herkese günaydın.hayırlı cumalar...umarım herkes iyidir.
günaydın hayırlı cumalar herkese nasılsınız bugün:)))
kızlar günaydın site değişmiş bende başka yere topiği açtım ama neyseki burdaymış herkese iyi bir gün diliyorum bu arada gitmedim doktora haftaya ::::::))))))))))))
herkese günaydın.hayırlı cumalar...umarım herkes iyidir.
günaydın hayırlı cumalar herkese nasılsınız bugün:)))
kızlar günaydın site değişmiş bende başka yere topiği açtım ama neyseki burdaymış herkese iyi bir gün diliyorum bu arada gitmedim doktora haftaya ::::::))))))))))))
kızlar ben iyiyim insallah hepiniz iyisinizdir.Canlarım ya ben yemek yedikten sonra cok fazla şişlik hissediyorum nefes alamıycam gibi oluyor aslında abartıda yemiyorum kilom 63
boyum 169 herşey normal ama anlamadım ya yemek yemeğe korkuyorum valla .Bu günden itibaren daha az yiyicem heralde göbişimde çok cıktı dün hamile pantalonu aldım kendime artıksenağlama
sanırım haftaya cumartesi doktora gidecekler 3-4 kişi olduk..yaşasın 29 kasım
Ilk cocugum kiz ama dedigim gibi dogum tarihim maalesef yanlis oldugu icinsen suclu degilsin ama belkide tam tersi olur simdikide oglandir. Tesekkürler hemen baktigin icin.
sanırım haftaya cumartesi doktora gidecekler 3-4 kişi olduk..yaşasın 29 kasım
EVETTTTT EN BÜYÜK GÜN BEN CİNSİYETTE ÖĞRENİCEM İNŞALLAH:içelim:
günaydın arkadaşım normal şeyler yiyiyorum ama anlamadım soda içmiyorum ama onu deniyeyim bari canım çünkü cok rahatsız ediyor gerçekten teşekkür ederim
Günaydınlar bacılar :) Ben bu saba hbiraz hasta gbiyim sank. Neyseki hafta sonu geldi çok şükür... Sizler nasılsınız?
geçmiş olsun canım dikkat et bol c vitamini al bebişine ve kendine iyi bak
Günaydın canım. Evet bende şaşırdım siteyi değişmiş görünce. Alışmıştık eski haline. Sen niye gitmedin? Haftaya hep beraber gidiyoruz heralde :)
16 haftadan gün almak için test olucak ya canım doğru sonuca etki edebiliyormuş erken yaptırmak ama hafta içi gideceğim umarım 3 yada 4 lü testlerimizde güzel çıkar sonraki ayda ayrıntılı ultrasona gireriz hep berabercek
ben ayrıntılıyı çok merak ediyorum
günaydın arkadaslar..
sanırım cinsiyeti en son öğrenenlerden olacağım 5 aralıkta randevum belki o zamanda söylemez doktorum.
pnrhlt cnm senin neyin var?
geçmiş olsun canım dikkat et bol c vitamini al bebişine ve kendine iyi bak
16 haftadan gün almak için test olucak ya canım doğru sonuca etki edebiliyormuş erken yaptırmak ama hafta içi gideceğim umarım 3 yada 4 lü testlerimizde güzel çıkar sonraki ayda ayrıntılı ultrasona gireriz hep berabercek
ben ayrıntılıyı çok merak ediyorum
Söyleyebilir canım belki. 5 Aralık'ta kaç haftalık oluyorsun?
Ben grip gibiyim biraz. Yada olucam. Halsizim ve ateşim var...
Günaydın kızlar canım bende gribim dikkat et kendine ateşinin yükselmemesi gerek bebek için tehlikeli kızlar ben salı günü doktora gittim çok kötü griptim usg girdim bebşim cinsiyetini yine göstermedi hatta kıpırdamadı bile bnede kokrtum bişey var diye sonra kalbini dinletti herşey normaldi ama ben hastayım diye benimkide kötüydü bakalım 6 aralıkta yine gidicez 3lü test yaptırıcam hemde
geçmiş olsun.aman dikkat et kendine...bu ara hasta olmamamız lazım..
Kızlar göbişler nasıl benim baya çıktı hatta takvimimde var sizce çokmu
Sağolun kızlar. Valla dikkat de ediyorum ama ne bileyim işte kaptım heralde yine... Ofiste sigara içiyolar diye camları açıyolar. tabi kapatmayı unutuyolar. Bende kaptım heralde şifayı
geçmiş olsun canım ya oluyor işte tam havaları zaten dikkat et sen yinede kendine bende yeni atlattım bence kötü gibi olursan mutlaka dr ara ilaç al derim yoksa zor geçiyor
geçmiş olsun canım ya oluyor işte tam havaları zaten dikkat et sen yinede kendine bende yeni atlattım bence kötü gibi olursan mutlaka dr ara ilaç al derim yoksa zor geçiyor
Söyleyebilir canım belki. 5 Aralık'ta kaç haftalık oluyorsun?
Ben grip gibiyim biraz. Yada olucam. Halsizim ve ateşim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?