Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınlar mayıs annelrı
meltemcım sanada gunaydın erkencısın bugun
herkese günaydın
kızlar ya benim oğluş hep kulağını tutuyor çekiyor acaba kulağı mı ağrıyor su kaçmış olabilir ne yapmalıyım bi fikri olan var mı
cnm ben kbb de calıstıgım için bı yorumda buluncm boyle kucuk bebekler gelıyo eller kulakta acaba enf varmı dıye genelde kulak temız cıkıyor dr boyle bebekler nedensız yere kulaklarını tutabılıyor dıydu ama dr a bı gotur ıstersen
Günaydın tatlı anneler
Bende mayıs annesiyim, 27 mayısta doğum yaptım Masal adında 2 ay 5 günlük bir kızım var.
Hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah Allah nazardan saklasın.
Sizleri uzaktan takip ediyorum, yalnız başına çocuk büyütmek çok zor hele bide tecrübesiz olunca...
Tutkun ve Nacihan beylikdüzünde oturuyor galiba bende beylikdüzünde oturuyorum :)
Birkaç sorum olucak cevap verirseniz çok sevinicem
- Biz perşembe günü ikinci aşılarımızı olduk sağlık ocağında yaptırıyorum dr rota aşısı içinde ogün gel demişti, birgün içinde o kadar aşı kıyamadım ve rotanın bir sürü yan etkisini okudum, sizler yaptırdınız galiba çoğunuz yan etkisi oldu mu? ve ne kadarlıkken yaptırdınız 2 ve 4. aylarda biliyorum ama öteki aşılarla aynı gün olması şart mı?
- Birde çalışan ve doğum iznine ayrılan anneler doğum ücretlerini aldınız mı? hangi evrakları istediler, dün bana sgk; işyeri vizite ve çalışamamazlık girecek netten ve hastanede raporu göndercek o kadar dediler, başka ben giderken bişey götürcem mi, işyerim karşıda ve eşim izinliyken bebekle gidicez gene gene git gel olsun istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinicem...
- Beylikdüzünde oıturan arkadaşlar bebişleri hangi dr a götürüyosunuz? ilk önce doğana götürdüm şimdi medi life ama hiç şöle kafama uygun gerektiği gbi ilgilenen bir dr bulamadım.
Bende hamilelikten beri bir siteye giriyorum ama hiç böle paylaşımlar olmuyo, keşke orda zaman kaybediceğime buraya girseydim paylaşımlarınız çok güzel hepinize sevgiler
[sıze="2"]pınarcım sıhatlet olsun defnoŞa bende az Önce yıkadım uyuttum kuzucuĞumu ama zorla bu saate kadar tuttum yafs alıŞmıŞ bugunlerde saat 8 olunca gÖzler kayıyor sabah 7 den sonrada hİÇ uyumuyor[/sıze]
Sağol pınarım da pek kırdı kactı değilmiş be ben bunu 1 saate zor hazırlarım.Ben sade yumurtayı kırıpkacsam daha iyı olur.
Hülya senın eline kımse su dökemez anacım gezme konusunda.
Merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım.Şu an kafam çok karışık ve moralim çok bozuk. Bebeğim 2,5 aylık ve az önce onu aç karnına uyutmak zorunda kaldım.Son günlerde özellikle de bugün sütüm çok azaldı.Dün gece ilk defa adet gördüm;acaba adet olmamın sütüme olumsuz etkisi olmuş olabilir mi?Bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan lütfen cevap yazsın.
Teşekkürler,
Aslında bir keresinde sütümün çok az olduğu bir gün emzirme sonrasında biraz mama vermiştim.Bebeğim o mamayı iştahla içti ama;akabinde hepsini kustu.Bu yüzden de biraz tedirginim.Acaba sütle mamayı aynı anda verdiğim için olabilir mi?
slm kızlar ben haziran annesiyim doğum yapalı 37gün oldu sezeryanla doğum yaptım ve hala kanamam sürüyo yani 2günde 1ped kirleniyo sizdede oldumu yoksa bende mi sorun var acaba yardımcı olursanız sevinirim
bızımde bugun ewlılık yıldonumumuzzz.eşim bodrumda rezarwasyon yaptırmıs ama husran oldu neyazıkkı işyerınden acıl cagırdılar we tum planımız ıptal olduuuu:gitme:gercı bıyerde ıyı olmus yagız cok huysuz annem asla durduramazdı bugunn
onumuzdekı tatılınde kutluycaz artık kısmet olursa tabii.
banada kamera almışşş hedıye olarakkkyagız ıcın cokk ıstıyodum kamerayııı oyle sewındımkııııııı
tesekkur ederım aysuncummm
kızlarrr benım oglanda hıc durmuyooo ya..anca gozu tv ye takıldı fazla uzun surmez heralde oda
benımkı yumrugunu elınden gelse agzına sokacak bılegıne kadar.sonrada kusuyoo ogurtu tutuyooo tabı elını agzına sokunca sonra hadı bakalım bastan emme seansımız baslıyooomafoldumbenbıde agzıonın suyu hep dısarda yafs...dıs cıkartmaya baslayınca napcaz bılmıom artık salyalar hep onunde gezcek heralde bu sıpa
ayyy kaç gündür anca gelebıldım muhabbetten buara hep gerı kalıyorum :) pınar bu yemek lezzetlı bıseye benzıyo bende denıcem en kısa zamanda tam yaz yemegı bıde yanına karpuz ohhh valla kaydirigubbakcemile3
yarın halamın yazlıgına gıdıyorus cebecıye günü birlik ramazana gırmeden bı denıze ayagımı sokayım barı bu yaz tatıl işi yaş
eve geldik nihayey anamla anası kafayı yemiş illa birini bırakacakmısım çocukların hayatta olmaz dedim yaa....nasıl olsa birhafta sonra gelecekmişiz ben dedim bi yere gidcerken aklım kalıyor bir hafta ayrılık ölürümde olmaz bee dedim sekiz oldular yaa....hemen eve geldim eşyalarımızı güzelce yerleştirdim çok cam açmadım balkon toz olmasın yaaa biberonlar yerleşti su kaynatıldı poşetler katlandı .....bulaşık makinasını boşalttım .....şimdi oturdum msn den lise arkadaşlarımla konuşuyorum......
yarın yemek çamaşır yaparım pazar silip süpürcem kociş baksın çocuklara .....
bu sefer düzeni yitirmeyecemmm
ayyy sonunda uyudu tabı 15dk lık uykulardan deılseeeee bakalım gorcezzzz
kızlar benım oglan uykusu gelınce bı mızmızlanıokı sormayın hıc bıyerde susmuyoo meme salıncak kucak banamısın demıo bole krız yarım saat suruyo sonra aglamaktan yoruluokı nınnıyle susuyo kucakta yarım saat sonraysa ayakta sallanmayı kabul edıo bıokadarda sallamak suruyooo mutlu son olursa ne ala...bazen geceyarılarına kadar suruyooo bıturlu tutturamıyo uykuyu yafs benbende kendısıde heder oluyo tabı sızınkılerde oylemı anacım yaaa yoksa benımkınemı has bu uyku huysuzluguuu
bugece illkez yatak odamda yatacam kızlar kocişle
telsizi açacam inş.duyacam bebeleri artık odalarında kalmayacam
nette bu yazıyı buldum kızlarr....
Bu konuyla ilgili yapılan bir çalışma, geçenlerde ‘ The Journal of Pediatrics’ dergisinde yayımlandı. Buna göre; 8-16 aylık bebeklerden bu tarz yayınları izleyenler, izlemeyen akranlarına göre 6-8 kelime daha az bir kelime dağarcığına sahipler. 17-24 aylık bebeklerde ise izleyenler ve izlemeyenler arasında bir fark saptanmamış. Bebeklerin, tam da ilk kelimelerini öğreneceği aylarda olumsuz etkiye daha açık oldukları düşünülebilir. 2 yaş altı bebeklerin dil gelişimi için olmazsa olmaz şart diğer insanlarla iletişimde olmalarıdır. TV’den izlenen ne olursa olsun, bu hassas dönemde pek de olumlu etkisi olmayacağı açıktır. Bu tarz eğitici programlar, DVD’ler anaokulu çağında yararlı olabilir. Beyin gelişimi için çok önemli olan 0-2 yaş arası dönemde, bebeklerin TV ile hiç tanışmamaları en doğrusu olacaktır.’ Beyin gelişimini nasıl destekleyebiliriz, nasıl daha zeki bir bebek yetiştirebiliriz?’ sorularına başka bir yazımızda yanıt vereceğiz.
ay benım oglan 3gundur memyle oyun oynuyoookaydirigubbakcemile3
ıkı elıyle sarılıyo once emıyo emıyoo sonra kafasını cektırerek agzından cıkartıyo cuk dıye ses cıkıyo her seferınde sonra lletıyle sag sol yapa yapa sokuyo tekrar agzına sonra tekrar cukk dısarı bı içerı bı dısarı gırıyo agzında benım memekaydirigubbakcemile3
oyundan sıkılıncada yuzunu tursutuyo meme agzına kacınca anlıyom ozaman anne cek dıookaydirigubbakcemile3ay alem bunlarrr
HAKLISIN CIVCIVIM BENDE IZLETMIYCEMMlmaz:
BIRSEN kız adam alıştı heralde geniş genişşşşş yatmaya:kedi:
benımkı uyandııııııııalkisalkisalkis
bu gece nobetteyız gene anşlasıldııııı:lepi:
kız benimkide yanında yat diyo niye ki acepp tek yatmak hoşlarına mı gitti nedir yavss???
[k] {n} [k];8252648 .!.:7 AGUSTOS CUMA GÜNÜNE, YAKLAŞIK 15 ADET BAYAN VE Bİ OKADARDA BEBELERİNE EMİNÖNÜNÜN EN RAHAT EDEBİLECEGİMİZ YERİNDEN REZERVE YAPILMIŞTIR MAYIS ANNELERİİİİ...
1-2 ARASI TREN GARININ ÖNÜNDE BULUŞURUZa.s.
ya çok istiyorum gün arasında gireyim ama kaynımdan fırsat yok bişide diemiom bu akşam abisi fırça kaydı bigüzel bıraktı şükür..
TUBACIM DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM ARKADAŞIM NİCE YAŞALARA..
benmki bugün biraz mememi aldi şükür ama biberon konusunda 10dak. agladıktan somnra alıyo bende aventin 2 noya geçtim. inş. düelecek ya seninde süt olayına üzüldüm ama moralle artmış şükür kız sana bulgur çok yarıyo bol bol yede artsın sütün.
aklımda bişiler vardı ama unuttum gitti zaten geberik durumdayım temizlik vardı tatlımı ve böregimi yapım yrn bi çeşit börek daha ve salata kaldı.. bu aralar bana çok gelen giden oluyo ya allah eksikligini göstermesin ama ben biraz titizim birileri gelip gittimi kırklıyorum evi.. düzenim dagılıyo falan takıgım yani anlıyacagınız.
ooooyy oyyy çok yorgunum kızımı emzireyim bakalım alacakmı sonrada cup yatak..../B]
günaydın kızlar
ben kapattımm ben açarım dediydim ama anlaşılan nurten gece uykusuz kalmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
organizasyonlar gece yarılarına kadar devam yani. :a015:
gunaydınlar mayıs annelrı
meltemcım sanada gunaydın erkencısın bugun
günaydın millettttttt
ben kalktım kızıma rota aşısını vurdurucam ordan kayınvalidemlere kahvaltıya gidicez
yarın gidiyorum ya görsünlerr
herkese günaydın
kızlar ya benim oğluş hep kulağını tutuyor çekiyor acaba kulağı mı ağrıyor su kaçmış olabilir ne yapmalıyım bi fikri olan var mı
Günaydın tatlı anneler
Bende mayıs annesiyim, 27 mayısta doğum yaptım Masal adında 2 ay 5 günlük bir kızım var.
Sizleri uzaktan takip ediyorum, yalnız başına çocuk büyütmek çok zor hele bide tecrübesiz olunca...
Tutkun ve Nacihan beylikdüzünde oturuyor galiba bende beylikdüzünde oturuyorum :)
- Biz perşembe günü ikinci aşılarımızı olduk sağlık ocağında yaptırıyorum dr rota aşısı içinde ogün gel demişti, birgün içinde o kadar aşı kıyamadım ve rotanın bir sürü yan etkisini okudum, sizler yaptırdınız galiba çoğunuz yan etkisi oldu mu? ve ne kadarlıkken yaptırdınız 2 ve 4. aylarda biliyorum ama öteki aşılarla aynı gün olması şart mı?
- Birde çalışan ve doğum iznine ayrılan anneler doğum ücretlerini aldınız mı? hangi evrakları istediler, dün bana sgk; işyeri vizite ve çalışamamazlık girecek netten ve hastanede raporu göndercek o kadar dediler, başka ben giderken bişey götürcem mi, işyerim karşıda ve eşim izinliyken bebekle gidicez gene gene git gel olsun istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinicem...
- Beylikdüzünde oıturan arkadaşlar bebişleri hangi dr a götürüyosunuz? ilk önce doğana götürdüm şimdi medi life ama hiç şöle kafama uygun gerektiği gbi ilgilenen bir dr bulamadım.
Bende hamilelikten beri bir siteye giriyorum ama hiç böle paylaşımlar olmuyo, keşke orda zaman kaybediceğime buraya girseydim paylaşımlarınız çok güzel hepinize sevgiler
Günaydın tatlı anneler
Herkese günaydıın.Bugun bende erkenciyim.öyle derin uyuyodumki tam yeni dalmıştım sabah sabah zil çaldı kaçtı uykum.Dün test almıştım baya bi şüpelendim kendimden onu yaptım kalkmışken neyseki negatifmiş sırnaşık şey bi tuhaf oldum ya çift çizgiyi görmek için ne kadar beklediğim günler geldi aklıma.şimdide çift çıkarsa diye korka korka yaptım kaydirigubbakcemile3 .
Aklımdayken bişey sorcam kızlar sizin bebeklerinde kafası çok sıcakmı? ben kucağıma aldıımda kafasını yasladığı yer çok ısınıyor.vücudu sıcak değil ama kafası çok sıcak önce bana öle geliyodur sandım ama dün misafir vardı oda aldı kucağına bunun kafası baya ateşli dedi.neden olabilir acaba.
günaydın cnm evet sıcakkk ölçüyorum atesini normalll bişey yok sanırım gayet afacanlarr
günaydınlarrrrrr
ayyy kaltım ama kahvaltı yapamıyommm yaaa adam peynir almayı unutmuş annemdende almadım geç çıktık unuttum ya kahvaltı nasıl yapacam bakacaz.........
çocuklar kalktıı arkadasım bi oyuncak vermişti kullanmıyordum bugün kurdum bir iki parçası eksikti bende baska türlü yaptım ...gerçi eksikmi tam bilmiyorum
neysee alişimi hafif oturur vaziyette koydum kemerini bağladım ...oyuncağı koydummm ses çıkmıyor yaaa bayıldımmmmmmmmmmm bu işee şimdi mama yiyor ömerin önüne koydum bakın resmimizee
[/URL][/IMG]![]()
günaydınlarrrrrr
ayyy kaltım ama kahvaltı yapamıyommm yaaa adam peynir almayı unutmuş annemdende almadım geç çıktık unuttum ya kahvaltı nasıl yapacam bakacaz.........
çocuklar kalktıı arkadasım bi oyuncak vermişti kullanmıyordum bugün kurdum bir iki parçası eksikti bende baska türlü yaptım ...gerçi eksikmi tam bilmiyorum
neysee alişimi hafif oturur vaziyette koydum kemerini bağladım ...oyuncağı koydummm ses çıkmıyor yaaa bayıldımmmmmmmmmmm bu işee şimdi mama yiyor ömerin önüne koydum bakın resmimizee
[/URL][/IMG]![]()