2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay anca geldim.bugün kızımla gezdik sonra kapının önünde ablalarıyla bebekçilik oynadı eve geldik eşim yoktu yalnız iftar açtım biraz öcede annem geldi yarın görüşcez tam anlamıyla artık

selam kizlar a.s.

tutkuncum maşaAllah diyorum sana :) ipini kopardin kiz :) helal olsun! böyle devam et derim :) peşindesin :) a.s.
valla ne koptu sorma eşime diyorum yarın karşıya geçiyor benide götür biz kızla dolanırız akşamda ya Sultan Ahmette yada Eyüp Sultanda iftar yapar duamızı ederiz yok dedi ya deli oldum adama kalsak bu ara eve tıkcak bizi neyseki annem geldi kafalayıp yarın bi gezelim onlada beni bu ara tutabilene aşkolsun derim

aman canım ya dikkat et kötüleşmesin.
Gelcem gelcem bu sefer

beni bu ara hep unutuyorsun ama bak ben seni takip ediyorum sende bu ara alıyosun kızları eşii geziyosun baya valla.kavgada etme canım hayırlısı hangisiyse zaten önünüze çıktığında pat diye olacak ondan stres yapma

canım sıcaktan topla saçlarını gece yatarken özellikle en çok uyurken terliyorlar çünkü itahta sıcaktan canım
Hadi bakalım gelsin artık sağlıkla Mehmedimizde
hadi hayırlı olsun düdüklün bence hepsi güzel iyi pişirsinde gerisi boş
sanada hayırlı olsun düdüklendiniz hadi güzel yemekler bekliyorum sizlerden ve tarifler tabi ona göre

Esen canım fotoları gördüm tam cimcime olmuş ısırmalık çok eğlenmişsiniz belli
Bigudi,Ferda,Birsen öptüm sizleride alıntılarımın hepsi çıkmamış tekrarda dönemiycem herkese hayırlı sahurlar diyorum bende yedim şimdi hergün biraz daha erkene çekiyorum yalnız sonra gündüz acıkıyorum zayıfladım mı ne yarın annemde bi tartılayım bakalım en son 53 tüm

günaydın kızlar men geldim....

ayyy aksam çok fenaydım halada içimde intihap var tabi ev çok sıcaktı su gibi terliyordum ee serin odaya gir çık olacağı bu ..bende astımda var ya beni tıkadı neyseki dün iftardan hemen sonra antibiyotik ve alerji ilaçlarımı aldım..gecede erken yattım ...ömeri anneme ,alişide ben aldım uyudum oğlum fazla yormadı beni bu gece......tabi bugün oruç tutmayacaktım hasta olduğumdan sabaha karşı adette oldum
çok sevindim valla...ikisi bir arada çıktı........bu saaatte kalktım ..ay ben uyanığım aliş uyuyor fosur fosur
ben uyusam ellikere kalkardı dana........

tubacığım o kadar ütü yapılırmı delümüsüm sen bacımmmmm
bende senin gibi yapıyordum eşim isayn ediyordu
çünki kendisi ertesi gün ne giyeceğini bildirmezdi bende ya kafama göre ütülerdim
yada hiç..neyse şimdi her pazartesi ütü günüm ne varsa ütüler bırakırım

hanımlar kışlıkları döktürmüş...benim halamda kilolarla domatesi doğarar pişirir kavonozlara koyar
çok güzel oluyor annemde yapar ...ama biz ali ve ömer eşliğinde biraz zor yaparız...
ben buzlukta sadece bezelye ve barbunya var...zaten fazlasını almaz...ama karnıyarık koymak istiyorum 3-5 paket

Ay canım benim çok heyecanlandım valla.Akşamda aklıma geldin ama bilgisayarımı işyerinde bırakmıştım bakamadım.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Dualarımız seninle.

Ne sandın Tubişim aşkolsun pek göstermesemde öyleyimdir.İçimden gelmesi lazım Domatesleri kavanoz halinde mutfak dolabıma herhangi bir yere koyuyorum güneş görmemesi yeterli.Böreğide sarıp dondurucaksın direk tatlım.Çıkarıp tepsiye dizip üzerine yumurta sonra fırına verince çıtır çıtır oluyor.Ben bide sigara böreğinin daha enlisi şeklinde de sarıyorum onun poşetle saklanması daha kolay oluyor.Kurabiye içinde saolasın Parfümde vanilya kokmuyor merak etme süper bişey.

ay anca geldim.bugün kızımla gezdik sonra kapının önünde ablalarıyla bebekçilik oynadı eve geldik eşim yoktu yalnız iftar açtım biraz öcede annem geldi yarın görüşcez tam anlamıyla artık

Gözün aydın tatlım.Bol bol hasret giderirsiniz annenle artık.

Günaydın Birsom geçmiş olsun,adetle bir araya gelmesi kötü olmuş ama olsun.Veletlerde dediğin gibi bizim uykumuz olunca sabahın köründe ayaklanırlar.Sen fırsat bu fırsat biraz daha dinlen.Bende patlıcan istiyorum kızlardan duydun koyucam bakalım nasıl olacak?

Günaydınlar Kızlar,

Bende dün akşam eve gider gitmez oğluşuda alıp alışveriş merkezine geçtim.Babamızda oraya geldi,iftarını yaptı.Sonrada alışverişimizi yaptık.Oğluşa mothercare de güzel indirim vardı 7'li bi paket uzun kollu bi yarım kollu badi aldım.2'li pijama takımları indirime girmişti.Birkaç atlet,birde aventin suluğunu aldım.Kış hazırlığımızın ilk kısmı tamamlandı sayılır Suluğa bayıldım ara kapak derdi yok akıtmıyorda.Yağızda pek sevdi.Sonra annemler geldiler bizi aldılar eve geçtik.Sağolsun anneciğimde domates yapmış en az 20 kavanoz,ben artık domates almam kışın Bamyalarımızı getirmişler,onlarıda akşam ayıklayıp hazırlamam lazım,sonra kararırlar çok dururlarsa.

Çok özlemişim vallahi 50 gün oldu muhabbet,sohbet gece yarısını buldu.Toparlan yat derken baya geç oldu şimdide çok uykum var.Acil ayılmam lazım,işler beni bekler

Özlemden haber alan olursa hemen yazsın çok merak ediyorum.

günaydın kızlarrr a.s.
Özlem bu saatlerde giricekti sezeryana Allahım yardımcısı olsun inşallah

ayyyy evimi hergün silmekten bıktım yaaaa bugün silmek istemiyorum sahurun bulaşıkları var kalkıp şimdi onu halledicem sonrada mukabele varr bugün yemeğimde var napçam ben bugün yaaa vakit geçmez ki böyle poffffffffffffffff

günaydın herkese güzel bir gün diliyorum :)

esracım unuturmuyum seni güzelim sadece kafam çok karışık bu ara geziyorum valla stres atmak için:) sen nasılsın tatlım yavrun nasıl öptüm ikinizide

tülaycım günaydın balımmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnnn

özlemcim dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına

esen sibel birsen pınar filiz ferda nuran aynur bigudim sizede günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrr

banu canımmm benim günaydınnnn iyiyim canımm..sabahın köründe yani 5,30 da uyanıp banyo kapısına gidip banyo banyo diye saatlerce ağlayan ve her ışığı kapattığımda kalkıp yakan bana yumruklarını sıkarak yeter yeter diye bağıran bir kuzucuk yüzünden çok fena uykusuzum cnmya.ne yapcam bilmiyorum banyodan beri gelmiyor valla çıldırmak üzreyim az kaldı((( ya evde olsam takmam ama sabahın köründe kalk işe git uykusuzda motive olamıyorsunki işe.

gunaydın hamarat hatunlarrrra.s.
maşallahınız var en tembelınız benım galıbaa :)

tugba bende sıbelın anlattıg gıbı yufkayı sekıze bölüp kalın sıgara boregı gıbı ssarıp öle koyuyorum dolaba cıkarıncada yumurtası bırazda yogurt suruyorum super oluyorr buaksam domates işini halledeyım bende saolsun babam 1kasa domates getırmıs hafta sonu denk geldı

bırsen sende bızım gıbı tatıle cıkmıssın oructan..gecmıs olsun canım cok sanada..a.s.

özleminde allah yardımcısı olsun ılk bebegımız gelıyorrr ne guzel allah dıger hamişlerımıze kolay lık versın saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın ınsallah..:1hug:

sıbelım ne guzel annenler dönmüşş..umarım bugun daha ıyısındırrr:1hug:

esra sende gezmelerdeymıssın bu hafta baslıyodun işe demı az kaldı senındee..

esen sende al ahsenı nurtene gıt :)))aklıma nurten geldı valla işlerıde bıtırmıssın evde zaman gecmez kım yakınsa kızlardan ona gıt muhabbete veya bana gel ama ıftardan sonra maglum iş:)))

a.s.a.s.a.s.

gunaydın banucum
tülay allah kolaylık versın canım bugun için..uykusuzluk ve iş ikisi birarada olmuyorrr günde gecmez bugun sana(

evet gülşahcım öyle...umarım geçer zaman çabucak.

kızlar valla bende börekleri aynı şekilde koyuyorum.hatta geçenelrde emrcimekli börekde pişirip attım buzluğa mikrodalgada ısıtınca aynı yeni gibiydi.
bu arada hafta sonu buzlu suda börek denicem güzel olursa tarifini yazarım kızlar.

selinime bak sen cimcime gece yarısı banyo yapmak istiyor su kuşu bunlar sende uykusuz uykusuz işe gelmişsin tatlım zor oluyor valla

kızzz yakın dediğin 40 dk yol sürüyor gitmek çok zor yaneee

oy sen seline bakkkkopuyorumnanaktan

günaydın tatlıma.s.

günaydınlar!! sonunda evimdeyim:)) pazar sabah sahurla çıktık yola. 10 gibi vardık evimize. evim temizdi zaten, gelmeden birgün önce bakıcı teyzemiz gelip temizlemişti. geldiğimiz gün iftara da karşı komşum çağırdı. biz de alışverişimiz yaptık ve dinlendik. dün de dolap içlerine başladım ki, iftara misafir kabul etmiş Özay. herşeyi yatak odasına yığdım dooğru mutfağa!! iftar geldiğinde yeni bitirmiştim işleri valla. yedik içtik oturduk derken,onlar kalktı,ben yatağa!! sabahta Özay almış Melih Kaan'ı, kahvaltısını filan yaptırmış. 10 buçuğa kadar uyudum,dinlendim. şimdi geri dönecem iş başına.

evimi de çok özlemişim valla,her köşesi burnumda tütüyordu zaten. tek sıkıntımız Kaan erkenden kalkınca ilgilenecek kimsemiz kalmadı, mecbur birimizi kalkıyoruz:) Kaan'da çok özlemiş odasını oyuncaklarını! 2 gündür odasından bişey buluyor, seviniyor hemen alıp babasına koşuyor,beraber oynuyorlar:))

şimdi işlere dönmem lazım valla yoksa 1 hafta da bitiremem,daha valizler duruyor oyy :)) öptüm hepinizi!!

Gunaydınnnnnnnnnnnn,,,

Ay sıteye gırdım bunalım coktu ustume yaaa.Ne arada bu konservelerı,boreklerı,coreklerı yapıyosunuz bana bı akıl verın lutfen.Ben bı mok yapamıyorum yaa.Cok mu becerıksızım kı((Yada cok mu gezıyorum.Valla gaza geldım yarın pazara gıdıp bende yapıcam ama Borayla nasıl olucak kı.Sız yaparken bu kadar ıslerı onlar napıyor kızlar yaa.Bı soyleyın bana.Offf Offf sınır oluyorum kendıme.

Neysem bende dun salonun butun seklını semalını değiştırdım.Ortada bos alan fazla kaldı ama esım tren gıbı ıgrenc olmus dedı.Orta sehpayı fılan yatak altlarına tıktım cunku hep tırmanıyor Bora tabloları sallıyor.Gozum yese yatak odasınada el atıcam ama koca dolabı nasıl cekerım kus kadar halımleee.Kıskananlar catlasınn.

Kayınvalıdem ıcın cok saolun bacılar.Valla acaıp farklı bır kayınvalıde benımkısı.Tek anlasamadığım nokta Bora.Yanıokul egıtımını onun yanında yapmasını ıstıyor belkı saka ama bunu sureklı tekrarlayınca kırılıyorum bıraz.Ilk okul sonrası alıcam Istanbula sız haftasonları gorursunuz dıyo sureklı.Tabıkı aynı sehırde olsak ısterım ılgılenmesını ama dayanamam gondermeye.Kayınvalıdem ıst unv.Almayca hukuk hocası eğitıme cok onem verır.Şımdıde tek hayalı Bora ve Atanın geleceğı.Mesela bana anne demek zorunda deılsın der hep.Senın bı tane annen var teyze desen bıle darılmam dar.Alp benımle evlendığı ıcın her namanzda dua edermıs Alllaha cok sanslıyım der.Yere goge sığdıramaz baskalarının yanında ve bunlar benı gercekten cok mutlu eder.Akıde sekerım der kucağına alır oper sureklı.Yanı anlıycağınız Fılızınde dedığıne gore cok farklı bı stıl benım kı.Neysem bu kadar ask yeter:)))))

Ayyyy Özlemcım doğuma desenız ya Allah yar ve yardımcısı olsun.Canım ya ıcım kıpır kıpır onun ıcın.

Bırsom hastaymıs gecmıs olsun canım benım.Regl sonrası rahatlarsın ınsalah.Annendesın sanırım dınlen bıraz dınlen kurtlu karuu.

Tubısımmm senıde pek hamarat gordum.Mısafırler fılan kolayca gecer ınsallah.Parfumde super bu arada kullanmıstım bı ara ama sekerlı sankı bıraz kokusu.Ahh be bacım benımkıde elıne alıp yemıyor napıcaz bunları bılmem.Dun karpuz verdım dokunmuyo bıle ıslak dıye tıksınıyo dana.

Fılızcım hosgeldın.Bıraz badırelı olmus ama evıne kavustun cok sukur.Hastalık sızıde bulmus cok gecmıs olsun canım.

Sıbelcımmmmm hamarat arkadasım valla brova bıde hastamıssın.Cok gecmıs olsun dun arıycaktım senı ama tel faturası eskı adrese gıdınce kapanmıs telefonum bugun halledıcem bı ara.

Gulsahh o kızarıklık bızdede vardı canım ama 2 gundur havalar ıyılesınce duzeldı sankı.Saclarda gıtmıs gamzelımın ıyı yapmıssın valla.Duzenlı uzar sonrası Borada asker gıbı keltos dolasıyor ortalıkta.

Pınar bacısı kayıp yıne...

Ferdacım aramıssın ama donemedım arıycam senı.

Tulaycım,banucum calısan tum bacılar kolay gelsın.Öptum herkescıklerı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…