günaydııııııınnnnnnnnnnnnnn :)
günaydın kızlar nasılsınız :))))
bizim burda da öyle hava çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırıyorum vallahi
bengicim iyiyiz bizde sabah bıraktık kızları geldik işe sen nasılsın tatlım bebişin nasıl bugünçok uykusuzum kızlar
pınarcım merhaba tatlım ohh eşinde evdeymiş defneyi alır gezersiniz:))
gunaydın kızlar ben son bır kac gundur altına patılı pıjama gıydırıyorum ustu yarım kollu cunku gece bıle bayagı serın oluyor.dun ozellıkle banyosundan sonra cok usudu tıtredı.cok korktum hasta olucak dıye.kucuk hanım penye battanıyeye sarıp ısıtamıyoruzda cunkuu cok sıkıntılı hanım bu gelemz sıkıntıya.
benımkısı onuda tekmelerıyle atıyo bır kac gundurde kendı eksenı etrafında saat gıbı donmeye basladı ozelllıkle ac ken kuduruyo bunu yaparak korkuyorum kanepe ustunde yanlız bırakmaya ana kucagını sevmıyor.oto pusette yatıyorum onuda ıstemıyor ne yapıcagımı sasırdım
pınarcım çok uyandı duru sabahta 6 da kalktı uyumadı mızmızlandı sonra işe geldim ayakta uyuyorum bugün
günaydın arkadaşlar....burda da hava hem güneşli hemde serin... altına uzun bişi giydirsem mi diye düşünüyorum...:uhm:
bugün ben varım kimsecikler yok sanırım....ben dün temizliğimi filan yaptım rahatım yani...yemek derdim de yoookk..akşam kocacığımın toplantısı var yiyip geliceeek... oğluşumda şuan uyuyo fırsat bulmuşken sizlere bi bakiym dedim ama geçmişi okuyamadım valla çok zor geldi....yerimseniben
gunaydın kızlar ben son bır kac gundur altına patılı pıjama gıydırıyorum ustu yarım kollu cunku gece bıle bayagı serın oluyor.dun ozellıkle banyosundan sonra cok usudu tıtredı.cok korktum hasta olucak dıye.kucuk hanım penye battanıyeye sarıp ısıtamıyoruzda cunkuu cok sıkıntılı hanım bu gelemz sıkıntıya.
benımkısı onuda tekmelerıyle atıyo bır kac gundurde kendı eksenı etrafında saat gıbı donmeye basladı ozelllıkle ac ken kuduruyo bunu yaparak korkuyorum kanepe ustunde yanlız bırakmaya ana kucagını sevmıyor.oto pusette yatıyorum onuda ıstemıyor ne yapıcagımı sasırdım
Ben giydirmiyorum ya o kadar da serin olduğunu düşünmüyorum :uhm:
Bende yanındaysam koltukta tutuyorum ama yanında değilsem direk yere koyuyorum. Acaip dönüyo çünkü. İçeri gidip bi geliyorum bıraktığım yerin tam tersinde kaydirigubbakcemile3
bende henüz giydirmioyrum da..bu gece ben biraz üşüdüğümü hissettim hep üstümü örttüm..o yüzden bu gecede böyle olursa en azından yatarken giyidiriym diyorum...yoksa sıcağa alışıp en ufak bişiyde hasta olmasını istemem...alıştırmamaya çalışıyorum...
evt ya bi kaç gün üst üste temizliği erteliyodum tembellikten...sonunda dün kırdım zincirlerimia.s yaptım temizliğimi...
bence de yere koymak en iyisi...hem de sürünmeyi filan öğrenirler işte...aslında oyunhalıları çok güzel ama şuan almak istemiyorum masrafımız çok....kendim o tarz bişi yapmayı düşünüyorum ama bakalım fırsat olursazemuszemus
Bende öyle sıcağa alışıp kışın sık sık hasta olsun istemiyorum. Bu serinlerde gece ince bi pijama giydirmek mantıklı ama gündüz badi ve çorap yeter gibi geliyo bana alkisalkisalkis
Bende dün yaptım tüm temizliğimi. Bitek balkonda toplanıcak beyaz çamaşırlarım var o kadar. Kocamla keyif günü yapacağım hafta içi iyi oluyo zemuszemus
Bende hafta sonu alacağım oyun halısı inşallah sever. Annemin diktiği kapitoneli örtüler vardı. Yer için dikmişti Defnoşa. Ona koyuyorum. Yanına da ses çıkaran oyuncaklarını koyuyorum. Biraz oyalanıyo işte kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?