2009 Mayıs Anneleri

EVETTTTT EN BÜYÜK GÜN BEN CİNSİYETTE ÖĞRENİCEM İNŞALLAH:içelim:

ben de29 kasımda gıdıcem 1 ayı gectı benımkı ya cok sabırsızlanıyorum bugun arayıp randevu almamak ıcın zor tutuyorum kendımı valla o gun ıns cınsıyetınıde ogrenırım ..

ya ben meyvelı soda ıcıyorum arasıra bır zararı varmıdır sızce ya doktoruma sorucam sorucam unutuyorum hep ...

canım cok gecmıs olsun butun dualarımız senınle allah hakkınızda hayırlısını versın ıns

benımde valla ınanılmaz dokuluyor sımdı ogle tatılınde hatta bı kozmetıkcıye gıttım o bana schwarzkopf un bir ürününü verdı aynı yerdı bıoxın de satılıyordu hatta o daha pahalıydı bunu tavsıye eettın o dedı reklamla satıyor kullan memnun kalacaksın dedı bakalım kullanayım sonuclarını yazarım bırde benım saclarım hem uzun hem ınce tellı oldugu ıcın daha cok karısıyor resmen dugum oluyor oluyorum o sacları tararken yaa...

bende meyveli değil ama sade soda içiyorum yararlı olduğunu biliyorum sodanın ama meyveli olanlarda acaba katkı maddesi varmı bilmiyorum canım

çok tşk ederim canım benim sağol

canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah iyi haberler verirsin.a.s.

kızlar bir şey merak ettim
makjyaj yapıyormusunuz yada yüz temizleme jeli nemlendiriciler gibi ürünleri kullanıyormusunuz ???

gebelikte bunların sakıncalı olduğuna dair bir bilginiz varmı_???

kızlar bir şey merak ettim
makjyaj yapıyormusunuz yada yüz temizleme jeli nemlendiriciler gibi ürünleri kullanıyormusunuz ???

gebelikte bunların sakıncalı olduğuna dair bir bilginiz varmı_???

Valla canım kaliteli ürünler kullandığın sürece sakıncası yok diye biliyorum...

Kızlar çatlak kremlerini aldınızmı. Kullanma zamanımız yaklaştı galiba. Nerden aldınız yaklaşık bir fiyat varsa bizde araştıralım. Haa bu arada sadece göbekmi aldınız göğüs içinde aldınızmı? Mustelayı duymuştum yaklaşık fiyatlara göre bende alayım.

Ben Mustela'nın çatlak kremini aldım. 65.-YTL. Bildiğim kadarıyla çatlak oluşabilecek her bölgeye sürebiliyosun. 2 haftadır günde 1 kere sürüyorum. Banyodan sonrada bebe yağı kullanıyorum. 7.ayda'da göğüs ucu için olan Mustela'dan alacağım. Önceden başlamak göğsü emzirmeye hazırlamak açısından iyi oluyormuş...

evet canım bende mustela kullanıyorum.ben sadece ruj ve kalem kullanıyorum.bide clarıns toniği ile rocun kremini kullanıyorum.yoksa yüzüm hemen alerji oluyor en ufak güneşte bile.ama hamilelikte zarrı yok. bu ürünlerin. bende mustelayı 65 aldım 3 al 2 öde kampanyası ile..

kızlarr yeni hastaneden geldimmmm oğluşummm oluyormuşşş :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

nasıl mutluyummm anlatamamm demekki benim için gerçektende kız erkek farketmiyormuş çünkü gönlümde kız vardı ama erkek olacağını duyuncada çok sevindimm hala yanaklarım kulağımda kendi kendime gülüyorummm sırnaşık şeysırnaşık şey

aslında kontrolum haftaya prş günüydü ama ben dayanamadım bebişimi özledimm bugun randevusuz gittim rabbime şükürler olsun ki sağlığıda yerindeymişş

yanlız nisan anneside olabirmişim çünkü sata göre 1 hafta önde gidiyor bebişim ama ben sizle başladımm sizinle devam edicemmm rabbim herkezin gönlüne göre versin inşaallahhh :lepi:

CANIM HAYIRLI OLSUN.darısı benim başıma.sağlıklı olsunlarda gerisi önemlid eğil.a.s.:

gözünaydın cnm..allah sağsalim kavustur bebeklerimize hepimizi inşallah.bu ara daha çok oğlan hbrleri geliyor sanki,başlarda kızlar çoğunluktaydı.

kızlar bu arada kredi kartımı düşürmüşüm.birisi alışveriş yaparken yakalanmış az önce bankadan duydum şok oldum.belkide bebeğimin şansına ucuz atllattım.limitide epey yüksekti.ama telaşla çok heyecan yapmışım karnıma ağrılar girdi

Canım gözün aydın çok sevindim. Hem oğluş hemde sağlıklı maşşallah

Geçmiş olsun canım ya. Ucuz atlatmışsın valla...

aman neyseki yakalanmıs cnm yaa..hay allah geçmiş olsun.

CANIM HAYIRLI OLSUN.darısı benim başıma.sağlıklı olsunlarda gerisi önemlid eğil.a.s.:

gözünaydın cnm..allah sağsalim kavustur bebeklerimize hepimizi inşallah.bu ara daha çok oğlan hbrleri geliyor sanki,başlarda kızlar çoğunluktaydı.

Canım gözün aydın çok sevindim. Hem oğluş hemde sağlıklı maşşallah

kızlarrr çookkk saolunn darısı hepinizin başına güzel haberlerle gelinn sizlerde inşallahh :Saruboceq::Saruboceq:

canımm benimm çok geçmişş olsunn allahtan ucuz atlatmışsınn şimdi biraz sakinleş bebişi unutma annesi üzme onuuu :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…