Hoşgeldin canım. Hayırdır dün yoruldun falan mı?
Sağolasın canım. Tabi başka sıkıntı olmasında bunada şükür. Kayınvalidem de aynı durumdaymış. 3 çocuğunu da mecbur sezaryen olmuş :) Ama bana doktorum düzelmeye bşladı demişti. Allah beterinden saklasın diyorum. Tek derdimiz bu olsun...
canım inşallah düzelir bitanem dualarım seninle ve bebişinlea.s.
evet cnm sanırım bebişi görmenin rahatlığıyla ooh keyfimde yerindeydi kosusturup durdum hihoyyyt eh bugunde böyle gecicek..yarına normale dönerim inşallah
yok ben 1 aralıkta tam 18 haftalık oluyorum. Yani mesela 2 aralıkta 18+1 yani 19 olmuş olacağım.aman valla çok gıcık bu iş ya
canım bitirdiğin hafta söylenir. çocuk aşı hesaplamak gibi. mesela çocuk 12 aylık olunca 1. yılını bitirir ve 1 yaşında denir. 2 yaşından gün alır ama 2 yaş olmaz onun gibi. benimde son adetim 5 ağustos. şu an 15+2 yim. haftaya salı 16 hafta diycem. yani 4 aylık olacak.
canım bitirdiğin hafta söylenir. çocuk aşı hesaplamak gibi. mesela çocuk 12 aylık olunca 1. yılını bitirir ve 1 yaşında denir. 2 yaşından gün alır ama 2 yaş olmaz onun gibi. benimde son adetim 5 ağustos. şu an 15+2 yim. haftaya salı 16 hafta diycem. yani 4 aylık olacak.
canım bir kaç gün dene ve tansiyonunu hergün ölçtür belki faydası olur.
canım tansiyonumu ölçtürdüm gene düşük çıktısenağlama nettende araştırdım senin dedğin gibi limonlu şeyler falan hep düşürüyormuş ve kızlar aklınızda olsun incir tansiyon için bire birmiş dengeliyomuş küçüğü çıkartıp büyüğü indiriyomuş artık yanımda incirle dolaşacağım
canım tansiyonumu ölçtürdüm gene düşük çıktısenağlama nettende araştırdım senin dedğin gibi limonlu şeyler falan hep düşürüyormuş ve kızlar aklınızda olsun incir tansiyon için bire birmiş dengeliyomuş küçüğü çıkartıp büyüğü indiriyomuş artık yanımda incirle dolaşacağım
dikkat et canım o zaman biraz ara ver ekşi şeylere.incir gerçekten güzel bende çok severim.
zaten incir hamilelik döneminde mutlaka yenmeli.bize yani bebeğe çok faydası var. hemde çok güzel.ben inciri çok severim.
yok ben 1 aralıkta tam 18 haftalık oluyorum. Yani mesela 2 aralıkta 18+1 yani 19 olmuş olacağım.aman valla çok gıcık bu iş ya
Yalnız şöyle birşey var. 16 haftanı bitirdiğinde yani 25 Kasım salı günü 4 aylık olmazsın. 5 Aralık'ta 4 aylık olacaksın. Okey bir ayda 4 hafta var ama 4 hafta 28 gün yapar ve her ay 2 yada 3 gün eksik kalmış olur. O yüzden ya tam gün hesabı söylemek lazım yada en güzeli hafta olarak söylemek...
Allahtan bende severim şimdi ilk işim incir almak olucak:jeyyar:
ılk cocugunu bı tahmın edelım bakalım ılk cocugun erkek cıkıyor ...sımdıkı de kız
tahmın dogrumu hemen soye merak ettım valla
EgeEce yanlış yazmışım canım ya :) benim doğum tarihim:30.08.1985 eşimin :08.12.1982 sat:16.08.2008 :))))
arkadaşlar mrb bende 16 hafta içindeyim bebeğim erkek olacakmış hemen geldim isimlere baktım sizinde hoşunuza giden isimleri yazarmısınız
erkek Tuna Efe
kız Elif Yağız hoşuma gidiyor
Egeececim beni atladın galiba:) rica etsem banada bir tahmin yapabilir misin ?
Benim 11.06.1983 eşimin 01.11.1980 sat 07.08.2008
egeece benimde bakar mısın rica etsem cinsiyet tahminine..
benim: 15-05-1981 eşimin: 17-01-1977 sat: 15-08-2008 şimdiden teşekkürler
rıca ederım canım ne demek ..egeececim tahmin için sağol,bana vakit ayırdın.allahtan sağlıklısını diliyoruz.eşim biraz kız bebek hastası ama ne yapalım.kuzucuğumuz o bizim oğlan da kız da olsa.benim de eskiden kız bebek hayalim vardı ama hamile kaldığımı öğrendiğim günden itibaren içten bie şekilde sadece sağlıklı olmasını diliyorum.kızlar bu arada incir iyi fikirmiş gerçekten.hem sağlıklı hem de tatlı ihtiyacını doğal yolla karşılamış oluruz,sofra şekeriyle değil.hep bunu önermiyorlar mı zaten.herkese iyi akşamlar.bebişlere deeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?