tünaydin hanimlar a.s.
herkes iyidir inşaAllah :) biz iyiyiz hamdolsun..sabah bi hareket hissettim karnimda..ama sanirim psikolojik oldu biraz :)))) nefes bile almadim acaba hareketmi etti diyeneyse panik yapmayalim dimi :) sabirli olmak lazim
ben ilk hamile oldugumu ögrendigimde düzenli süt içiyordum..ama bi keresinde inek kokusu geldi burnuma :) oyuzden pek içmiyordum..işte dün doktor içiceksin sabah aksam diyince bende küçük kutulardan (pipetli olanlar var ya) aldim..hemencik bitiyor..bide sütü görmüyorsun felan iyi geldi bana :) ben normalde cok severim soguk sekersiz sütü..ama işte o inek kokusu sogutmustu beni :)
şimdi şööyle bi geçmişe bakayim :)
bende bu cumartesi gideceğim eğer doktor olmazsa haftaya giderim
bende merak ediyorum çok
iki hafta önce gittim ama ultrason görüntüsünden hiç bir şey anlamadım sadece cinsiyete baktı bebişi göstermedi cinsiyete bakarkende ekrandan hiç bir şey anlamadım
inş bu gititğimde kafasını,
bacaklarını, kollarını görmek istiyorum
günaydın herkese...nasılsınız bakalım bugün? ben iyiyim kıslar ama sabahları zor kalkıyorum uykudan. birde akşam gider gitmez uyuyakalıyorum yorgunluktan..
günaydın arkadaşlar bizde geldik yağmurlu bir istanbul sabahında işimize keyfimiz yerinde :::)))
ojelifıstık bende senin gibiyim yemekten sonra hemen uyku hiç bir şey yapamıyorum dayanamıyorum 8 de uyuyorum durum vahim anlayacağın
ama normal çalıştığımız için çok yoruluyoruz
herkese rahat mesailer kızlar öptümm:::)))
merhaba arkadaşlar nasılsınız biz işe yeni geldik:))) sabah ikili test için kan verdik haftaya alacağım sonucu ve dün akşamda dr kontrolümüz vardı bebişim büyümüş eller kollar maşallah çok hareketliydi çok mutlu oldum ense kalınlığının ultrason ölçümü iyi çıktı çok şükür sıra kan testinde salı günü belli olacak inşallah iyi çıkar dua edin kızlar lütfen hepinizi kocaman öptüm:)))
Mutahhara kücük prensesin hayirli olsun. Neden kendini o kadar oglun olacak diye kaptirmistin????
kızlar günaydın. bizde 15+2 olduk bugün. gece bulantılarım hala devam ediyor. see band hala kolumda:) birazdan usg ye giricem. bebişimi merak ettim. nasıl diye bi bakıcam. karnımda hiç şişme yok. hiç belirti yok.. arkaya doğrumu büyüyor bu kerata allah allah?? mutahhara canım gözün aydın. ne güzel herşey normalçıkmış. kız olduğuna neden şaşırdın onu merak ettim..
günaydın arkadaşlar... bende herkes gibi bebişimi merak ediyorum.ama benim randevum 5 aralıkta ama ben kaçamak yapıp yarın yada pazartesi medıcalpark hast.gidip muayene olcam:))bende süt çom nadir içiyorum ama sütlü tatlı yiyorum hergün sanırım artık süt içsem iyi olacak.
bende bu cumartesi gideceğim eğer doktor olmazsa haftaya giderim
bende merak ediyorum çok
iki hafta önce gittim ama ultrason görüntüsünden hiç bir şey anlamadım sadece cinsiyete baktı bebişi göstermedi cinsiyete bakarkende ekrandan hiç bir şey anlamadım
inş bu gititğimde kafasını,
bacaklarını, kollarını görmek istiyorum
selam arkadaşlar
bende çok merak ediyorum valla dayanamıycam
yarın gitsemmi acaba
Hoşgeldin canım. Belki de sende benim gibi hissetmişsindir ilk hareketini belli mi olur :)
Hani şu minik kutulu meyveli sütler varya. Çikolatalı falan olanları var Danone'nin acaip güzel. Bende normalde şekersiz ve soğuk severim ama ilk zamanlar çok gaz yapıyo diye çikolatalı yada meyveli olanını içiyordum...
Herkese günaydınlar bacılar ... Keyifli bir gün diliyorum. Sanırım bu uyku ve halsizlik hali hepimizde mevcut. Akşam yemekten sonra şöyle bi uzanıp tv izleyeyim dediğim anda eşim gülmeye başlıyor. Biliyor ki en fazla 10 dk sonra uyuyacağım :) Aynen de her akşam aynısı oluyor. Sabahta binbir nazla zar zor kalkıyorum. Helede duş alıp, rahatlamış olarak yattıysam sabah hiç uyanamıyorum ya... Şimdiden böyleysek 6-7 aylık olunca ne yaparız bilmiyorum valla :) Çalışanlar olarak işimiz çok zor...
sanada günaydın canım aynen senin gibiyim bende eşime hadi bu akşam cd alalım diyor um oda gülmeye başlıyor çünkü 10 dakika içinde ben çoktan uyumuş oluyorum evet canım çalışanların işi daha zor:))) hele ki kışın sıcacık yataktan çıkmak tam bir işkence gibi geliyorkaydirigubbakcemile5
bu arada arkadaşlar idrar rengi çok açok sarı berrak şekilde olduğu zaman bu yeterli sıvı alındığının ve bir problemin olmadığının göstergesiymiş.belki biliyorsunuzdur ama yinede paylaşmak istedim.
bu arada arkadaşlar idrar rengi çok açok sarı berrak şekilde olduğu zaman bu yeterli sıvı alındığının ve bir problemin olmadığının göstergesiymiş.belki biliyorsunuzdur ama yinede paylaşmak istedim.
valla bilmiyorum canim ya..eger ilk hareketiyse müthiş bişeydi..ama bilmiyorum ya..belkide bagirsaklardan geldi :) zaten suanda tüm hislerim karnimda :)))) sürekli dinlemedeyim :)))
evet canim işte o kutulardan bahsediyorum :) sütü görmedigim için rahat içiyorum..doktordan geldigimden beri 4 kutu sade süt içtim :) aksam içtigim beni cok şişirdi..cok gec yada yatmadan önce içmemek lazim sanirim
Allah kolaylik versin hanimlar yerimseniben dinlemenize bakin..zaten surda topu topu 6 aydan az bi vaktimiz kaldi :) sonra bir süre uyuyamicaz hep birlikte :)
:))) git yarin git :) yoksa için rahat etmicek senin :)
valla bilmiyorum canim ya..eger ilk hareketiyse müthiş bişeydi..ama bilmiyorum ya..belkide bagirsaklardan geldi :) zaten suanda tüm hislerim karnimda :)))) sürekli dinlemedeyim :)))
Canim ya sen ilk hareketine bu kadar sevindiysen birde tam hareklendigi zaman ne yaparsin acaba????ucarsin herhalde. Az kaldi dur seni geceleri uyutmayacak, sana dirsek atacak ,tekme vuracak hele birde onun uykusu yoksa tamam yandin. Göbisine baktigin zaman ayagi nerede kolu nerede oldugunu bile göreceksin. Biz bayilirdik esimle onu öyle izlemeye, hissetmeye. Bunlari anlartirken özlemisim ya ne de olsa 5 sene gecti. Biliyormusunuz ayni ilk bebegim gibi ayni heyecani hissediyorumkaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar nasılsınız biz işe yeni geldik:))) sabah ikili test için kan verdik haftaya alacağım sonucu ve dün akşamda dr kontrolümüz vardı bebişim büyümüş eller kollar maşallah çok hareketliydi çok mutlu oldum ense kalınlığının ultrason ölçümü iyi çıktı çok şükür sıra kan testinde salı günü belli olacak inşallah iyi çıkar dua edin kızlar lütfen hepinizi kocaman öptüm:)))
Canım günaydın. Gördün yani kuzunu sonunda :) Darısı başımıza.Ultrason ölçümü iyiyimiş inşallah testlerde sorunsuz çıkar canım... Bende kontrole gittiğimde tam 4 ayımız bitmiş olacak. Nasıl büyümüş olur kimbilir değil mi?
Günaydın canım. Bu vakitler geçmek bilmiyo yahu :) Benim de 1 haftam kaldı kısmetse. Bi görse mkuzucuğumu. Bu gittiğimde doktora söyleyeceğim 15'de 1 gelicem ben diye. Ne yahu 1 ay beklemek kolay mı :)
Sütlü tatlı da ye canım ama sütün yeri ayrı tabi...
kızlar ben işyerindeyim ve gözlerimi açamıyorum göz kapaklarım ağrıyor,gözümü kapatıncada başım dönüyor gibi benim tansiyon problemim olucak galiba off ya 2gündür dahada kötüyüm kafam kalıkmıyor remen ne yapmam lazım bilmiyorum ya işyerinde o kadar zor ki yatıp uyumak istiyorum Allah yardımcımız olsun çalışınca çok zor,birde burdakiler çok anlayışsız böyle devam edersem işim var
pnrhlt merhaba.sen şu an tam kaç haftalıksın? ben 16+3 üm.seninki 4 aylık oluyormu?
kızlar ben işyerindeyim ve gözlerimi açamıyorum göz kapaklarım ağrıyor,gözümü kapatıncada başım dönüyor gibi benim tansiyon problemim olucak galiba off ya 2gündür dahada kötüyüm kafam kalıkmıyor remen ne yapmam lazım bilmiyorum ya işyerinde o kadar zor ki yatıp uyumak istiyorum Allah yardımcımız olsun çalışınca çok zor,birde burdakiler çok anlayışsız böyle devam edersem işim var[/QUOTE
canım ekşi yiyeceklerde tansiyon dengesini bozuyormuş bazen özellikle limon yiyeceklerinede dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?