teşekkür ederim. zaten bende uçakla gitmek istiyorum.hemen 1 saat sonra istanbulda olcam. otobüsle hiç çekilmez.doğru çok oturmaktan hem belim filan ağrır kesin.bende izin vermezse diye korkuyorum.nerdeyse şimdiden telefon edip sorcam o kadar sabırsızlanıyorumki.kendimi zor tutuyorum.yüz yüze konuşayım diye.
Valla canım bildiğim kadarıyla 3.aydan sonra yolculuk için en iyisi uçak. Çünkü kısa süreli. otobüsle olursa uzun süre oturuyorsun. Hareket yok. Ben ilk bayramda uçağa binecektim. Hamileliğim çok yeni diye doktorum radyasyon almanı istemem dedi. Ama mecbur gideceksen yinede en sağlıklısı uçak dedi. Bu bayramı sormuştum o zaman. 4 ayın dolduğu için eğer herşey yolunda giderse binebilirsin uçağa demişti...
teşekkür ederim. zaten bende uçakla gitmek istiyorum.hemen 1 saat sonra istanbulda olcam. otobüsle hiç çekilmez.doğru çok oturmaktan hem belim filan ağrır kesin.bende izin vermezse diye korkuyorum.nerdeyse şimdiden telefon edip sorcam o kadar sabırsızlanıyorumki.kendimi zor tutuyorum.yüz yüze konuşayım diye.
ben yemeğe gidiyorum bayanlar....yemek yiyecek herkese de afiyet olsun...
hamile bacılar oturun evlerinizde ya ne geziyosunuz siz bakalım o kadar ucaklar otobüsler valla kocamın başının etini yerim sonra herkes geziyo diye:a015:
ya canım acaba benimkisi farklı bişeymi ya eşime aldırdım üstünde sadece kako yağı yazıyor içinden kağıt falan çıkmadı:uhm:en iyisi ben gidip sorayım aktara
kakao yağı bende aldım.hemde bebek yağım var. zaten bir gün durup öbür gün duş aldığım için banyodan banyoya sürüyorum. kakao yağı katı değil. böyle badem yağı gibi birşey. ufak bir şişede benimkide. ama çok güzel kokuyor.
kızlar çok şükür bir yarınımız kaldı doktor için. birde ben kan vercem üçlü test için yine. geçen gittiğimde de vermiştim.inşallah hayırlısı olsun.
Aaaa tatiller boşuna mı tatlım ya :)
kızlar hepiniz iyisiniz ne güzel.. allah bozmasın.bu c.tesi bir coğunuzda doktora gidecekmiş.benim haftaya daha cook var.
Sağolasın canım hoşgeldin. Sen nasılsın?
Evet ya kısmetse cumartesi büyük gün...
iyiyim cnm cok sağol.gözün aydın cnm özlemişsindir cok bebişini 1 ay oldu dimi görmeyeli?
oo kıyamam çok uzun olmus..ama helal olsun valla ben 3 hafta zor dayanıyorum:) ama normalide ayda bir zatende işte ben dayanamıyorum o kadar
slm kızlaar.bugun nasılsınız bakalım.ben çok iyim çok şükür.bugun bulantım olmadıkaydirigubbakcemile2 dün bütün günümü patatesle geçirdim resmen.öğlen 4 patates akşamda salatasını yediim aç yattım sayılır yani.ama bugun acısını çıkarmam lazım sabah kahvaltımı güzelce yaptım.şimdide havuç ve elma suyu sıktım kendime onu içiyorum.Siz öğle yemeğine geçmişsiniz afiyet olsun...
Zaten bu ay 3'lü test haftama denk gelsin diye böyle bekledim 5 hafta. Bi daha ki randevumu 4 hafta sonraya 24 Ocak'a alacağım. Ne bu ya zor tutuyo zaten eşim :)
slm kızlaar.bugun nasılsınız bakalım.ben çok iyim çok şükür.bugun bulantım olmadıkaydirigubbakcemile2 dün bütün günümü patatesle geçirdim resmen.öğlen 4 patates akşamda salatasını yediim aç yattım sayılır yani.ama bugun acısını çıkarmam lazım sabah kahvaltımı güzelce yaptım.şimdide havuç ve elma suyu sıktım kendime onu içiyorum.Siz öğle yemeğine geçmişsiniz afiyet olsun...
ohh afiyet olsun yarasın bebişe benimde bulantı zamanlarımda kurtarıcım patatesti canım iyi geliyor genelde
:):) sağol cnm iyiyiz çok şükür.iyi bari bugun bulantın yokmus.bende daha öğlen yemedim arada süt içip ve meyve yediğim için gec yiyorum ben öğlen yemeklerini..
Kızlar benim biraz işim çıktı 1-2 saatten girerim inşallah.sizleri özleyeceğim.
canım merhaba bulantılarının geçmesi çok güzel bir haber patates gerçekten bulantılara iyi geliyor bizde bebişimle öğle yemeğinden geldik artık göbüşim çıkmaya başladı benimde:))))a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?