2009 Mayıs Anneleri

egeece
benim doğum tarihim 08.03.1984
eşimin 22.04.1982
bebişin ise 20.05.2009 tahminini bekliyorum bakalım:)

bebek takvimi içinde sat ve muhtemel doğum tarihini yaz,ben sana yapayım.

arkadaşlar merhaba herkesler iyi okuduğum kadarıyla aman nazar değmesin hep böyle devam etsin.bende çok iyiydim h.sonu temiz havada kahvaltı falan ama gece 3 te çok felaket mide bulantısıyla uyandım şimdide hafif hafif ne zaman geçccek tam anlamıyla merak ediyorum

selam canım sanada hepimize sağlıklı ve iyi haftalar ne kadar şanslısın arkadasım ne iyi kayınvalide ve görüncen var hep böyle sürer insallah benimkilerde cok iyidir ve cok severim ama onlar istanbulda uzağız birbirimize malesef

selam canım sabrın sonu selamet biter insallah seninde en kısa sürede hafta sonu hava gerçekten süperdi ama artık soğuklar geliyormuş arkadaşlar dışarı cıkarken hamişler dikkat sıkı sıkı giyenelim hepimiz

Canım sanada iyi haftalar... Geçecek bacım az kaldı ya biraz daha sabır. Yakında hepsi geçip keyfini çıkarmaya başlayacağız inşallah :CüvCüv:

Teşekkür ederim canım. Vallahi o konuda çok şanslıyım çok şükür. Evlenmeden önce 4,5 senedir birlikteydik eşimle. Ailesiyle de 4 senedir tanışıyorum. O zamandan beri hep kızları gibiydim. Evlenince değişir mi herşey diye korkardım ama 4 ay önce evlendiğimden beri gördüm ki onlar hep kızları gibi sevmişler beni. Allah herkese nasip etsin inşallah...

arkadaşlar merhaba, aslında bi haftadır bu siteyi keşfettim ve yazdıklarınızıda bir haftadır okuyordum.sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorum..

arkadaslar merhaba..aranıza yeni katılıyorum az önce msj yazdım bağlantım koptu..sanırım gelmedi.bi haftadır siteyi ve yazdıklarınızı keyifle okuyorum.ve kendimden bir çok sey buldum yazdıklarınızda.ben 13+3 üm.bu ikinci hamileliğim.ilkini düşük yapmıştım 10. haftada.o yüzden bu sefer kendime çok dikkat ediyorum :) inşallah bu sefer her sey güzel olur.tabii önce herseyin hayırlısı..

Ay deme kız. Aklım fikrim turşuda zaten. Valla bu tuz yüzünden yakında fil gibi şişmiş gezeceğim sırnaşık şey

bende mideme dokuncak diye yemiyorum yaaaa

arkadaşlar merhaba, aslında bi haftadır bu siteyi keşfettim ve yazdıklarınızıda bir haftadır okuyordum.sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorum..

hoşgeldin cnm aramızaaa.s.

Canım hoşgeldin aramıza... Umarım bu hamileliğinde herşey yolunda gider...

Ben kaçıyorum bacılar. Herkese keyifli akşamlar. Yarın sabah kısmetse görüşmek üzere...

Son düzenleme:
hayirli aksamlar hatunlar a.s.

cok yorgunum.temizlik yaptim bugun..gerçi temizlikte denmez ya :) daha toz almak var,banyoyu ciflemek var,ütü var..anam cok uyusuk oldum ben yaaa..yerimden kalkamiyorummm..

şimdide kursta diktigim etegin belini yapicam..inşaAllah yerimden kalkabilirsem tabi

geçmiş olsun canim ya..inşaAllah yakinda tamamen gecicektir :S güzel b h.sonu geçirmene svindim ama inşaAllah bundan sonrasini hep keyifli gecirirsin

oh güzel bi haftasonu gecirmene sevindim canim temizliginde yapilmiş..ohh gel keyfim gel :)

cnm turşu istiyor kızlarrr aöa kütürr kütürrrr şöle

ay kiyamamm :) suyla yikayip yeseydin ya keske..yada ekmekle felan yeseydin belki dokunmazdi midene..

hoşgeldin canim aramiza a.s. hayirli olsun bebişinn

kızlar bebek takvimimi değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim bugün nette çok aradım ama ingilizce olunca yapamadım bişey

mutahhara cnm ben sadece ütü yapayım dedim hala belim ağrıyor cnm bende senin gibi deyyom yatmaktan ufacık şeyde bişey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…