2009 Mayıs Anneleri

hayirli aksamlar kizlar a.s.

yeni kurstan geldim..cok yorgun ve uykusuzum..bu kalca agrisi gene basladi yaa senağlama hemde felaket agriyor bu sefer senağlama nette biraz araştirdim..genelde hamilelign son haftalarinda oluyormus..ama ilk haftalarda yasayanlarda olabiliyormus..büyüyen rahim sinirlere baski yapiyormus vs vs..bazi yerlerde fizik tedavi görülmeli yaziyor :1no2: ama sanirim benimki yorgunluktan oluyor..

yarin doktor kontrolum var..1 aydan sonra bebişimi görücem inşaAllahhh :) doktora bu agriyida sorucam bakalim o ne diyecek..

şimdi biraz yatip dinleneyim..öptüm hepiniziii Şeniz

:teytey::teytey:
ne yazık ki ben sıcak süt içemem soğuk olması lazım baska türlü içemiyorum.soğuk olarak günde 4 5 bardak içiyorum .. :teytey: şişkinliğede katlanıyorum artık.

evet cnm doktoruna sor mutlaka.. dinlen bol bol dikkat et kendine fazla yormamaya calısyarın inşallah iyi hbrlerimizi patlaşırız (bende doktora gidicem yarın), iyi akşamlar

aaa benimde kalçam çok ağrıyor yaw ama gece uyurkenn...yarın bizi haberdar et bacım bebeiş nasılmış??

Ben acil olarak kaçıyorum kızlar. Herkese iyi akşamlar. Öptüm sizi ve göbişleri

saol cnm.. :) 2 haftadır görmüyorum bebişimi yarın sabah doktora gidip görücem inşallah..o zamanlar cok huzurlu ve mutlu vee heyecanlı hissediyorum kendimi.ama doktordan bi gün önce ve giderken gerginnnn....

aynen bende öyleyim.doktordan çıktığım gün ağzım kulaklarımda geziyorum.hatta 1 hafta boyunca öyle oluyor.sonra unuttukça yine başlıyorum ah bir gitsemde doktora bir daha görseydim diye.

o sol kalça ağrısı bende de oluyor. hele birde uzun bir süre ayakta duruyum sonrada sırt üstü yatıyım kitlenip kalıyorum.acaip derecede ağrı yapıyor. böyle bir denk getiripte güçlükle kalkıyorum.benim 10 ekimde bir arkadaşım doğum yaptı. o da böyle ilk zamanlar oturduğu yerden kalkamıyordu kalça ağrısı yüzünden.onunkide erken başladı. hatta biz derdik sen daha şimdiden böylesin 7-8 aylık olunca ne yapcan diye.doktora gitmişti doktor onada fizik tedavi dedi. ama hiç yaptırmadı. ve sonra sonra geçti. son aylarında ağrının a sını bile demedi. yani bilginiz olsun diye anlattım. bu ağrı genelde oluyor yani arkadaşlar.benim annemde de olurmuş.annemde dedi bana.ama geçici oluyor çok şükür.

merhaba kızlar bugün ikili test sonucumuzu aldık risk gurumda değilsiniz dedi doktorum bayramdan sonraya alalım birdahiki kontrolü dedi...ben dedim olmaz kabus görüyorum yapmam dedim güldü rahat ol dedi gayet iyi gidiyorsun dedi tmm dedim 5 aralığa gün aldık ...geldik ...doktorum bugün karnınız çıkmış ne güsel dedi artık sizi iyi görüyorum dedi...allaha şükür dedim bende herşey iyiyimiş alerji için safra kesisini sonucunu bekliyoruz

iyi geceler güzel anne adayları ve onların güzeller güzeli bebekleri...
yine bayadır size yazamıyorum.
kusmalarım son sürat devam ediyor. napacağımı da artık bilemez oldum.
her öğün sonrası az çok kusmadan rahat edemiyorum.
var mı benim gibi bu derdi hala çekenler..
ne zaman geçecek ya da geçecek mi bu kusmalar.
moralim o kadar bozuluyorki bazen anlatamam size.
bu arada benim ikili testim haftaya.dr. öyle istedi. inşalah benim sonuçlar da güzel çıkar.
daha cinsiyetimiz de belli değil.
bu arada güzel göbişleri de koymuşsunuz. Allah hepinizi nazardan saklasın. Nolur bana ve benim gibi bulantı ve kusma çekenlere dua edin.
tek desteğim sizlersiniz...
iyi geceler...

Günaydın kızlar,
ben dün akşam çok kötüydüm başımı kaldıramadım öyle fena başım dönüyorduki,ayağa kalkamıyordum ağlaya ağlaya uyumuşum şimdi daha iyiyim hiç böyle olmadım sizin başınıza geldimi?neden böyle oldum bilmiyorum.

Aynen bende de baş ağrıları oluyor bir kaç gündür. Birde plesantamda doktor şekil bozukluğu olduğunu söyyledi, deve hörgücü gibi bir şişme vardı, yorgunluktan oluyormuş. 2 gündür sürekli uzanıyorum artık. Bu arada kızlar benim bebişinde cinsiyeti belli oldu kızım gelicek hayırlıyla. Bende kız annesi olucam...

arkadaşlar herkese günaydın ben ve bebiş işe geldik ama canım sıkkın
dün akşam uyanıyorum ve birden anneme bağırıyorum kanamam oluyor ama böyle et parçaları var üzerinde hayır diyerek bir bağırmışım eşim yataktan sıçradı
sonra rüya olduğunu anımsadım ve nasıl rahatladığımı anlatamam

neyse kötü haberle başladık ama herkese güzel bir gün dileğiyle
bu arada cuma günü dörtlü test için doktora gidecem ve endişelerim başladı yine acaba iyimi
sizlerde benim gibi pinpirik yapıyormusunuz :::)))

canım tebrik ederim prensesler çoğalıyor ne güzelhihoyyyt

canım şimdi hep düşünüyoruz ya bebeği iyimi falan diye heralde ondan etkilenipte böyle rüyalar görüyoruz,sonuçlarında inşallah iyi çıkar canım ,bende 2li testin sonucunu yarın alıcam çok merak ediyorum

gözünaydın çok sevindim sonucun iyi çıktığına.

geçmiş olsun.benim öyle baş dönmem olmadı hiç. düzenli yemek yiyormusun?tansiyon filan olmasın.dikkat et.benimde geçenlerde aşırı derecede başım ağrımıştı.beyin kanaması geçiriyorum zannettim. bende o gün ağlamıştım.sonrada öyle uyumuşum...

evet baş ağrısı olurmuş zaten.internette yazıyor hepsi. gözün aydın öğrenmişin cinsiyeti. hep kız mı oluyor yoksa bana mı öyle geliyor. acaba oğluma hanginizinki alsam):::naniknanik

günaydın arkadaşlar sonucu iyi çıkan arkadaşlarımız adına sevindim.sanırım hep kız oluyor genelde bakalım bizde5 aralıkta bizimki yine poposunu dönmesse öğrenicez inşallah:):)

aramıza hoşgeldin:)

gözünüz aydın:) inşallah alerji testi de iyi çıkar...

bana da geçenlerde bi kere gece oldu. hem de yatakta yatarken oldu. gece uyandım. feci şekilde başım dönüyordu. sonra uyuyakalmışım.... tansiyonla mı alakalı acaba?

Canım çok sevindim test sonucunun iyi çıkmasına. Bak stres yapma artık. İnşallah bu alerji olayıda çabucak geçicek...

Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun ya. Geçmedi mi hala bulantılar. Şu kol bantlarından falan denedin mi? İyi diyolardı...

Canım olur öyle arada denge bozukluğu. Dinlenmeye çalış. Yorma kendini...

Kızımız hayırlı olsun canım... Bai ağrıları kan akışının artmasından olur. Bende çektim bi ara bayağı... Allah Allah neler duyuyoruz. Yorgunluk nelere sebep oluyo bak. Fazla yormamamız lazım kendimizi artık...

Günaydın canım. Hepimizde var bunlar. Bende geçen gece korktum öyle... Son aylarda daha çok olurmuş. Eeee anneyiz dimi biz :) Endişe duymamız normal :)

ojelifıstık günaydın canım nasılsın bakalım? Oğluş nasıl?

tlyonl2009 günaydın canım. İnşallah bu sefer gösterir senin nazlı :)

solala günaydın... Tansiyonla alakalı olabilir bu baş dönmesi. Öyle durumlarda bi hemen ölçtürün bakalım...

Bende sabah çok erken geldim ofise.Burda yattım uyudum. Ama hala uykum var. Şu uyku halini bi türlü atamadım valla üstümden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…