2009 Mayıs Anneleri

Herkese günaydınlarrrrr. Soğuk bir İstanbul sabahı :) Dün akşam sucuk oldum kayınvalideme gidene kadar. Akşamda hapşır tıksır. Neyse bu sabah iyiyim çok şükür...

Ilgın ve Ojelifıstık sizler nasılsınız bakalım?

iyiyim canım sağol dikkat et kendine hastalanma sen nasılsın tatlım:1hug:

günaydın kızlar nasılsınız dün gece bende sırıl sıklam oldum dondum resmen dondum ayaklarımıda üşütmüşüm şimdi bu sabah idrarım sapsarıydı yanma oluyor tuvaletimi yaparken

iyiyim canım sağol dikkat et kendine hastalanma sen nasılsın tatlım:1hug:

Valla canım deyim yerindeyse ailem , eşim hasta olmayayım diye gözüme bakıyolar ama öyle yada böyle üşütüyoruz işte. Neyse ki iyiyim şimdi çok şükür...

günaydın kızlar nasılsınız dün gece bende sırıl sıklam oldum dondum resmen dondum ayaklarımıda üşütmüşüm şimdi bu sabah idrarım sapsarıydı yanma oluyor tuvaletimi yaparken

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine kendini sıcak tut tatlıma.s.

Ay canım ya sende mi üşüttün. Ayakları üşütünce idrar yolları yanar. Çok kötüdür...

günaydın arkadaşlar
hasta olan herkese çok geçmiş olsun diliyorum
bebişler üşümesin
herkse güzel bir gün diliyorum :::))))))))))))

günaydin hanimlar a.s.

bugun bende erken kalktim..vallahi Allah yardimciniz olsun hanimlar..cok zor geldi bugun erken kalkmak..gerçi çok geç yattim oyuzden bukadar zor oldu :) bugun annemin dogumgunu :) sabah sabah gittim ona pasta aldim :) bide gül aldim..en sevdigi iki şey doktora gidicez bugun..oyuzden gelicekti annem..doktorda tam gününe randevu vermiş sagolsun

Evet napsamda geçse şu yanma ya bol bol su içicem bugun zaten sabah okadar kalın giyindimki ayağımda nenmin ördüğü çoprap bile var yorgan gibi giyindim bu sabah allahım dışarıda kalıp evi olmayanlara yardımcı olsun kızlar eşim izin alabilirse ben yarın akşam iş çıkışı gidicem doktora inş gösterir nazlı bebeğimde

teşekkür ediyorum iyiyim ama çok uykum var. sende dikkat et o kadar yağmuru yemişsin.hasta olursun sonra.

Günaydın arkadaşlar hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun..kakao yağı aldım sonunda ama donuk sıcak suyun içine koydum kabını, erdi soğumasını bekledim sonra bir baktım gene donmuş ee bu hep böylemi olucak yani yoksa benimkisi başka bişeymi ya kafam karıstı siz nasıl yapıyorsunuz?

annenin doğum gününü bizim içinde kutla canım allah sağlık ve uzun ömürler versin allahım onları başımızdan eksik etmesin kızlar benim saçım çok uzadı artık kurumuyorda gidip kestiricem artık ya

günaydın canım sen nasılsın a.s.aynen canım sabah çok zor kalktım bende uyumak istiyorum

teşekkür ediyorum iyiyim.bizim bu uyku sorunumuz ne olacaksa.erkende yatsak geçte yatsak uykusuz kalıyoruz. iki gün sonra bebişler bizi sabahlara kadar uyutmadığında allah yardım etsin bize.kaydirigubbakcemile3

kakao yağı niçin canım çatlaklr içinmi

ay bugun herkeste bi rehavet var anlaşilan :) kizlar toparlanin be :) koskoca bigün var bizi bekleyen :) hem ne güzel yagmur yagiyor pitir pitir..tam uyku havasi biliyorum..ama olsun..

aman sicak tutun kendinizi islananlar :) aslicim sende en iyisini yapmişsin..sicak tutunca gecer yanmalarin inşaAllah

Ohhh ne güzel olmuş. Çifte kavrulmuş bi gün :) Annenin d.günü kutlu olsun canım. Hep birlikte nice senelere olsun inşallah...

teşekkür ediyorum iyiyim ama çok uykum var. sende dikkat et o kadar yağmuru yemişsin.hasta olursun sonra.

Valla dün akşamdan beri sıcak şeyler içiyorum canım . Bu hafta sonu doktora soracağım eğer grip gibi olursan alabileceğim ilaçvarsa söylesinde aklımda bulunsun bari...

teşekkür ediyorum iyiyim.bizim bu uyku sorunumuz ne olacaksa.erkende yatsak geçte yatsak uykusuz kalıyoruz. iki gün sonra bebişler bizi sabahlara kadar uyutmadığında allah yardım etsin bize.kaydirigubbakcemile3

Ay bu uyku sorunuyla başımız dertte. Normalde de çok uyurdum zaten. Şimdi daha beter :) Son iki ay kala işten çıkınca evde sürekli uyurum heralde artık :)

kızlar herkeze merhaba,
çatlaklar sorunu yıne gündeme gelmiş ben bebek yağı sürüyorum her akşam ama doktorum pregnacare diye çatlaklar için bı krem verdı bıtkısel ve çokta pahalı bısey degıl ben hala alamadım buaksam eve gıderken alıcam kullanınca deneyimlerimi paylaşırım sizinle :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…