeee
hadi hayırlı olsun düdüklün bence hepsi güzel iyi pişirsinde gerisi boşSelamlar Kizlar,
Kisa hazirlik baslamis desenize, benim derin dondurucum kücük, cok fazla sey almaz ama bir ara bende domates rendeleyeyim zamani gecmeden. Doruk uyudu, birazdan yesil mercimek yapacagim, insallah yer ya. Kac gündür, öyle zor yemek yiyiyor ki. Daha dogrusu yiyemiyor bebesim.
Özlem, öncelikle gözün aydin canim, nihayet kurtulacaksin demek. Sakin olmaya calis, yarin icin enerjiye ihtiyacin var. Allah kurtarsin.
Gülhan, kaynanan hos bir kadin olmali, klasik kaynana modellerine ne kadar aykiri.
Tuba, güle güle kullan parfümünü, umarim kokusuda hosuna gider.
Sibel, hamarat hatunsun vesselam. Benim diyet isini sormussun, 3 hafta yatti Datca'da. Kesin birkac kilo daha almisimdir diyordum ama almamisim. Cok sicakti ve hareketliydi yasamimiz o yüzden sanirim. Birde yediklerimiz genelde dogal seylerdi, katki maddesi iceren seyleri neredeyse yemedik. Simdi yine bir enerji bulup baslayacagim diyete, dikkat ediyorum yediklerime ama. Ölcüyü kacirmamaya calisiyorum.
Esen, cimcimenin resimlerine bende bakayim, kesin yine muzip muzip pozlar vermistir.
Tülay, gecen seninle düdüklü tencere muhabbeti yapiyorduk ya, esim gelince ona da citlattim, bir düdüklü tencere alsak iyi olur diye. O da yememis icmemis arastirmis ve Tefal 6 lt siparisi vermis. Tefal'in son modellerindenmis ve dedigine göre cok iyiymis. Ben alirsam 4,5 alacaktim ve Tefal düsünmüyordum ama benide ikna etti, dijital programlari falan varmis. Bende hevesi kirilmasin diye degistirmek istemedim. Sana Fissler önerip, kendim Tefal aldigim icin biraz komik bir durum oldu, yazmadan gecemedim.
sanada hayırlı olsun düdüklendiniz hadi güzel yemekler bekliyorum sizlerden ve tarifler tabi ona göreFilizcim çok güldümya.ya canım arkadaşın komşusuda tefalin son modleini almış bana sakın almasın demiş.eşimde fisler sipariş verm,iş ama 4,5 lt( bende bişeyd emedima rtık 6 lt olsa iyi olcak tı ama.güle güle kullan canım...
ben geldim kimsecikler yokk
bişeyler atıştırıken bakyım dedim malum 12 den sonra yeme içme yokk
susuzluğa nasıl dayanırım bilmem
daha giremem sanırım kızlar
hakkınızı helal edin hepiniz
yarın güzel haberler vermek dileğiyle çıkıyorum
bi aksilik olmazsa 10 gibi sezeryana giricem
bakalım hayırlısı
öpüyorum hepinizi
oyyyy ölüyorum kizlar..öglen regl oldum..o saatten beri ayaktayim..çarsamba iftara misafirim var,eşimin arkadaslari..c.teside kuzenlerimi alicam..regliyi bekliyordum zaten misafir için..yarin temizlik yapcagim için bugun çamasirla ütüyü halledeyim dedim..aman ya Rabbim ne ütü biriktirmişim yaa..eşime sahurda ogun giyeceklerini ütülüyordum sadece..oyuzden pek fark etmemiştim..10 gömlek,6 pantolon,serrosun elbiseleri,3 takim nevresimi,salon örtüleri,benim 5-6 ceketim,onlarin pantolonlari,elbiseler vs vs derken tam 4 saat ütü yaptim ya..geberdim resmen..sirt ve bel agrisindan ruhumu teslim etmek üzereyim resmen..ay neyse bitti..2 hafta gider bunlar bana..daha dogrusu eşime :)) bayrama kadar ütü mütü yok be..
özlemmmmmmmmm demek gün geldi he..ay inanamiyorummmm..cok sukur ya..hadi son adim kaldi :) Rabbimin izniyle saglicakla al oglusunu kucagina inşaAllahh :) saglikli hayirli evlat olsun inşaAllah :) ay cok heycan yaptim ya :))) hadi bakalim :)
sibosss helal kiz sanasen bukadar hamaratmiydin kiz p seni yere bakan yürek yakan seniii :)) ay bende su domates işini yapsam iyi olcak ya..c.tesi sabahtan belki giderim pazara..aksamina misafirim var malum..benimde buzdolabinin dondurucusu var sadece..oyuzden en iyisi kavanoz yapmak herhalde..bak kurabiye olayini biliyorum ama DD cig cig ben tabaga koyuyorum..iyice donunca buzdolabi poşetlerine kaldiriyorum..sonrada buzlu buzlu koy firina oh misss :)
ay ben ilkkez yapcam ama..o kavanozlari yaptiktan sonra nerde saklicaz?? bi kere kayinvalidem yapmişti menemenlik..ama bi süre sonra ekşidi..benim mutfak güneş aliyor..buzdolabinami kaldirsam yoksa bi dolap içinemi?? yoksa yatagin altinami ehuehue
he bide böregi anlatin be nasil koycamben en fazla gül böregi yapabiliyorum şekil olarak yani üstüne yumurta süt yag karişimi sürerim genelde..bunu sürüpmü dondurcam sürmedenmi??
esennnn helal kizdemek resimleri yükledin bak gözlerim yasardi bakicam hemennn :) sende hamarat hatunmussun karniyariklar felan
ferdacim ciks ciks ciks diyorum sana..demek tubayi boşver he..aşkolsunnnnnnnn cok cok kirildim..aglicam..
sibos demek bu parfüm senin parfümün he :) öneriyorsun yani :) hafifse severim muhakkak..yeterki vanilya kokmasinay bi gelsede rahatlasam gerçi eşim ne zaman değişik bişey alsa begenirim genelde..ama bu sefer adam netten aldi..oyuzden merak ediyorum
filizcim kilo almamana sevindim canim..hadi basla sende artik :) bu yazi geçirdik bari kişa zayif girelim :))
birsenim annendesin pek bi keyifli geliyorsun bana maşaAllah :) hep böyle ol inşaAllah :)
gülşahcim kirkimiz karişmiş he :) hadi hayirli olsun reglin :) annenlerede geçmiş olsun ya..neyseki hafif bişeymiş..durunun kizartilari sicaktan,terdendir muhtemelen canim..beyaz tenliler daha da hassas oluyor..serros bugday olmasina ragmen cikardi..
ay baska kime ne dicektim unuttum valla..acaip yorgunum..bugece sahura kadar bekleyemicem galiba..5 saat var daha..
neysem bakariz artik..bellimi olur belki bi iş bulurum kendime..serros ayaktayken işim çok uzuyor cünkü..hazir uyuyorken vitrinlerimi silsem iyi olur aslinda..hele biraz dinleneyim de :)
hadi mucksssssssss hepinizeeee a.s.
ay anca geldim.bugün kızımla gezdik sonra kapının önünde ablalarıyla bebekçilik oynadı eve geldik eşim yoktu yalnız iftar açtım biraz öcede annem geldi yarın görüşcez tam anlamıyla artık
günaydın kızlar men geldim....
ayyy aksam çok fenaydım halada içimde intihap var tabi ev çok sıcaktı su gibi terliyordum ee serin odaya gir çık olacağı bu ..bende astımda var ya beni tıkadı neyseki dün iftardan hemen sonra antibiyotik ve alerji ilaçlarımı aldım..gecede erken yattım ...ömeri anneme ,alişide ben aldım uyudum oğlum fazla yormadı beni bu gece......tabi bugün oruç tutmayacaktım hasta olduğumdan sabaha karşı adette oldum
çok sevindim valla...ikisi bir arada çıktı........bu saaatte kalktım ..ay ben uyanığım aliş uyuyor fosur fosur
ben uyusam ellikere kalkardı dana........
tubacığım o kadar ütü yapılırmı delümüsüm sen bacımmmmm
bende senin gibi yapıyordum eşim isayn ediyordu
çünki kendisi ertesi gün ne giyeceğini bildirmezdi bende ya kafama göre ütülerdim
yada hiç..neyse şimdi her pazartesi ütü günüm ne varsa ütüler bırakırım
hanımlar kışlıkları döktürmüş...benim halamda kilolarla domatesi doğarar pişirir kavonozlara koyar
çok güzel oluyor annemde yapar ...ama biz ali ve ömer eşliğinde biraz zor yaparız...
ben buzlukta sadece bezelye ve barbunya var...zaten fazlasını almaz...ama karnıyarık koymak istiyorum 3-5 paket
kızzz yakın dediğin 40 dk yol sürüyor gitmek çok zor yaneeegunaydın hamarat hatunlarrrra.s.
maşallahınız var en tembelınız benım galıbaa :)
tugba bende sıbelın anlattıg gıbı yufkayı sekıze bölüp kalın sıgara boregı gıbı ssarıp öle koyuyorum dolaba cıkarıncada yumurtası bırazda yogurt suruyorum super oluyorr buaksam domates işini halledeyım bende saolsun babam 1kasa domates getırmıs hafta sonu denk geldı
bırsen sende bızım gıbı tatıle cıkmıssın oructan..gecmıs olsun canım cok sanada..a.s.
özleminde allah yardımcısı olsun ılk bebegımız gelıyorrr ne guzel allah dıger hamişlerımıze kolay lık versın saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın ınsallah..:1hug:
sıbelım ne guzel annenler dönmüşş..umarım bugun daha ıyısındırrr:1hug:
esra sende gezmelerdeymıssın bu hafta baslıyodun işe demı az kaldı senındee..
esen sende al ahsenı nurtene gıt :)))aklıma nurten geldı valla işlerıde bıtırmıssın evde zaman gecmez kım yakınsa kızlardan ona gıt muhabbete veya bana gel ama ıftardan sonra maglum iş:)))
a.s.a.s.a.s.
oy sen seline bakkkkopuyorumnanaktanbanu canımmm benim günaydınnnn iyiyim canımm..sabahın köründe yani 5,30 da uyanıp banyo kapısına gidip banyo banyo diye saatlerce ağlayan ve her ışığı kapattığımda kalkıp yakan bana yumruklarını sıkarak yeter yeter diye bağıran bir kuzucuk yüzünden çok fena uykusuzum cnmya.ne yapcam bilmiyorum banyodan beri gelmiyor valla çıldırmak üzreyim az kaldı((( ya evde olsam takmam ama sabahın köründe kalk işe git uykusuzda motive olamıyorsunki işe.
günaydın tatlıma.s.günaydın herkese güzel bir gün diliyorum :)
esracım unuturmuyum seni güzelim sadece kafam çok karışık bu ara geziyorum valla stres atmak için:) sen nasılsın tatlım yavrun nasıl öptüm ikinizide
tülaycım günaydın balımmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnnn
özlemcim dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına
esen sibel birsen pınar filiz ferda nuran aynur bigudim sizede günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?