herkese merhaba bugün babası mehmete dönence almış çok sevdi yatağına monteledik agu bugu konuşuyo:1rolleyes: bişey yapmadım hatta evi, iyice dağıttım diyebilirim -tatlicadiarzu-mehmete gelen hediyeleri bir yere topladım sadece kimisi orda kimisi burda dağınıktı bazanın altına kaldırdım mehmetin uyku süresi de kısaldı birde yeni bi huy edindi bu oğlan karnı aç bile olsa emmiyo önce ayağımda sallıyorum başı sersem oluyor delikafaduldensonra meme aranıyo artık o zaman emiyo bide ağzından çıksa çıldırıyo sinirlenip almıyor sanki ben onun çocuğuyum resmen deliriyo bi tafra sormayın gitsinklava::uhm:
herkese merhaba bugün babası mehmete dönence almış çok sevdi yatağına monteledik agu bugu konuşuyo:1rolleyes: bişey yapmadım hatta evi, iyice dağıttım diyebilirim -tatlicadiarzu-mehmete gelen hediyeleri bir yere topladım sadece kimisi orda kimisi burda dağınıktı bazanın altına kaldırdım mehmetin uyku süresi de kısaldı birde yeni bi huy edindi bu oğlan karnı aç bile olsa emmiyo önce ayağımda sallıyorum başı sersem oluyor delikafaduldensonra meme aranıyo artık o zaman emiyo bide ağzından çıksa çıldırıyo sinirlenip almıyor sanki ben onun çocuğuyum resmen deliriyo bi tafra sormayın gitsinklava::uhm:
kızlar benim gögüslerim tekrar yara oldular her ikiside resmen yarılmış cok canım yanıyor mafoldumbenkullanmadıgım krem kalmadı margastan lansıon bepanten hiç biri işe yaramıyor bebegimi cok zor emziriyorum o aglıyor ben aglıyorum senağlamaneden 2.kez yara oldular anlamadım 2.5 ay oldu dogum yapalı ...yeni doduundada olmustu ama bu daha beter:a015:
oyyy amann ne buu maşalllaaaahhhhh suphanallah çok tatlı bayıldım kız annesi olarak oğlunu kızıma istiyorummm
meraba hatunlarr
artık nete girmek için zaman bulamıyorum ya bizimki eskisi gibi uyumuyo gündüzz
hep ilgi istiyo hastalığı geçti çok şükür ilk hastalığımızı atlattık:)
bu arada görüyorum ki bebişler büyümüş maşallahh
kızlar ben regl olmadım ama karnımda acaip bi şişlik var acaba olcakmı ki?
of of of kuzucuk çok tatlı ya maşallah gözleri hele kırk bir buçuk :)
sağol bengicim benim sütüm az mama veriyorum ama diet uğruna tamamen kesilmesini istemem.Ben emzirenler içinde bi dietin olduğunu biliyordum ama yanıldım heralde.Neyse bir ay sonra ek gıdalara başlıyor nasılsa azıcık daha dişimi sıkayım.Ama fena bunalımdayım valla.
7 8 defaya kadar normal değil midir ki
oh maşallah canımmm büyümüş bora
bize dr bişe demedi ben size vericem liste zamanı gelince dedi bakalım neler yiyecekk
ya ben kızı 2 aylıkken 3 tane aşı yaptılar 2 ay sonra tekrar çağırdılar 3.ayda aşı yapılmıyokii
Biz Geldik...
Dr gıttık.Rota asımızı olduk.5.ayda 2.dozu olucakmış.Gelişimimiz gayet iyiymiş.Kilomuz 6.900 boyumuz 63 cm olmuş.Ağzının suları cok akıyordu Boranın kontrol ettı ve dışleri erken gelicek dedi.Bu ay cıkabilirmiş.
Sonra önumuzdeki ay ek gıdaya geçiyoruz.Her dr farklı birsey söyluyor sanırım.Biz sebze püresi ve pirinçli muhallebiyle baslıycakmışız.
Meyva sanıyordum dedim.Onunla baslarsa tatlı gelir sebzeyı kabul etmez dedi.Önceliğimiz sebzeolucakmış.
Sonra kavanoz mamalarına karsı değilim dedi.Organik olanlı kullanıcakmışız yada organık sebze bulup kendim yapıcakmışım.Bakalım önumuzdeki ay deteyları vericek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?