2009 Mayıs Anneleri

benım sat ıle dogum tarıhım tutmuyor evt sebebı ıse bende polokıstık over var bu yuzden yumurtlama tarıhlerım herkesden farklı yanı gec olmus o yuzden boyle
yanı senın cınsıyetten pek emın olamadım karısık cıktı bırazda onun ıcın soylesem mı soylemesem mı bılemedım erkek cıkıyor ama tarıhler cok yakın cıktı onun ıcın kesın dıyemıycem :) uzman degılım bu konuda cunku kusura bakma canım
takvım ıcın cok tesekkurler

günaydin herkeseee a.s. 6.30dan beri ayaktayim..eşimi yolladiktan sonra yatmadim kursa gidicem diye..yatarsam 12'ye kadar kalkamam büyük ihtimalle bakalim ne kadar dayanabilcem,derste uyumiyimde :))

hepinizee mutlu,huzurlu,saglikli,keyifli birgun diliyorummm Şeniz

canım,o cevap sana değildi. sanırım arkadaş,hamilelikte saç kestirmekle ilgili bi soruyu cevaplamıştı batıl inanç diyea.s.

evet evet bendim o gerçi batıl inancım da yoktur ama ne bilim herkes öle diyince... adettendir diye tereddüt ettim.

bayanlar birazdan ikili teste gidiyorum. bana iyi şans dileyin. dönüşte iyi haberleri veririm inşallah...

kızlarrr günaydınnnn bende kalktım bugün itibari ile cumaya kadar uğrayamayacağım
eşim seyhate gitti bende arkadaşımda kalacağım oradaki pc de virsü varmış zaten olmasada
girmezdim ayıp olur millete....bende ikili test sonucumu almaya gidiyorum bugün kızlar
bide kaşınmam yine arttı hemen iğnemi yaptıracağım direndim yaptırmayım diye ama yaptıracağım
hepizini çokkkk öptümm

alsu ve fulya teşekkür ederim. valla sizin yazışmalara bakarak ben de becerdim sonunda eklemeyi. nedense lilypie'dan yapıyordum ama bir türlü buraya ekleyemiyordum. sonunda oldu:lepi:

iyi olmuş canım
sevindim hihoyyyt
o kadar da zor değilmiş aslında

Günaydin kizlar, bastandir yazilarinizi takip ediyorum ama kismet bugüneymis anca üye oldum. Bende allah nasip edersi mayis annesi olacagim. Kisaca kendimi tanitayim, almanyadan katiliyorum, yasim 29, 1 kizim var 5 yasinda. Insallah benide araniza kabul edersiniz. Cinsiyetini bilen kizlar size sorum olacak. Ne gibi degisikler oldu sizde, mesela hani derler ya kiz kalcaya erkek öne, veya kiz cirkinlestirir erkek güzellestirir. Ye eksiyi dogur ayseyi gibi...... Ben anca 20. haftada ögreneceyim cinsiyetini cok merak ediyorum:CüvCüv:

Günaydın canım. Uyu uyu dinlen yorma kendini sabahın köründe kalkıp...

günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar biz iş yerindeyiz bebişimle:)))

Günaydın Ilgın'cım. Bizde geldik bebişimle işe :) Ana-kız çalışıyoruz :) Sen nasılsın?

Canım hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...

Günaydın canım. Bi fırdat bulursan test sonucunu yaz bize olur mu? İğneni de yaptır. Eziyet etme kendine... Öptük seni...

günaydın arkadaşlar iyi bir gün geçiririz umarım hepimizde

Günaydınnnnn canım... Sanada iyi günler...

Aramıza hoşgeldin canım. Hayırlı olsun hamişliğin. Allah kızına da uzun ömürler versin inşallah... Benim %90 kız dedi doktorum. Tam bir ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi oldum... Tatlı ağzıma sürmüyorum işim gücüm ekşi, tuzlu :)

ya ne güzel bende öyle merakla bekliyorum ki ne zaman oynayacak diye. 16.haftadayım. internette filan hep 18. haftada hissedersiniz diyor.sabırsızlıkla bekliyorum.darısı başıma.

aynen bende. 2 haftadır hiç kusmamıştım.geçti zannettim. bu sabah işe gelirken yine kustum valla. sabahın 7 sinde ok kötü oluyor.

aramıza hoşgeldin.hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum.

sende aramıza hoşgeldin. hayırlı hamilelikler. neden 20.haftada öğreniyorsun sen cinsiyeti? orda söylemiyorlarmı?

benimkide erkek ama ben tatlıdan nefret etmiştim.bence pek ekşiyle tatlıyla alakası yok. daha yeni yeni çikolata tatlı filan yiyorum valla o da az az. hep ekşi, turşu , ekşimen , limon filan yedim deli gibi.halada yiyorum.ama benim oğluşum olacak teyzeleri.

ya ne güzel bende öyle merakla bekliyorum ki ne zaman oynayacak diye. 16.haftadayım. internette filan hep 18. haftada hissedersiniz diyor.sabırsızlıkla bekliyorum.darısı başıma.

Valla o gün öyle bişey hissettim am ane bilim canım ya belki de gazdı. Ama yine de çok güzel bi duygu :)

Teyzemde erkekde sürekli turşu yemişti. Bunlar hep tahmini şeyler tabi. Bizde kendimizi avutuyoruz. Sağlıkla doğsunlarda gerisi boş canım...

Burada maalesef hamilelik boyunca sadece 3 kere ultrason yapiyorlar. Basinda ortasinda birde sonuna dogru, kendin illede yaptirmak istiyorsan cepten ödemek zorunda kaliyorsan, cok ultrason yapmak gerekli degilmis sigortalar karsilamiyor. Siz oh ne güzel her kontrole gittiginizde bebisinizi görüyrsunuz.

kolay gelsin canim :) rica ederim :)

ceren hanimmm nasilsinizzz :)

teşekkür ederim canım sen nasılsın? mesajını ancak görebildim. dün akşam evlilik yıldönümümüzdü erken çıkmak zorunda kaldım.
bu arada,felaketti!! şu hamilelik alınganlığı yüzünden son başbaşa yıldönümümüzü mahvettim,bütün akşamı ağlayarak geçirdim

canım hayırlı olsun hamileliğin hoşgeldin aramızaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…