sağol fulyacım.
Bırsen gezdın geldin oh ne guzel.
Ek gıdalar için yenı topik açtım kızlar bı arada bulunsun hepsi.
oyyy amann ne buu maşalllaaaahhhhh suphanallah çok tatlı bayıldım kız annesi olarak oğlunu kızıma istiyorummm
of of of kuzucuk çok tatlı ya maşallah gözleri hele kırk bir buçuk :)
vallahi kardeşim yazmadı bana sen emziriyorsun dedi ama yine de dikkat et beslenmene salma kendini dedi
arkadaslar gitti ben geldim bu arada kızı da yıkadımm ohhh
hiç yemek yapasım yok dışarı çıkalım bariii
burcu kız maşallah kagana o ne gözler yavsss amannn masallaahhhhhhhhhhhhh
aysegül hoşgeldin canım gecti çok şükürr atlattık hastalığıı
kızlar benimkızım bu iki gündür günde 3,4 hatta beş defa kaka yapıyor acaba üşüttümü? çünkü hiç böle yapmazdı günde 1 kere onuda ıkına ıkına yapardı normalmiki? su gibi oluyor çoğu zaman korkmaya başladım
Biz Geldik...
Dr gıttık.Rota asımızı olduk.5.ayda 2.dozu olucakmış.Gelişimimiz gayet iyiymiş.Kilomuz 6.900 boyumuz 63 cm olmuş.Ağzının suları cok akıyordu Boranın kontrol ettı ve dışleri erken gelicek dedi.Bu ay cıkabilirmiş.
Sonra önumuzdeki ay ek gıdaya geçiyoruz.Her dr farklı birsey söyluyor sanırım.Biz sebze püresi ve pirinçli muhallebiyle baslıycakmışız.
Meyva sanıyordum dedim.Onunla baslarsa tatlı gelir sebzeyı kabul etmez dedi.Önceliğimiz sebzeolucakmış.
Sonra kavanoz mamalarına karsı değilim dedi.Organik olanlı kullanıcakmışız yada organık sebze bulup kendim yapıcakmışım.Bakalım önumuzdeki ay deteyları vericek.
ya ben kızı 2 aylıkken 3 tane aşı yaptılar 2 ay sonra tekrar çağırdılar 3.ayda aşı yapılmıyokii
merhaba kızlar arkadasımın ziyRETİNE gittim geldim eşim yarın aksam geliyor hemenb eve gidecem cuma sabahtan hastaneye gidecez aşılarımız var 5 ay aşılarıı
sağol fulyacım.
Bırsen gezdın geldin oh ne guzel.
Ek gıdalar için yenı topik açtım kızlar bı arada bulunsun hepsi.
ıyı aksamlar kızlar bende rtık sık gıremıyom yaaa oglusum dogru duzgun uyumadı bugun neyse ıns gece ııı uyurda ya elını o kadar agzına sokuyokı kusup duruyor mıdesı bulanıyo herhalde yavrucugumun damagı kasınıyor herhalde ne bulsa agıza damaga suruyor
burcucum kaganımız yıne gozlerını konusturmus yaa cok tatlı bı bebeksende cok guzel gozukuyosun
bırsencım hosgeldın sende cnmm
ıncıhancım masalllah boraya gelısımı cok guzel
esencım ahsen ıyılesmıs cok sukur
ben geldiimmmhihoyyyt
evde yemek yoktu yapasımda yoktu eşime dedim dışarda yiyelimyerimseniben
oh yedik geldik Ahsende orda uyudu dönüşte ve giderken uyanıktı çok akıllı bunlar yaaa maşallahh
sibooooooooooo neredesin bacımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?