2009 Mayıs Anneleri

bengicim iyiyiz bizde sabah bıraktık kızları geldik işe sen nasılsın tatlım bebişin nasıl bugünçok uykusuzum kızlar

pınarcım merhaba tatlım ohh eşinde evdeymiş defneyi alır gezersiniz:))

bizim burda da öyle hava çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırıyorum vallahi

Valla ya şaştım bende. Ev biraz serin geldi çorap giydirdim ne yapayım ya :uhm:

bengicim iyiyiz bizde sabah bıraktık kızları geldik işe sen nasılsın tatlım bebişin nasıl bugünçok uykusuzum kızlar

pınarcım merhaba tatlım ohh eşinde evdeymiş defneyi alır gezersiniz:))

Sağolasın canım evet bugün işe gitmedi. Gerçi anneme gidicektim ama olsun eşimle gezerim artık zemuszemus

Uyuyamadın mı gece :uhm:

günaydın arkadaşlar....burda da hava hem güneşli hemde serin... altına uzun bişi giydirsem mi diye düşünüyorum...:uhm:

ılgıncım, cnm allah kolaylık versin...iş yerinde b.sayarın arkasına sinip, çaktırmadan şekerleme yapıodum bazensırnaşık şey ay o günleri hatırladım bazen çalışmayı özlüyorum biraz büyüse çalışırmıyım acaba diyorum...bazen de yok ya böyle iyi diyorum...çalışan tüm anneler sizlere allah kolaylık versin...a.s. annelik zaten zor bi meslek iki işi birden yürütmek büyük başarı TEBRıKLEEEERRRa.s.

bugün ben varım kimsecikler yok sanırım....ben dün temizliğimi filan yaptım rahatım yani...yemek derdim de yoookk..akşam kocacığımın toplantısı var yiyip geliceeek... oğluşumda şuan uyuyo fırsat bulmuşken sizlere bi bakiym dedim ama geçmişi okuyamadım valla çok zor geldi....yerimseniben

gunaydın kızlar ben son bır kac gundur altına patılı pıjama gıydırıyorum ustu yarım kollu cunku gece bıle bayagı serın oluyor.dun ozellıkle banyosundan sonra cok usudu tıtredı.cok korktum hasta olucak dıye.kucuk hanım penye battanıyeye sarıp ısıtamıyoruzda cunkuu cok sıkıntılı hanım bu gelemz sıkıntıya.

havalar böyle olursa bende giydiricem...özellikle geceleri...üstünü hiç örtmüyo....örtüsünü iyice yanlardan sıkıştırıyorum ama öyle bi tekmeliyo kiii üstünü hep açıyo...zıpırcanım benim

benımkısı onuda tekmelerıyle atıyo bır kac gundurde kendı eksenı etrafında saat gıbı donmeye basladı ozelllıkle ac ken kuduruyo bunu yaparak korkuyorum kanepe ustunde yanlız bırakmaya ana kucagını sevmıyor.oto pusette yatıyorum onuda ıstemıyor ne yapıcagımı sasırdım

cnm sende yere temiz bi çarşaf yay.... bırak yerde yuvarlansın dursun...
benim ki o kadar dönmüyo başlayınca öyle yapıcam...ilgisini çekiyosa etrafına da yumuşak oyuncaklardan koy...oynasın bebişin....kaydirigubbakcemile2

pınarcım çok uyandı duru sabahta 6 da kalktı uyumadı mızmızlandı sonra işe geldim ayakta uyuyorum bugün

Allah kolaylık versin canım ya :çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar....burda da hava hem güneşli hemde serin... altına uzun bişi giydirsem mi diye düşünüyorum...:uhm:

Ben giydirmiyorum ya o kadar da serin olduğunu düşünmüyorum :uhm:

Ohhhh herşey halledilmiş ne güzel bol bol dinlen bugün a.s.

Kız bu sıcakta nasıl titrettiniz kuzuyu ya :uhm: Kaç derece suyla yıkıyosunuz :uhm:
Ben geceleri altına çok incecik bi yazlık pijama giydiriyorum ama üşüyecek diye değil. Sivrilerden korumak için kuzumu :çok üzgünüm:

Siboşum dünürümmmmmm gezmelere gitmeden bize mi bakıyon bakim sen a.s. Yağız paşam napıyo Şeniz

Bende yanındaysam koltukta tutuyorum ama yanında değilsem direk yere koyuyorum. Acaip dönüyo çünkü. İçeri gidip bi geliyorum bıraktığım yerin tam tersinde kaydirigubbakcemile3

Ben giydirmiyorum ya o kadar da serin olduğunu düşünmüyorum :uhm:

bende henüz giydirmioyrum da..bu gece ben biraz üşüdüğümü hissettim hep üstümü örttüm..o yüzden bu gecede böyle olursa en azından yatarken giyidiriym diyorum...yoksa sıcağa alışıp en ufak bişiyde hasta olmasını istemem...alıştırmamaya çalışıyorum...

Ohhhh herşey halledilmiş ne güzel bol bol dinlen bugün a.s.

evt ya bi kaç gün üst üste temizliği erteliyodum tembellikten...sonunda dün kırdım zincirlerimia.s yaptım temizliğimi...

Bende yanındaysam koltukta tutuyorum ama yanında değilsem direk yere koyuyorum. Acaip dönüyo çünkü. İçeri gidip bi geliyorum bıraktığım yerin tam tersinde kaydirigubbakcemile3

bence de yere koymak en iyisi...hem de sürünmeyi filan öğrenirler işte...aslında oyunhalıları çok güzel ama şuan almak istemiyorum masrafımız çok....kendim o tarz bişi yapmayı düşünüyorum ama bakalım fırsat olursazemuszemus

Bende öyle sıcağa alışıp kışın sık sık hasta olsun istemiyorum. Bu serinlerde gece ince bi pijama giydirmek mantıklı ama gündüz badi ve çorap yeter gibi geliyo bana alkisalkisalkis

Bende dün yaptım tüm temizliğimi. Bitek balkonda toplanıcak beyaz çamaşırlarım var o kadar. Kocamla keyif günü yapacağım hafta içi iyi oluyo zemuszemus

Bende hafta sonu alacağım oyun halısı inşallah sever. Annemin diktiği kapitoneli örtüler vardı. Yer için dikmişti Defnoşa. Ona koyuyorum. Yanına da ses çıkaran oyuncaklarını koyuyorum. Biraz oyalanıyo işte kaydirigubbakcemile2

ooooh iyi keyifler...benim eşim çok çalışıyo bu aralarkafamçokkarıştı birlikte yaptığımız keyifleri özledim yaaa...neyse ki pazar günleri bişiler yapıyoruz..yoksa bunalıma giriyorum zaten ailem filan yok...neyseki bi ara çok sıkılmıştım...şimdi daha iyiyim...geçti o sıkıntılarım....

cnm bide oyun halısı için belirlediğin bişi var mı? fiyatı nedir?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…