2009 Mayıs Anneleri

sağol cnm bende deneyeceğim
şöyle güzel bir tarif arıyordum
3/4 un işini anlamadım sadecefisfisfis

gittim dr a geldik şimdi dr fitilsiz ateşi yoksa yarın iğnesi bitince görecekmiş ciğerlerine bakacak
çok şükür genel durumu iyi görünüyor

hoşgeldin canımm

iyi olmaya çalışıyoruz canım ya hastalıkla uğraşıyorummm
sen nasılsınnn

esencim iyiyim bende geçmiş olsun tatlım kızlar akşam akrabamızın düğünü var gitmek istemiyorum ama annem gelin kırılırım dedi bebekle düğünde nasıl rahat edeceksem emzirme uyutma problem olacak

valla kız ateşlenince dr bana düğün falan unut dedi gitmedik hemen döndük istanbulaaa

slm herkese...
sınırler cınler tepemdekötükedihüsoyarın gene kaynanam gelıomus ya kafayı yıcem artık..15gunde bır burda alıo soluuu klava:ne kadar rahatlar ya anlamadım gıttı..sen 2yıl benı arama sorma..9ay hamılelık gecıreyım sende nasılsın saglıın ne alemde deme..dogum yapıcam gun burnumda bıt şimdide 15gune bır ewımöden gıtmeeeekötükedihüsoay kasılıom kızlar ya ..onlar arayıp gelcez dedımıydı kasılıp kalıom elım ayaım tıtrıo ya..hanı gunubırlık gelıp gıtseler tamam dıcem,kalcakmıs bıde..oglu zaten hep işte benle oturuo ben konusmuom mecbur kalmadıkca gene gelıo gene gelıo pesss yaa bukadarmı yuzsuz olunurrrmafoldumbenben sınır olup rahatsız oluorum daha onlarda tık yokkk bravoooo yanialkisalkisalkis
ustelık bıde bayırdan mısafır getırıo yarın ewıme hıc kabul edıomusun dıe benle konusmak yok eşime soluo eşim icaben soruo bana okadar...oyuzden eşimlede atıstıkkk offf ya bıktım artık bunlardan..ustelık benım için soledıklerı onca seyı bıle bıle yuzlerıne gulmek olummm gelıo yaaaaamafoldumben
kaynanam kalcak bıde mısafırler doncekmışş oda donse poek memnun olcam yakında tutamayıp kendımı konuscam kaynanamla ozamanda olan gene ewımdekı huzuruma olıcak yaaaamafoldumben

seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeee kadarrrrrrrrrrrrrrr çok anlıyorum yaaaa
aynı durum tek farkla bunca yıl gelemzdi kalmazdı
hamile kaldım umrunda olmadı bir ay zorla bakta mecburen
sonra hastanelerde kaldık birkere geldi
veeeee doğum kırk gün birkere geldi
şimdi bebekler ele avuca geldi
ne zaman annemden eve gelsem bize gelecek gibi öle bir günlüğüne değil 1 hafta kalıyor
eşim ısrarla anne gel anne gel...artık yoruldum kavgalardan daha dün çıkarken anne gel diyor..........bütün gün kafamda aynı şeyleri anlatıyor ......pisliği cabası

yaaaaaaaaaaa allahım gelinlerim benidemi istemeyecek ?

bakın bişey anlatayım dün diyoki bi kızın olsaydı bi kızın olsaydı
neden dedin yaa bak ben hasta oldum kızım olsaydı gelirdi yanıma diyo
ben dedim ben şuan gelip kalamam dedim ama işin varsa gelip yapayım diyorum
çünki doktor iş yapma demiş buna
benim lafımı duymamazlıktan geliyor yine dedim sen beni dinlemiyorsun bile

ben yine salak gibi gelip silerim camını diyorum

bneim evi annem temizliyor yaranılmazz bölesinee

ayyy ınanmmıorum ya sende ben gıbısın işte..
akıllanmayız bacım bız bolesıne hıcbısı yapmıcan aslında ama sende ben gıbı yuzlerını gorunce eskısı gıbı olmasamda yapıım tutayım dıorum sonrada kendıme kızıorum...akıllanmayız bacım sız..kız oglan ne farkederkı ınsan gıbı dawranılsın once ona gore karsılık alırlar..yok anacım senınkıde benımkıler gıbı tek kelımeyle YUZ SUZZZZZ kusura bakmada...
olan bıze oluo ıste sınır stresss oluoz hep gelcek gene benımkı kalcak gene 4 5 gunnn yaaa offfffffmafoldumben
aynı seyı bende dusunuom acaba benımde gelınım benımı ıstemıcek dıe ama ınsan gıbı dawranınca hata kusur etmeyınce nıe ıstemesınkı dıorum ben asla sende onlar gıbı olamayız bırsencımmm içim rahat oyuzdennn..
eşimide al wur senınkıne yaniiiiklava:

çok sinir bozucu insanlar bunlar yaaa
boşverin kızlar insanlık sizde kalsınn
merak etme birsencim sana böyle davranmaz gelinlerin sen iyi olursan onlarda iyi olurlar sana karşı inşallah
benimde kayınbabamla sorunum ne yaptınız çocuğu hasta ettiniz deyip duruyor
çok sinir oluyorum bu lafa ben ne yapacam çocuğuma o benim canım ciğerim ne saçma sapan bir laf yaaa

çok durmazsınız canım ya dönersiniz çocuk huysuzlanınca ne yapacaksın kırılmıyo anneler

boş verin kızlar yaa bazen çileden çıkıyo insan ama ne yapalım sonuçta anne baba onlarda geçecek diye düşünün herkes dünyadan gelip geçecek sıkmayın canınınzı

3 veya dört su bardağı un demek istemiş beyazcım kolay gelsin inşallah beğenirsin
sağol cnm

of valla ya şu kaynanalr sanki gelin olmamaış
anlamıyorlar bir türlü:mymeka::mymeka:

hay allahım ya hasta olsun ıstedın sankı ne dusuncesız ne sacma sapan konusuolar yaaa tam sınır yaniiiiklava:klava:

bıde mısafırrr tek kendıde gelmıo mısafırın ne gunahı war gerciii..
eşimlede atıstık pasta falan hazır bişiler alaım dedım ne gerek war dıo aklı sıra bana laf carpıtıo onun tarafından gelcek bırı oldumu surat edıuomusum ederım tabııı onşların yaptıkları yenır yutulur sankiii..kı okdar kus kaldık eşim konustu gorustu aılesıyle ara bulmak ıcın hıcbısı yapmadııı yapmadıysa sımdıde katlanacak baska sansı yokkkk oda ayrı bı sınırrr
zaten karnım agrıo regl olcam heralde..yarına hazırlık yapmak lazım ılk kez gelıolar ewıme ıkramsızda olmaz ben utanırım yanı aslında bişi bile yapmıcanada neyse......gıdıp ıkı pasta falan yapıım varmı kızlar kolayt bı tarıff zaman almıcakk oglanda uyandııı bakalım nasıl yapcamm offfff yaaaaaaaa(((((((

sağol cnm

of valla ya şu kaynanalr sanki gelin olmamaış
anlamıyorlar bir türlü:mymeka::mymeka:

sıkma canını canım of ya dedikçe iyice snir olursun gelip geçici şeyler bunlar boşverrrr

kayınvalidemde ben yandım diyo o bakacak ya öksürse bana kızar şimdi diyo yazık kadınaa

dogru kızlar hAklısınız olan kendıme oluo sıkıldıkca sınır oldukca...bunlar yuzsuz kı ne yuzsuzz işte..gelıp geccek işte haklısınız..
ESEN canım senınde kayınpeder fena heralde cocuk bu hastada olcak elbette bole bole buyucukler işte...

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar fıstıklar öptüm

birsencim siribroncum sizi çok iyi anlıyorum takmamaya çalışacağız başka çare yok eşimizin ailesi sonuçta öptüm bebişleride

esencim kayınbabanda çok dengesiz laf söylemiş biz çocuklarımızı gözümüzden sakınıyoruz ki nasıl hastav olmalarına göz yumalım neyse tatlım çok takma

Canım çok teşekkür ederim arayıp annemden bi tarif aldım onu yaptım çok güzel oldu birdahakinede bunu deneyeyim bakayım.opuyorumnanaktan

Çok sevindim Esencim en kısa zamanda tamamen iyileşir inşallah kara gözlü kuzum :Saruboceq:

Bu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

O ne biçim laf ya allahım sen evladının hasta olmasını istermisin hiç tamam kendi canıda anası babası kadar düşünemez bu kadarına artık pes:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…