2009 Mayıs Anneleri

ıyı aksamlar ılgıncımm...haklısın bızde bırer kaynana adayıyız sonucta...
anne olduktan sonra anladım annelık zor zanaattt bazen kendıumı koyuyom kaynanamın yerınede uzuluorum dogrusu gelınım benım için bole dusunse kahrolurdum heralde..ama kendılerı bu hale getırdıler.benım aılemden herkes yapma etme sunger cek dıo ama unurtamıorum kızlar ya yapı meselesı belkıde bıraz..hanı mewzu konu hamılelıım de aramamaları olmasa (hadı dıerlerını sıldım gıttı)bıde dogurduum cocuu hıc utanmadan gayet rahatlıkla gelıp ewımde benle kalıp sewebılıolar ya anlam weremıorum yanı....:umursamaz:

SBELCIM CANIM nasıl yagız pasa?Şenizbenımkının uykusu yawas yawas duzene gırıo artık bıraz nefes alıom yanı arkadasım..bıyerde okumustum sorduunu cwp werıım ıstedım..yagızımın resımlerınıde gordum cokkk seker olmus annesı buyumuste kuculmus maşallah suphanallahhhh

Ya sabahtan beri yaptığım bi Defne'nin çamaşırlarını ve kendi çamaşırlarımızın yarın ütülemek oldu :çok üzgünüm: Heee bide sağlık ocağına gidip 3.tetanoz aşımı yaptırdım. Kızımda 6 kilo 63 cm olmuş maşallah

2 posta çamaşır yıkadım. Daha beyazlarım duruyor oyyyy laelaelaelaelae

Esen'cim kuzunun düzeldiğine çok sevindim canım a.s. Kayınpederini de boşver ya bazen laf olsun diye konuşuyolar klava:

Aslı'cım Allah sabır versin kayınvalidenle. Bide peşine misafir takmış klava: Bi laf vardır afadersin ama, fare giremediği deliğe kuyruğunda adam sokmaya çalışırmış diye klava:

hehehe nerden buldun kız o lafı ilk kez duydum hoşmuş ama :)):roflol::roflol:

Ahsen düzeldi çok şükür yaaa maşallah diyim amannnn
defneye de maşallah büyüyor bunlar yaaaa

maşallah pınarım defneme...kız boyu kırkbınkere maşallah uzun olcak heeee bu zıllınınn:)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay pınar bacım alemsın kıs cok guldum su halımle bıle guldurdun ya benı saol bacımŞeniz
dusundum tasındım yarın aksam eşim işe gıdınce alcam kaynanayı konuscam kızlarr..bır bırr solıcem tartısmadan,sınırlenmeden,konusmazsam içimde patlıcak yoksa,benımde yapım bu konusmadan laf solemeden rahat edemıorum işte.konusmak en ıyı cozum...:lepi:
sızcede ıyı bı fıkır mı kızlar konusayım yoksa ben kendıme yapıcam bişi deil sigaraya baslatcaklar bunlar benıklava:

eğer kaynanan anlayacak biriyse konuş bence ama anlamayacak biriyse gider yalan yanlış eşine anlatır aranızı bozar falan konuşma
yani onun anlayışına göre davran
zaten anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az istediğin kadar konuş anlamazzzzzzzz
sigaraya da başlama tepelerim haaaaaaklava:

kaydirigubbakcemile3dogru dıyosun esencim sinek saz muhabbetı falla...
kaynanam acıp agzını laf bıle demez dıyemez aglar sadece,eşime gıdıp bişi demez gıbıme gelıo kendı ogullarıyla bıle konusma gıbı bı kabılıyetlerı hıc olmadı bu gune kadar...
solersede solesın zaten o solemese ben solerım konustum dıye..kendı anneme bıle laf solıyom yerı geldımı tartısıp konusuoz onunlada konuscam..maksadım zaten onun anlaması deıl kendı içimi rahatlatmak..benı aramayıslarının kurtajımda,kayınpederın soledıı onca lafın,dayısının soledıı lafların sebebını sormak,bven onlara hiç bişi yapmamışken..tek sucum eşimle kaynanamlarda tartısmak okadar.....:sinifsinif:

aman tepeleme:kedi: başlamam başlayamam kız kuzum warkennzemuszemus

eferin başlama sakınn
konuş o zaman sor bakalım nedenmişşş eşinle tartışmalarından onlara neymiş
benim kaynanam biz tartışınca hep tufana kızar

kızlar bu arada eşimin halası gelmedi Ahseni görmeye neden dersiniz ben çok güldümm:))
eşim face hesabını iptal etmişti halasının kızı da sanmışki onu sildi vay anam nasıl silermiş
hahaha çok güldümmm

eferin başlama sakınn
konuş o zaman sor bakalım nedenmişşş eşinle tartışmalarından onlara neymiş
benim kaynanam biz tartışınca hep tufana kızar

benım ailemde hep bana kızar....:kedi:
dogrususda olesı zaten canım ya...dogrusunu yapıo kaynan sonucta sena kızsa olmaz el kızıyız nede olsa..annemde hepo Sole der..

kızın ıyı olcagına damadın ıyı olsun ,oglun ıyı olcaına gelının ıyı olsunnn

[/B]içerdeki eli tutcaksınkı kızının yada oglunun ewıne rahatlıkla gelıp gıdesın

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sırf buyuzdenmı gelmedı face dekı hesap yuzunden kafamçokkarıştıbencede coks komık essencım ya akıl mantık erdırtmek zor anacım bunlara..
benım eşim tarafındanda sadece ananesı babannesı geldı ee bıde 15gunde bır ewden eksık olmayan kaynanamlar tabı ..gerısı gokkk kımsecıkler gelmedı kı bız face den hesapo mesapta sıldırmedıkkkaydirigubbakcemile3
en azından sacmada olsa bı bahene war esen kız ortada bende oda yokkkkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
doğru diyormuş çok önemli bir tartışma olmadığı müddetçe annemd ban kızar tartışmalarımızda
bir kere eniştemin üstüne yürüdü onda da ablama tokat atmıştı eniştem ama o oldu bidaha cesaret edemez annemden öyle bir tepki aldı ki ödü patladı vallaaaa

nurtennnn ne geziyon kız oralarda önce bir selam çakk,
sen hani gelecektin banaaa kandırıkçı senii
ramazan gelmeden gel bariii

bence aıleler hıc karısmamalı tartısmalara tanık olsalar bıle susmalılar..sonucta karı koca tartısırda koklasırda olan işte laf solıtyenlere oluo araya soukluk gırıyooo..neyse esnım bu konu uzadıkca uzar tatlımmm ya ben dertllıyım bu konuda baya:)))
oglan uyuyo benımde camasırlar war balkonda toplayıp utuleyım barııı pasta işindende wazgectım yarın gıtsın eşim hazır bişiler alıp gelsınnnn
su utulerı yapıp gelem en ıyısı optum canlarrrr

gemiş okumaya çalışıyom yazıcam bişilerde mpc bozukkkkkk

sinir harbindeyim sabahtan beri resim atıcam kapanıp duruyor net.............

anndeim eve gidince eklerim..

asıl sen gelicektin bana!!!!
ben b ekliyorum beeeeeeeennnnnnnnnn..

esen ahsene çooookkkk üzüldüm ne olmuş bnm kara mercimegime?? bnm kzızmda igne yedi bronşit başlangıcı die offfffffffff
çok üzüldüm cokkkk

güle güle şekerimm kolay gelsin

bende tatlı yapacaktım ama vazgeçtim yarın yapacamm

maşallah defnoşa maşallah kaydirigubbakcemile2

sorma canım yaaaa benim kilis işi tam bir fiyaskoyduu
Aman onlar iyi olsunda önemli değil
tamam birgün belirleyelim bende yada sende farketmezzz görüşelimm

siribron bencede esen haklı cnm ya
boşver gitsin benceşutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…