2009 Mayıs Anneleri

seherım gecmıs olsun cnm enf falanmı olmusta gecmıyor oyle cok capaklı oluyor gozu

gunaydın sanada banucum masallah duruya demek nerdeyse kendı ıcecek bıberondan demekalkisalkisalkisalkisalkisalkis

cnm sanada gunaydın afıyet olsun
cnm kavanozlarda meyve organıkte olsa katkı maddesı koyarlar dayansın dıye genelde drlar kendınız hazırlayın dıyebılıyorlar ama sonucta cogunluk kavanozlarıda kullanıyor
bıze daha cok oldugu ıcın ben ne yaparım bılmıyorum ama yerı gelır evde hazırlarım yerı gelır hazır alırım herhalde

Maşallahh kız büyümüşte biberon tutarmış zilliiiii

Cnm sözde törpülüyom kenarlarını ama... yaramas kız bu kağan yolup duruyo kendini

b irsencm günaydın cnm
Banucm maşallah siması değişmiş he büyümüss pamuk prenses olmuşş

kızlar merhaba nasılsınız.geçmişi şöyle bir göz attım ama o kadar çok yazmışsınızki hepsini okumak mümkün değil.banucum büyüyüorlar artık bebişlerimiz. burcu canım bana mesaj atmışssın ama ben şimdi gördüm biliyorsun salı ve perşembeleri ogfise geliyorum bide cumadan beri konyadayız kayınvalidemlerde o yüzden nete hiç gitemedim:(((

Olsn cnm no problem :) bende fax bulamıyom ztn :) marmarise ineceğimiz bi zamanı salı yada perş. ye getiririm o zmn ,
Sen nasılsın prenses nasıl

Son düzenleme:
burcuc anım iyyiiz bizde ben işyerindeyim işte kızımda ananesinde.dün aşımızı olduk rotavirüs 5950 gr 62 cm olmuş kızım allaha şükür ehrşey yolunda hergün şaşırtıyor bizi değişik şeyler yaparak:)): oğluşumuz nasıl?

Günaydın Kızlar....

Bir hafta aradan sonra yıne burdayım.Ve sizi cok özledim.Bağımlısı olmuşum ben buranın ya.

Simdi gercekleşmeyen bır buluşma uzamış gitmiş galiba.Bensiz buluşmaya kalkarsanız böyle olur işte.Gönuller bir olsun ne oluyor öyle kırılmalar,laflar uçuşuyor havalarda kısmet değilmiş olmamış.

Mayıs bebişlerine nazarmı değmiş kıyamam birsürü hasta var.Cabucak iyileşsin hepsi inşallah.

Tek tek alıntı yapamıyorum boradan kusura bakmayın canım.

Kötu gelinler yıne zavallı kaynanaları cekiştirip durmuş.

Gelelim bana...

Kayınvalıdem ve görümcem dun ist döndü.1 Hafta birlikteydik.ılk geldikleri gün Bora nasıl ağladı anlatamam.Cok yabancı secıyor bu cocuk.Ben alıyorum kucağıma susuyor.Tabı onlarda cok uzuldu ağladı kadın valla.Neyse alıştısıpa sonra.
Her gun carsı pazar alışveriş merkezı gezdik durduk.Bir sürü masrafa girdi kadın bizim için.Balkon masamız kucuktu gitti mudodan set aldı.Bana 5 6 tane elbise alp e boraya cantalar dolusu alışveriş yaptı.Sağolsun.Recellerimi bile yaptıda gitti.

Bu akşam dr gidiyoruz.Bakalım nasılmış pasam benim.Rota aşımızı olucaz.

Bu arada kılolara fena takıldım.Yarın dietisyene gidiyorum artık olmıycak böyle gitmiyorlar valla.

Ek gıdalara başlayanlar hayırlı olsun kızlar.Biz 1 ay başlıycaz.

Sağol bitanem iyiyiz bizde :) kağan bi kaç gündür ayaklarını tutmaya çalışıyodu bende dün çıngıraklı çorap aldım ona, şimdi giydirdim onlarla kuduruyo çıngır çıngır
kaydirigubbakcemile3

Sanada günaydın iyi gelinklava:

kızlar günaydın

birsencim ben dedim ya ufaktan başlayacagım die biliyorum çogu dr farklı şeyler söylüyor
ben kendi planımı yapacagım günde 1 ögün çorba 1 ögün meyve verecegim muhallebilere ramazanda tam olarak başlarım.. bu kadarın bi zararıda olmaz yararıda sanmıyorum sadece tatlara alışsın istiyorum.
sebze de okadar agır şeyler degil mesela kabak falan tek sebzeler pat.falan öle işte..

maş duruya annesi çok hamarat kız olacak bu kız çokkk..

buda benm kızımın yeni oyuncagı teyzoşlarrrrr
çok sevdi çok gıkı çıkmıyo maşşşşşhttp://img9.imageshack.us/img9/5597/img4377h.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/6484/img4350y.jpg

aa süper bişi burcu canım internettenmi aldın bende alayım.bizimde bu hafta tekmele oyna oyun halımız gelicek inşallah sever

Cnm maş. çok tatlı olmuş bu kız çok :) yeni oyuncağınızla güle güle oynasın fıstık
aa süper bişi burcu canım internettenmi aldın bende alayım.bizimde bu hafta tekmele oyna oyun halımız gelicek inşallah sever

Cnm dün kağanı 3. ay kontrolü için dr a götürmüştük bide işitme testi için, muğladan dönüşte bebek mağazasına uğradık orda buldm çorabı aldım hemen :)) kağanımında hoşuna gitti ayağını kaldırıp kaldırıp bakıyo :))sallıyo çıngır çıngır :))
Tekmele oynayı bende sipriş ettim bekliyoruz bakalım kargodaymış
zemuszemus

Günaydın burcucum öyle coraptamı varmış ya

Nurten cok güzel gule gule kullan hayatım.Benim ki hiç sevmiyor onları ya ekonomik cocuk.Islak mendil poşeti ve renkli donlarına bayılıyor.Salıncaklar ve oyuncaklar dizili salonda biz alple oynuyoruz artık.Napalım para verdik.değerlensinzemuszemus

cnm bundan bizimki
Kağanımda kırmızı kurdele ile oynamayı seviyo :)) çok ekonomikler :))opuyorumnanaktan

sagolun kızlar..
maş. erkekler daha ekonomik kızlar zarar heeekaydirigubbakcemile3

valla kızlar babaya accuk cilve, gülüşme her dedikleri oluyorrr..

bizim papuçlar çoktan damda ve kurudular bileeeekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…