2009 Mayıs Anneleri

Ooo ne zor ya. Merak eder insan. Peki bebeğin gelişimini nasıl takip ediyor doktorlar canım?

Ay canım benim ya. Üzme kendini. Bizde kısmetse ilk evlilik yıldönümümüzü seneye temmuzda kucağımızda 2,5 aylık bebişimizle kutlayacağız. hem senin en hassa olduğun dönem. Anlayışla karşılar seni eşin. Sıkma canını...

ya ne kadar kötüymüş.bize 1 ay bile geçmiyor görmek için. siz nasıl dayanıyorsunuz. iyide her ay kontrol nasıl gerekmiyor ben anlamadım. ense kalınlığına filan nasıl bakıyorlar. çok tuhaf doğrusu. hem hadi ilerleyen aylarda görmesi gereken birşey çıkarsa allah korusun iş işten geçmiş mi oluyor?kafamçokkarıştı

rica ederim canım. nasıl karışık çıktı yahu??:uhm:

CANIM SENLE AYNI AYDA KUTLUCAZ GALİBA.bizde eşimle aynısını diyoruz bebeğimizle birlikte kutlarız diye.allah inşallah hepimize nasip eder.

Kizima hamileyken her gittigime ultrason yapiliyordu hatta ense kalinligini falanda ölcdülerdi. Ama maalesef kanunlar degistigi icin artik kendin yaptirmak istiyorsan yaptirabiliyorsun. 12. Haftaya kadar herseferindee sagolsun doktorum bakmisti bebek gelisiyormu diye ama 16. haftada ultrason yapmayacagini sadece alttan rahime bakacagini söyledi hersey yolundami diye. Dedigim gibi 20. haftada ultrason yapacak birde 30. haftada. Ama sizler gibi bende her 4 haftada bir doktora kontrol icin gidiyorum. Bakalim hayirlisi artik sabredecegim bebegim saglikli olsunda gerisi önemli degil. Kizlar kusura bakmayin belki bazi kelimeri yanlis kullanabilirim veya yanlis yazabilirim 28 senedir almayada yasadigim icin.-tatlicadiarzu-

Anladım canım. Allah kolaylık versin o zaman. Zor olmalı. Sağ salim bebişini kucağına alırsın inşallah canım...

bizim 2. evlilik yıldönümümüzdü. bi dahakinde bebişimizde olacağı için başbaşa romantik planlar yapamayacam. hoşş,bunda yaptımda ne oldu? eşimin bana hediye aldığı parfüm 70 değilde 50ytl diye demediğimi koymadım adama (aslında bana 70 demişti, başka yerden 50 olduğunu öğrenince yalan söylediği için kızdım) sonrada iş çığrından çıktı-tatlicadiarzu- yok insan eline bir çiçek alır gelir,yok bir yaşpasta yaptırır... kafasının etini yedim. pişmanımm
napalım artık, erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar. onlarıda böyle kabul etmek lazım. zor olsa da:çok üzgünüm:

canımya erkekler bizler kadar ince düşünceli değil.ama hatırlaması bile güzel.bence hamile olduğumuz için herşeye alınıyoruz biz.boşver üzülme bebişini düşün.

Kız 70 olsa ne olur 50 olsa ne olur Allah canını almasın senin dert ettiğin şeye bak :) Eeee hamilelik böyle bişey işte demek ki :)

selam kızlar nasılsınız bebişlerınız nasıl benım mıdem yavaş yavaş duzelıyor ama hala tam bıtmedı

arkadaşlar yarın dr kontrolümüz var randevu aldım ve çok heyecanlıyım dua edin benim ve bebişim için ikili testimiz iyi çıkar inşallah en son canımıniçini 7 haftalıkken görmüştüm içim kıpır kıpır aslında pazartesi gidecektim ama kötü bir rüya gördüm kanamam oluyordu hemşire vardı yanımda nasıl ağlıyorum rüyamda içim rahat etmedi biraz daha erkene aldım randevumu çok korktum hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…