2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar nasılsınız bebişlerınız nasıl benım mıdem yavaş yavaş duzelıyor ama hala tam bıtmedı

canım snaırım herkesin aynı benimde bitti diyorum ara ara yine oluyor artık sonlarına yaklaşıyoruz galiba.inşallah geçecek hayırlısı ile.:CüvCüv:

kızlar ya bu gebelık takvımının nasıl yapıldıgını sıtede anlatan bır yer varmı benımkını arkadaş yapmış ama ıkı gun gerı

valla benim çok kötü bir başlangıç oldu. kusma halsizlik mide kazıntısı. şu sıralar azaldı şükür ama her gece bulantı dev.birde ekşi hiç sevemedim. hoş tatlıda yiyemiyordum ama kıyaslarsan ekidense tatlıyı tercih ederdim. bu arada benimki erkek. erkekte bulantı çok olurmuş diye duydum.

canım benimde erkek.. aslında şu hamileliğin başında inşallah erkekolur şu çektiklerimi kız olupta oda çekmez demiştim:) dileklerim tuttu.

kızlar bu arada bugün karnıma kramplar giriyor sizde de oluyormu???

canım benimde oluyor kramp yorulunca.ama ağrın olunca mutlaka dinlen dedi doktorum. bende ağrı olunca uzanıyorum.

canım iyiyiz sen nasılsın benim bulantılar da azalsa keşke

canım senınde 16. haftalarda ancak gecmeye başlar benım daha yenı yenı gecmeye başladı canım ya sen bana gebelık takvımı yapmıştın ama o lınk acılıp kopyalanmadı ya ben onu cok begenmıştım

cnm hoşgeldin.. hamileliğin hayırlı olsun. ben sürekli tatlı yiyorum ekşi aklıma bile gelmiyor .cinsiyetini büyük ihtimalle yarın söyler doktorum,kontrole gidicem.. :) hbr veririm

selam kızlar nasılsınız bebişlerınız nasıl benım mıdem yavaş yavaş duzelıyor ama hala tam bıtmedı

Hadi bakalım inşallah en kısa zamanda düzelir canım...

Canım korkutma kendini böyle. Hamilelik döneminde olurmuş böyle riyalar. Hadi testinle ilgili hayırlı haberlerini bekliyoruz...

canım snaırım herkesin aynı benimde bitti diyorum ara ara yine oluyor artık sonlarına yaklaşıyoruz galiba.inşallah geçecek hayırlısı ile.:CüvCüv:

Geçiyor anneleri geçiyor :)

canım kotu ruyalar sanırım psıkolojımızden oluyor bende devamlı oyle goruyorum cunku tedırgınlıgımız ruyalara yansıyor sanırım

cnm sürekli aklımızda bebişlerimiz ve sağlık olup olmadıkları olduğu için çok normal böyle rüyalar görmen..testinde allahın izniyle iyi çıkar inşallah..

arkadaşlar ben şu an 16.haftadayım. geçtiğimiz haftalarda benimde kasıklarımda ağrılar oluyordu.ama onlar rahim bağları genişlediği için olurmuş. yani bebek büyüdükçe rahimde genişliyorya o yüzden onlar normal. ben her hafta kaçıncı haftadaysam gebelik.org sitesinden bakıp okuyorum.orda hepsi yazıyor hafta hafta.gerçektende doğru çıkıyor.

Aynen canım bende ilk andan beri ordan takip ediyorum. İleriki haftaları hiç okumuyorum. Tam haftasında okumak çok keyifli oluyor :)

ince ince sızlama gibi mi oluyor kasıklarda benim öyle oluyor bazen?..akşamlarıda uyumadan önce bacaklarıma kramp giriyor. gece kalkıp yürüyorum evin içinde sürekli..anca öyle biraz azalıyor

ince ince sızlama gibi mi oluyor kasıklarda benim öyle oluyor bazen?..akşamlarıda uyumadan önce bacaklarıma kramp giriyor. gece kalkıp yürüyorum evin içinde sürekli..anca öyle biraz azalıyor

canım aynen bendede hatta böyle iğne batar şeklinde başladığında bebeğemi bir şey oluyor diye korkuyorum geçen gittiğimde doktora sordum normal dedi

Aynen canım bende ilk andan beri ordan takip ediyorum. İleriki haftaları hiç okumuyorum. Tam haftasında okumak çok keyifli oluyor :)

kızlar bende o siteyi takip ediyorum çok güzel doğum öyküleri var onları okuyorum umarım bizlerde o güzel günü görürüz sağlıkla:::))))

benimki şu an çok ağrımıyor ama önceleri öyle bir ağrırdıki bazen kasıklarımı tutarak gezerdim.dediğin gibi ince ince sızlama ama şiddetli olunca çok rahatsız ederdi. geçiyor onlar merak etme. dedimya rahimimiz genişliyor kıslar)::: bebişler büyüyorya.:teytey:

saol cnm.. :) 2 haftadır görmüyorum bebişimi yarın sabah doktora gidip görücem inşallah..o zamanlar cok huzurlu ve mutlu vee heyecanlı hissediyorum kendimi.ama doktordan bi gün önce ve giderken gerginnnn....

saol cnm.. :) 2 haftadır görmüyorum bebişimi yarın sabah doktora gidip görücem inşallah..o zamanlar cok huzurlu ve mutlu vee heyecanlı hissediyorum kendimi.ama doktordan bi gün önce ve giderken gerginnnn....

Hepimiz öyleyiz tatlım. Ekranda onun iyi olduğunu görene kadar huzursuzluğum geçmiyor :)

canım bende beş hafta önce görmüştüm yarın tekrar göreceğim çok heyecanlı ve çok gerginim hepimiz aynıyız tatlım:1hug:

kızlar bu arada ılık süt gaz ve şişkinlik yapmıyor dün akşam sütü ısıtıp içtim hiç rahatsızlık vermedi soğuk süt fena halde şişkinlik yapıyormuş bende öğrenmiş oldum
hepinize iyi akşamlar mesaim bitti çıkıyoruz bebişimle öptüm kocaman güzel anneleri ve onların minik meleklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…