2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar arkadasımın ziyRETıNE gittim geldim eşim yarın aksam geliyor hemenb eve gidecem cuma sabahtan hastaneye gidecez aşılarımız var 5 ay aşılarıı

sağol fulyacım.

Bırsen gezdın geldin oh ne guzel.

Ek gıdalar için yenı topik açtım kızlar bı arada bulunsun hepsi.

oyyy amann ne buu maşalllaaaahhhhh suphanallah çok tatlı bayıldım kız annesi olarak oğlunu kızıma istiyorummm

of of of kuzucuk çok tatlı ya maşallah gözleri hele kırk bir buçuk :)

vallahi kardeşim yazmadı bana sen emziriyorsun dedi ama yine de dikkat et beslenmene salma kendini dedi

teşekkürler kızlar öpüldünüzŞeniz

ıyı aksamlar kızlar bende rtık sık gıremıyom yaaa oglusum dogru duzgun uyumadı bugun neyse ıns gece ııı uyurda ya elını o kadar agzına sokuyokı kusup duruyor mıdesı bulanıyo herhalde yavrucugumun damagı kasınıyor herhalde ne bulsa agıza damaga suruyor
burcucum kaganımız yıne gozlerını konusturmus yaa cok tatlı bı bebeksende cok guzel gozukuyosun
bırsencım hosgeldın sende cnmm
ıncıhancım masalllah boraya gelısımı cok guzel
esencım ahsen ıyılesmıs cok sukur

ayyy sağolun kızlarrr şarj bitti görmedim yazdıklarınızı

evet gezdim geldim ........fulya yaaa güzel kıss yakuşuklu damak nasıl olacak bu işşşş

dünyalar güseliii bebekler olacak......

aysun cnm benimkilerde ellerini ağzına sokuyorrr biberonları kemiriyolarr salya tükürükkk bi gidiyooo

ben geldiimmmhihoyyyt
evde yemek yoktu yapasımda yoktu eşime dedim dışarda yiyelimyerimseniben
oh yedik geldik Ahsende orda uyudu dönüşte ve giderken uyanıktı çok akıllı bunlar yaaa maşallahh

Normal canım 7-8 den sonrasında sorun olabiliyor a.s

Oooo maşallah boracığa kocaman olmuş.Ek besinlere sizde geçiceksiniz demek bakalım benim doktor cumartesi günü ne diycek başlatıcakmı? :uhm:

ya ben kızı 2 aylıkken 3 tane aşı yaptılar 2 ay sonra tekrar çağırdılar 3.ayda aşı yapılmıyokii

Yapılıyor neden yapılmasın sanırım sen sağlık ocağında vurduruyorsun bizim 3 ayda pnömokok oldu.2 ayda 3 tane olmuştu;karma,verem,rotavirüs sağlık ocağı rotayı yapmadığı için pnömokoku 2 ayda vuruyor o yüzden :1rolleyes:

merhaba kızlar arkadasımın ziyRETİNE gittim geldim eşim yarın aksam geliyor hemenb eve gidecem cuma sabahtan hastaneye gidecez aşılarımız var 5 ay aşılarıı

Ne çabuk geldi bu sefer eşin gözün aydın a.s.

sağol fulyacım.

Bırsen gezdın geldin oh ne guzel.

Ek gıdalar için yenı topik açtım kızlar bı arada bulunsun hepsi.

Ellerine sağlık bakayım bende alkisalkisalkis

Aysuncum hepimizde böyle ya neden böyle yapıyolar anlamıyorum bak boranında salyası çok deyince dr bakmış dişleri çıkabilir demiş hepimizde var acaba bu çocukların hepsi erkenmi diş çıkaracak ne :1shok:

ben geldiimmmhihoyyyt
evde yemek yoktu yapasımda yoktu eşime dedim dışarda yiyelimyerimseniben
oh yedik geldik Ahsende orda uyudu dönüşte ve giderken uyanıktı çok akıllı bunlar yaaa maşallahh

Afiyet olsun tatlım iyi etmişsiniz oh ne güzel uyumuş karagözlü kuzumda seni uğraştırmamış annesi Şeniz

Merhaba Canlarım;opuyorumnanaktan

Bende bütün gün benim huysuz oğlan yüzünden hiçbir iş yapamadım babamız gelince yıkadık mamasını yedi uyuttum.Babamızında migreni tuttuğu için oğluyla birlikte 9 da yattılar.mirmirmirmir

Bende o saatten beridir 2 makine çamaşır astım,yağızın ütülenenlerini yerleştirdim,bulaşık yıkadım,biberonları sterile attım,kocişin ütülerini yaptım.Size bakıp yatayım dedim.Sabaha bitek bi sepet çamaşır katlanacak birde yemek yapıcam.:bbo:

Yarın eşimin halasına gidicez kaynanayla.Gezmeklere gideceğimiz için işleri şimdiden bitireyim dedim.hihoyyyt

Neyse ben kaçayım öpüldünüz hepinize iyi geceler.
a.s.

sibooooooooooo neredesin bacımmmmmmmmmmm

Kuzum nerde olucam bu oğlan yüzünden sersem oldum işleri yetiştiricem diye yorgunluktan ölüyorum kafamçokkarıştı

Sabahta 6 dan beri ayaktayım neyse ben kaçayım bacım ayakta uyuyorum daha yatmadan bi sepet çamaşır daha asıcam.Ben sepete bakıyorum sepet banakaydirigubbakcemile3

Öpüldün oğluşlarımı, tosunlarımıda öppppppp benim yerime ŞenizŞeniz

hihoyyytooo herkez burda ama geçmişi okuyorlar galiba mehmeti yıkadık yatırdım dedesi geldi tekrar uyandı şimdi sevişiyorlarhihoyyyt

Ay tüm geçmişi okudum alıntı yaptım. Defnoşla uğraşırken makinanın fişini takmamışım, şarjı bitmiş. Hepsi gitti offff klava:

Valla sabahtan beri canım çıktı. Bi daha okuyamayacağım geçmişi. Hatırladıklarım ;

Doktora giden kuzularım vardı hepsine maşallah

Kağan'ın resimleri vardı harika

Gonca ve Banu kocaman olmuş kuzularınız ya

Esen'cim Ahsen'im düzelmiş maşallah kuzuma a.s.

Nurten'cim doktoruna şaşırdım bacım ama bi bildiği vardır heralde. Hayırlı olsun ek gıdalar a.s.

şirine arkadaşım bizde 3,5 aylık olduk ama arada hala yara oluyor göğüslerim. En son damla sakızını saf zeytinyağında eritip macun şeklinde göğsüme sürdüm. Çok iyi geldi bilgin olsun a.s.

Siboş bacım bu çocuklar iyice huy değiştirdi valla. Bizi görmeden durmaz oldular yaaaa delikafadulden

Bende tüm gün evi temizledim, ütü yaptım, Defnoşla uğraştım derken canım çıktı. Defnoş cadısı da az önce uyudu. Bende son posta beyazlarımı astım kafamçokkarıştı

Yarın anneme gidip ne güzel keyif yapacaktım ama eşim işe gitmeyecekmiş yarın. Artık o gezdirir beni ne yapayım zemuszemus

Valla fena yoruldum bacılar. Ben kaçar. Sızayım bari daha fazla geç olmadan. Herkese iyi geceler. Öptüm sizi ve kuzucuklarınızı a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…