2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar bayadır yoktum geldimmm
bizde kalktık ama kahvaltı yapmadık henüz kalkıp yapacam ama ekmek almaya gitmem lazım
6 kat ineceğimmmm.............

cnm günaydın..inşallah güzel haberlerle dönersin..

bizde kalktık ama kahvaltı yapmadık henüz kalkıp yapacam ama ekmek almaya gitmem lazım

hoşgeldin cnm..a.s.

ense kalınlığı kaçtı tam bilmiyorum ama 12.haftada gittiğinde anladı doktor. hatta başka doktora da göstermiş. sonra bir hafta sonra bir profesöre gösterdiler. o zaman ense kalınlığı normal çıktı. ama prof. zaten testin 11-14.haftada yapılmasının nedeni bu haftalardan sonra bebek down sendromlu olsa bile ensesinin normale dönmesi o yüzden sizin bir kere kalın çıktıysa yine amniyosentez yaptırmanız gerekir demiş. amniyosentez de 16.haftada yapılıyormuş. perşembe günü yaptırdı. şu an 16,5 hafta olmalı. 48 saat testini ilk senden duydum. onu yaptırmadılar. şimdi beklemediler. inşallah güzel çıkacak. umudu yitirmemek lazım. ikili testin doğruluk oranı %80 civarıymış. O yüzden, ileri testlerde normal çıkan vakalar çok oluyormuş. ben inanıyorum. siz onlardan olacaksınız.

iyi haftasonları herkese...

merhaba arkadaşlar ben Bengi. Ben de mayıs annesi olacağım inşallah... ilk gebeliğimde boş kese gibi korkunç bir olay yaşadık, bu sağlıklı gidiyor dedi doktorum ancak bu aralar bazı kasık ağrılarım oluyor .acaba sizler de de böyle ağrılar oluyor mu?

merhaba canım bendede kasık ağrıları oluyor normal canım

canım hoşgeldin aramıza.a.s. ilk tecrüben çok acıymış, neyse Allah bu seferki miniğine sağlık versin. kasık ağrısı da nerdeyse hepimizde oldu. bence endişelenecek bişey değil.

diğer hepinize de tekrardan günaydın mayıs ayının uykucu annelerimirmirmirmir biz doktora gittik geldik. çok şükür meleğimde bir problem yokmuş. 95 gr olmuş:) boyuda 85,8mm. 9 cm filan yani. ama kuşunu göstermedi bize:sm_confused: çok uğraştı doktor teyze. kapamış bacaklarını edepli yavrum,açmadıkaydirigubbakcemile3 ooo bi dahaki muayene bayramdan sonra, hemde zeka testimizde yapılacak o zaman. o zamana kadar bekleyecez arık mecburgamyoncuiremsu hepinizi çok öpüyorum. komşular çağırdılar, bulgur işi var:) akşama görüşürüzz

cnm hoşgeldin aramızaa.s. üzücü bi olay yasamıssın,bende ilk düşük yasamıstım ama çok şükür bu sefer sağlıklı gidiyor.kasık ağrısı hepimizde oldu cnm endişelenecek bişey yok rahim büyüdüğü için.

iyiyim tatlım bende ara ara görüyorum kötü rüyalar sanırım endişelerimiz bazen rüyalarımıza yansıyora.s.

evet cnm aynen öyle.gerci daha bebişimi gecen hafta gördüm ama başladım yine endişelereee..

çok sevindim cnm maşallah..kız olmasın bebişin onlar pek göstermiyorlar erkek bebişler hemeen acıveriyorlar:teytey:

hoş geldin canım aramıza inş.bebegini saglıkla kucaına alırsın :Saruboceq:arkadaslar nasılsınız bakalım..ikili testim sorunsuz atlattım cok şükürsüprizzzzzdün biras temizlik yapayım dedim belimi incittim napıcam bilmiorum ...bulantılarımda gecmedi kötü günler gecirıorum anlayacaınız yanisenağlamainanılmaz bi olay olay duydum biraz önce komsum bulantılarına dayanamayıp 2,5 aylık bebegini aldırmıs ilk bebegi kadında cok genc cok sasırdım böyle annelerde var nasıl kıyabildi anlamaıorum o masuma:1no2:

yok artık bence en doğrusunu yapmıs bastan dayanamamısken ,doğurduktan sonra en ufak bi sıkıntıda kimbilir neler yapardı.benim asırı bulantı yüzünden ilk 4 ay hastanede serumlarla hamileliğini geçiren arkadasım vardı.ve cok tatlı ikiz kızları oldu gecen ay.annelik bence bu cnm yaa.

valla bende aynen öyle dedimama şimdi onu görmek bile istemıyorumbende serum taktırmamak için cok mücadele veriyorum ama şimdi gitsem hemen yatıracak dr.birde igneden cok korkuorum ...elbet gececek sabırrr:lepi:

valla bende aynen öyle dedimama şimdi onu görmek bile istemıyorumbende serum taktırmamak için cok mücadele veriyorum ama şimdi gitsem hemen yatıracak dr.birde igneden cok korkuorum ...elbet gececek sabırrr:lepi:

tabii gececek,ve eminim bu çektiklerimizle çok daha anlamlı olacak bence..:CüvCüv:

bebişlerimizi Allahın izniyle kucağımıza alıp cennet kokularını içimize çektik mi ne bulantılar nede çekilen sıkıntılar kalmayacak emin olun herşey unutulacak sıkıntı elbette çekeceğiz ama sonunda mucizemize kavuşmak için :)))))

tebrikler bende meraktan zor duruyorum.Ayın 5 ini beklemem gerekiyor.Aslında öğenmek istiyorum am korkuyorum neden bilemiyorum?Sizde de oldumu?

kızlarr iyi dilekleriniz için çok saolunnn darısı size inş mutlu haberlerle dönünn allahın izniylee
sağol cnm.benim biraz karnımda ağrı var,akşamda kötü bi rüya gördüm belki ondan psikolojikte karnım ağrıyor olabilir. sen nasılsın?

canım psikolojiktir kfandan kötü düşünceleri sil önce rabbim bebeğini kucağına aldığın günleri göstersin inşallahh

sennn bile bile neden kendini öyle yoruyosunn hee kendini düşünmüyosan karnındakini düşünnn klava:klava:

o komşuna sölede gelsinn kk da biraz tüp bebek bölümünü okusunnn ozaman evlat kıymeti neymişş daha iyi anlarrr çokk kızdım yaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso

olsun hayırlısı olsunda kız erkek farketmez. üçlü test sonucun hemen çıktımı gün içinde.bende haftaya yaptıracam da merak edyiorum.

hemen çıkmadı canım bu gün yada yarın telefonla arıyacaklar beni dua edin kızlar inşallah hepimiz test sonuçları sorunsuz çıkar :Saruboceq:

Son düzenleme:
merhaba hanimlar a.s.

dün annemde kaldigim için gelemedim hiç buraya :) epey bi sayfa olmuş..hepsini okudum..

kalktigimdan beri dişim agriyor..inşaAllah 20lik dişimin etkisi degildir..benim 20likler cok cektirdi bana..cene yapim küçükmüş..2tanesini ameliyatla aldirdim..2tane kaldi..ay hamilelikten önce bu 2 taneyide aldircaktim..ama eşim yurtdişina gitti,sonra ben gittim,geldik,temizlik,ramazan vs derken 1 senedir ugrasamadim..ay anam şimdi baslarsa bu ben hangi tasa kafami vurcam bilemiyorum :1no2:

Söyleyebilir canım belki. 5 Aralık'ta kaç haftalık oluyorsun?

Ben grip gibiyim biraz. Yada olucam. Halsizim ve ateşim var...

cok gecmis olsun canim ya..dinlen bolbol..ateslenmemeye önem ver..inşaAllah biran önce toplarsin kendini..

canim geçmiş olsun..cok sukur biyopsi sonucu temiz cikmiş..inşaAllah 3 hafta sonrada güzel temiz haberler alirsin bitanem a.s.

o şampuani geçen sene kullanmiştim bi ara..gerçekten bebek gibi yumusacik olmustu sacim..iyi hatirlattin bizde alalim ondan

kızlar bir şey merak ettim
makjyaj yapıyormusunuz yada yüz temizleme jeli nemlendiriciler gibi ürünleri kullanıyormusunuz ???

gebelikte bunların sakıncalı olduğuna dair bir bilginiz varmı_???

canim ben sadece göz kalemi kullanirim..cildime dove sabundan baska bi şey kullanmam..oyuzden ne desem boş olur :)

ben halaaa baslamadim bişey kullanmaya..doktoruma sormayi unuttum gene :)

oy yerim onu bennnnnn :) prensimiz geliyor he :) saglikli,hayirli,salih evlat olsun inşaAllahhh :)

benimde 11 mayistan 3 mayisa geldi dogum tarihi :) her gittigimde geri kayiyor :) nisan annesi olursam sasirmicam :) Rabbim saglikla dünyaya getirmemizi nasip etsin

cok gecmiş olsun canim ya..ucuz atlatmişsin..su sifre işi süper oldu zaten..üzme canini..cok sukur bişey olmamiş ama olsa bile boşver gelen mala gelsin..size bişey olmasin..

canim hakikaten nerelerdesin sen kac gündür? iyimisin?

hoşgeldin canim aramiza a.s. hepimizde oldu hemen hemen :) rahim genişledigi için oluyormus

cok sevindim canim bebişin iyi olmasina :) ay benimkide acmadi yaaa..doktor popodan bakti..%90 kiz ama 20.hafta kesinleşir dedi :) ama ben kendimi kaptirmamak için direniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…