ben biraz yatip dinleneyim hatunlar..salak gibiyim bu agridan..inşaAllah uyaninca geçer..hem anneleri hem yegenlerimi öpüyorummm Şeniz a.s.
valla bende öyle düşündüm. bu çok edepli,kızdır dedimkaydirigubbakcemile3 zaten içime de hep öyle geliyor ya hayırlısı bakalım. bi dahaki taaa bayramdan sonracnm hoşgeldin aramızaa.s. üzücü bi olay yasamıssın,bende ilk düşük yasamıstım ama çok şükür bu sefer sağlıklı gidiyor.kasık ağrısı hepimizde oldu cnm endişelenecek bişey yok rahim büyüdüğü için.
evet cnm aynen öyle.gerci daha bebişimi gecen hafta gördüm ama başladım yine endişelereee..
çok sevindim cnm maşallah..kız olmasın bebişin onlar pek göstermiyorlar erkek bebişler hemeen acıveriyorlar:teytey:
cnm eşim seyhatteydi bende arkadaşımda kaldım orada net yok o yüzden giremedim şimdi evimdeyim ...nasılsın iyimisin ...dinleneceğim demişsin gerçi çokkkk öptümmm,
hava berbat benim ev çatı katı acaba uçarmıyım diyorum :roflol:annem geldi ziyaretime bana hamsipilavı yapacak canummm çekiyordu çok mutluyum hihoyyyt
valla bende öyle düşündüm. bu çok edepli,kızdır dedimkaydirigubbakcemile3 zaten içime de hep öyle geliyor ya hayırlısı bakalım. bi dahaki taaa bayramdan sonra
yaaa kıskandım bak!! benim annem gelemezki:1no2: anca bayramda gidince nazlanırım artık bendehamsilipilavı bende çok severim. afiyet olsuncokacimcoook
cnm eşim seyhatteydi bende arkadaşımda kaldım orada net yok o yüzden giremedim şimdi evimdeyim ...nasılsın iyimisin ...dinleneceğim demişsin gerçi çokkkk öptümmm,
hava berbat benim ev çatı katı acaba uçarmıyım diyorum :roflol:annem geldi ziyaretime bana hamsipilavı yapacak canummm çekiyordu çok mutluyum hihoyyyt
valla bende öyle düşündüm. bu çok edepli,kızdır dedimkaydirigubbakcemile3 zaten içime de hep öyle geliyor ya hayırlısı bakalım. bi dahaki taaa bayramdan sonra
yaaa kıskandım bak!! benim annem gelemezki:1no2: anca bayramda gidince nazlanırım artık bendehamsilipilavı bende çok severim. afiyet olsuncokacimcoook
merhaba hanimlar a.s.
dün annemde kaldigim için gelemedim hiç buraya :) epey bi sayfa olmuş..hepsini okudum..
kalktigimdan beri dişim agriyor..inşaAllah 20lik dişimin etkisi degildir..benim 20likler cok cektirdi bana..cene yapim küçükmüş..2tanesini ameliyatla aldirdim..2tane kaldi..ay hamilelikten önce bu 2 taneyide aldircaktim..ama eşim yurtdişina gitti,sonra ben gittim,geldik,temizlik,ramazan vs derken 1 senedir ugrasamadim..ay anam şimdi baslarsa bu ben hangi tasa kafami vurcam bilemiyorum :1no2:
cnm annen uzakmı sana ...sen nirelisinde hamsi pilavını seviyon kız biz giresunluyuz ama eşim arnavut şimdi oda bayılıyor ....
civciv cnm arkadaşım hamile kaldı gerek kalmadı doktora tam 3 senelik beleyişten mucizesi geldi ona
merhaba hanimlar a.s.
dün annemde kaldigim için gelemedim hiç buraya :) epey bi sayfa olmuş..hepsini okudum..
kalktigimdan beri dişim agriyor..inşaAllah 20lik dişimin etkisi degildir..benim 20likler cok cektirdi bana..cene yapim küçükmüş..2tanesini ameliyatla aldirdim..2tane kaldi..ay hamilelikten önce bu 2 taneyide aldircaktim..ama eşim yurtdişina gitti,sonra ben gittim,geldik,temizlik,ramazan vs derken 1 senedir ugrasamadim..ay anam şimdi baslarsa bu ben hangi tasa kafami vurcam bilemiyorum :1no2:
taze annişlerrr ii akşamlaarr epinizee...
Bugün melek gibi hissediyorum kendimiUçucam biraz sonra...Bebişimi gördüm...Son gördüğümden beri epey büyümüş maaşallah.Görüntüye sığmaz olmuş.Parça parça anlattı dr umuz...Bu ayakları bu kalbi vs vs...Babamızla beraber yine doyamadık seyretmeye..Cinsiyetimizde belli oldu....Oğluşmuş bizimki de(Allahım sağlıkla versin inş..)Bizim ki bacaklarını havaya kaldırmış bakın bu benim pipişim der gibiydi...Edepsizz çıktı yane sırnaşık şey
3lü testimizi yaptırdık...Haftaya alacağız sonuçlarımızı inşaallah..3lü testi herkese yaptırması yönünde tavsiye ediyor dr umuz...Yaptırmak istemeyenlerden imza istiyorlarmışş..İnşaalah sonuçlarımız güsel çıkar.
Bir ay sonrasında ise ayrıntılı usg miz var..Daha ayrıntılı görebileceğiz inş orda da...
Civcivcim mutaharracım ve cinsiyeti belli olan tüm arkadaşlar gözümüz aydın diyorum..Artık az çok alacağımız şeyler kafamızda şekillenecek ne hoşhihoyyyt
Şimdi de baş ağrım tuttu yine..Tansiyonum da biraz düştü...dinleneyim inş..
taze annişlerrr ii akşamlaarr epinizee...
Bugün melek gibi hissediyorum kendimiUçucam biraz sonra...Bebişimi gördüm...Son gördüğümden beri epey büyümüş maaşallah.Görüntüye sığmaz olmuş.Parça parça anlattı dr umuz...Bu ayakları bu kalbi vs vs...Babamızla beraber yine doyamadık seyretmeye..Cinsiyetimizde belli oldu....Oğluşmuş bizimki de(Allahım sağlıkla versin inş..)Bizim ki bacaklarını havaya kaldırmış bakın bu benim pipişim der gibiydi...Edepsizz çıktı yane sırnaşık şey
3lü testimizi yaptırdık...Haftaya alacağız sonuçlarımızı inşaallah..3lü testi herkese yaptırması yönünde tavsiye ediyor dr umuz...Yaptırmak istemeyenlerden imza istiyorlarmışş..İnşaalah sonuçlarımız güsel çıkar.
Bir ay sonrasında ise ayrıntılı usg miz var..Daha ayrıntılı görebileceğiz inş orda da...
Civcivcim mutaharracım ve cinsiyeti belli olan tüm arkadaşlar gözümüz aydın diyorum..Artık az çok alacağımız şeyler kafamızda şekillenecek ne hoşhihoyyyt
Şimdi de baş ağrım tuttu yine..Tansiyonum da biraz düştü...dinleneyim inş..
günaydın güzel anne adayları ve bebişleri.. umarım hepimiz için güzel bir gün olur. az önce mart annelerine baktım biraz.2 ay sonra nasıl olucak diye..orda cok güzel bi yazı gördüm..
Dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek, Rabb'ine sorar:
"Allah'ım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?”
“Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak, o seni koruyacak.
“Seni karşılayan meleğin sana her gün şarkı söyleyecek, her an sana gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın.”
“Peki... İnsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım?”
“Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel, en tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek.”
“Peki, Allah'ım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?”
“Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek.”
“Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak?”
“Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak.”
“Fakat ben, seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm.”
“Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek.”
O sırada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Bebek gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar:
“Allah'ım eğer şimdi gitmek üzereysem, meleğimin adını söyler misin?”
“Meleğinin adının önemi yok, sen onu anne diye çağıracaksın.”
günaydın bayanlarrrr kahvaltı hazırlanıyor bende kk bakem dedim boğazım yanıyor hafifden
kocam ıhlamur almış portakal almış portokalları sıkacak ....ıhlamuru kaynatacak bende yatacakmısım
sırnaşık şey Öle görünüyo..Bizimkilerede yardımcı olalım ayol kavga çıkmasın..haremlerimizi kuralım şimdiden..Baştan ilk on kız bizim :roflol: naniknanikcanımm benimm hadi seninde gözünn aydınn bu kız annelerinin bizim oğluşlardan çekeceğii var savulun bayanlar çapkınn oğluşlarımız geliyorrrr :roflol::roflol:
rabbim herkezin gönlüne göre versinn canımm dünde ben senin gibi kuş gibi uçuyordumm valla herşey gözümde toz pembeydii sırnaşık şeysırnaşık şey
tansiyon içinde dikkat et canım bu haftalarda oluyormuşş ..ayaklarını düz duvara daya sırt üstü yat azcıkk internette bi sitede okumuştumm Şeniz
Oh oh bir eli yağda bir eli balda..tadını çıkar valla..sonra canını okuyacak o veletler senin zaten:ecrin_bebek:günaydın bayanlarrrr kahvaltı hazırlanıyor bende kk bakem dedim boğazım yanıyor hafifden
kocam ıhlamur almış portakal almış portokalları sıkacak ....ıhlamuru kaynatacak bende yatacakmısım
bu arada mutahharaya ne oldu? kapsama alanı dışında diyor??
sırnaşık şey Öle görünüyo..Bizimkilerede yardımcı olalım ayol kavga çıkmasın..haremlerimizi kuralım şimdiden..Baştan ilk on kız bizim :roflol: naniknanik
Şu baş ağrısı konusu ise hiç bitmiyo..Accık geçiyo sonra aniden tekrar bastırıyo.hem dönüyo hem ağrıyo..Tansiyondan evet...Dediğini yaptım ii geliyooa.s.
Oh oh bir eli yağda bir eli balda..tadını çıkar valla..sonra canını okuyacak o veletler senin zaten:ecrin_bebek:
Bu aralar sitede bazı değişiklikler felan var ..Karışıklık olmuş olabilir..İnş aramıza döner biran önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?