Burada maalesef hamilelik boyunca sadece 3 kere ultrason yapiyorlar. Basinda ortasinda birde sonuna dogru, kendin illede yaptirmak istiyorsan cepten ödemek zorunda kaliyorsan, cok ultrason yapmak gerekli degilmis sigortalar karsilamiyor. Siz oh ne güzel her kontrole gittiginizde bebisinizi görüyrsunuz.
teşekkür ederim canım sen nasılsın? mesajını ancak görebildim. dün akşam evlilik yıldönümümüzdü erken çıkmak zorunda kaldım.
bu arada,felaketti!! şu hamilelik alınganlığı yüzünden son başbaşa yıldönümümüzü mahvettim,bütün akşamı ağlayarak geçirdim
Burada maalesef hamilelik boyunca sadece 3 kere ultrason yapiyorlar. Basinda ortasinda birde sonuna dogru, kendin illede yaptirmak istiyorsan cepten ödemek zorunda kaliyorsan, cok ultrason yapmak gerekli degilmis sigortalar karsilamiyor. Siz oh ne güzel her kontrole gittiginizde bebisinizi görüyrsunuz.
benım sat ıle dogum tarıhım tutmuyor evt sebebı ıse bende polokıstık over var bu yuzden yumurtlama tarıhlerım herkesden farklı yanı gec olmus o yuzden boyle
yanı senın cınsıyetten pek emın olamadım karısık cıktı bırazda onun ıcın soylesem mı soylemesem mı bılemedım erkek cıkıyor ama tarıhler cok yakın cıktı onun ıcın kesın dıyemıycem :) uzman degılım bu konuda cunku kusura bakma canım
takvım ıcın cok tesekkurler
Ooo ne zor ya. Merak eder insan. Peki bebeğin gelişimini nasıl takip ediyor doktorlar canım?
Ay canım benim ya. Üzme kendini. Bizde kısmetse ilk evlilik yıldönümümüzü seneye temmuzda kucağımızda 2,5 aylık bebişimizle kutlayacağız. hem senin en hassa olduğun dönem. Anlayışla karşılar seni eşin. Sıkma canını...
CANIM SENLE AYNI AYDA KUTLUCAZ GALİBA.bizde eşimle aynısını diyoruz bebeğimizle birlikte kutlarız diye.allah inşallah hepimize nasip eder.
Kizima hamileyken her gittigime ultrason yapiliyordu hatta ense kalinligini falanda ölcdülerdi. Ama maalesef kanunlar degistigi icin artik kendin yaptirmak istiyorsan yaptirabiliyorsun. 12. Haftaya kadar herseferindee sagolsun doktorum bakmisti bebek gelisiyormu diye ama 16. haftada ultrason yapmayacagini sadece alttan rahime bakacagini söyledi hersey yolundami diye. Dedigim gibi 20. haftada ultrason yapacak birde 30. haftada. Ama sizler gibi bende her 4 haftada bir doktora kontrol icin gidiyorum. Bakalim hayirlisi artik sabredecegim bebegim saglikli olsunda gerisi önemli degil. Kizlar kusura bakmayin belki bazi kelimeri yanlis kullanabilirim veya yanlis yazabilirim 28 senedir almayada yasadigim icin.-tatlicadiarzu-
Aaa ne güzel :) Seninde ilk mi olucak bikaç yıllık evli misin yoksa?
evet canım ilk.6 temmuzda evlendim bende.biraz geç oldu ama güç olmadı:):)a.s.
bizim 2. evlilik yıldönümümüzdü. bi dahakinde bebişimizde olacağı için başbaşa romantik planlar yapamayacam. hoşş,bunda yaptımda ne oldu? eşimin bana hediye aldığı parfüm 70 değilde 50ytl diye demediğimi koymadım adama(aslında bana 70 demişti, başka yerden 50 olduğunu öğrenince yalan söylediği için kızdım) sonrada iş çığrından çıktı-tatlicadiarzu- yok insan eline bir çiçek alır gelir,yok bir yaşpasta yaptırır... kafasının etini yedim. pişmanımm
napalım artık, erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar. onlarıda böyle kabul etmek lazım. zor olsa da:çok üzgünüm:
bizim 2. evlilik yıldönümümüzdü. bi dahakinde bebişimizde olacağı için başbaşa romantik planlar yapamayacam. hoşş,bunda yaptımda ne oldu? eşimin bana hediye aldığı parfüm 70 değilde 50ytl diye demediğimi koymadım adama(aslında bana 70 demişti, başka yerden 50 olduğunu öğrenince yalan söylediği için kızdım) sonrada iş çığrından çıktı-tatlicadiarzu- yok insan eline bir çiçek alır gelir,yok bir yaşpasta yaptırır... kafasının etini yedim. pişmanımm
napalım artık, erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar. onlarıda böyle kabul etmek lazım. zor olsa da:çok üzgünüm:
kızlar bu arada bugün karnıma kramplar giriyor sizde de oluyormu???
Valla arada kasımlarında oluyor canım ama karnımda sadece hızlı öksürürsem yada hapşırırsam oluyor. Üşüttün mü acaba?
BİLMİYORUMKİ CANIM ASLINDA iyide giyiniyorum.geçer belki
alsu ve fulya teşekkür ederim. valla sizin yazışmalara bakarak ben de becerdim sonunda eklemeyi. nedense lilypie'dan yapıyordum ama bir türlü buraya ekleyemiyordum. sonunda oldu:lepi:
selam kızlar nasılsınız bebişlerınız nasıl benım mıdem yavaş yavaş duzelıyor ama hala tam bıtmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?