2009 Mayıs Anneleri

hayirli geceler hanimlarrr a.s. yeni geldim eve..ay kuzenimin bebişi cooooooooook tatliydi ya..Rabbim nazarlardan kazalardan belalardan korusun onu :))) ay bi heycanlandim bende anne olcam diye :) neysem..duygularimi anlatirim bi ara rahat rahat :) şimdi cok uykum var..öptüm hepinizi Şeniz tatli rüyalarrr a.s.

cinsiyet kaç haftalıkken belli oldu? aramızda babychoice takvimi ile gebe kalan oldu mu?

canım benim 12 haftalıkken çekilen usg de erkeğe benziyor demişti ve bir pipi görmüştük zaten:) dün 14+5 idi. artık kesin erkek dedi doktor. valla 1 gün içşnde isim koyuverdik. evde bayram oldu erkek diye. herkes sevindi. meğer erkek istiyorlarmışta söyleyemiyorlarmış:) egeece canım senin tahminler hep tutuyor dikkatini çekerim:)hihoyyyt

bak bende merak ettim şimdi yaa! daha benim tahmin bile yok. cuma ya da cumartesi gidicez bizde kontrole. o zaman bebişim 14+2 olucak. söylese keşke!

cinsiyet kaç haftalıkken belli oldu? aramızda babychoice takvimi ile gebe kalan oldu mu?
benimki 12 haftalıkken baktı erkek gibi görünüyo dedi
bakalım hayırlısı ama 16 haftalıkken daha doğru bişeyler söyleriz dedi
herkese hayırlı olsun şimdiden

herkese iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar sabah 7:30 ta kalktık eşimle kayınvalidem bana memleketten bir sürü şey göndermiş sağolsun bende bugün onları yedim:))) eşim ben ve görümcem temizlik yaptık evim mis gibi oldu çok şükür herşey yolunda hepinize iyi akşamlar

kızlar acayip başım ağrıor iki gündür napıcamı şaşırdım
DOKTOR BANA TAMOL DİE Bİ İLAÇ VERDİ sadece bunu kullan ağrın olunca başka hiç bir şeyi değil dedi sende al bi kutu kullan çok zorlanınca

bende hafta sonu kayınvalidemdeydim bir hizmet bir hizmet gerçi normalde gidincede çok ilgili sağolsunda hamile oluncA bi başka oluyo sanki:icecream:

kızlar günaydın.inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. ben çok şükür iyiyim. hayırlı haftalar olsun hepimize.

günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar nasılsınız:)))) biz işteyiz bebişimle haftaya pazartesi kontrolümüz var hayırlısıyla ve ikili testimiz dua edin arkadaşlar herşey yolunda olsun

aaa tutttumu canım yaa oh oh cok sevındım hadı gozunuz aydın bıde ben kendımınkını ogrenebılsem ...:))

günaydın arkdaşlar bende bugün işe başlıyorum inşallah
yarında ikili testimin sonucunu alıcaz bakalım hayırlısıylaaa

arkadaşlar ben uzun bir süre olmayacağım yeni bir pc alana kadar
alınca inşallah yine görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…