2009 Mayıs Anneleri

evet cnm sanırım bebişi görmenin rahatlığıyla ooh keyfimde yerindeydi kosusturup durdum hihoyyyt eh bugunde böyle gecicek..yarına normale dönerim inşallah

canım inşallah düzelir bitanem dualarım seninle ve bebişinlea.s.

İnşallah canım. Sağolasın... Allah beterinden saklasın yinede...

evet cnm sanırım bebişi görmenin rahatlığıyla ooh keyfimde yerindeydi kosusturup durdum hihoyyyt eh bugunde böyle gecicek..yarına normale dönerim inşallah

Afferim sana :) Yordun tabi kendini. Yarına düzelirsin canım bişeyciğin kalmaz :)

yok ben 1 aralıkta tam 18 haftalık oluyorum. Yani mesela 2 aralıkta 18+1 yani 19 olmuş olacağım.aman valla çok gıcık bu iş ya

canım bitirdiğin hafta söylenir. çocuk aşı hesaplamak gibi. mesela çocuk 12 aylık olunca 1. yılını bitirir ve 1 yaşında denir. 2 yaşından gün alır ama 2 yaş olmaz onun gibi. benimde son adetim 5 ağustos. şu an 15+2 yim. haftaya salı 16 hafta diycem. yani 4 aylık olacak.

çok teşekkür ederim. bende şu an 16+3 üm. yani soranlara 16 haftalıkmı 17 haftalık mı diyeceğim?16+3 demek aslında 17.hafta oluyor.

Yalnız şöyle birşey var. 16 haftanı bitirdiğinde yani 25 Kasım salı günü 4 aylık olmazsın. 5 Aralık'ta 4 aylık olacaksın. Okey bir ayda 4 hafta var ama 4 hafta 28 gün yapar ve her ay 2 yada 3 gün eksik kalmış olur. O yüzden ya tam gün hesabı söylemek lazım yada en güzeli hafta olarak söylemek...

zaten incir hamilelik döneminde mutlaka yenmeli.bize yani bebeğe çok faydası var. hemde çok güzel.ben inciri çok severim.

yok ben 1 aralıkta tam 18 haftalık oluyorum. Yani mesela 2 aralıkta 18+1 yani 19 olmuş olacağım.aman valla çok gıcık bu iş ya

doğru söylüyorsun canım en güzeli hafta olarak sölemek.

Allahtan bende severim şimdi ilk işim incir almak olucak:jeyyar:

canım yanında ceviz yemeyinutmayınkaydirigubbakcemile3

egeece benimde bakar mısın rica etsem cinsiyet tahminine..
benim: 15-05-1981 eşimin: 17-01-1977 sat: 15-08-2008 şimdiden teşekkürler

Bende kaçıyorum kızlar. Toparlanıp çıkayım. Yarın görüşürüz.

egeececim tahmin için sağol,bana vakit ayırdın.allahtan sağlıklısını diliyoruz.eşim biraz kız bebek hastası ama ne yapalım.kuzucuğumuz o bizim oğlan da kız da olsa.benim de eskiden kız bebek hayalim vardı ama hamile kaldığımı öğrendiğim günden itibaren içten bie şekilde sadece sağlıklı olmasını diliyorum.kızlar bu arada incir iyi fikirmiş gerçekten.hem sağlıklı hem de tatlı ihtiyacını doğal yolla karşılamış oluruz,sofra şekeriyle değil.hep bunu önermiyorlar mı zaten.herkese iyi akşamlar.bebişlere deeeee...

merhaba arkadaşlarr!!

herkez iyi keyifler yerinde maşşallahhh aramıza yeni arkadaşlarda katılmışş hoşgeldiniz kızlar hayırlı ve sonunsuz hamileliklerr dilerimmm ...

iyi geceler kızlar,o kadar karnım acıktıkii dayanamadım 2 tost yaptım yedim az önce.ee iki canlıyız nede olsa :) hepinize tatlı uykular..yarın görüşürüz

ılk cocugunu bı tahmın edelım bakalım ılk cocugun erkek cıkıyor ...sımdıkı de kız
tahmın dogrumu hemen soye merak ettım valla

Ilk cocugum kiz ama dedigim gibi dogum tarihim maalesef yanlis oldugu icin sen suclu degilsin ama belkide tam tersi olur simdikide oglandir. Tesekkürler hemen baktigin icin.[/QUOTE]

rıca ederım cnaım ya allah herkesın gonlune gore versın

EgeEce yanlış yazmışım canım ya :) benim doğum tarihim:30.08.1985 eşimin :08.12.1982 sat:16.08.2008 :))))

canım kız cıktı sende ...

arkadaşlar mrb bende 16 hafta içindeyim bebeğim erkek olacakmış hemen geldim isimlere baktım sizinde hoşunuza giden isimleri yazarmısınız
erkek Tuna Efe
kız Elif Yağız hoşuma gidiyor

canım benım esımde yagız ısmını cok sevıyor ama eger oglumuz olursa ali yağız herhalde hem kızlarda hem erkeklerde kullanılıyor bu isim kız olursa nazlı ece yada didar koymak istiyorum ama ben kararsızımdır o zamana kadar 10 defa değişir gibi...

Egeececim beni atladın galiba:) rica etsem banada bir tahmin yapabilir misin ?

Benim 11.06.1983 eşimin 01.11.1980 sat 07.08.2008

erkek çıktı ...

ya meltemıcım benımde sat 5 agustos aynı senınle yanı ama benım yumurtlamam gec olmus onun ıcın ben sımdı 13 14 haftalık falanım ya dogumuma 22 mayıs dedı ne ılgınc seyler dımı yanı

egeece benimde bakar mısın rica etsem cinsiyet tahminine..
benim: 15-05-1981 eşimin: 17-01-1977 sat: 15-08-2008 şimdiden teşekkürler

erkek cıktı senınde canım ...

rıca ederım canım ne demek ..

arkadaslar bu cınsıyet tahmının hıcbır bılımsel acıklaması yok eglencesıne baktıgım bır sey yanı... allah herkese ilk önce sağlıklı daha sonra gönlüne göre bir evlat nasip etsin
bu arada bende de bir kalça ağrısı sırt ağrısı başladı anlatamam hemen sizin dediklerinize başlıyorum süt içiyorum... bu arada ben hala cinsiyetini öğrenemedim haftaya gidicem bakalım inş söylerler herkese iyi bir gün diliyorum öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…