arkadaşlar bugün kocagün hastanedeydim randevu saatim 9:30 olduğu halde 11:45te sıra geldi.kadın doğum doktoruna randevu almıştım normal gebelik bölümüne sıra bulamadığım için doktor daha ben dinlemeden sen gebelik bölümüne gidiceksin dedi dedim kağıt yazın gideyim yapamam dedi.bende bak doktor benim haftam doldu serklaj yapılması gerekiyor bir buçuk ay sonra doğum yaptığımda bunun sorumlusu kim olucak sonuçta bu bir bebek bunu sokakakta promosyonla dağıtmıyorlar dedim.kolay olan bişeyde değil dedim.bu lafların üzerine dr ameliyat kağıtlarımı aldı.usgye gönderdi.oradan septik kayına çıktık allahım yok böyle bişey nasıl pis biryer anlatamam kartal eğitim ve araştırma hastanesinden bahsediyorum dr saat iki buçukta uzmanla görüşücez dedi.kızımı arkadaşıma bıraktım alahtan uyudu hemen.hastaneye döndüm saat :30 gbi dr ameliyattan çıktı uzmanla görüştü tekrar pap smear testi istedi özele götür ama burada 1 günden önce çıkmaz dedi.pazartesi smear vericem bizim buradaki hastanede fiyatlardan haberleri yok tabi demesi kolaylarına geliyor pazartesi anestezi için gerekl kan tahlillerini istiycek ve sanırım çarşamba yada perşembe ameliyat olucam hastanede kaç gün yatacağım belli değil içim hiç rahat değil hastane çok sağlıksız enfeksiyon riski çok yüksek rahim ağzı açılmadıysa kesenin yırtılması yada düşük riski daha az...eşime o hastanede olmak istemiyorum dedim ama yapacak hiç bir şey yok özel hastaneye gücümüz yetmez dedi

yani kuzu kuzu haftaya tanımadığım güvenmediğim doktorların önüne yatıcam rabbim yardımcımız olsun.
dırımkızı sanada çok geçmiş olsun canım yaşadığın zor inşallah en ısa zamanda iyileşirsin ilerleme olmaz...
kızlar göbek delikleriniz ne durumda benimki pörtledi ve kaşınıyo kramplar hafi hafi girmeye başladı kızıma hamileyken çok çektm gece ağlayarak uyanıyordum uykumdan kramp girince inş hiçbirimiz bu sorunu yaşamayız :)
ço yazdım kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın olurmu hepinizi öpüyoruz kızımla