2009 Mayıs Anneleri

benim yarın tam 16 hafta bitiyor canım. Son regli 1 ağustos olduğundan 1 aralıkta 4 ayımız bitmiş oluyor. 29 kasımda kontrole gidicem ya 4 aya 2 gün kalıyor diye 4 ay dedim canım...

senle aramızda 3 gün var ozaman. Benim sat 28 temmuz.çok yakınız valla.ben o zaman 16+3 üm ya şimdi 17 haftalık mı oluyorum.bu hesaplara bir türlü kafam basmıyor. Mesela ben 18. Haftayı bitirdiğimde 4,5 aylık mı olmuş olacağım yaww????

arkadaşlar yemekten sonra benimde acayip başım döndü halsizleştim birde masa başında oturmaktan belime ağrılar giriyor evde olmak için neler vermezdim şimdi uyumak dinlenmek istiyorum

evet canım öyle oluyor bende 6 aralıkta 4 ayı bitirmiş olacağım inş.allah nasip ederse zaman ne çabuk geçiyor ya.daha eşime sürpriz yapalı dün gibi 3 haftalıktı öğrendiğimde:))a.s.

aynen bencede valla. sandalya tepesinde otur otur afedersiniz popom uyuşuyor.belim ağrıyor. akşam gider gitmez 7,5 dedimi uzanmamla uymam bir oluyor bu yüzden.

evet canım öyle oluyor bende 6 aralıkta 4 ayı bitirmiş olacağım inş.allah nasip ederse zaman ne çabuk geçiyor ya.daha eşime sürpriz yapalı dün gibi 3 haftalıktı öğrendiğimde:))a.s.

teşekkür ediyorum.bende 4 ayı bitirdiğime inanamıyorum.hala soranlara 3-3,5 aylık filan diyesim geliyor.kendi kendime diyorumki yok canım 4 ay bitmiş olamaz.ben yanlış hesaplıyorum herhalde filan diyorum valla.bende eşime çok güzel bir süpriz yapmıştım.sanki o günü daha dün yaşamış gibiyim...:CüvCüv:

arkadaşlar yemekten sonra benimde acayip başım döndü halsizleştim birde masa başında oturmaktan belime ağrılar giriyor evde olmak için neler vermezdim şimdi uyumak dinlenmek istiyorum

evet canım masa başında oturmak felaket kalkıp dolaşıyorum ama yine aynı.bu arada arkadaşlar felaket domates ve salatalık yiyorum ben ya:):) burnuma sürekli bunların kokusu geliyor:))

Evet canım sen şimdi 17 haftalık oluyosun. 13+0 ve 13+6 arası 17.hafta oluyor. Bi ayda 4 hafta olduğundan yola çıkarsak 18 hafta 4,5 ay yapar gibi geliyo ama sen 18.haftanı bitirdiğin gün yani 1 Aralık'ta 4 ay 3 günlük olmuş oluyorsun. Ya tam gün olarak takip edeceksin yada hafta olarak. Eğer hem gün hem hafta olayına girersen kafa çk karışıyor :) En güzeli haftadan takip etme...

Günaydın canım. Büyüyo artık bebişlerimiz... See band olmasa daha fena herhalde değil mi? Hadi bebişine bizden selam söyle bakalım... Belki iç karnın geniştir ondan çıkmamıştır karnın...

sağol canım inşallah biter artık bulantılar. heralde dediğin gibi iç karnım geniş. şimdi dopler usg den geldim. gördüm oluşumu. benim rahmim biraz ters durduğu için malesef çocuğumda hep yamuk duruyor. önden çok göremiyoruz. ama kalp atışını görmem yetiyor bana ultrasonda.

evet canım masa başında oturmak felaket kalkıp dolaşıyorum ama yine aynı.bu arada arkadaşlar felaket domates ve salatalık yiyorum ben ya:):) burnuma sürekli bunların kokusu geliyor:))

aynen canım benim afiyet olsun bal şeker olsun canım bende iki üç haftaya herhalde artık birşeyler yemeye başlarım kendi isteğimle şuanda acayip tiksinme var herşey kokuyor burnuma evdede iştete tam hijyen ve koku hastası oldum umarım geçer iler ki haftalardaa.s.

yok ben 1 aralıkta tam 18 haftalık oluyorum. Yani mesela 2 aralıkta 18+1 yani 19 olmuş olacağım.aman valla çok gıcık bu iş ya

Ohhh görmüşsün ne güzel :) Benimde rahim ters canım. O yüzden ilk zamanlar hep alttan baktı doktorum. Ama en sonkinde netti çok şükür. Doktor bir sonraki ay dönmüş olur rahim dedi. Bakalım bu ay görücez artık...

pnrhlt allah allah rahim ters olunca ne oluyor? ben ilk defa duydum da.

Valla başıma gelince duydum bende canım. Bebişi ilk zamanlar zor görüyorsun. Ben o yüzden ilk 3 muayenemi alttan olmak zorunda kaldım. Birde ilişki sırasında çok acı veriyor. Ama 4.aydan sonra rahimi tutan kaslar gerildiği için rahim kendi kendine döner normal hale gelirmiş. 1000'de 1 düzelmeme ihtimali var. O zamanda normal doğum yapamıyormuşsun. Pek sorun edilecek birşey değil aslında ama tabi düzelirse daha iyi olur...

hımm anladım canım. Büyük bir rahatsızlık vermesinde tek size . Varsın ters olsun.onda da vardır bir hayır demekki.geçmiş olsun o zaman size.

tünaydın kızlar,,nasılsınız?benim bugun hiç halim yok.

Hoşgeldin canım. Hayırdır dün yoruldun falan mı?

hımm anladım canım. Büyük bir rahatsızlık vermesinde tek size . Varsın ters olsun.onda da vardır bir hayır demekki.geçmiş olsun o zaman size.
Sağolasın canım. Tabi başka sıkıntı olmasında bunada şükür. Kayınvalidem de aynı durumdaymış. 3 çocuğunu da mecbur sezaryen olmuş :) Ama bana doktorum düzelmeye başladı demişti. Allah beterinden saklasın diyorum. Tek derdimiz bu olsun...

canım inşallah düzelir bitanem dualarım seninle ve bebişinlea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…