2009 Mayıs Anneleri

yaptırsan iyi olur bence canım.Aklımda kalsın istemem ben zaten dr mutlaka yapalım dedi.Sanırım bide 5.ayda olucak ama emin değilim.Akşam detaylarını alıcam dr dan.

slm kizlar nasilsiniz gorusmeyeli ozledim valla sizi suan istdayim telden giriyorum ins becerebilirm esencm gecmis olsun umarim iyilesmstr kizlr cekilis feln yapmissiniz neicin bende istiyorummm bidahakibulusma nezmn optum hepiniziii

yaptırsan iyi olur bence canım.Aklımda kalsın istemem ben zaten dr mutlaka yapalım dedi.Sanırım bide 5.ayda olucak ama emin değilim.Akşam detaylarını alıcam dr dan.

Cnm dr mutlaka yaptıralım dediyse bende yaptrayım eşim bi gelsinde konuşalm onada söyliymşutarafagitti

slm kizlar nasilsiniz gorusmeyeli ozledim valla sizi suan istdayim telden giriyorum ins becerebilirm esencm gecmis olsun umarim iyilesmstr kizlr cekilis feln yapmissiniz neicin bende istiyorummm bidahakibulusma nezmn optum hepiniziii

hoşgeldn cnm
opuyorumnanaktan

burcu canım yaptrısan iyi olur.bizde dün yaptırdık gerçi biraz pahalı bir aşı ama yapılması gerekli dedi bizim gittiğimiz farklı farklı 3 doktorda.

burcu yerim oğlışunu yaa... ya ben her defasında unuyorum makinayı prensesimin resimlerini eklicem ama unutkan annesi akıl edemiyor:)

bebsı ıyyı bıraz once bıraz karın agrısı vardı sımdı uyudu.bende ehh ıste ıyı olmaya calısıyorum ev ısı gezme mısafır derken daha yenı kendımı toparladım.rota asısı hakkında evet ben guven beye goturuyorum oda kendı ınsıyatıfınıze kalmıs bısey dedı.ama ben yaptırdım cunku daha sonra yaptırmadımda sole oldu dıye bır sıkıntı yasamak ıstemıyorum.ben mugkaya kontrole goturmedım dr.muz gerek yok dedı onun laboratuarı var her seyı normal dedı ama yınede aklımda ıste sıkıntı duyuyorum gotursemmı dıye bu arada 4010 da mısın?Aramak ıstedım kac sefer ama bır tulu fırsat bulamadım.eger musaıtsen arıycam canım

burcu canım yaptrısan iyi olur.bizde dün yaptırdık gerçi biraz pahalı bir aşı ama yapılması gerekli dedi bizim gittiğimiz farklı farklı 3 doktorda.

burcu yerim oğlışunu yaa... ya ben her defasında unuyorum makinayı prensesimin resimlerini eklicem ama unutkan annesi akıl edemiyor:)

Sağol cnmm :) peşembeye bekliyos resimleri,bu kadar dr yaptır dediyse rotayı yaptıraym
opuyorumnanaktan
ooyy maşallah gözlere bak mavininde bu tonunu hiç görmemiştim deniz mi mübarek opuyorumnanaktan
:)) sağol cnmmmm öptük seni

Güven yeni gelen dr sanırım, dün hastanede yoktu , nöbet istirahatliymiş sanırım
Evt cnm önce 4703 ten kamp bağlanıyo, ordan dahili 4010 bizim motel :)ama kağan yanıbasımda uyuyo ben seni arayayım telefon çalmasn
kaydirigubbakcemile5

yok canım ben bızım hastaneye goturmuyorum guven ozel drmuz bızım dısardan mukemmel ılgılenıyor

kzılar ne üyeliği bu
merak ettim:kedi:

Bir bebek mama markasının sitesi.

Nazar değiyo olabilir tatlım bu arada hepimizin bebişlerinde var bu huy değişikliği alışıcaz artık hep bizi görmek istiyolar.

Maşallah çok tatlılar allah nazarlardan saklasın.

Canım ya sen daha iyi bilirsin ama çorba için erken değilmi ne çorbası olursa olsun 5 aydan önce doktorlar vermiyorlar.Hepsi bir olmuyor tabi orası ayrı.Benim oğlan defneden büyük bak biz bile ek gıdaya başlamadık.Gerçi başlarsak bile doktorumuz sadece meyve püresi suyu birde muhallebi verebileceğimizi söyledi.vereliniortak

İyi gezmeler tatlım.

ben kendim içiyorum sütümü artık anne:)))

Maşallah

Hoşgeldin canım yeni cicilerinizi güle güle kullanın

Çok şükür iyileşmiş kuzum çok sevindim

Ellerini emerken annişine gülücük atan kağan kaydirigubbakcemile3

Aguuuuuu yapan kağan
kaydirigubbakcemile3

meraba hatunlarr
artık nete girmek için zaman bulamıyorum ya bizimki eskisi gibi uyumuyo gündüzz
hep ilgi istiyo hastalığı geçti çok şükür ilk hastalığımızı atlattık:)
bu arada görüyorum ki bebişler büyümüş maşallahh
kızlar ben regl olmadım ama karnımda acaip bi şişlik var acaba olcakmı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…