kızlar ben işyerindeyim ve gözlerimi açamıyorum göz kapaklarım ağrıyor,gözümü kapatıncada başım dönüyor gibi benim tansiyon problemim olucak galiba off ya 2gündür dahada kötüyüm kafam kalıkmıyor remen ne yapmam lazım bilmiyorum ya işyerinde o kadar zor ki yatıp uyumak istiyorum Allah yardımcımız olsun çalışınca çok zor,birde burdakiler çok anlayışsız böyle devam edersem işim var[/QUOTE
canım ekşi yiyeceklerde tansiyon dengesini bozuyormuş bazen özellikle limon yiyeceklerinede dikkat et.
Gerçekten mi?:1shok:benimde en çok yediğim şeyler ekşili tuzlu limonlu bayılırım artık onlarada veda edicem demkki:a015: ay şu uyurgezer halimden kurtulayımda kafamı taşıyamıyorum.
benim yarın tam 16 hafta bitiyor canım. Son regli 1 ağustos olduğundan 1 aralıkta 4 ayımız bitmiş oluyor. 29 kasımda kontrole gidicem ya 4 aya 2 gün kalıyor diye 4 ay dedim canım...
Gerçekten mi?:1shok:benimde en çok yediğim şeyler ekşili tuzlu limonlu bayılırım artık onlarada veda edicem demkki:a015: ay şu uyurgezer halimden kurtulayımda kafamı taşıyamıyorum.
canım bir kaç gün dene ve tansiyonunu hergün ölçtür belki faydası olur.
senle aramızda 3 gün var ozaman. Benim sat 28 temmuz.çok yakınız valla.ben o zaman 16+3 üm ya şimdi 17 haftalık mı oluyorum.bu hesaplara bir türlü kafam basmıyor. Mesela ben 18. Haftayı bitirdiğimde 4,5 aylık mı olmuş olacağım yaww????
evet canım öyle oluyor bende 6 aralıkta 4 ayı bitirmiş olacağım inş.allah nasip ederse zaman ne çabuk geçiyor ya.daha eşime sürpriz yapalı dün gibi 3 haftalıktı öğrendiğimde:))a.s.
arkadaşlar yemekten sonra benimde acayip başım döndü halsizleştim birde masa başında oturmaktan belime ağrılar giriyor evde olmak için neler vermezdim şimdi uyumak dinlenmek istiyorum
senle aramızda 3 gün var ozaman. Benim sat 28 temmuz.çok yakınız valla.ben o zaman 16+3 üm ya şimdi 17 haftalık mı oluyorum.bu hesaplara bir türlü kafam basmıyor. Mesela ben 18. Haftayı bitirdiğimde 4,5 aylık mı olmuş olacağım yaww????
Günaydın canım. Büyüyo artık bebişlerimiz... See band olmasa daha fena herhalde değil mi? Hadi bebişine bizden selam söyle bakalım... Belki iç karnın geniştir ondan çıkmamıştır karnın...
canım bir kaç gün dene ve tansiyonunu hergün ölçtür belki faydası olur.
bende şu tansiyon olayından korkarım çok gebelikteki. eklempsi olayı denen bişi var. o yüden tansiyon aleti aldım. akşammutlaka 1 defa bakıyorum
evet canım masa başında oturmak felaket kalkıp dolaşıyorum ama yine aynı.bu arada arkadaşlar felaket domates ve salatalık yiyorum ben ya:):) burnuma sürekli bunların kokusu geliyor:))
evet canım sen şimdi 17 haftalık oluyosun. 13+0 ve 13+6 arası 17.hafta oluyor. Bi ayda 4 hafta olduğundan yola çıkarsak 18 hafta 4,5 ay yapar gibi geliyo ama sen 18.haftanı bitirdiğin gün yani 1 aralık'ta 4 ay 3 günlük olmuş oluyorsun. Ya tam gün olarak takip edeceksin yada hafta olarak. Eğer hem gün hem hafta olayına girersen kafa çk karışıyor :) en güzeli haftadan takip etme...
sağol canım inşallah biter artık bulantılar. heralde dediğin gibi iç karnım geniş. şimdi dopler usg den geldim. gördüm oluşumu. benim rahmim biraz ters durduğu için malesef çocuğumda hep yamuk duruyor. önden çok göremiyoruz. ama kalp atışını görmem yetiyor bana ultrasonda.
pnrhlt allah allah rahim ters olunca ne oluyor? ben ilk defa duydum da.
valla başıma gelince duydum bende canım. Bebişi ilk zamanlar zor görüyorsun. Ben o yüzden ilk 3 muayenemi alttan olmak zorunda kaldım. Birde ilişki sırasında çok acı veriyor. Ama 4.aydan sonra rahimi tutan kaslar gerildiği için rahim kendi kendine döner normal hale gelirmiş. 1000'de 1 düzelmeme ihtimali var. O zamanda normal doğum yapamıyormuşsun. Pek sorun edilecek birşey değil aslında ama tabi düzelirse daha iyi olur...
tünaydın kızlar,,nasılsınız?benim bugun hiç halim yok.
Sağolasın canım. Tabi başka sıkıntı olmasında bunada şükür. Kayınvalidem de aynı durumdaymış. 3 çocuğunu da mecbur sezaryen olmuş :) Ama bana doktorum düzelmeye başladı demişti. Allah beterinden saklasın diyorum. Tek derdimiz bu olsun...hımm anladım canım. Büyük bir rahatsızlık vermesinde tek size . Varsın ters olsun.onda da vardır bir hayır demekki.geçmiş olsun o zaman size.
Valla başıma gelince duydum bende canım. Bebişi ilk zamanlar zor görüyorsun. Ben o yüzden ilk 3 muayenemi alttan olmak zorunda kaldım. Birde ilişki sırasında çok acı veriyor. Ama 4.aydan sonra rahimi tutan kaslar gerildiği için rahim kendi kendine döner normal hale gelirmiş. 1000'de 1 düzelmeme ihtimali var. O zamanda normal doğum yapamıyormuşsun. Pek sorun edilecek birşey değil aslında ama tabi düzelirse daha iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?