2009 Mayıs Anneleri

Ne adi insanlar var ya. Allah'tan yakalanmış. Sana kalmayacak o ödemeler değil mi?

yok canım.allatan satış yapan bayan şifre sormuş oda eşimin demiş.kimlik gösterin demiş.o zaman kekelemeye başlamış.parasını verin diyince patronları araya girmiş falan adam bir şekilde ellerinden kaçmış kurtulmuş.işlemleride iptal etmişler. allahtan verilmiş sadakam varmış diyorum.

Gözün aydın canım ne güzel ya maşallah bütün anne adayları hep mutlu olur insalllah darısı hepimizin başına:Saruboceq:

geçmiş olsun canım şerefsizler canını yakıcaklar insanların birşey olmamasına sevindim sende rahatla annesi bebişte stres olmasın:ecrin_bebek:

Neyseki bayan akıllılık etmiş. Verilmiş sadakan varmış canım. Çok geçmiş olsun tekrar...

Ben kaçıyorum bayanlar. Akşam misafirim var erken çıkıp hazırlık yapayım bari. Hafta sonları yokum. Umarım keyfili haftasonu geçiririz hepimiz. Pazartesi sabahtan kısmetse görüşmek üzere. Öptüm hepinizi ve kuzucuklarımızı kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun ama diğer kızların söylediği gibi tamamen normalde çıkabilir. 2 günde çıkan testi iyiki yaptırmışsın bak normal çıkmış. 3 hafta meraktan mahvolurduk valla. içini ferah tut. üzme kendini. inşalah diğer sonuçta iyi çıkacak.

gözünaydın cnm..allah sağsalim kavustur bebeklerimize hepimizi inşallah.bu ara daha çok oğlan hbrleri geliyor sanki,başlarda kızlar çoğunluktaydı.

gözn aydın canım. ikimizde oğlan anası olaca yani

geçmişolsun canım. allahtan satıcı akıllıymış. valla banane ben satışımı yaparım da diyebilirdi. kimisi öyle yapıyor. verilmiş sadakan varmış. insanlar okadar acımasıki. hem kartını çal hem cep telefonu al. yemee harcasa ihtiyacı olsa neyse. beyfendi lüksünede düşkünmüş. vall haramolsun şu hırsızların yuttuğu her lokma..klava:

selam kızlar. bebişinin cinsiyetini öğrenenlere hayırlı olsun. darısı da bana inşallah. ben de yarın gidiyorum. daha 16 hafta olmadı ama bilmiyorum söylermi acep? sonucu yazarım yarın:) hepinizi çok öpüyorum. iyi akşamlar..

çok sevındım senın adına inşallah sağlıklı olarak görmeyıde nasıp eder allahım hayırlı olsun gözlerın aydın olsun:)

bende sırf meraktan yarın gıdıyorum doktora inşallah söler bızede cınsıyetınıı:)yoksa catlıcam artık hayırlısı bakalım en azında görmüş olurus bebişleriii

hadi bakalım cnm inşallah öğrenirsin yarın.. bende arkadasların öğrendiğini gördükçe sabırsızlanıyorum valla

bu gün doktora gittik kuzum kocaman olmuş Maşallah 3 lü tarama için kanda verdik ama benim minik bezelyem dönmüş sırtını kapamış bacaklarını çok bekledik ama göstermedi malesefff bi ara tekme atar gibi açtı bacağını ama bişi göremedik doktor kesin değil ama kıza benziyo dedi offf 15 gün daha beklicess

çok sevındım senın adına inşallah sağlıklı olarak görmeyıde nasıp eder allahım hayırlı olsun gözlerın aydın olsun:)

canımmm cokk saol allah razıı olsunnn Şeniz

bende sırf meraktan yarın gıdıyorum doktora inşallah söler bızede cınsıyetınıı:)yoksa catlıcam artık hayırlısı bakalım en azında görmüş olurus bebişleriii

valla canımm zaten bende bugünn sırf meraktannn gittim yoksa rabdevum haftayaydıı gün saymaktansa gidip görmek bencede daha mantıklı inş sende iyi haberlerle dönersin :1hug:

civciv allah oğluşunla zun ömürler versin canım darısı benim gibi göremeyenların başına

aminn canımm darısı sizin başınıza inşallahhh aslında ben bugünn sadece iyimi diye öğrenmeye gitmiştimm çünkü iki gündür çok tedirgindim ve kötü rüyalar görüyordumm ama rabbime binlerce şükürlerrr olsunnn rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallahhh Şeniz

Canım geçmiş olsun Bence diğer testte iyi çıkacaktır.Kalbini ferah tut.

kızlar bir şey merak ettim
makjyaj yapıyormusunuz yada yüz temizleme jeli nemlendiriciler gibi ürünleri kullanıyormusunuz ???

gebelikte bunların sakıncalı olduğuna dair bir bilginiz varmı_???

Ben devamlı işe giderken yapıyorum.Ama hamile olduğumu öğrendikten sonra sırf bitkisel dedikleri bir markanın ürünlerini aldım.Ne kadar doğrudur bilemiyorum.Benim de aklıma takılıyor.İnşallah zararı yoktur.Makyajsız işe gidemem gibi geliyor.

tebrikler bende meraktan zor duruyorum.Ayın 5 ini beklemem gerekiyor.Aslında öğenmek istiyorum am korkuyorum neden bilemiyorum?Sizde de oldumu?

kızlar bir şey merak ettim
makjyaj yapıyormusunuz yada yüz temizleme jeli nemlendiriciler gibi ürünleri kullanıyormusunuz ???

gebelikte bunların sakıncalı olduğuna dair bir bilginiz varmı_???

valla ben kullanıyorum.makyajsız gezememki ben.sakıncalı olduğunu sanmıyorum.

oh ne güzel hadi gözünaydın. benim oğluşuma kardeş geliyor. çok sevindim.

görüşürüz pnrhlt. kendine iyi bak.

olsun hayırlısı olsunda kız erkek farketmez. üçlü test sonucun hemen çıktımı gün içinde.bende haftaya yaptıracam da merak edyiorum.

canım ben ikili yaptırmadım,ondan bi yorum yapamayacağım. ama bilen arkadaşlar yorum yapacaklardır.
bu arada hepinize günaydın mayıs anneleri ve tatlı bebişleri! hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.
bizde kalktık bebişimle başbaşa bi kahvaltı yaptık.kaydirigubbakcemile5 bugün babamız eşlik edemedi bize,okulda toplantısı vardı. biraz daha tembellik yaptıktan sonra hazırlanıp doktor teyzeye gidicez. endişelerim başladı gene... acaba bebişim iyimi?:uhm:
neyse öğleden sonra yazarım size de. hepinizi çok öpüyorum.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…