cinsiyet kaç haftalıkken belli oldu? aramızda babychoice takvimi ile gebe kalan oldu mu?
benimki 12 haftalıkken baktı erkek gibi görünüyo dedicinsiyet kaç haftalıkken belli oldu? aramızda babychoice takvimi ile gebe kalan oldu mu?
benimkine de kız dediler büyük ihtimalle
eşim çok sevindi
Hayırlı sağlıklı olsunda
arkaşlar buğday ve arpa testini uyguladığınıda hangisi filizledi
kızlar acayip başım ağrıor iki gündür napıcamı şaşırdım
DOKTOR BANA TAMOL DİE Bİ İLAÇ VERDİ sadece bunu kullan ağrın olunca başka hiç bir şeyi değil dedi sende al bi kutu kullan çok zorlanıncakızlar acayip başım ağrıor iki gündür napıcamı şaşırdım
herkese iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar sabah 7:30 ta kalktık eşimle kayınvalidem bana memleketten bir sürü şey göndermiş sağolsun bende bugün onları yedim:))) eşim ben ve görümcem temizlik yaptık evim mis gibi oldu çok şükür herşey yolunda hepinize iyi akşamlar
canım benim 12 haftalıkken çekilen usg de erkeğe benziyor demişti ve bir pipi görmüştük zaten:) dün 14+5 idi. artık kesin erkek dedi doktor. valla 1 gün içşnde isim koyuverdik. evde bayram oldu erkek diye. herkes sevindi. meğer erkek istiyorlarmışta söyleyemiyorlarmış:) egeece canım senin tahminler hep tutuyor dikkatini çekerim:)hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?