2009 Mayıs Anneleri

kızlar günaydın site değişmiş bende başka yere topiği açtım ama neyseki burdaymış herkese iyi bir gün diliyorum bu arada gitmedim doktora haftaya ::::::))))))))))))

herkese günaydın.hayırlı cumalar...umarım herkes iyidir.

günaydın canım sanada hayırlı cumalar

günaydın hayırlı cumalar herkese nasılsınız bugün:)))

sanada günaydın canım

kızlar günaydın site değişmiş bende başka yere topiği açtım ama neyseki burdaymış herkese iyi bir gün diliyorum bu arada gitmedim doktora haftaya ::::::))))))))))))

kocaman günaydınlar

kızlar ben iyiyim insallah hepiniz iyisinizdir.Canlarım ya ben yemek yedikten sonra cok fazla şişlik hissediyorum nefes alamıycam gibi oluyor aslında abartıda yemiyorum kilom 63
boyum 169 herşey normal ama anlamadım ya yemek yemeğe korkuyorum valla .Bu günden itibaren daha az yiyicem heralde göbişimde çok cıktı dün hamile pantalonu aldım kendime artıksenağlama

herkese günaydın.hayırlı cumalar...umarım herkes iyidir.

günaydın hayırlı cumalar herkese nasılsınız bugün:)))

Günaydınlar bacılar :) Ben bu saba hbiraz hasta gbiyim sank. Neyseki hafta sonu geldi çok şükür... Sizler nasılsınız?

Günaydın canım. Evet bende şaşırdım siteyi değişmiş görünce. Alışmıştık eski haline. Sen niye gitmedin? Haftaya hep beraber gidiyoruz heralde :)

Günaydın canım. Az ama sindirimi zor şeyler mi yiyosun acaba? Yemekten 1 saat sonra bi soda iç çok iyi gelir...

Günaydın canım. Az ama sindirimi zor şeyler mi yiyosun acaba? Yemekten 1 saat sonra bi soda iç çok iyi gelir...[/QUOTE

günaydın arkadaşım normal şeyler yiyiyorum ama anlamadım soda içmiyorum ama onu deniyeyim bari canım çünkü cok rahatsız ediyor gerçekten teşekkür ederim

Ilk cocugum kiz ama dedigim gibi dogum tarihim maalesef yanlis oldugu icin sen suclu degilsin ama belkide tam tersi olur simdikide oglandir. Tesekkürler hemen baktigin icin.

rıca ederım cnaım ya allah herkesın gonlune gore versın

canım kız cıktı sende ...

canım benım esımde yagız ısmını cok sevıyor ama eger oglumuz olursa ali yağız herhalde hem kızlarda hem erkeklerde kullanılıyor bu isim kız olursa nazlı ece yada didar koymak istiyorum ama ben kararsızımdır o zamana kadar 10 defa değişir gibi...

erkek çıktı ...

ya meltemıcım benımde sat 5 agustos aynı senınle yanı ama benım yumurtlamam gec olmus onun ıcın ben sımdı 13 14 haftalık falanım ya dogumuma 22 mayıs dedı ne ılgınc seyler dımı yanı

erkek cıktı senınde canım ...

rıca ederım canım ne demek ..

arkadaslar bu cınsıyet tahmının hıcbır bılımsel acıklaması yok eglencesıne baktıgım bır sey yanı... allah herkese ilk önce sağlıklı daha sonra gönlüne göre bir evlat nasip etsin
bu arada bende de bir kalça ağrısı sırt ağrısı başladı anlatamam hemen sizin dediklerinize başlıyorum süt içiyorum... bu arada ben hala cinsiyetini öğrenemedim haftaya gidicem bakalım inş söylerler herkese iyi bir gün diliyorum öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

cok teşekkürler cnm vakit ayırıp baktığın için.. benimde 22 mayıs dedi doktorum :)

günaydın arkadaslar..
sanırım cinsiyeti en son öğrenenlerden olacağım 5 aralıkta randevum belki o zamanda söylemez doktorum.
pnrhlt cnm senin neyin var?

sanırım haftaya cumartesi doktora gidecekler 3-4 kişi olduk..yaşasın 29 kasım

Evet yaşasın 29 Kasım :)

EVETTTTT EN BÜYÜK GÜN BEN CİNSİYETTE ÖĞRENİCEM İNŞALLAH:içelim:

Bende ksımetse cinsiyet kesinleştiricem :)

günaydın arkadaşım normal şeyler yiyiyorum ama anlamadım soda içmiyorum ama onu deniyeyim bari canım çünkü cok rahatsız ediyor gerçekten teşekkür ederim

İç canım dene bana iyi gelmişti...

günaydın arkadaslar..
sanırım cinsiyeti en son öğrenenlerden olacağım 5 aralıkta randevum belki o zamanda söylemez doktorum.
pnrhlt cnm senin neyin var?

Söyleyebilir canım belki. 5 Aralık'ta kaç haftalık oluyorsun?

Ben grip gibiyim biraz. Yada olucam. Halsizim ve ateşim var...

Sağolasın canım. Ofiste pek dikkat etmiyorlar. Camlar falan açık kalıyor. Olan bana oluyor tabi...

Hadi bakalım inşallah çok güzel çıkacak sonuçlarımız...

Günaydın kızlar canım bende gribim dikkat et kendine ateşinin yükselmemesi gerek bebek için tehlikeli kızlar ben salı günü doktora gittim çok kötü griptim usg girdim bebşim cinsiyetini yine göstermedi hatta kıpırdamadı bile bnede kokrtum bişey var diye sonra kalbini dinletti herşey normaldi ama ben hastayım diye benimkide kötüydü bakalım 6 aralıkta yine gidicez 3lü test yaptırıcam hemde

geçmiş olsun.aman dikkat et kendine...bu ara hasta olmamamız lazım..

Sağolun kızlar. Valla dikkat de ediyorum ama ne bileyim işte kaptım heralde yine... Ofiste sigara içiyolar diye camları açıyolar. tabi kapatmayı unutuyolar. Bende kaptım heralde şifayı

Kızlar göbişler nasıl benim baya çıktı hatta takvimimde var sizce çokmu

Göbişler diye başlık var canım ordan bakabilirsin. Nerdeyse herkeste bayağı bir göbiş yarrışı var :)

geçmiş olsun canım ya oluyor işte tam havaları zaten dikkat et sen yinede kendine bende yeni atlattım bence kötü gibi olursan mutlaka dr ara ilaç al derim yoksa zor geçiyor

Sağolasın canım. Bugünü bir atlatayım eğer daha fena olursam arayacağım doktorumu. Normalde de çok hastalanan biinsan değilimdir , bol bol meyve yiyerek c vitamini de almaya çalışıyorum ama bünyem yine de zayıf düştü heralde...

Söyleyebilir canım belki. 5 Aralık'ta kaç haftalık oluyorsun?

Ben grip gibiyim biraz. Yada olucam. Halsizim ve ateşim var...

cnm c vitanimi kivide çok varmış..ıhlamurunda bi zararı olduğunu düşünmüyorum ben arada içiyorum.dikkat et kendine.bizim için zor bi dönem kıs hamileliği ama bende 15 mayıs doğumluyum annem en güzel zaman der bebek için baharda :) 16.haftamı doldurmus olucam cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…