2009 Mayıs Anneleri

Herşey yolundaysa izin vermeyeceğini sanmıyorum canım merak etme. Senin için en sağlıklısı en kısa olan yolculuk zaten...

ohhh ohhh

hamile bacılar oturun evlerinizde ya ne geziyosunuz siz bakalım o kadar ucaklar otobüsler valla kocamın başının etini yerim sonra herkes geziyo diye:a015:

ya canım acaba benimkisi farklı bişeymi ya eşime aldırdım üstünde sadece kako yağı yazıyor içinden kağıt falan çıkmadı:uhm:en iyisi ben gidip sorayım aktara

tatlım senin kullandığın bronzlaştırıcı sanırım ben yazları kullanıyorum onu katı güneşte eriyor fakat çatlak için katkısız cam sisede satılıyor badem yağları gibi arifoğlu markasıda var bence onu kullan sen :CüvCüv:

iyi haberler bekliyoruz annesihihoyyyt[/QUOTE]

evet kızlar galiba benimkisi bronzlaştırıcı:roflol:iyiki sizlere sormuşum yoksa çatlak kremi diye sürücektim herkese teşekkürlera.s.

kızlar hepiniz iyisiniz ne güzel.. allah bozmasın.bu c.tesi bir coğunuzda doktora gidecekmiş.benim haftaya daha cook var.

oo kıyamam çok uzun olmus..ama helal olsun valla ben 3 hafta zor dayanıyorum:) ama normalide ayda bir zatende işte ben dayanamıyorum o kadar

oo kıyamam çok uzun olmus..ama helal olsun valla ben 3 hafta zor dayanıyorum:) ama normalide ayda bir zatende işte ben dayanamıyorum o kadar

Zaten bu ay 3'lü test haftama denk gelsin diye böyle bekledim 5 hafta. Bi daha ki randevumu 4 hafta sonraya 24 Ocak'a alacağım. Ne bu ya zor tutuyo zaten eşim :)

slm kızlaar.bugun nasılsınız bakalım.ben çok iyim çok şükür.bugun bulantım olmadıkaydirigubbakcemile2 dün bütün günümü patatesle geçirdim resmen.öğlen 4 patates akşamda salatasını yediim aç yattım sayılır yani.ama bugun acısını çıkarmam lazım sabah kahvaltımı güzelce yaptım.şimdide havuç ve elma suyu sıktım kendime onu içiyorum.Siz öğle yemeğine geçmişsiniz afiyet olsun...

ohh afiyet olsun yarasın bebişe benimde bulantı zamanlarımda kurtarıcım patatesti canım iyi geliyor genelde

Zaten bu ay 3'lü test haftama denk gelsin diye böyle bekledim 5 hafta. Bi daha ki randevumu 4 hafta sonraya 24 Ocak'a alacağım. Ne bu ya zor tutuyo zaten eşim :)

:):) olsun ama uzun süre görmeyince büyüdüğünü çok net farkediyorsun ya o harika oluyor..iyi tarafından bakalım dimi cnm arkadasım:CüvCüv:

sağol cnm iyiyiz çok şükür.iyi bari bugun bulantın yokmus.bende daha öğlen yemedim arada süt içip ve meyve yediğim için gec yiyorum ben öğlen yemeklerini..

ohh afiyet olsun yarasın bebişe benimde bulantı zamanlarımda kurtarıcım patatesti canım iyi geliyor genelde

Tşk.canım patates iyi oluyor gerçekten bende sizden öğrendim zaten yoksa aklıma gelmezdi patates yemek aç kalmaktan kurtuldum sayenizdekaydirigubbakcemile3

:):) sağol cnm iyiyiz çok şükür.iyi bari bugun bulantın yokmus.bende daha öğlen yemedim arada süt içip ve meyve yediğim için gec yiyorum ben öğlen yemeklerini..

sende çok saol:) Bende kahvaltımı baya geç yapıyorum geç kalktığım için öğlen yemeği haliyle sarkıyo biraz.aralarda meyve yemek iyi oluyo ama.:icecream:

canım merhaba bulantılarının geçmesi çok güzel bir haber patates gerçekten bulantılara iyi geliyor bizde bebişimle öğle yemeğinden geldik artık göbüşim çıkmaya başladı benimde:))))a.s.

canım merhaba bulantılarının geçmesi çok güzel bir haber patates gerçekten bulantılara iyi geliyor bizde bebişimle öğle yemeğinden geldik artık göbüşim çıkmaya başladı benimde:))))a.s.

Teşekkür ederim.benim zaten hergün bulantım olmuyor aslında bir gün oluyor bir gün olmuyor genelde ama dün ilk defa bu kadar şiddetli olmuştu.birazda moralim bozuktu o iyice tetikledi galiba diye düşünüyorum.
oh oh sizede afiyet olsun.:)Senin göbüşte benimki gibi geçmi çıkıyo yoksa kaydirigubbakcemile3 resimlerde arkadaşlara baktımda baya büyümüş göbişleri dende hergün aynaya bakıyorum acaba çıkıyomu diye bu hafta biraz çıkmaya başlamış benimkide:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…