canım çok sağol
zahmet oldu
ama niye küçük oldu acaba
sizinki gibi değil?
http://bd.lilypie.com/Oa0Bp2.png bunu dene cnm..bu sefer büyük olur
rica ederim cnm.güle güle kullan..
iyi geceler bebişinle sana..
canım söylediğin sat ile doğum tarihi tutumuyor ama ben doğum tarihine göre yaptım.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev141pr___.png
bu linki kopyalıyorsun,profiline girip doğum-kilo takip bölümüne yapıştırıyosun. bi dene olmammışsa yine bakaklım.
ee cinsiyet tahmini nerde???
canım,o cevap sana değildi. sanırım arkadaş,hamilelikte saç kestirmekle ilgili bi soruyu cevaplamıştı batıl inanç diyea.s.
http://bd.lilypie.com/Oa0Bp2.png bunu dene cnm..bu sefer büyük olur
alsu ve fulya teşekkür ederim. valla sizin yazışmalara bakarak ben de becerdim sonunda eklemeyi. nedense lilypie'dan yapıyordum ama bir türlü buraya ekleyemiyordum. sonunda oldu:lepi:
günaydin herkeseee a.s. 6.30dan beri ayaktayim..eşimi yolladiktan sonra yatmadim kursa gidicem diye..yatarsam 12'ye kadar kalkamam büyük ihtimallebakalim ne kadar dayanabilcem,derste uyumiyimde :))
hepinizee mutlu,huzurlu,saglikli,keyifli birgun diliyorummm Şeniz
günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar biz iş yerindeyiz bebişimle:)))
evet evet bendim ogerçi batıl inancım da yoktur ama ne bilim herkes öle diyince... adettendir diye tereddüt ettim.
bayanlar birazdan ikili teste gidiyorum. bana iyi şans dileyin. dönüşte iyi haberleri veririm inşallah...
kızlarrr günaydınnnn bende kalktım bugün itibari ile cumaya kadar uğrayamayacağım
eşim seyhate gitti bende arkadaşımda kalacağım oradaki pc de virsü varmış zaten olmasada
girmezdim ayıp olur millete....bende ikili test sonucumu almaya gidiyorum bugün kızlar
bide kaşınmam yine arttı hemen iğnemi yaptıracağım direndim yaptırmayım diye ama yaptıracağım
hepizini çokkkk öptümm
günaydın arkadaşlar iyi bir gün geçiririz umarım hepimizde
Günaydin kizlar, bastandir yazilarinizi takip ediyorum ama kismet bugüneymis anca üye oldum. Bende allah nasip edersi mayis annesi olacagim. Kisaca kendimi tanitayim, almanyadan katiliyorum, yasim 29, 1 kizim var 5 yasinda. Insallah benide araniza kabul edersiniz. Cinsiyetini bilen kizlar size sorum olacak. Ne gibi degisikler oldu sizde, mesela hani derler ya kiz kalcaya erkek öne, veya kiz cirkinlestirir erkek güzellestirir. Ye eksiyi dogur ayseyi gibi...... Ben anca 20. haftada ögreneceyim cinsiyetini cok merak ediyorum:CüvCüv:
Herkese selamlar kızlar... İyi haftalar olsun inşallah... Cumadan beri ne çok sayfa atlamışsınız. Okuyamadım valla işler fena yoğun. Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Biz hafta sonu güzel geçirdik. Cumartesi kayınvalidem ve görümcem gelip evi baştan aşşağı temizlediler ütüme kadar yaptılar sağolsunlar :) Fazla şımartıyorlar beni. Hiç iş yapmadığım halde pazar sabahı nasıl bir bel ağrısı. Uykumdan uyandım. Sağa dönüyorum olmuyor, sola dönüyorum olmuyor, düz yatıyorum daha fena. En sonunda yüz üstü yattım. Aslında hiç yatamam ama mecburiyet işte. Eşimde sağolsun masaj yaptı biraz hafifledi. Kahvaltıdan sonra dışarı çıktık. Hava güzeldi ya temiz hava alalım dedik. Sahilde dolaştık , yemek yedik :) Kendimize ayırdık bu haftasonunu yani...
Akşamda karnımda bir hareket. Ya gaz gibi miydi, yoksa kuzucuğu mu hissettim bilmiyorum. Doktorum bu hareketlilikle ay sonuna kalmaz hissedersin demişti ama bilmiyorum ya. Ufacık şeyde bu kadar heyecanlandıysam demek ki tekmeleri tam hissetsem yerimde duramıcam :)
arkadaşlar merhaba herkesler iyi okuduğum kadarıyla aman nazar değmesin hep böyle devam etsin.bende çok iyiydim h.sonu temiz havada kahvaltı falan ama gece 3 te çok felaket mide bulantısıyla uyandım şimdide hafif hafif ne zaman geçccek tam anlamıyla merak ediyorum
arkadaslar merhaba..aranıza yeni katılıyorum az önce msj yazdım bağlantım koptu..sanırım gelmedi.bi haftadır siteyi ve yazdıklarınızı keyifle okuyorum.ve kendimden bir çok sey buldum yazdıklarınızda.ben 13+3 üm.bu ikinci hamileliğim.ilkini düşük yapmıştım 10. haftada.o yüzden bu sefer kendime çok dikkat ediyorum :) inşallah bu sefer her sey güzel olur.tabii önce herseyin hayırlısı..
Günaydin kizlar, bastandir yazilarinizi takip ediyorum ama kismet bugüneymis anca üye oldum. Bende allah nasip edersi mayis annesi olacagim. Kisaca kendimi tanitayim, almanyadan katiliyorum, yasim 29, 1 kizim var 5 yasinda. Insallah benide araniza kabul edersiniz. Cinsiyetini bilen kizlar size sorum olacak. Ne gibi degisikler oldu sizde, mesela hani derler ya kiz kalcaya erkek öne, veya kiz cirkinlestirir erkek güzellestirir. Ye eksiyi dogur ayseyi gibi...... Ben anca 20. haftada ögreneceyim cinsiyetini cok merak ediyorum:CüvCüv:
ya ne güzel bende öyle merakla bekliyorum ki ne zaman oynayacak diye. 16.haftadayım. internette filan hep 18. haftada hissedersiniz diyor.sabırsızlıkla bekliyorum.darısı başıma.
benimkide erkek ama ben tatlıdan nefret etmiştim.bence pek ekşiyle tatlıyla alakası yok. daha yeni yeni çikolata tatlı filan yiyorum valla o da az az. hep ekşi, turşu , ekşimen , limon filan yedim deli gibi.halada yiyorum.ama benim oğluşum olacak teyzeleri.
kolay gelsin canim :) rica ederim :)
ceren hanimmm nasilsinizzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?