selam kizlarrr a.s.
herkese hayirli kandiller tekrar :)
burcucum hoşgeldin canim :) iyi olmana sevindim canim..kayinvalidene gidicek olmana sevindim canim..Allah'a havale et..eşinde cok mutlu olur muhakkak..
gulhancim kolay gelsin temizlik misafir varmiş..cocugun hakimiyetini elinde tutmaya bak sen..ne o öyle canim kapi kapamamak felan..herkes yerini bilsin..anlamiyorum zaten su insanlari..cok merakliysan dogur bitane bak ona..kendi cocuklarini büyütmüşler bide torunlarina göz dikiyorlar..
tülaycim geçmiş olsun tatlim..
banucum sıkma canini..süt artip azalabiliyor..banada oldu..hala daha cok gelmiyor gerci ama genede sükür..
aysuncum testin negatif cikmiş neyseki :) ay cok kötü olur ya..valla öyle bişi olsa kendime degil cocuguma acirim..bebekliklerini yasayamadan büyümek zorunda kaliyorlar :S
goncacim geçmiş olsun tatlim..neyseki halletmişsin..ama niye agrin var onu anlamadim..5 gün öncesinden agri kesici ve antibiotiğe baslatmadimi seni?? gerci benim iltihap olmustu oyuzden antibiotige baslatmişti..zaten agriyi yapanda o oluyor :S bugun yarin pek işi yiyemessin tabi..ben muzlu süt içiyordum hep..tok tutuyor epey

yarina bişeyin kalmaz inşaAllah..bugun biraz sık dişini yat dinlen,defneye eşine baksin canim
sibelcim temizlikçin hayirli olsun..iyi yapmişsin :)
beyazcim sanada kolay gelsin ütüler için :) gerci bitirmişindir ben yazana kadar :)
nurtencim kiyamam defne boncugaaaaa..yavrum ya agladi he

inşaAllah şifa olurda rahatlar kuzucuk a.s.