2009 Mayıs Anneleri

canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer,ev işi fazla yaparak bebişi yorma sakınklava:

sende kendine ve bebişe iyi bak canım a.s.

markettten bioblas aldım benim de saçlarım dökülüyor

selam arkadaslar ben şimdi dr. geldim..ikili testim yapıldı sonucları persembeye alacagım ama..ense kalınlıgı 0,92 mm yaklasık 1 mm yani acaba normal ölcülermi bunlar ..tasti yaptıran arkadaslar sizinkiler kac mm cıkmıstı acaba??boyuda66 mm...

Canım bukadar uğraşmaya değmez bence biraz saberdicez okadar :CüvCüv:

hıı idrarla mı sulamak gerekiyor? neyse bunudan da eksik kalayım o zaman. doktorumuz söyleyene kadar sabredecez artık. teşekkür ederim bilgi verdiğin için canım.

bu arada hepinize merhaba mayıs ayının cici annelerikaydirigubbakcemile5
dersim boş,size bi bakayım dedim. gündüzleri bensiz neler kaynatıyorsunuz bakalımgamyoncuiremsu

ayy gözünüz aydın. Bir kız daha geliyor demek..

kestirebilirsin birşey olmaz. öyle şeylere inanma sen. Bende 2 hafta oluyor kestireli. çok rahatladım. Dökülmeside azaldı. önceden avuç avuç dökülürdü. şimdi az dökülüyor. Birde dedikleri doğru. Hamilelikte saçlar daha çok dökülürmüş.

canım bende yeni yaptırdım ense ölçümü 1,2mm.çıktı norml dedi dr.bende test sonucunu perşembe günü alacağım,sende endişelenme dr.ne dedi?canım boyu mm.mi?cm.mi? inşallah sonuçlar iyi çıkar bence çok merak ediyorum :Saruboceq:

benimkinide doktor 11.haftada ölçmüştü. 0,66 mm çıkmıştı ense kalınlığı .seninkide normal.zaten allah korusun normal olmasa doktorun söylerdi.

canım bende yeni yaptırdım ense ölçümü 1,2mm.çıktı norml dedi dr.bende test sonucunu perşembe günü alacağım,sende endişelenme dr.ne dedi?canım boyu mm.mi?cm.mi? inşallah sonuçlar iyi çıkar bence çok merak ediyorum :Saruboceq:[/QUOTE]

Canım bende bugün yaptıracağım ikili testi 12+4 üm.bebek 3 gün ilerdeydi şimdiye kadar ama bilmiyorum tabi...boyu kaç çıktı senin 12+5 sin ssanırım bugünmü gittin doktora? banada dua edin iyi çıksın herkesin iyi çıkar inşallah...bu aralar pek giremiyorum siteye işten dolayı ya sinir oluyorum..herkesin yazdıklarının tamamını okuyamıyorum...

dr ultrasonda normal baş popo uzunluuna baktı 66mm cıktı ii dedi sonra ense kalınlıgı için radyologa gönderdi o ölcümü yaptı birşey demediler ...kan verdim.. kendi dr yemege cıkmıstı soramadım tekrar ölcümünü iyi olup olmadıını...mm canım cm deil ama bildiim ögrendiim kadarıyla 3 mm sonrası tehlike arz ediomus inş. hayırlı haberler alırız persembe günü:Saruboceq:

Canım bende bugün yaptıracağım ikili testi 12+4 üm.bebek 3 gün ilerdeydi şimdiye kadar ama bilmiyorum tabi...boyu kaç çıktı senin 12+5 sin ssanırım bugünmü gittin doktora? banada dua edin iyi çıksın herkesin iyi çıkar inşallah...bu aralar pek giremiyorum siteye işten dolayı ya sinir oluyorum..herkesin yazdıklarının tamamını okuyamıyorum...[/QUOTE]

canım cmrt.gittim dr.ozaman 12+3düm eğer yanılmıyorsam 6,10cm.di boyu akşam şuan işteyim akşamtekrar bakarım ama cm.olduğuna eminim canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

canım cmrt.gittim dr.ozaman 12+3düm eğer yanılmıyorsam 6,10cm.di boyu akşam şuan işteyim akşamtekrar bakarım ama cm.olduğuna eminim canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah[/QUOTE]

anladım canım inşallah ben perşembe günü gitmiştim tam 12 haftalıktı 5,90 çıktı 6 cm dedi doktor crl..ama kendi doktorum o baksın dedi.p.tesiye randevu aldım işte bende..bugün 16,30 da randevum var...çok hareketliydi bir görseniz..ayaklar bir yukarda bir aşağıda..elini yüzüne götürüyor indiriyor.sürekli aynı hareketi yapıyor ama ....inşallah sağlıklıdır yavrum benim.önce sağlık tabi ama birde cinsiyetini görse ne güzel olur..perşembe günü gittiğimde hem siyah ekran hemde renki bebek görüntüsü açtı uştrasonda doktor.birde ana rahme bakalm dedi...çok ilginçti..

Herkese selamlar kızlar... İyi haftalar olsun inşallah... Cumadan beri ne çok sayfa atlamışsınız. Okuyamadım valla işler fena yoğun. Umarım herkesin keyfi yerindedir.

Biz hafta sonu güzel geçirdik. Cumartesi kayınvalidem ve görümcem gelip evi baştan aşşağı temizlediler ütüme kadar yaptılar sağolsunlar :) Fazla şımartıyorlar beni. Hiç iş yapmadığım halde pazar sabahı nasıl bir bel ağrısı. Uykumdan uyandım. Sağa dönüyorum olmuyor, sola dönüyorum olmuyor, düz yatıyorum daha fena. En sonunda yüz üstü yattım. Aslında hiç yatamam ama mecburiyet işte. Eşimde sağolsun masaj yaptı biraz hafifledi. Kahvaltıdan sonra dışarı çıktık. Hava güzeldi ya temiz hava alalım dedik. Sahilde dolaştık , yemek yedik :) Kendimize ayırdık bu haftasonunu yani...

Akşamda karnımda bir hareket. Ya gaz gibi miydi, yoksa kuzucuğu mu hissettim bilmiyorum. Doktorum bu hareketlilikle ay sonuna kalmaz hissedersin demişti ama bilmiyorum ya. Ufacık şeyde bu kadar heyecanlandıysam demek ki tekmeleri tam hissetsem yerimde duramıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…