2009 Mayıs Anneleri

ben biraz yatip dinleneyim hatunlar..salak gibiyim bu agridan..inşaAllah uyaninca geçer..hem anneleri hem yegenlerimi öpüyorummm Şeniz a.s.

ben biraz yatip dinleneyim hatunlar..salak gibiyim bu agridan..inşaAllah uyaninca geçer..hem anneleri hem yegenlerimi öpüyorummm Şeniz a.s.

cnm eşim seyhatteydi bende arkadaşımda kaldım orada net yok o yüzden giremedim şimdi evimdeyim ...nasılsın iyimisin ...dinleneceğim demişsin gerçi çokkkk öptümmm,

hava berbat benim ev çatı katı acaba uçarmıyım diyorum :roflol:annem geldi ziyaretime bana hamsipilavı yapacak canummm çekiyordu çok mutluyum hihoyyyt

valla bende öyle düşündüm. bu çok edepli,kızdır dedimkaydirigubbakcemile3 zaten içime de hep öyle geliyor ya hayırlısı bakalım. bi dahaki taaa bayramdan sonra

yaaa kıskandım bak!! benim annem gelemezki:1no2: anca bayramda gidince nazlanırım artık bende hamsilipilavı bende çok severim. afiyet olsuncokacimcoook

cnm annen uzakmı sana ...sen nirelisinde hamsi pilavını seviyon kız biz giresunluyuz ama eşim arnavut şimdi oda bayılıyor ....

hoşgeldin canim a.s. gözünde aydin annen gelmiş :) cok sevindim adina :) su laz yemeklerinden bitek hamsili pilavi sevemedim ya :) ki hamsiye bayilirim :) neyse sen benim yerimede ye :)

oyy kiyamam :) kiz bayrama bişi kalmadi zaten :) sen naz yapmaya hazirlan bence :)

amannn canımm dikkat et kendinee mutlaka dr a görünn diş ağrısı çok kötüdür geçmişş olsunnn Şeniz

oy yerim onu bennnnnn :) prensimiz geliyor he :) saglikli,hayirli,salih evlat olsun inşaAllahhh :)

benimde 11 mayistan 3 mayisa geldi dogum tarihi :) her gittigimde geri kayiyor :) nisan annesi olursam sasirmicam :) Rabbim saglikla dünyaya getirmemizi nasip etsin

seninde kızını alacamm bacımmm ona göre vermeyenin kızını oğluşuma kaçırıyorumm :jeyyar::jeyyar:bütün sitedekii kızlara talibimmm oğluma haremm kuracammm :roflol::roflol:

canımm sanırım biçok mayıs başı annesi nisanda doğumm yapacakk hele sezeryan olursa iyice nisana kayacakk hayırlısı olsunnn bakalımm hele allahın izniyle bi nisan ayına kadar gelelimde sağlıcaklaa :1hug:

civciv cnm arkadaşım hamile kaldı gerek kalmadı doktora tam 3 senelik beleyişten mucizesi geldi ona

cnm annen uzakmı sana ...sen nirelisinde hamsi pilavını seviyon kız biz giresunluyuz ama eşim arnavut şimdi oda bayılıyor ....

canım ben mersinliyim ama halamın eşi ordulu. orda yaşıyorlar. bikaç defa o yapmıştı. sonra bir kere bende denedim ama onuki gibi güzel olmadı. benim eşim biraz ön yargılıdır, yapiim diyorum, balıklı pilav mı olur,ben yemem diyor:dilcikar:

taze annişlerrr ii akşamlaarr epinizee...

Bugün melek gibi hissediyorum kendimiUçucam biraz sonra...Bebişimi gördüm...Son gördüğümden beri epey büyümüş maaşallah.Görüntüye sığmaz olmuş.Parça parça anlattı dr umuz...Bu ayakları bu kalbi vs vs...Babamızla beraber yine doyamadık seyretmeye..Cinsiyetimizde belli oldu....Oğluşmuş bizimki de(Allahım sağlıkla versin inş..)Bizim ki bacaklarını havaya kaldırmış bakın bu benim pipişim der gibiydi...Edepsizz çıktı yane sırnaşık şey

3lü testimizi yaptırdık...Haftaya alacağız sonuçlarımızı inşaallah..3lü testi herkese yaptırması yönünde tavsiye ediyor dr umuz...Yaptırmak istemeyenlerden imza istiyorlarmışş..İnşaalah sonuçlarımız güsel çıkar.
Bir ay sonrasında ise ayrıntılı usg miz var..Daha ayrıntılı görebileceğiz inş orda da...

Civcivcim mutaharracım ve cinsiyeti belli olan tüm arkadaşlar gözümüz aydın diyorum..Artık az çok alacağımız şeyler kafamızda şekillenecek ne hoşhihoyyyt

Şimdi de baş ağrım tuttu yine..Tansiyonum da biraz düştü...dinleneyim inş..

:dance:
cnm bi doktora git istersen diş ağrısı cok kötüdür.çoook gecmiş olsun

oooh ne güzel anne gibisi yok valla cnm..:1no2: bende hem anne hemde 3 tane kız kardes var çok sanslıyım...afiyet seker olsun

allah hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin cnm inşallah.demek bi prens daha..
:teytey:

canımm benimm hadi seninde gözünn aydınn bu kız annelerinin bizim oğluşlardan çekeceğii var savulun bayanlar çapkınn oğluşlarımız geliyorrrr :roflol::roflol:

rabbim herkezin gönlüne göre versinn canımm dünde ben senin gibi kuş gibi uçuyordumm valla herşey gözümde toz pembeydii sırnaşık şeysırnaşık şey

tansiyon içinde dikkat et canım bu haftalarda oluyormuşş ..ayaklarını düz duvara daya sırt üstü yat azcıkk internette bi sitede okumuştumm Şeniz

günaydın güzel anne adayları ve bebişleri.. umarım hepimiz için güzel bir gün olur. az önce mart annelerine baktım biraz.2 ay sonra nasıl olucak diye..orda cok güzel bi yazı gördüm..

Dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek, Rabb'ine sorar:
"Allah'ım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?”
“Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak, o seni koruyacak.
“Seni karşılayan meleğin sana her gün şarkı söyleyecek, her an sana gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın.”
“Peki... İnsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?”
“Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel, en tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.”
“Peki, Allah'ım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?”
“Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.”
“Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?”
“Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak.”
“Fakat ben, seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm.”
“Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.”
O sırada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Bebek gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar:
“Allah'ım eğer şimdi gitmek üzereysem, meleğimin adını söyler misin?”

“Meleğinin adının önemi yok, sen onu anne diye çağıracaksın.”

bu yazıyı ne zaman okusam ağlıyorum senağlamasenağlama

günaydın bayanlarrrr kahvaltı hazırlanıyor bende kk bakem dedim boğazım yanıyor hafifden
kocam ıhlamur almış portakal almış portokalları sıkacak ....ıhlamuru kaynatacak bende yatacakmısım

günaydın bayanlarrrr kahvaltı hazırlanıyor bende kk bakem dedim boğazım yanıyor hafifden
kocam ıhlamur almış portakal almış portokalları sıkacak ....ıhlamuru kaynatacak bende yatacakmısım

ohh annen bi yandan, kocan bi yandan keyfini çıkar:)
burda da çok sıkıcı bir gün var! elektrik kesintisiyle uyandık. o geldi, şimdi de sular kesik!!! offf:çok üzgünüm:

sırnaşık şey Öle görünüyo..Bizimkilerede yardımcı olalım ayol kavga çıkmasın..haremlerimizi kuralım şimdiden..Baştan ilk on kız bizim :roflol: naniknanik

Şu baş ağrısı konusu ise hiç bitmiyo..Accık geçiyo sonra aniden tekrar bastırıyo.hem dönüyo hem ağrıyo..Tansiyondan evet...Dediğini yaptım ii geliyooa.s.

Oh oh bir eli yağda bir eli balda..tadını çıkar valla..sonra canını okuyacak o veletler senin zaten:ecrin_bebek:
bu arada mutahharaya ne oldu? kapsama alanı dışında diyor??

Bu aralar sitede bazı değişiklikler felan var ..Karışıklık olmuş olabilir..İnş aramıza döner biran önce..

cnm annem gitti şimdi sağolsun ama kocam annemden bile iyi bakar bana böle şevkat böle sabır görmedim ben

bu arada ben çok kaprisliyimdir ....ama tahtımı veletler alacakk kesinn

bugün kasık ağrım var yawww normolmi bunlar bu haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…