2009 Mayıs Anneleri

Arkadaşlar hepinize günaydın cumartesi dr.gittim teyzeleri bir kızım oluyor dr.zaten kız demişti bu gittiğimdede %90 dedi.herşey yolunda Allah şükür ense ölçümü 1,2mm çıktı ikili test sonucunuda perşembe günü alacağız.inşallah iyi çıkar dua edin kızlar.ayy kıpır kıpırdı çok tatlıydı ama şimdi görmek için 1ay daha bekliycem yaa(

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına prenses geliyor hayırlısıylaa.s.

günaydın kızlar nasılınız bakim şükürki rabbima bugün çok iyi kalktım tabi azbucuk kaşınmalar devam ama olsun .....daha kahvaltı yapmadım ya canım hemen kahvaltı yapmak istemiyor benim ben anlmadım yaa....

ilgi buradamasın cnm benim takvim geride kalmış bugün tam 13 haftalık oluyoruz 12artı 6 kalmış niden böle yaww

bide herkes cinsiyetlerini öğrenmiş benim doktor neden sölemedi birdahaki gelişine dedi ikiz diyemi acep

aaa tutttumu canım yaa oh oh cok sevındım hadı gozunuz aydın bıde ben kendımınkını ogrenebılsem ...:))

günaydın canım banada tahmin yaparsan cok sevinirim kana göremi bakıyorsun sırrını merak ettim

eşim 06.01.1976
ben 19.01.1978
sat 06.08.2008
muhtemel doğum 13.05.2009

günaydın canım ne güzel kesinleşmiş cinsiyet gözün aydın darısı başımıza

dırımkızı sanada günaydın arkadaşım cok geçmiş olsun ama kötümser olma benimde ablamda cok erken olmuştu ama maşallah 3 yaşında kızı var stres te cok önemli biliyosun bence cok dert etme ilaçlarını kullan ve dua et canım allahın izniyle cabucak geçer

arkadaşlar herkese selamlar
vbiz kızmla iyiyiz alhah şükür yalnız
dün ev işini biraz abarttık yorulduk amam bugün iyiyiz çok şükür ::))
ama hala tükürükleirm ve poşet olayım devam ediyor
varmı çevrenizde böyle benim gibi aşırı tükürük salgısı problemi yaşayan nette okudum 100 kişiden 5 kişide oluyormuş :::(((((((((((A
ama keşek bir an önce bitse artık çok bunaldım

Valla ikili test iyi çıkarsa üçlüyü yapmayabiliyorlarmış ama ne bileyim ikili testi yaptırsaydın keşke canım ya...

pnrhlt seni dinledim:) arkadaşımın doktorundan randevu aldım yarın ikili testi yaptırıyorum. 12+2'de yapılmış olacak. inşallah iyi çıkr....

benim de belim ağrıyor, bir de sol kalça üstü. doktor normal dedi.

Bende evde ne kadar turşu, salatanın her türlüsü, makarna ve peynir varsa tüketiyorum :) Hele peyniri nerdeyse kalıpkalıp yiyeceğim :) Oh oh bebişimde yer inşallah bolbolll...

bana da peynir olsun, başka bi şey olmasın yeter:)

ImageShack - Hosting :: brsen013fr5.jpg

bu benim sağdaki bebeğim çok uslu teyzeleri bizi görünce bacaklarını salladı

dırımkızı çok geçmiş olsun... bebişlere de 41 kere maşallah:)

gözünüz aydıııııınnnnnnnn.........hihoyyyt

günaydınlar mayıs annişleri,nasılsınız,umarım sorunu olan yoktur,ufak tefek olan şeylerden başka,kendinize ve bebişlerinize ,iyi bakın,ben siteye pek giremiycem bu hafta ama arada bakarım,hepinizi öpüyorum.

bayanlar aklıma gelmişken sorayım. saçlarına herhangi bir bakım yapan, krem kullanan falan var mı? benim saçlar çok dökülüyor

haftasonu görümcemin düğünü vardı. kuaför bana yeni bebek mi doğurdunuz yoksa hamile misiniz diye sordu. benim göbek çıktı biraz. 1,5 kg aldım ama kıyafetlerden çok anlaşılmıyor. şaşırdım, nerden anladınız dedim. saçlarınız çok yıpranmış, çok güçsüz bakım yapmanız lazım dedi. bir de kısa saç kullanın dedi.

hamilelikte saç kestirilmez de diyorlar. ben yine kararsız kaldım ne dersiniz?

Günaydın arkadaşlar, bu ara problemliyim baya miğde bulantılarım devam ediyo, cumartesi sabahı çıkarırken fazla miktarda taze kan geldi (bi çay bardağı kadar), bir ay önce de olduğunda doktoruma sordum boğazın tahriş olmuştur kasmaktan falan dedi gargara vermişti, bu seferki kan miktarı çok daha fazla olunca tekrar aradım doktorda KBB gitmemi söyledi onlar kameralı bi aletle boğazımı uyuşturup baktılar tahriş falan göremediler kadın doğum bebeğe baktı onda bişi göremediler en son gastroya gönderdiler oda sürekli kusmaktan yemek borusuyla midenin birleştiği yerde yırtık oluşmuş ve ben kusmak için zorlayınca kanamış olduğunu anlattılar iki gün kan değerlerimi takip ettiler bide mideyi ve yemek borusunu koruycak bi şurup verdiler. Kusmamam lazım artık offf. Tüm bunlar olurken de doktoruma sinir oldum sanki ben hastalık hastası pinpirikli bi hal almışım gibi davranıyo gibi hissettim.Hamilelik alınganlığından mı bilmiyorum. 18 de randevum var konusunda bilgili bi doktor ama ben iletişim kuramıyorum onunla bu gidişle sırf bu hislerim yüzünden başka doktor arıycam sanırım.

Ben kestir bişi olmaz derim. Ben kestirdim çok da rahat ettim dökülmeside durdu kullanımıda rahat oldu...

cnm benimde en son kusmamda kan geldi ama çok fazla değildi....karnın bişeyler girsin cnm ....aç karnına öğürdükce kan geliyordu cnm benden ...allah şifa versin cnm

evet canım inşallah,haftasonu bebek mağazlarına baktım ay kızlar için okadar şirin kıyafetler varki almamk için zor tuttum kendimikaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar bende mayıs annesi olucam inşallah bu ayın sonunda da cinsiyetini öğrenecğim bebişimin semra sen kocaelinin neresinde oturuyorsun bide hangi dr.a gidiyorsun acaba?fisfisfis

bende kendime tekmiyim diyordum demek senin tükürük işide benim alerji işi gibi
heee bendede 700 hamilede 2 sinde alerji oluyormuş ama onlar benim gibi erken dönemdede değil yanii..........tekiz kulvarlarımızda bacım
neyse allah beterinden sakınsın

çok geçmiş olsun. hiç de hamilelik alınganlığı yapmıyorsun. sonuçta bir rahatsızlığın olmuş ve ona göre davranılmasını istiyorsun normal olarak. hemen karar verme istersen ama daha sonraki gidişinde de rahatsız olursan doktoru değiştirmeyi düşünebilirsin. senin rahat etmen önemli bence...

slm arkadaşlar bende mayıs annesi olucam inşallah bu ayın sonunda da cinsiyetini öğrenecğim bebişimin semra sen kocaelinin neresinde oturuyorsun bide hangi dr.a gidiyorsun acaba?fisfisfis

Canım ben 60 evlerde oturuyorum,konak hastanesine gidiyorum erkan bey'e ve çok memnunum çok güzel ilgileniyor.sen nerde oturuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…