kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar fıstıklar öptüm
birsencim siribroncum sizi çok iyi anlıyorum takmamaya çalışacağız başka çare yok eşimizin ailesi sonuçta öptüm bebişleride
esencim kayınbabanda çok dengesiz laf söylemiş biz çocuklarımızı gözümüzden sakınıyoruz ki nasıl hastav olmalarına göz yumalım neyse tatlım çok takma
Ya sabahtan beri yaptığım bi Defne'nin çamaşırlarını ve kendi çamaşırlarımızın yarın ütülemek oldu :çok üzgünüm: Heee bide sağlık ocağına gidip 3.tetanoz aşımı yaptırdım. Kızımda 6 kilo 63 cm olmuş maşallah
2 posta çamaşır yıkadım. Daha beyazlarım duruyor oyyyy laelaelaelaelae
Esen'cim kuzunun düzeldiğine çok sevindim canım a.s. Kayınpederini de boşver ya bazen laf olsun diye konuşuyolarklava:
Aslı'cım Allah sabır versin kayınvalidenle. Bide peşine misafir takmışklava: Bi laf vardır afadersin ama, fare giremediği deliğe kuyruğunda adam sokmaya çalışırmış diye klava:
Ya sabahtan beri yaptığım bi Defne'nin çamaşırlarını ve kendi çamaşırlarımızın yarın ütülemek oldu :çok üzgünüm: Heee bide sağlık ocağına gidip 3.tetanoz aşımı yaptırdım. Kızımda 6 kilo 63 cm olmuş maşallah
Esen'cim kuzunun düzeldiğine çok sevindim canım a.s. Kayınpederini de boşver ya bazen laf olsun diye konuşuyolarklava:
Aslı'cım Allah sabır versin kayınvalidenle. Bide peşine misafir takmışklava: Bi laf vardır afadersin ama, fare giremediği deliğe kuyruğunda adam sokmaya çalışırmış diye klava:
eğer kaynanan anlayacak biriyse konuş bence ama anlamayacak biriyse gider yalan yanlış eşine anlatır aranızı bozar falan konuşma
yani onun anlayışına göre davran
zaten anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az istediğin kadar konuş anlamazzzzzzzz
sigaraya da başlama tepelerim haaaaaaklava:
eferin başlama sakınn
konuş o zaman sor bakalım nedenmişşş eşinle tartışmalarından onlara neymiş
benim kaynanam biz tartışınca hep tufana kızar
bence aıleler hıc karısmamalı tartısmalara tanık olsalar bıle susmalılar..sonucta karı koca tartısırda koklasırda olan işte laf solıtyenlere oluo araya soukluk gırıyooo..neyse esnım bu konu uzadıkca uzar tatlımmm ya ben dertllıyım bu konuda baya:)))
oglan uyuyo benımde camasırlar war balkonda toplayıp utuleyım barııı pasta işindende wazgectım yarın gıtsın eşim hazır bişiler alıp gelsınnnn
su utulerı yapıp gelem en ıyısı optum canlarrrr
gemiş okumaya çalışıyom yazıcam bişilerde mpc bozukkkkkk
sinir harbindeyim sabahtan beri resim atıcam kapanıp duruyor net.............
anndeim eve gidince eklerim..
asıl sen gelicektin bana!!!!
ben b ekliyorum beeeeeeeennnnnnnnnn..
esen ahsene çooookkkk üzüldüm ne olmuş bnm kara mercimegime?? bnm kzızmda igne yedi bronşit başlangıcı die offfffffffff
çok üzüldüm cokkkk
eğer kaynanan anlayacak biriyse konuş bence ama anlamayacak biriyse gider yalan yanlış eşine anlatır aranızı bozar falan konuşma
yani onun anlayışına göre davran
zaten anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az istediğin kadar konuş anlamazzzzzzzz
sigaraya da başlama tepelerim haaaaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?