canım ben ikili yaptırmadım,ondan bi yorum yapamayacağım. ama bilen arkadaşlar yorum yapacaklardır.
bu arada hepinize günaydın mayıs anneleri ve tatlı bebişleri! hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.
bizde kalktık bebişimle başbaşa bi kahvaltı yaptık.kaydirigubbakcemile5 bugün babamız eşlik edemedi bize,okulda toplantısı vardı. biraz daha tembellik yaptıktan sonra hazırlanıp doktor teyzeye gidicez. endişelerim başladı gene... acaba bebişim iyimi?:uhm:
neyse öğleden sonra yazarım size de. hepinizi çok öpüyorum.a.s.
günaydın kızlar bayadır yoktum geldimmm
bizde kalktık ama kahvaltı yapmadık henüz kalkıp yapacam ama ekmek almaya gitmem lazım
6 kat ineceğimmmm.............
canım arkadaşın kaçıncı haftada. birde onun ense kalınlığı kaç çıkmış...benimde 3 hafta sonra çıkacak.birde o da benim gibi 48 saat sonra olan testi yaptırmışmı ? inşallah onun da iyi çıkar..inşallah amin..
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız
sağol cnm.benim biraz karnımda ağrı var,akşamda kötü bi rüya gördüm belki ondan psikolojikte karnım ağrıyor olabilir. sen nasılsın?
merhaba arkadaşlar ben Bengi. Ben de mayıs annesi olacağım inşallah... ilk gebeliğimde boş kese gibi korkunç bir olay yaşadık, bu sağlıklı gidiyor dedi doktorum ancak bu aralar bazı kasık ağrılarım oluyor .acaba sizler de de böyle ağrılar oluyor mu?
merhaba arkadaşlar ben Bengi. Ben de mayıs annesi olacağım inşallah... ilk gebeliğimde boş kese gibi korkunç bir olay yaşadık, bu sağlıklı gidiyor dedi doktorum ancak bu aralar bazı kasık ağrılarım oluyor .acaba sizler de de böyle ağrılar oluyor mu?
iyiyim tatlım bende ara ara görüyorum kötü rüyalar sanırım endişelerimiz bazen rüyalarımıza yansıyora.s.
canım hoşgeldin aramıza.a.s. ilk tecrüben çok acıymış, neyse Allah bu seferki miniğine sağlık versin. kasık ağrısı da nerdeyse hepimizde oldu. bence endişelenecek bişey değil.
diğer hepinize de tekrardan günaydın mayıs ayının uykucu annelerimirmirmirmir biz doktora gittik geldik. çok şükür meleğimde bir problem yokmuş. 95 gr olmuş:) boyuda 85,8mm. 9 cm filan yani. ama kuşunu göstermedi bize:sm_confused: çok uğraştı doktor teyze. kapamış bacaklarını edepli yavrum,açmadıkaydirigubbakcemile3 ooo bi dahaki muayene bayramdan sonra, hemde zeka testimizde yapılacak o zaman. o zamana kadar bekleyecez arık mecburgamyoncuiremsu hepinizi çok öpüyorum. komşular çağırdılar, bulgur işi var:) akşama görüşürüzz
hoş geldin canım aramıza inş.bebegini saglıkla kucaına alırsın :Saruboceq:arkadaslar nasılsınız bakalım..ikili testim sorunsuz atlattım cok şükürsüprizzzzzdün biras temizlik yapayım dedim belimi incittim napıcam bilmiorum ...bulantılarımda gecmedi kötü günler gecirıorum anlayacaınız yanisenağlamainanılmaz bi olay olay duydum biraz önce komsum bulantılarına dayanamayıp 2,5 aylık bebegini aldırmıs ilk bebegi kadında cok genc cok sasırdımböyle annelerde var nasıl kıyabildi anlamaıorum o masuma:1no2:
yok artık bence en doğrusunu yapmıs bastan dayanamamısken ,doğurduktan sonra en ufak bi sıkıntıda kimbilir neler yapardı.benim asırı bulantı yüzünden ilk 4 ay hastanede serumlarla hamileliğini geçiren arkadasım vardı.ve cok tatlı ikiz kızları oldu gecen ay.annelik bence bu cnm yaa.
valla bende aynen öyle dedimama şimdi onu görmek bile istemıyorumbende serum taktırmamak için cok mücadele veriyorum ama şimdi gitsem hemen yatıracak dr.birde igneden cok korkuorum ...elbet gececek sabırrr:lepi:
tebrikler bende meraktan zor duruyorum.Ayın 5 ini beklemem gerekiyor.Aslında öğenmek istiyorum am korkuyorum neden bilemiyorum?Sizde de oldumu?
kızlarr iyi dilekleriniz için çok saolunnn darısı size inş mutlu haberlerle dönünn allahın izniyleevalla ben kullanıyorum.makyajsız gezememki ben.sakıncalı olduğunu sanmıyorum.
oh ne güzel hadi gözünaydın. benim oğluşuma kardeş geliyor. çok sevindim.
görüşürüz pnrhlt. kendine iyi bak.
olsun hayırlısı olsunda kız erkek farketmez. üçlü test sonucun hemen çıktımı gün içinde.bende haftaya yaptıracam da merak edyiorum.
sağol cnm.benim biraz karnımda ağrı var,akşamda kötü bi rüya gördüm belki ondan psikolojikte karnım ağrıyor olabilir. sen nasılsın?
hoş geldin canım aramıza inş.bebegini saglıkla kucaına alırsın :Saruboceq:arkadaslar nasılsınız bakalım..ikili testim sorunsuz atlattım cok şükürsüprizzzzzdün biras temizlik yapayım dedim belimi incittim napıcam bilmiorum ...bulantılarımda gecmedi kötü günler gecirıorum anlayacaınız yanisenağlamainanılmaz bi olay olay duydum biraz önce komsum bulantılarına dayanamayıp 2,5 aylık bebegini aldırmıs ilk bebegi kadında cok genc cok sasırdımböyle annelerde var nasıl kıyabildi anlamaıorum o masuma:1no2:
olsun hayırlısı olsunda kız erkek farketmez. üçlü test sonucun hemen çıktımı gün içinde.bende haftaya yaptıracam da merak edyiorum.
Söyleyebilir canım belki. 5 Aralık'ta kaç haftalık oluyorsun?
Ben grip gibiyim biraz. Yada olucam. Halsizim ve ateşim var...
Kızlar Merhaba !
kaç gündür yokum yine ama bu sefer işimden dolayı değil...Daha önce yazmıştım p.tesi ikili test için gitmiştim. doktorum kaç kere ölçtü kadın aza indirmeye çalıştı ama ensesi yinede kalın çıktı.2,88 mm..sonra beni bir perinatalog bilim dalını inceleyen profösöre yönmlendirdi.prf. 1 1,5 saat inceledi.hem vajinal hem karından.herşeyini tek tek ölçtü herşeyine tek tek baktı.kalbini kaç defa dinledi.her ölçümün raporunu da verdi zaten elimize yazılı olarak ta. fakat oda ense kalınlığında artış gördüğünü söyledi ve 4,4 mm ölçtü.bize eğer down sendromlu bir bebek doğurmak istemiyorsanız bunu anlamamız için cvs koryon villus biyopsisi yapmamzı gerekiyor dedi.Bizde kabul ettik.Biyopsi yaptılar.karından rahim duvarını delerek kesenin içinden ultrason eşliğinde bebeğin eşinden parça aldılar.ve sonuç 3 hafta sonra çıkacakmış.kromozomlar sayılacakmış...Fakat bir sonuç daha var vu test yeni çıktı dedi prof.48 saat içinde ğer down sendromu varsa sonuç veriyormuş.erken teşhis için varsa kesin var ama bu test yok derse kesin yok değil yakalamamış olabiliyormuş...dna dan bakıyormuş salı günü biyopsi olduğum için dün akşam sonucu aldım.normal çıktı .kendş doktorumda diğerinde tersinin çıkacağınıı sanmıyorum dedi.3 hafta sonrayı bekliyoruz..bakalım ALLAH IN İZNİYLE...
kızlar bu arada 1 hafta 10 gün çncesine kadar saçlarım çok dökülüyordu.almadığım şampuan kalmadı yada denemediğim şeyler.bu arada belki faydası olur diye johnson bebek şampuanı aldım 1 haftadır yıkıyorum 3-4 tel haricinde dökülmüyor saçlarım.aranızda bebek şampuanı kullanan varmı sonuç aynımı?
kızlar bir şey merak ettim
makjyaj yapıyormusunuz yada yüz temizleme jeli nemlendiriciler gibi ürünleri kullanıyormusunuz ???
gebelikte bunların sakıncalı olduğuna dair bir bilginiz varmı_???
Kızlar çatlak kremlerini aldınızmı. Kullanma zamanımız yaklaştı galiba. Nerden aldınız yaklaşık bir fiyat varsa bizde araştıralım. Haa bu arada sadece göbekmi aldınız göğüs içinde aldınızmı? Mustelayı duymuştum yaklaşık fiyatlara göre bende alayım.
kızlarr yeni hastaneden geldimmmm oğluşummm oluyormuşşş :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
nasıl mutluyummm anlatamamm demekki benim için gerçektende kız erkek farketmiyormuş çünkü gönlümde kız vardı ama erkek olacağını duyuncada çok sevindimm hala yanaklarım kulağımda kendi kendime gülüyorummm sırnaşık şeysırnaşık şey
aslında kontrolum haftaya prş günüydü ama ben dayanamadım bebişimi özledimm bugun randevusuz gittim rabbime şükürler olsun ki sağlığıda yerindeymişş
yanlız nisan anneside olabirmişim çünkü sata göre 1 hafta önde gidiyor bebişim ama ben sizle başladımm sizinle devam edicemmm rabbim herkezin gönlüne göre versin inşaallahhh :lepi:
kızlar bu arada kredi kartımı düşürmüşüm.birisi alışveriş yaparken yakalanmış az önce bankadan duydum şok oldum.belkide bebeğimin şansına ucuz atllattım.limitide epey yüksekti.ama telaşla çok heyecan yapmışım karnıma ağrılar girdi
günaydın kızlar bayadır yoktum geldimmm
bizde kalktık ama kahvaltı yapmadık henüz kalkıp yapacam ama ekmek almaya gitmem lazım
6 kat ineceğimmmm.............
canım hoşgeldin aramıza.a.s. ilk tecrüben çok acıymış, neyse Allah bu seferki miniğine sağlık versin. kasık ağrısı da nerdeyse hepimizde oldu. bence endişelenecek bişey değil.
diğer hepinize de tekrardan günaydın mayıs ayının uykucu annelerimirmirmirmir biz doktora gittik geldik. çok şükür meleğimde bir problem yokmuş. 95 gr olmuş:) boyuda 85,8mm. 9 cm filan yani. ama kuşunu göstermedi bize:sm_confused: çok uğraştı doktor teyze. kapamış bacaklarını edepli yavrum,açmadıkaydirigubbakcemile3 ooo bi dahaki muayene bayramdan sonra, hemde zeka testimizde yapılacak o zaman. o zamana kadar bekleyecez arık mecburgamyoncuiremsu hepinizi çok öpüyorum. komşular çağırdılar, bulgur işi var:) akşama görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?