• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

pinarcim sihhatler olsun defneyede :)

goncacim dedigin gibi torun sevgisi başka bişi sanirim :) bizimkilerde öyle..bilgisayarlarinin masaüstüe ayse serranin resmini koydum..bütün gün onu seviyorlarmiş..bide pazar günü kilotlu corabi kalmiş orda..annemde koltuga sermiş seviyormus :))) iyiki kimse görmüyor deli sanarlar bizi diyor annem :))))

tutkuncum Allah kolaylik versin canim..gerçekten zor oluyor bebişlerle misafir karşilamak..hele şimdi uyku düzenleride yok..bi bakiyorsun 3 saat uyuyor bi bakiyorsun 5 dak..boşver sende..sen cocuklu kadinsin..kusuruna bakcak halleri yok..yapabildigin kadar yap..senin ve bebişin sagligi huzuru herşeyden önemli ;)
öylede insanın içi rahat etmiyor benim kız uyudu ben kaçar

bende uyumaktan yana oyumu kullaniyorum ama bi yandan da eşimi düşünüyorum :D adamin ne gömlegi ne pantolonu kaldi ütülü :)) her aksam ütü yapcam diye niyet ediyorum ama nerdeee :)))
olsun girdinmi çıkamazsın
ay bu arada 2.ay aşilarini vurduranlar agri kesici yada ates dürücü bişey kullandinizmi aşidan önce??

bana geçen ay "2.aşiya gelmeden calpol verin" demişlerdi..
bana bişey demediler

kıslarrrrrrrrr hepinize selamlar çok şükür girip bir selam verme fırsatı bulabildim.
ah evde net olsa hep gireceğim ama yok işte ama alacağız kısmet olursa. bebişleriniz nasıl büyüdürlermi? hepisini tek tek öpüyorum kuzuların sizde iyisiniz umarım

marlıyn sen nasılsın cnım

sağol canım valla çok iyiyim ailemin yanına geldim ankaraya kafayı yiycektim istanbulda çok rahatım burda epey kalıcam

ay kizlar bana bi uyku çöktüki anlatamam..koltuk "gelll gellll" diye cagiriyor sanki :)))

kizçemi bici bici yaptim emzirdim sizdi yavrucak..öyle güzel uyuyorki benimde uyuyasim geldi..ama bi yandan içimdeki dogru ses "ütü yap tuba" diyor :))))) hangi sese kulak versem acaba :D

uyku anam uyku bırak kociş kendi yapsın

pinarcim sihhatler olsun defneyede :)

goncacim dedigin gibi torun sevgisi başka bişi sanirim :) bizimkilerde öyle..bilgisayarlarinin masaüstüe ayse serranin resmini koydum..bütün gün onu seviyorlarmiş..bide pazar günü kilotlu corabi kalmiş orda..annemde koltuga sermiş seviyormus :))) iyiki kimse görmüyor deli sanarlar bizi diyor annem :))))

tutkuncum Allah kolaylik versin canim..gerçekten zor oluyor bebişlerle misafir karşilamak..hele şimdi uyku düzenleride yok..bi bakiyorsun 3 saat uyuyor bi bakiyorsun 5 dak..boşver sende..sen cocuklu kadinsin..kusuruna bakcak halleri yok..yapabildigin kadar yap..senin ve bebişin sagligi huzuru herşeyden önemli ;)

sorma bacım sorma benim baba çok serttir onu böle görmek her kula nasip değil defneyi ''defne canım cik cik' diye seviyor

ay bu arada 2.ay aşilarini vurduranlar agri kesici yada ates dürücü bişey kullandinizmi aşidan önce??

evet bende duymuştum versekmi acaba ya bide kızar ben ankarada yaptırabilrimiyim acep aşıyı ya sağlık ocağında

Bencede bacım. Ben vermeye devam edeyim kaydirigubbakcemile3

Canım ya stres yapma. Sen artık bebeklisin. Kimse kusura bakmasın :dilcikar:

Hoşgeldin canım a.s.

Benimki 2 kere uyandı bacım o arada kaydirigubbakcemile3

Yok kız tıkanmaz. Benimkide bazen öyle hızlı hıçkırıyo ki kaydirigubbakcemile3 Emdikten sonra midesi genişlediği için orda hıçkırığı tetikleyen bi yer varmış. Mide ona deyince hıçkırıyomuş doktor söyledi bana a.s.

Sağolasın canım valla ya hergün biraz daha büyüyolar hihoyyyt

Bence ütü yap bacım a.s Bende yaptım şimdi kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım senin güzel kuzuna da sıhhatler olsun a.s.

Valla bizimkilerde aynen öyle. Annem herkese resimlerini gösteriyomuş telefondan. Bilgisayar ekranından seviyomuş. Görümcemlerde de geçen gün badisi kalmıştı. Bütün gece onunla uyumuş garibim kaydirigubbakcemile3

Bizde pazartesi olacağız canım. Ama bana calpol ver falan demedi. Gitmeden versem mi :uhm:

Benim cadıda 2 kere uyandı. Salladım salıncağında uyudu. Ben o arada ütülerimi hallettim. Şimdi uyandı tekrar emzirdim yatırdım yerine. Ütülediklerimi yerine kaldırıcam. Yemeğim var zaten hihoyyyt Bi tek makarna yaparım eşim gelince. Bide semizotu yıkayıp salatasını yaptım mı tamamdır bugünki işlerim hihoyyyt Duş almak istiyorum ama bu kızdan korkuyorum ya. Uyusada uyanık olsada giremiyorum duşa :uhm:

valla kıs ne hamaratsın bacım hemen hallettin işleri

öyleymiş mideleri genişlermiş genişlesin kuzucuklar büyüsün bu arada benim kıs hala uyuyor valla

pınarcım bende eşim gelince yapıyorum benim kızada belli olmuyor hadi grşrz kızlaaaar

ben de giremiyorum canım benimkide öle

uyansada emse biraz bana aç gibi geliyor sürekli kafamçokkarıştı

pınarcım bende eşim gelince yapıyorum benim kızada belli olmuyor hadi grşrz kızlaaaar

Aynen canım şimdi daldı güzel ama ben yinede eşimi bekleyeyim belli olmaz buna a.s Güle güle canım kolay gelsin a.s.

kıslarrrrrrrrr hepinize selamlar çok şükür girip bir selam verme fırsatı bulabildim.
ah evde net olsa hep gireceğim ama yok işte ama alacağız kısmet olursa. bebişleriniz nasıl büyüdürlermi? hepisini tek tek öpüyorum kuzuların sizde iyisiniz umarım

Canım hoşgeldin Ceroşum ya valla özledik. Ay söyle kocişine alsın artık evinize bi net sinir etmesin beni :oklava:

ıyiyiz çok şükür. Bebişler büyüyolar işte. Sen nasılsın Berke Mirza nasıl?

valla kıs ne hamaratsın bacım hemen hallettin işleri

öyleymiş mideleri genişlermiş genişlesin kuzucuklar büyüsün bu arada benim kıs hala uyuyor valla

Valla bu bebekler bizi hamarat yaptılar bacım napalım kaydirigubbakcemile3

Kızım bu sefer uykuya güzel daldı gibi bakalım hihoyyyt

Bende o arada ütülediklerimi yerleştirdim. Bulaşık makinamı boşalttım. Semizotumu ayıklayıp yıkadım kuruttum. Bi tek üzerine yağ limon dökmek kaldı hihoyyyt Bide toz alsam diyorum ama yarın evde yokum , cumada olmam büyük ihtimalle. Cumartesi zaten eşimle temizlik günümüz. Yormayayım kendimi daha fazla. Keyif yapayım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

çok şükür canım oğluşum iyi yanımda şu an hıçkırıyor sorma içi çıktı çocuğun ..
büyüyor işte defne ne yapıyor uslumu?
benimki şükür çok arsız değil maşallah diyeyim.gece uykusu süper akşam 10-11 gibi yatar sabah 6 ya kadar gece 1-2 defa kalkıp emer o kadar

hıhhh şimdide kaka yaptı bakale ya durun değiştirip gelcem inşallah bize rahatlık yok bu sıpalardan tatlı sıpalarrrr

çok şükür canım oğluşum iyi yanımda şu an hıçkırıyor sorma içi çıktı çocuğun ..
büyüyor işte defne ne yapıyor uslumu?
benimki şükür çok arsız değil maşallah diyeyim.gece uykusu süper akşam 10-11 gibi yatar sabah 6 ya kadar gece 1-2 defa kalkıp emer o kadar

Çok sevindim canım iyi olmanıza. Emzir kız çocuğu hıçkırığı geçsin kaydirigubbakcemile3

Defnoşum iyi napsın biraz cadı. Gaz problemimiz var biraz. Ama onuda ilaçlarla hafifletiyoruz. Onun haricinde bi sıkıntısı yok çok şükür. Gece aynen 10-11 gibi uyuyor. 3-4 saatte bir emmek için kalkıyor. Sabah bazen 11'lere kadar uyuyor canım. Birlikte büyüyoruz işte tatlım ya napalım hihoyyyt

Dönence kullanan bacılar hangi ürünü kullanıyosunuz :uhm: Bende bu ay almayı düşünüyorum tiny love marka iyi diyolar ama karar veremedim :uhm:

uyumadim tizlar :D ütüye basladim..2 gömlek 2 pantolon ütüledim daha ter içinde kaldim :D aklima şu kizin tirnaklari geldi..onlarida hazir uyurken halledeyim sonra ütüye devam ederim :)

cerencim hoşgeldin canim :) inşaAllah en kisa zamanda net alirsinizda sıksık gelirsin :)

uyumadim tizlar :D ütüye basladim..2 gömlek 2 pantolon ütüledim daha ter içinde kaldim :D aklima şu kizin tirnaklari geldi..onlarida hazir uyurken halledeyim sonra ütüye devam ederim :)

cerencim hoşgeldin canim :) inşaAllah en kisa zamanda net alirsinizda sıksık gelirsin :)

canı çoksıcak boşver valla bayılcaz evde hepimiz benimkininde uzamış az önce gözüm takıldı uyansada kessem bende daha banyo yapıcaz annaneyi bekliyoruz

evettt geldimmm ta çıtçıtlı badisine çıkmış kuzumun nasıl yaptıysa tüm badiyi değiştik...

off poff benimkide öle yapıyor bacım hergün bir sürü çamaşır

Dönence kullanan bacılar hangi ürünü kullanıyosunuz :uhm: Bende bu ay almayı düşünüyorum tiny love marka iyi diyolar ama karar veremedim :uhm:

valal canım benimki markalı falan değil aldığımız park yatkta vardı bide müziği çalıyor üstündede atları var dönüp duruyor atlar

Tamam canım değiştir pişmesin çocuk bu sıcakta a.s.

Çok sevindim canım iyi olmanıza. Emzir kız çocuğu hıçkırığı geçsin kaydirigubbakcemile3

Defnoşum iyi napsın biraz cadı. Gaz problemimiz var biraz. Ama onuda ilaçlarla hafifletiyoruz. Onun haricinde bi sıkıntısı yok çok şükür. Gece aynen 10-11 gibi uyuyor. 3-4 saatte bir emmek için kalkıyor. Sabah bazen 11'lere kadar uyuyor canım. Birlikte büyüyoruz işte tatlım ya napalım hihoyyyt

ay kızlar benimkide öle nazar değmesin kuzcuklara

benim kız nihayet uyandı gideyim ihtiyaçlarını karşılayayım :emir_bebek:

evettt geldimmm ta çıtçıtlı badisine çıkmış kuzumun nasıl yaptıysa tüm badiyi değiştik...

Afferim bu veletlere nasıl beceriyolarsa kaydirigubbakcemile3 Valla benden çok çamaşır çıkarıyor benim zilli kaydirigubbakcemile3

Bende ütü yaptım ama sırtımdan şakır şakır su aktı valla bacım. Ama başlamışken bitir. Ya bu tırnaklar amma çabuk uzuyo beeee delikafadulden Bende kesiyorum 3-4 gün geçiyo haydaaa yine uzamışlar :bbo: Ben uyurken kesemiyorum hemen uyanıyor zilli. Uyanıkken sakin olduğu zaman kesiyorum alkisalkisalkis

bende daha almadim canim..hiçbi bilgimde yok valla

a.s.

valal canım benimki markalı falan değil aldığımız park yatkta vardı bide müziği çalıyor üstündede atları var dönüp duruyor atlar

ay kızlar benimkide öle nazar değmesin kuzcuklara

benim kız nihayet uyandı gideyim ihtiyaçlarını karşılayayım :emir_bebek:

Ya gerçi ne olursa olsun güzel gelir heralde bu bebişlere. Değişik bişey neticede dimi :uhm:

Hadi doyur kuzunu canım afiyet olsun a.s.

Eşim 9 gibi ancak gelecekmiş offfff :çok üzgünüm:

Bende Defnoşun salıncağına çarpım. Ay nasıl korkuyla uyandı, ağladı kuzum ya içim acıdı valla mafoldumben Daldı yine uykuya :çok üzgünüm:

Defne uyurken girsem mi bi cesaret duşa acaba :uhm:

kızlar günaydın

bizimki hazır uyuyorken bi bakim dedim... gerçi dünya kadar ütüm var evi temixlemem gerek ve aşam için yemek yapmam gerek... diceksiniz ki kayınvaliden sende kalıyor ne işe yarıyor... o sadece doruk la ben ilgilenmeyeyim diye ellinden geleni yapıyor bezini bile elimden alıp kendisi değiştiriyor elinde olsa sen emzirme ben veririm dicek ha bide sürekli eldiven takıp üzerini örtüyor çocuğun... görümce deseniz akşam üstü geliyor yaptıım yemekleri yiyor doruk u elimden alıp ben uyuturum sen işini yap diyor kudurcam resmen... çok yoruldum kızlar evi temizle yemek yap dorukla ilgilen... pazar günü gidiyorlar biraz dinleneceğim inşallah... akşam hala ben gidiyorum siz nasıl bakcaksınız bu çocuğa altını değiştirebilcekmisin diyor yaaaa.... çocuk uyanıyor kucağıma almama fırsat tanımıyorlar... geçen gün yavrum 4 saat mızmızlandı ve ben 5 dakika bile ilgilenemedim sinirden kuduracaktım... gidecekleri için sabır çekip duruyorum bişi demiyorum ama az kaldı sabrımın sınırlarındayım resmen... akşam görümceler yemeğe geldiler yine (sözüm ona bana yardımcı olcaktı hamaileyken öle ditordu yükten başka bişi diil şuanda) neyse yemek yedik doruk uyandı emzirmeye gittim bu bulaşıkları makineye yerleştirdi sabah bi açtım makineyi resmen tıkmış içine bidaha hepsini boşaltıp kendim yerleştirdim yaaa.. akşam saat 11 olmuş aa ütün varmış hadi yapayım diyor yaaa... ben salağım yaa çocuk kandırıyo... ulen bende 31 yaşındayım salak diilim bazı şeylerin farkındayım herhalde... ay çok sinirliyim yaaa... bu akşamda gelirlerse kudurcam artık yaaa...oğlumla başbaşayken hiçbisıkıntımız yok yavrumun ağlaması yok keyfi yerinde bunlar doluşunca benim sinirlerim bozuluyo ve doruk da başlıyo mızmızlanmaya...

ay neyse çok uzattım daha çok şey varda anlattıkca sinirleniyorum kızlar yaaa...

Ay canım ya bu kaynanaları ve görümceleri napsak bilmemki allah bildiği gibi yapsın bunları.

Pazartesi kendi doktoruna sorucam bakalım canım :uhm:

Pazartesi benimde kontrolüm var bakalım ne diyecek :uhm:

Bu arada koca 2 dilim karpuz ve peynir yedim. Akşama bu kızı gaz sancısı tutarsa kulaklarınızı çınlatırım bacılar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Nolcak bacım gelir bakarız artık prensesime

Bizimkinin dönenceyi çok seveceğine eminim bacım çünkü şimdi bile salıncağının içinde hayvan resimleri varya renkli renkli. Onları elleyip çığlıklar, gülücükler atıyor zemuszemus

Valla o doktor verme limon dedi. Çocuk doktoru değildi gerçi. Dur bakalım pazartesi kendi doktorumuza bi soralım. Valla 2 damla veriyodum hemen kesiyodu. Arkasından da 2 çay kaşığı su veriyodum içi yanmasın diye. Bide bizimki limonu bir seviyor. Ağzına 2 damla damlatınca şapur şupur yalana yalana emiyodu kaydirigubbakcemile3

Kolay gelsin canım a.s.

Benim cadım da emdi uyudu şimdi. O arada bende biraz evi toparlayayım. Askıda çamaşırlarım var alıpta yavaş yavaş ütüleyeyim. Bu arada kayınvalidem aradı. Kızım ev çok sıcaktır sizin. Yanmasın çocuk. Al gel istersen burda serin serin yatar dedi. Bende işim var anne bakarız dedim. Gitmicem tabi. Dalga mı geçiyor nedir. :uhm: Bi giydir üşümesin der, bi yanmasın der tövbe tövbe :oklava:

İyi demişin bacım Şeniz

pınarcım maşallah bebişine çok tatlı kıyamam:nazar:

kızlar bu arada biberonları falan nasıl steril ediyorsunuz hangi marka kullanıyorsunuz steril aleti

bigudicim cnm ben gündüzleri evde sadece çıtçıtlı kısa kol badi ve çorap giydiriyorum dışarı çıkarken boydan kısa tulum ve çorap akşamlarıda ince pijama giydiriyorum doktorum sizden en fazla bir kıyafet fazla olabilir sakın abartma demişti

Canım ben arzumun bebbesini kullanıyorum

ay kizlar koptum gülmekten azönce :D kizimin altini değiştiriyordum..o sirada da reklamlarda "onun sevdigi mamayi biliyorum,ihtiyaci olan herşey içinde var" gibi bi cümle gecti :D mama diyince dikkatimi cekti..ay dur bakayim hangi markaymiş dedim :D kedi mamasi çikti :))))) algida secicilik olayini biraz abarttim anlaşilan :D

:roflol::roflol:

bu arada baby sling kullanan varmı kızlar aranızda

Bennnnnnnnnnnn sadece ben sanırım mayıs anneleri içinde çokta memnunum.

Hayır canım doktor fitil verdi eve gidince bunu yap dedi çok şükür öyle ateşimiz falanda olmadı.

selam hanımlar herkez iyi şükürler olsun..

40 çıkaran anneler hepinize hayırlı olsunn....

pınarcım yine çok güzel görünüyosunuz kızınla :)))

tubacım aman dikkat et kızına kedi maması yedirme hee kaydirigubbakcemile3

tutkuncum ojeli marlyn h.g kızlar görünmüsunuz uzun zamandırr iyisiniz inş Şeniz

ben hıçkırınca 5 dk daha emdiriyorum geçiyor şimdiye kadar hiç limon vermedim gazı iyi çıkmayınca hıçkırık tutuyormuşyerimseniben

benim kızada sanırım nazar değdi yaw önceden emdirip yerine koyardım öyle dururdu şimdi sürekli kucak istiyor 3 aydan sonra alışkanlıklar başlar deniliyor demekki bizimki 2.5 ayda alışkanlıklara başlayacak CADIARZUCADIARZU

selam güzeller netim kapanmıştı eşim yatırmış şimdi geldi
eee ne var ne yok
kız birso merak ettim saçını koy bakem resminii

bugün akşam yemege teyzemler gelecekler teyzem yorulmma çay içeriz dedi ama evlendim evleneli sadece bir kez yemeğe aldım ayıp olur şimdi o yüzden yemeğe gelin dedim
ama çok yoruldum yaaaa
ben bi geçmişi okuyam kız ağlamazsa tabii

Canım hoşgeldin nasılsın şükür kavuşturana opuyorumnanaktan

Eşim 9 gibi ancak gelecekmiş offfff :çok üzgünüm:

Bende Defnoşun salıncağına çarpım. Ay nasıl korkuyla uyandı, ağladı kuzum ya içim acıdı valla mafoldumben Daldı yine uykuya :çok üzgünüm:

Defne uyurken girsem mi bi cesaret duşa acaba :uhm:

Gir bacım ben rekora koşuyorum bu aralar tam 6 dk çıkıyorum banyodan bazen telsizi alıyorum yanıma bazende pusetine koyup banyoya alıyorum yapıyorum duşumu yoksa kokacaz bacım biz bu bebelerle kaydirigubbakcemile3

Back
X