Boncuk gözlü masallah cok tatlı Burcu.
Cnm biz dün gittik, aşıyı dr a sordum yaptırmak gerekir deseydi yaptırcaktık ama 2 dr da size kalmış yaptırabilirsinizde yaptırmayabilirsinizde dedi, bilmiyorum bende kararsız kaldım açıkçası kaç doz olcak rota:uhm:
yaptırsan iyi olur bence canım.Aklımda kalsın istemem ben zaten dr mutlaka yapalım dedi.Sanırım bide 5.ayda olucak ama emin değilim.Akşam detaylarını alıcam dr dan.
slm kizlar nasilsiniz gorusmeyeli ozledim valla sizi suan istdayim telden giriyorum ins becerebilirm esencm gecmis olsun umarim iyilesmstr kizlr cekilis feln yapmissiniz neicin bende istiyorummm bidahakibulusma nezmn optum hepiniziii
slm burcucum dondunmu kamptan prens kaganımız pek tatlı olmus masallah 3. ayınız hayırlı olsun Allah nıce buyudugu yasları gostersın.
burcu canım yaptrısan iyi olur.bizde dün yaptırdık gerçi biraz pahalı bir aşı ama yapılması gerekli dedi bizim gittiğimiz farklı farklı 3 doktorda.
burcu yerim oğlışunu yaa... ya ben her defasında unuyorum makinayı prensesimin resimlerini eklicem ama unutkan annesi akıl edemiyor:)
:)) sağol cnmmmm öptük seniooyy maşallah gözlere bak mavininde bu tonunu hiç görmemiştim deniz mi mübarek opuyorumnanaktan
bebsı ıyyı bıraz once bıraz karın agrısı vardı sımdı uyudu.bende ehh ıste ıyı olmaya calısıyorum ev ısı gezme mısafır derken daha yenı kendımı toparladım.rota asısı hakkında evet ben guven beye goturuyorum oda kendı ınsıyatıfınıze kalmıs bısey dedı.ama ben yaptırdım cunku daha sonra yaptırmadımda sole oldu dıye bır sıkıntı yasamak ıstemıyorum.ben mugkaya kontrole goturmedım dr.muz gerek yok dedı onun laboratuarı var her seyı normal dedı ama yınede aklımda ıste sıkıntı duyuyorum gotursemmı dıye bu arada 4010 da mısın?Aramak ıstedım kac sefer ama bır tulu fırsat bulamadım.eger musaıtsen arıycam canım
Güven yeni gelen dr sanırım, dün hastanede yoktu , nöbet istirahatliymiş sanırım
Evt cnm önce 4703 ten kamp bağlanıyo, ordan dahili 4010 bizim motel :)ama kağan yanıbasımda uyuyo ben seni arayayım telefon çalmasnkaydirigubbakcemile5
Güven yeni gelen dr sanırım, dün hastanede yoktu , nöbet istirahatliymiş sanırım
Evt cnm önce 4703 ten kamp bağlanıyo, ordan dahili 4010 bizim motel :)ama kağan yanıbasımda uyuyo ben seni arayayım telefon çalmasnkaydirigubbakcemile5
kzılar ne üyeliği bu
merak ettim:kedi:
merhaba kızlar ama kimsecikler yok galiba artık çok fazla giremez oldum düğünlereden misafirlerden başımı kaldıramıyorum,bir yere gidiyoruz sonra eve gelince kafamı kaldıramıyorum nazarmı değiyor ne oluyor anlamadım bugün 3 tane bardak elimde kırıldı,evde darmadağanık iyice bir temizlik yapmam lazım yarın off çok işim var eşimde gece çalışıyor gündüz evde o olunca hiç bişey yapamıyorum,kızımında huyu suyu değişti hep yanında biri olsun konuşsun istiyor yanında kalkıyorum çığlığı basıyor zaten kucakçıydı iyice şımarık oldu kuzucum ama onun ağlaması bile tatlı geliyor bu kız beni çok sabırlı sakin yaptıopuyorumnanaktan
selam kızlar ben ancak girebildim
geçmişe bakıtm şöyle bri aklımda kalnalrdan
seherim semracım mesajın beni çok üzdü ben kendi adıma seni tanımayı çok isterdim buluşmaya gelmeyi çok istedim eşimle bile bu yüzden tartıştık adam çünkü bir izin al işyerinden bir alma ben istanbula yeni taşındım bilmiyorum eşim dışındada gelemezdim tam hazırlanıdm kızımı ahzırlaıdm esra aradı iptal dedi ama sana mesaj çektim biliyorsun inşallah sitemlerin içinde ben yokumdur çok üzüülürüm inş bir dahaki sefere görüşürüz kendine ve kuzulara iyi bak canım
geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür
siribron sende benim gibi kaynanana çok kırgınsın sanıırım ama konuşmanı tavsiye etmem canım çünkü hemen savunmaya geçer boşver içinde kalsın bir şekilde yapılanları tabi unutma ama ilahi adalet zaten bir gün tecelli eder boşver eşinlede huzurunu onlar için bozma allah sabır versin bacım
esencim kızıın iyileşmiş inş yarın doktorunuz da güzel şeyler söyler canım bir dahada böyle sıkıntı yaşatmasın inş
pınarcım maşallah defneye canım büyümüş kuzuucuk
kıvılcım sende hoşgeldin canım oğluşuna geçmiş olsun
bengicim kayınpederine çok kızdm valla ama bir şey olmamıştır canım allah korusun kuzularımızı
unuttuğum kimse varsa kusura bakmayın kızlar
bize gelince bugün misafirimiz vardı aynı blokta oturduğumuz bir komşumun kızımla aynı gün bir kızı olmuştu geçenlerde ben kızını görmeye gitmiştim bugünde o haber verdi bana geliceğini ama 1saat önce tabi benim mutfak dandini hiç bir hazırlık yok
hemen bir kek çırptım kaakolu çikolatalı sosum vardı onu hazırladım karşı komşuma haber verdim samimiyizdir oda dedi ben ksır yapayım oda kısırı kaptı geldi oturduk güzel bir buluşma oldu defne ve emine için
işte bizim kankiler beraber büyüyecekeeler inş dedik seneye burdan el ele tutuşup parka doğru gidecekler hihoyyyt bu arada kızıımı çok seviyorum dünyam o benim ya
men deldiiimm
ohhhh misafir faslı bitti sadece kk dan gelecek ark. var onları sabırsızlıkla bekliyoruuummmopuyorumnanaktan
kayınvalidecigim memnun ve güler yüzle gönderdim şükür her gelişinde ayrı bi terane ama gerçi yine takıcak bişi buldu bu defa yüzüme söyledi bende durumu izah edince kapandı ammannnn boşverin takmıyorum ya gelince gülücükler falan ok. kayınvalidem kocamdan daha dagınıktır inanın arlkalarını toplamak koca 1 günümü aldıkaydirigubbakcemile3
gelelim kızıma bugün dr gittik bu dr amcamız başka onun bilgisine çok güveniyorum..
güzelce fırçamızı yedik neden anne sütü veremedigim konusunda durumu anlatsamda o sabretseydin ben sana çorbalardan başlatacaktım dedi ve ekledi MAMAYI KEESSS
çorba yap allahın sebzelerinden dedi ve ben kızıma ilk defa yogurt çorbası verdim.. pek sevmedi ama annm çorbayı mama kıvamında yaptı tam onun agzına layık oldu!!
cam rende aldım mevsim meyvelerinden başla dedi başlayacagım ufaktan!!
kavanoz mamalarını kesinllikle tavsiye etmiyor kızlar hepsi katkılı kendin yap diyor,yogurt mayala kendin ver diyor ablam bugün köyden süt getirdi annem mayaladı kızıma yogurt vericem tabi mamayı kesmem ufaktan başlayalım hanfendi zaten biberon almıyor bizde çorba veririz.. eşim yatmaya hazırlanıyor bi kaç cvp yazıp yatım söylenmeden!!
esen cnm uzak yol olunca çocuklar malesef rahatsız oluyorlar senin adına çok züldüm çok hevesliydin cnm neyse allah beterinden korusun..
cnm bu ramamzan şenliklerini beylikdüzünde babam organize ediyor inş. gelirim otarafa gelmişken seni görmedende gitmem bana nonu yazsana özelden araşırız..bu arada kaçmadım net koptu canımsın nezman istersen buyurrropuyorumnanaktan
semra cnmalınmış ve darılmış olmakta haklı olsanda herşey kısmet biliyorsun yagmur tüm planları alt üst etti.. kısmette bizi göremeden gitmek varmış yani neye niyet neye ısmet.. sen yinde içini ferah tut.. kalpler bir olsunnopuyorumnanaktan
birsen tatlım ramazan girmeden bekliyoum yerimseniben
fulyacım senin hediyene karar verdim fakat aradıgım gibi bulamadım yrn kesin bulucagım oyüzden bana adresini yaz tatlım ertesin gün eşimden korgalatıcammm..
ayyy hasat bebişler olmuş ahhh ahhhh yerim onları geçmiş olsun..
filizcim tatilinin güzel geçmesine çok sevindim anenenden ayrılmak zor olacaksada bu sna yetmiştir dimi?? bu arada yakışıklı oglunun resimlerinide bekliyoruzz
aslıcım kaynana meselesinde esen mantıklı söylemiş eger konuştuklarını anlayabilecekse anlat derdini yoksa al başka bi baş agrısı bunun sonu yok yani tek son sigaraaakaydirigubbakcemile3 onuda biz istemiyoz dimi??
ayyy yaaa bissürü bissürü aklımdasınız ama unuttum çok çok özür:kedi::kedi::kedi:
çok öpüyorum çok seviyorum sizleriii
nurten yatarrrrkaydirigubbakcemile3
günaydınlar bayanlarrrr.................biz sabha sabah kalktıkk mama faslı vs.banyo yaptım
kahvaştı yapacaz .............
bugün ikizleri olan bi arkadasıma gidecem bir kız bir oğlan oldu oğlu 2 kilo kızı 1kilo 100 gr doğdu 900 kadar düşmüş 1300 olmuş.....kendisini ziyarete gidiyorum....
nurten cnm ek gıdya geçmişisn yanlız bu doktorların hepsi bir alem neden dersen bizede doktorumuz ek gıdaya geçmek için acele etme bu dönemde bebekler biberonu ve kaşığı dilleri ile iteler dedi bu yemek istemiyo anlamına gelmez dedi bu bir reflex dedi.....
ve şu dönemde normal meyve verme dedi şuanda çoğu yediğimiz şeylerde hormon var ve şimdi normol meyvelerin onlara çok katkısı olmayacak kavonozda olan meyveyi vermeni istiyorum çünkiii meyve püresi içine birsürü vitamin katılıyor dedi....sadece meyveden vitamin almıyor dedi ve yurtdışında çok ünlü olan bi markayı bize önerdi tırrım tırrım onu arıyorum organik oluyor düşün milupa vs.varken o onu önerdi.....ilk başlarda çocuklar yarım kavanoz yarım kavonaz yediii şimdi bir kavonozu yiyolar çok şükür...
veee bişey soracağım defne bizden küçük hemen nasıl sebze çorbasına başladınız?
biz 5ayda geçeceğiz?ve bir yaşa kadar tuz yok .....ben şuan ilk etapda 3 gün boyunca kayısı verdim alerjik bi reaksiyon görmedik....şimdi çeftaliye başlayacağım...
hee aksamlarıda piriç muhallebisi veriyorum...onuda hippin dedi ama yok bulamıyoruz..
bende bebelacın tahıllı pirinç muhallebisini veriyorum şuan tam bir öleçği yemiyolar tek ölçüyü ikisi bölüşüyor................
5 ayda daha değişik şeylere geçeceğizz.....yani doktorumuzun söyledikleri bana mantıklı geldi normalde anne sütü alan bebekler 7 ayda sebze çorbasına başlıyor o yüzden dedim ağır gelmesin birden ....
tabi en iyisini siz bilirsiniz...
heee kızlar ek gıdaya başladığımızdan beridir mama yemeyen bebeklerim mamalarını çok güzel yiyolar 2 saate bir 120 cc götürüyolar.....
hee bu arada annem doktora yaptığı şu pirinç mamasından bahsetti doktorda evet olabilir dedi ama luan o pirinç çok besleyici değil dedi sadece pirinçin vitamini var ama hazırladında ayriyetten var dedi.....
benden bu kDARRR kızlar sabah sabah kafa şişirdim beee
ben kendim içiyorum sütümü artık anne:)))
Günaydın Kızlar....
Bir hafta aradan sonra yıne burdayım.Ve sizi cok özledim.Bağımlısı olmuşum ben buranın ya.
Simdi gercekleşmeyen bır buluşma uzamış gitmiş galiba.Bensiz buluşmaya kalkarsanız böyle olur işte.Gönuller bir olsun ne oluyor öyle kırılmalar,laflar uçuşuyor havalarda kısmet değilmiş olmamış.
Mayıs bebişlerine nazarmı değmiş kıyamam birsürü hasta var.Cabucak iyileşsin hepsi inşallah.
Tek tek alıntı yapamıyorum boradan kusura bakmayın canım.
Kötu gelinler yıne zavallı kaynanaları cekiştirip durmuş.
Gelelim bana...
Kayınvalıdem ve görümcem dun ist döndü.1 Hafta birlikteydik.İlk geldikleri gün Bora nasıl ağladı anlatamam.Cok yabancı secıyor bu cocuk.Ben alıyorum kucağıma susuyor.Tabı onlarda cok uzuldu ağladı kadın valla.Neyse alıştısıpa sonra.
Her gun carsı pazar alışveriş merkezı gezdik durduk.Bir sürü masrafa girdi kadın bizim için.Balkon masamız kucuktu gitti mudodan set aldı.Bana 5 6 tane elbise alp e boraya cantalar dolusu alışveriş yaptı.Sağolsun.Recellerimi bile yaptıda gitti.
Bu akşam dr gidiyoruz.Bakalım nasılmış pasam benim.Rota aşımızı olucaz.
Bu arada kılolara fena takıldım.Yarın dietisyene gidiyorum artık olmıycak böyle gitmiyorlar valla.
Ek gıdalara başlayanlar hayırlı olsun kızlar.Biz 1 ay başlıycaz.
kızlar günaydın
birsencim ben dedim ya ufaktan başlayacagım die biliyorum çogu dr farklı şeyler söylüyor
ben kendi planımı yapacagım günde 1 ögün çorba 1 ögün meyve verecegim muhallebilere ramazanda tam olarak başlarım.. bu kadarın bi zararıda olmaz yararıda sanmıyorum sadece tatlara alışsın istiyorum.
sebze de okadar agır şeyler degil mesela kabak falan tek sebzeler pat.falan öle işte..
maş duruya annesi çok hamarat kız olacak bu kız çokkk..
buda benm kızımın yeni oyuncagı teyzoşlarrrrr
çok sevdi çok gıkı çıkmıyo maşşşşşhttp://img9.imageshack.us/img9/5597/img4377h.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/6484/img4350y.jpg
biz geldik dr dan çok şükür kuzum iyileşmiş ama antibiyotiğe 1 hafta devam dedi iğneydi önceden şimdi ağızdan şurup verdi
gelişimi çok iyi dedi
kilo almamış bu hafta neden diye sordum bebeklerin 3 aylıkken doğum kilosunun iki katına çıkmasını bekleriz seninki çoktan 2 katına çıkmış fazlası bile var dengelemeye çalışıyor vücudu dedi çok şişman olması zaten istediğimiz bişe değil dedi
böyle işte çok şükür iyileşti ya kilo önemli değil
ben daha kahvaltı yapmadım yapayımda geleyim
banucum bende aldım birşey eksik onu alıcam sadece bu arada duruya maşallah çok şirin olmuş yaaaa kuzu kuzu
nurten güle güle kullanın canım almışsın sonunda çok istiyordun beğendi mi defne zillisi:))
burcu o çoraplardan bende istiyorum canım nerden aldınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?