2009 Mayıs Anneleri

tünaydin hanimlar a.s.

herkes iyidir inşaAllah :) biz iyiyiz hamdolsun..sabah bi hareket hissettim karnimda..ama sanirim psikolojik oldu biraz :)))) nefes bile almadim acaba hareketmi etti diye neyse panik yapmayalim dimi :) sabirli olmak lazim

ben ilk hamile oldugumu ögrendigimde düzenli süt içiyordum..ama bi keresinde inek kokusu geldi burnuma :) oyuzden pek içmiyordum..işte dün doktor içiceksin sabah aksam diyince bende küçük kutulardan (pipetli olanlar var ya) aldim..hemencik bitiyor..bide sütü görmüyorsun felan iyi geldi bana :) ben normalde cok severim soguk sekersiz sütü..ama işte o inek kokusu sogutmustu beni :)

şimdi şööyle bi geçmişe bakayim :)

ılk cocugunu bı tahmın edelım bakalım ılk cocugun erkek cıkıyor ...sımdıkı de kız
tahmın dogrumu hemen soye merak ettım valla[/QUOTE]

Ilk cocugum kiz ama dedigim gibi dogum tarihim maalesef yanlis oldugu icin sen suclu degilsin ama belkide tam tersi olur simdikide oglandir. Tesekkürler hemen baktigin icin.

EgeEce yanlış yazmışım canım ya :) benim doğum tarihim:30.08.1985 eşimin :08.12.1982 sat:16.08.2008 :))))

bende bu cumartesi gideceğim eğer doktor olmazsa haftaya giderim
bende merak ediyorum çok
iki hafta önce gittim ama ultrason görüntüsünden hiç bir şey anlamadım sadece cinsiyete baktı bebişi göstermedi cinsiyete bakarkende ekrandan hiç bir şey anlamadım
inş bu gititğimde kafasını,
bacaklarını, kollarını görmek istiyorum

Hoşgeldin canım. Belki de sende benim gibi hissetmişsindir ilk hareketini belli mi olur :)

Hani şu minik kutulu meyveli sütler varya. Çikolatalı falan olanları var Danone'nin acaip güzel. Bende normalde şekersiz ve soğuk severim ama ilk zamanlar çok gaz yapıyo diye çikolatalı yada meyveli olanını içiyordum...

İnşallah görürsün canım. İnsan çok şaşırıyor, çok mutlu oluyor. Haftaya kuzum 4 ayını bitirmiş olacak kısmetse. 1 ay önce çok net görmüştüm. Şimdi bakalım nasıl olacak :)

arkadaşlar mrb bende 16 hafta içindeyim bebeğim erkek olacakmış hemen geldim isimlere baktım sizinde hoşunuza giden isimleri yazarmısınız
erkek Tuna Efe
kız Elif Yağız hoşuma gidiyor

günaydın herkese...nasılsınız bakalım bugün? ben iyiyim kıslar ama sabahları zor kalkıyorum uykudan. birde akşam gider gitmez uyuyakalıyorum yorgunluktan..

ay canlarim ya..aman boşverin dinlenmenize bakin zaten tüm gün yoruluyorsunuz..

cok şukur canim..hayirli olsun..inşaAllah test sonuclarinda böyle güzel cikicak

Mutahhara kücük prensesin hayirli olsun. Neden kendini o kadar oglun olacak diye kaptirmistin????

geçmiş olsun meltemcim..inşaAllah gecer bulantilarinda tez zamanda
nerimancim hayirli olsun sanada :) bebişi hissetmişsin..darisi basimiza :)

bu kiz meselesine gelince :) gebeligimin basindan beri kime hamileyim desem "içime erkek doguyor,oglun olcak galiba" felan dediler..geçen ayki kontrolumde de doktorum erkege benziyor ama yanilabilirim demişti..bende cok acik erkek gibi gördüm cok anlarmişim gibi :)) dünde pek acmadi bacaklarini bizimki..popodan bakti,alttan yani..erkek olsaydi görünürdü dedi..sen gene heveslenme ama %90kiz dedi :) ee bende okadar erkek erkek erkek laflrindan sonra kizi duyunca şok oldum :) benimki istemdişi bi alişirtirma olmus..bende dün doktor kiz diyene kadar farkinda degildim :) yanliş anlaşilmasin yani..kiz cocuklarina bayilirim..suan da kizim olcak dememeye calişiyorum :) haftaya tekrar randevum var..o saate kadar hiçbişi demicem :))

kacak anne var :)

canim bende kase kase yogurt,kalip kalip peynir tüketiyordum ama sütün yerini tutmuyormus işte :) sende sık dişini,şifa niyetine içiver günde 2 bardakcik

bu arada arkadaşlar idrar rengi çok açok sarı berrak şekilde olduğu zaman bu yeterli sıvı alındığının ve bir problemin olmadığının göstergesiymiş.belki biliyorsunuzdur ama yinede paylaşmak istedim.

selam arkadaşlar
bende çok merak ediyorum valla dayanamıycam
yarın gitsemmi acaba

:))) git yarin git :) yoksa için rahat etmicek senin :)

valla bilmiyorum canim ya..eger ilk hareketiyse müthiş bişeydi..ama bilmiyorum ya..belkide bagirsaklardan geldi :) zaten suanda tüm hislerim karnimda :)))) sürekli dinlemedeyim :)))

evet canim işte o kutulardan bahsediyorum :) sütü görmedigim için rahat içiyorum..doktordan geldigimden beri 4 kutu sade süt içtim :) aksam içtigim beni cok şişirdi..cok gec yada yatmadan önce içmemek lazim sanirim

Allah kolaylik versin hanimlar yerimseniben dinlemenize bakin..zaten surda topu topu 6 aydan az bi vaktimiz kaldi :) sonra bir süre uyuyamicaz hep birlikte :)

Evetcanım ben zaten idrar kontrol uzmanı gibi oldum :) Sürekli takipteyim kaydirigubbakcemile3

Belkide harekettir annesi belli mi olur :) Bende dün eşime anlattığımda çok heeycanlandı. Oynasda artık bende hissetsem diyo :)

Aç karnına içmemeye çalış canım, bide yatarken. fena gaz yapıyolar :)

Allah kolaylik versin hanimlar yerimseniben dinlemenize bakin..zaten surda topu topu 6 aydan az bi vaktimiz kaldi :) sonra bir süre uyuyamicaz hep birlikte :)

Evet ya artık ruh gibi gezicez heralde :)

kızlar ben işyerindeyim ve gözlerimi açamıyorum göz kapaklarım ağrıyor,gözümü kapatıncada başım dönüyor gibi benim tansiyon problemim olucak galiba off ya 2gündür dahada kötüyüm kafam kalıkmıyor remen ne yapmam lazım bilmiyorum ya işyerinde o kadar zor ki yatıp uyumak istiyorum Allah yardımcımız olsun çalışınca çok zor,birde burdakiler çok anlayışsız böyle devam edersem işim var

oh ne güzel bebişini görmüşün.darısı bize. bu arada iyi çıkar inşallah sonucun merak etme.dua ediyoruz..

pnrhlt merhaba.sen şu an tam kaç haftalıksın? ben 16+3 üm.seninki 4 aylık oluyormu?

evet ya bencede ben artık doktora gitmek istiyorum.gel 29 kasım gel.

evet bende görmüştüm o yazıyı biliyorum.sağolasın paylaştığın için.

Canım geçmiş olsun. Gözlerin yoruluyor büyük ihtimalle. En azından bi 10 dk gözlerini kapa masaya kafanı koy... Dinlen birazcık...

pnrhlt merhaba.sen şu an tam kaç haftalıksın? ben 16+3 üm.seninki 4 aylık oluyormu?

Benim yarın tam 16 hafta bitiyor canım. Son regli 1 ağustos olduğundan 1 aralıkta 4 ayımız bitmiş oluyor. 29 Kasımda kontrole gidicem ya 4 aya 2 gün kalıyor diye 4 ay dedim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…