canım bende beş hafta önce görmüştüm yarın tekrar göreceğim çok heyecanlı ve çok gerginim hepimiz aynıyız tatlım:1hug:
kızlar bu arada ılık süt gaz ve şişkinlik yapmıyor dün akşam sütü ısıtıp içtim hiç rahatsızlık vermedi soğuk süt fena halde şişkinlik yapıyormuş bende öğrenmiş oldum
hepinize iyi akşamlar mesaim bitti çıkıyoruz bebişimle öptüm kocaman güzel anneleri ve onların minik meleklerini
hayirli aksamlar kizlar a.s.
yeni kurstan geldim..cok yorgun ve uykusuzum..bu kalca agrisi gene basladi yaa senağlama hemde felaket agriyor bu sefer senağlama nette biraz araştirdim..genelde hamilelign son haftalarinda oluyormus..ama ilk haftalarda yasayanlarda olabiliyormus..büyüyen rahim sinirlere baski yapiyormus vs vs..bazi yerlerde fizik tedavi görülmeli yaziyor :1no2: ama sanirim benimki yorgunluktan oluyor..
yarin doktor kontrolum var..1 aydan sonra bebişimi görücem inşaAllahhh :) doktora bu agriyida sorucam bakalim o ne diyecek..
şimdi biraz yatip dinleneyim..öptüm hepiniziii Şeniz
yeni kurstan geldim..cok yorgun ve uykusuzum..bu kalca agrisi gene basladi yaa senağlama hemde felaket agriyor bu sefer senağlama nette biraz araştirdim..genelde hamilelign son haftalarinda oluyormus..ama ilk haftalarda yasayanlarda olabiliyormus..büyüyen rahim sinirlere baski yapiyormus vs vs..bazi yerlerde fizik tedavi görülmeli yaziyor :1no2: ama sanirim benimki yorgunluktan oluyor..
yarin doktor kontrolum var..1 aydan sonra bebişimi görücem inşaAllahhh :) doktora bu agriyida sorucam bakalim o ne diyecek..
saol cnm.. :) 2 haftadır görmüyorum bebişimi yarın sabah doktora gidip görücem inşallah..o zamanlar cok huzurlu ve mutlu vee heyecanlı hissediyorum kendimi.ama doktordan bi gün önce ve giderken gerginnnn....
Aynen bende de baş ağrıları oluyor bir kaç gündür. Birde plesantamda doktor şekil bozukluğu olduğunu söyyledi, deve hörgücü gibi bir şişme vardı, yorgunluktan oluyormuş. 2 gündür sürekli uzanıyorum artık. Bu arada kızlar benim bebişinde cinsiyeti belli oldu kızım gelicek hayırlıyla. Bende kız annesi olucam...
arkadaşlar herkese günaydın ben ve bebiş işe geldik ama canım sıkkın
dün akşam uyanıyorum ve birden anneme bağırıyorum kanamam oluyor ama böyle et parçaları var üzerinde hayır diyerek bir bağırmışım eşim yataktan sıçradı
sonra rüya olduğunu anımsadım ve nasıl rahatladığımı anlatamam
neyse kötü haberle başladık ama herkese güzel bir gün dileğiyle
bu arada cuma günü dörtlü test için doktora gidecem ve endişelerim başladı yine acaba iyimi
sizlerde benim gibi pinpirik yapıyormusunuz :::)))
merhaba kızlar bugün ikili test sonucumuzu aldık risk gurumda değilsiniz dedi doktorum bayramdan sonraya alalım birdahiki kontrolü dedi...ben dedim olmaz kabus görüyorum yapmam dedim güldü rahat ol dedi gayet iyi gidiyorsun dedi tmm dedim 5 aralığa gün aldık ...geldik ...doktorum bugün karnınız çıkmış ne güsel dedi artık sizi iyi görüyorum dedi...allaha şükür dedim bende herşey iyiyimiş alerji için safra kesisini sonucunu bekliyoruz
Günaydın kızlar,
ben dün akşam çok kötüydüm başımı kaldıramadım öyle fena başım dönüyorduki,ayağa kalkamıyordum ağlaya ağlaya uyumuşum şimdi daha iyiyim hiç böyle olmadım sizin başınıza geldimi?neden böyle oldum bilmiyorum.
Aynen bende de baş ağrıları oluyor bir kaç gündür. Birde plesantamda doktor şekil bozukluğu olduğunu söyyledi, deve hörgücü gibi bir şişme vardı, yorgunluktan oluyormuş. 2 gündür sürekli uzanıyorum artık. Bu arada kızlar benim bebişinde cinsiyeti belli oldu kızım gelicek hayırlıyla. Bende kız annesi olucam...
Günaydin kizlar, bastandir yazilarinizi takip ediyorum ama kismet bugüneymis anca üye oldum. Bende allah nasip edersi mayis annesi olacagim. Kisaca kendimi tanitayim, almanyadan katiliyorum, yasim 29, 1 kizim var 5 yasinda. Insallah benide araniza kabul edersiniz. Cinsiyetini bilen kizlar size sorum olacak. Ne gibi degisikler oldu sizde, mesela hani derler ya kiz kalcaya erkek öne, veya kiz cirkinlestirir erkek güzellestirir. Ye eksiyi dogur ayseyi gibi...... Ben anca 20. haftada ögreneceyim cinsiyetini cok merak ediyorum:CüvCüv:
merhaba kızlar bugün ikili test sonucumuzu aldık risk gurumda değilsiniz dedi doktorum bayramdan sonraya alalım birdahiki kontrolü dedi...ben dedim olmaz kabus görüyorum yapmam dedim güldü rahat ol dedi gayet iyi gidiyorsun dedi tmm dedim 5 aralığa gün aldık ...geldik ...doktorum bugün karnınız çıkmış ne güsel dedi artık sizi iyi görüyorum dedi...allaha şükür dedim bende herşey iyiyimiş alerji için safra kesisini sonucunu bekliyoruz
Günaydın kızlar,
ben dün akşam çok kötüydüm başımı kaldıramadım öyle fena başım dönüyorduki,ayağa kalkamıyordum ağlaya ağlaya uyumuşum şimdi daha iyiyim hiç böyle olmadım sizin başınıza geldimi?neden böyle oldum bilmiyorum.
iyi geceler güzel anne adayları ve onların güzeller güzeli bebekleri...
yine bayadır size yazamıyorum.
kusmalarım son sürat devam ediyor. napacağımı da artık bilemez oldum.
her öğün sonrası az çok kusmadan rahat edemiyorum.
var mı benim gibi bu derdi hala çekenler..
ne zaman geçecek ya da geçecek mi bu kusmalar.
moralim o kadar bozuluyorki bazen anlatamam size.
bu arada benim ikili testim haftaya.dr. öyle istedi. inşalah benim sonuçlar da güzel çıkar.
daha cinsiyetimiz de belli değil.
bu arada güzel göbişleri de koymuşsunuz. Allah hepinizi nazardan saklasın. Nolur bana ve benim gibi bulantı ve kusma çekenlere dua edin.
tek desteğim sizlersiniz...
iyi geceler...
Günaydın kızlar,
arkadaşlar herkese günaydın ben ve bebiş işe geldik ama canım sıkkın
dün akşam uyanıyorum ve birden anneme bağırıyorum kanamam oluyor ama böyle et parçaları var üzerinde hayır diyerek bir bağırmışım eşim yataktan sıçradı
sonra rüya olduğunu anımsadım ve nasıl rahatladığımı anlatamam
neyse kötü haberle başladık ama herkese güzel bir gün dileğiyle
bu arada cuma günü dörtlü test için doktora gidecem ve endişelerim başladı yine acaba iyimi
sizlerde benim gibi pinpirik yapıyormusunuz :::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?