siribron bencede esen haklı cnm ya
boşver gitsin benceşutarafagitti
Canım gelir sanırım 3 iş gününde üyelik onayı dönüyorlar.Bana bile hala gelmedi ben senden 1 gün önce üye olmuştum.Dur bakalım bekliycez.
çok moralim bozuk kızlar yaaaa
bugün kayınvalideme gittik oğlum 3 gündür doğru düzgün ağlamamıştı bile orada kayınpederim sen tut 2.5 aylık çocuğu koltuğa oturt görür görmez müdahale ettim ama kuzum ondan sonra bi huysuzlandı sormayın ben onu gözümden sakınıyorum günlerdir zorlanmadan uykuya dalan çocuk bugün zorla uyudu
dr la görüştüm takip edin ağlamaları devam ederse ortopediste götürün dedi yavaş yavaş düzeldi sanırım ama ben sıkıntıdan sinirden ve ağlamaktan şiştim kendi annemin evine gelince oğlumda burada rahatladı
off yaaa
slm herkese...
sınırler cınler tepemdekötükedihüsoyarın gene kaynanam gelıomus ya kafayı yıcem artık..15gunde bır burda alıo soluuuklava:ne kadar rahatlar ya anlamadım gıttı..sen 2yıl benı arama sorma..9ay hamılelık gecıreyım sende nasılsın saglıın ne alemde deme..dogum yapıcam gun burnumda bıt şimdide 15gune bır ewımöden gıtmeeeekötükedihüsoay kasılıom kızlar ya ..onlar arayıp gelcez dedımıydı kasılıp kalıom elım ayaım tıtrıo ya..hanı gunubırlık gelıp gıtseler tamam dıcem,kalcakmıs bıde..oglu zaten hep işte benle oturuo ben konusmuom mecbur kalmadıkca gene gelıo gene gelıo pesss yaa bukadarmı yuzsuz olunurrrmafoldumbenben sınır olup rahatsız oluorum daha onlarda tık yokkk bravoooo yanialkisalkisalkis
ustelık bıde bayırdan mısafır getırıo yarın ewıme hıc kabul edıomusun dıe benle konusmak yok eşime soluo eşim icaben soruo bana okadar...oyuzden eşimlede atıstıkkk offf ya bıktım artık bunlardan..ustelık benım için soledıklerı onca seyı bıle bıle yuzlerıne gulmek olummm gelıo yaaaaamafoldumben
kaynanam kalcak bıde mısafırler doncekmışş oda donse poek memnun olcam yakında tutamayıp kendımı konuscam kaynanamla ozamanda olan gene ewımdekı huzuruma olıcak yaaaamafoldumben
çok sinir bozucu insanlar bunlar yaaa
boşverin kızlar insanlık sizde kalsınn
merak etme birsencim sana böyle davranmaz gelinlerin sen iyi olursan onlarda iyi olurlar sana karşı inşallah
benimde kayınbabamla sorunum ne yaptınız çocuğu hasta ettiniz deyip duruyor
çok sinir oluyorum bu lafa ben ne yapacam çocuğuma o benim canım ciğerim ne saçma sapan bir laf yaaa
ıyı aksamlar ılgıncımm...haklısın bızde bırer kaynana adayıyız sonucta...
anne olduktan sonra anladım annelık zor zanaattt bazen kendıumı koyuyom kaynanamın yerınede uzuluorum dogrusu gelınım benım için bole dusunse kahrolurdum heralde..ama kendılerı bu hale getırdıler.benım aılemden herkes yapma etme sunger cek dıo ama unurtamıorum kızlar ya yapı meselesı belkıde bıraz..hanı mewzu konu hamılelıım de aramamaları olmasa (hadı dıerlerını sıldım gıttı)bıde dogurduum cocuu hıc utanmadan gayet rahatlıkla gelıp ewımde benle kalıp sewebılıolar ya anlam weremıorum yanı....:umursamaz:
SBELCIM CANIM nasıl yagız pasa?Şenizbenımkının uykusu yawas yawas duzene gırıo artık bıraz nefes alıom yanı arkadasım..bıyerde okumustum sorduunu cwp werıım ıstedım..yagızımın resımlerınıde gordum cokkk seker olmus annesı buyumuste kuculmus maşallah suphanallahhhh
maşallah pınarım defneme...kız boyu kırkbınkere maşallah uzun olcak heeee bu zıllınınn:)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay pınar bacım alemsın kıs cok guldum su halımle bıle guldurdun ya benı saol bacımŞeniz
dusundum tasındım yarın aksam eşim işe gıdınce alcam kaynanayı konuscam kızlarr..bır bırr solıcem tartısmadan,sınırlenmeden,konusmazsam içimde patlıcak yoksa,benımde yapım bu konusmadan laf solemeden rahat edemıorum işte.konusmak en ıyı cozum...:lepi:
sızcede ıyı bı fıkır mı kızlar konusayım yoksa ben kendıme yapıcam bişi deil sigaraya baslatcaklar bunlar benıklava:
eferin başlama sakınn
konuş o zaman sor bakalım nedenmişşş eşinle tartışmalarından onlara neymiş
benim kaynanam biz tartışınca hep tufana kızar
kızlar bu arada eşimin halası gelmedi Ahseni görmeye neden dersiniz ben çok güldümm:))
eşim face hesabını iptal etmişti halasının kızı da sanmışki onu sildi vay anam nasıl silermiş
hahaha çok güldümmm
benım ailemde hep bana kızar....:kedi:
dogrususda olesı zaten canım ya...dogrusunu yapıo kaynan sonucta sena kızsa olmaz el kızıyız nede olsa..annemde hepo Sole der..
kızın ıyı olcagına damadın ıyı olsun ,oglun ıyı olcaına gelının ıyı olsunnn
[/B]içerdeki eli tutcaksınkı kızının yada oglunun ewıne rahatlıkla gelıp gıdesın
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sırf buyuzdenmı gelmedı face dekı hesap yuzunden kafamçokkarıştıbencede coks komık essencım ya akıl mantık erdırtmek zor anacım bunlara..
benım eşim tarafındanda sadece ananesı babannesı geldı ee bıde 15gunde bır ewden eksık olmayan kaynanamlar tabı ..gerısı gokkk kımsecıkler gelmedı kı bız face den hesapo mesapta sıldırmedıkkkaydirigubbakcemile3
en azından sacmada olsa bı bahene war esen kız ortada bende oda yokkkkaydirigubbakcemile3
men deldiiimm
ohhhh misafir faslı bitti sadece kk dan gelecek ark. var onları sabırsızlıkla bekliyoruuummmopuyorumnanaktan
kayınvalidecigim memnun ve güler yüzle gönderdim şükür her gelişinde ayrı bi terane ama gerçi yine takıcak bişi buldu bu defa yüzüme söyledi bende durumu izah edince kapandı ammannnn boşverin takmıyorum ya gelince gülücükler falan ok. kayınvalidem kocamdan daha dagınıktır inanın arlkalarını toplamak koca 1 günümü aldıkaydirigubbakcemile3
gelelim kızıma bugün dr gittik bu dr amcamız başka onun bilgisine çok güveniyorum..
güzelce fırçamızı yedik neden anne sütü veremedigim konusunda durumu anlatsamda o sabretseydin ben sana çorbalardan başlatacaktım dedi ve ekledi MAMAYI KEESSS
çorba yap allahın sebzelerinden dedi ve ben kızıma ilk defa yogurt çorbası verdim.. pek sevmedi ama annm çorbayı mama kıvamında yaptı tam onun agzına layık oldu!!
cam rende aldım mevsim meyvelerinden başla dedi başlayacagım ufaktan!!
kavanoz mamalarını kesinllikle tavsiye etmiyor kızlar hepsi katkılı kendin yap diyor,yogurt mayala kendin ver diyor ablam bugün köyden süt getirdi annem mayaladı kızıma yogurt vericem tabi mamayı kesmem ufaktan başlayalım hanfendi zaten biberon almıyor bizde çorba veririz.. eşim yatmaya hazırlanıyor bi kaç cvp yazıp yatım söylenmeden!!
esen cnm uzak yol olunca çocuklar malesef rahatsız oluyorlar senin adına çok züldüm çok hevesliydin cnm neyse allah beterinden korusun..
cnm bu ramamzan şenliklerini beylikdüzünde babam organize ediyor inş. gelirim otarafa gelmişken seni görmedende gitmem bana nonu yazsana özelden araşırız..bu arada kaçmadım net koptu canımsın nezman istersen buyurrropuyorumnanaktan
semra cnmalınmış ve darılmış olmakta haklı olsanda herşey kısmet biliyorsun yagmur tüm planları alt üst etti.. kısmette bizi göremeden gitmek varmış yani neye niyet neye ısmet.. sen yinde içini ferah tut.. kalpler bir olsunnopuyorumnanaktan
birsen tatlım ramazan girmeden bekliyoum yerimseniben
fulyacım senin hediyene karar verdim fakat aradıgım gibi bulamadım yrn kesin bulucagım oyüzden bana adresini yaz tatlım ertesin gün eşimden korgalatıcammm..
ayyy hasat bebişler olmuş ahhh ahhhh yerim onları geçmiş olsun..
filizcim tatilinin güzel geçmesine çok sevindim anenenden ayrılmak zor olacaksada bu sna yetmiştir dimi?? bu arada yakışıklı oglunun resimlerinide bekliyoruzz
aslıcım kaynana meselesinde esen mantıklı söylemiş eger konuştuklarını anlayabilecekse anlat derdini yoksa al başka bi baş agrısı bunun sonu yok yani tek son sigaraaakaydirigubbakcemile3 onuda biz istemiyoz dimi??
ayyy yaaa bissürü bissürü aklımdasınız ama unuttum çok çok özür:kedi::kedi::kedi:
çok öpüyorum çok seviyorum sizleriii
nurten yatarrrrkaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnnnnnn
topiği ben açayım dedimopuyorumnanaktan
gunaydınlar hanımlar
bıkac gundur gıremıyorum dogru duzgun arada bakıp kacıyorum
dunku konuda eslerın ailesıymıs
bende o konuda muzdarıpim daha once anlatmıstım
aslıcım bızde sızın yaptıgınız o hatayı yaptık onların evınde tartıstık ve aynen kayınpederım o kadar sey soyledıkı bana hıc yapıcı olmuyorlar bızım kavga sebepimizin asıl nedenı onlardı zaten ama onlara caktırmıyoruz tabı bızevdede hep onlarla ılgılı tartısıyorduk ama oların evde tartısınca olay buyudu bana bosan o zaman falan dedı daha neler neler .....benım ailemde tam tersı cok yapıcı olur valla ne yapacagımı bende sasırdım esımde ailesını savunur kavga ederız sonra barısırız
bu boyle devam edecekmı bılmıyorum ama suan benım bı cozumum yok aslı sen bulursan banada anlat cnm yaaa
burcu gunaydın tatlım nıye depresyondasın seennnnnnn
selam kızlar ben ancak girebildim
geçmişe bakıtm şöyle bri aklımda kalnalrdan
seherim semracım mesajın beni çok üzdü ben kendi adıma seni tanımayı çok isterdim buluşmaya gelmeyi çok istedim eşimle bile bu yüzden tartıştık adam çünkü bir izin al işyerinden bir alma ben istanbula yeni taşındım bilmiyorum eşim dışındada gelemezdim tam hazırlanıdm kızımı ahzırlaıdm esra aradı iptal dedi ama sana mesaj çektim biliyorsun inşallah sitemlerin içinde ben yokumdur çok üzüülürüm inş bir dahaki sefere görüşürüz kendine ve kuzulara iyi bak canım
geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür
siribron sende benim gibi kaynanana çok kırgınsın sanıırım ama konuşmanı tavsiye etmem canım çünkü hemen savunmaya geçer boşver içinde kalsın bir şekilde yapılanları tabi unutma ama ilahi adalet zaten bir gün tecelli eder boşver eşinlede huzurunu onlar için bozma allah sabır versin bacım
esencim kızıın iyileşmiş inş yarın doktorunuz da güzel şeyler söyler canım bir dahada böyle sıkıntı yaşatmasın inş
pınarcım maşallah defneye canım büyümüş kuzuucuk
kıvılcım sende hoşgeldin canım oğluşuna geçmiş olsun
bengicim kayınpederine çok kızdm valla ama bir şey olmamıştır canım allah korusun kuzularımızı
unuttuğum kimse varsa kusura bakmayın kızlar
bize gelince bugün misafirimiz vardı aynı blokta oturduğumuz bir komşumun kızımla aynı gün bir kızı olmuştu geçenlerde ben kızını görmeye gitmiştim bugünde o haber verdi bana geliceğini ama 1saat önce tabi benim mutfak dandini hiç bir hazırlık yok
hemen bir kek çırptım kaakolu çikolatalı sosum vardı onu hazırladım karşı komşuma haber verdim samimiyizdir oda dedi ben ksır yapayım oda kısırı kaptı geldi oturduk güzel bir buluşma oldu defne ve emine için
işte bizim kankiler beraber büyüyecekeeler inş dedik seneye burdan el ele tutuşup parka doğru gidecekler hihoyyyt bu arada kızıımı çok seviyorum dünyam o benim ya
men deldiiimm
ohhhh misafir faslı bitti sadece kk dan gelecek ark. var onları sabırsızlıkla bekliyoruuummmopuyorumnanaktan
kayınvalidecigim memnun ve güler yüzle gönderdim şükür her gelişinde ayrı bi terane ama gerçi yine takıcak bişi buldu bu defa yüzüme söyledi bende durumu izah edince kapandı ammannnn boşverin takmıyorum ya gelince gülücükler falan ok. kayınvalidem kocamdan daha dagınıktır inanın arlkalarını toplamak koca 1 günümü aldıkaydirigubbakcemile3
gelelim kızıma bugün dr gittik bu dr amcamız başka onun bilgisine çok güveniyorum..
güzelce fırçamızı yedik neden anne sütü veremedigim konusunda durumu anlatsamda o sabretseydin ben sana çorbalardan başlatacaktım dedi ve ekledi MAMAYI KEESSS
çorba yap allahın sebzelerinden dedi ve ben kızıma ilk defa yogurt çorbası verdim.. pek sevmedi ama annm çorbayı mama kıvamında yaptı tam onun agzına layık oldu!!
cam rende aldım mevsim meyvelerinden başla dedi başlayacagım ufaktan!!
kavanoz mamalarını kesinllikle tavsiye etmiyor kızlar hepsi katkılı kendin yap diyor,yogurt mayala kendin ver diyor ablam bugün köyden süt getirdi annem mayaladı kızıma yogurt vericem tabi mamayı kesmem ufaktan başlayalım hanfendi zaten biberon almıyor bizde çorba veririz.. eşim yatmaya hazırlanıyor bi kaç cvp yazıp yatım söylenmeden!!
esen cnm uzak yol olunca çocuklar malesef rahatsız oluyorlar senin adına çok züldüm çok hevesliydin cnm neyse allah beterinden korusun..
cnm bu ramamzan şenliklerini beylikdüzünde babam organize ediyor inş. gelirim otarafa gelmişken seni görmedende gitmem bana nonu yazsana özelden araşırız..bu arada kaçmadım net koptu canımsın nezman istersen buyurrropuyorumnanaktan
semra cnmalınmış ve darılmış olmakta haklı olsanda herşey kısmet biliyorsun yagmur tüm planları alt üst etti.. kısmette bizi göremeden gitmek varmış yani neye niyet neye ısmet.. sen yinde içini ferah tut.. kalpler bir olsunnopuyorumnanaktan
birsen tatlım ramazan girmeden bekliyoum yerimseniben
fulyacım senin hediyene karar verdim fakat aradıgım gibi bulamadım yrn kesin bulucagım oyüzden bana adresini yaz tatlım ertesin gün eşimden korgalatıcammm..
ayyy hasat bebişler olmuş ahhh ahhhh yerim onları geçmiş olsun..
filizcim tatilinin güzel geçmesine çok sevindim anenenden ayrılmak zor olacaksada bu sna yetmiştir dimi?? bu arada yakışıklı oglunun resimlerinide bekliyoruzz
aslıcım kaynana meselesinde esen mantıklı söylemiş eger konuştuklarını anlayabilecekse anlat derdini yoksa al başka bi baş agrısı bunun sonu yok yani tek son sigaraaakaydirigubbakcemile3 onuda biz istemiyoz dimi??
ayyy yaaa bissürü bissürü aklımdasınız ama unuttum çok çok özür:kedi::kedi::kedi:
çok öpüyorum çok seviyorum sizleriii
nurten yatarrrrkaydirigubbakcemile3
günaydıııııııınn biz kalktık saat 9 da babası başka odaya kaçtı :))biraz daha kestirecekmiş
marylin canım maşallah senin kızın baya uzun görünüyor aman Allah nazarlardan saklasın
seherim geçmiş olsun güzelim neden çapaklandı ki götür bakalım dr a ne diyecekk
burcu Allah yardımcın olsun canım sinirlenmemeye çalış boşverr gelip geçici nasıl olsa
Aysun bengi günaydın kızlarrrrr
birsoooo sen bugün arkadaşına gitmiycekmiydinn şekerim
günaydıııııııınn biz kalktık saat 9 da babası başka odaya kaçtı :))biraz daha kestirecekmiş
marylin canım maşallah senin kızın baya uzun görünüyor aman Allah nazarlardan saklasın
seherim geçmiş olsun güzelim neden çapaklandı ki götür bakalım dr a ne diyecekk
burcu Allah yardımcın olsun canım sinirlenmemeye çalış boşverr gelip geçici nasıl olsa
Aysun bengi günaydın kızlarrrrr
birsoooo sen bugün arkadaşına gitmiycekmiydinn şekerim
Kağanım uyandıııııııı toplama işi yalan oldu emişiyoss
Kızlar bide burnunu yolmuş ama ne yolmak kan akmış 1cm kadar kurumuş.. çok üzüldüm tırnakta yok nasıl yapmış bilmem.. kanını silerken bile ağladı
:çok üzgünüm:
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?