Herkese günaydınlarrrrr. Soğuk bir İstanbul sabahı :) Dün akşam sucuk oldum kayınvalideme gidene kadar. Akşamda hapşır tıksır. Neyse bu sabah iyiyim çok şükür...
Ilgın ve Ojelifıstık sizler nasılsınız bakalım?
Günaydın herkese.umarım iyisinizdir.valla bende çok zor kalktım bugün.hala gözlerim şiş.halbuki akşamda 10,5 ta uydum.
iyiyim canım sağol dikkat et kendine hastalanma sen nasılsın tatlım:1hug:
günaydın kızlar nasılsınız dün gece bende sırıl sıklam oldum dondum resmen dondum ayaklarımıda üşütmüşüm şimdi bu sabah idrarım sapsarıydı yanma oluyor tuvaletimi yaparken
günaydın kızlar nasılsınız dün gece bende sırıl sıklam oldum dondum resmen dondum ayaklarımıda üşütmüşüm şimdi bu sabah idrarım sapsarıydı yanma oluyor tuvaletimi yaparken
Herkese günaydınlarrrrr. Soğuk bir İstanbul sabahı :) Dün akşam sucuk oldum kayınvalideme gidene kadar. Akşamda hapşır tıksır. Neyse bu sabah iyiyim çok şükür...
Ilgın ve Ojelifıstık sizler nasılsınız bakalım?
günaydin hanimlar a.s.
Bugun bende erken kalktim..vallahi allah yardimciniz olsun hanimlar..cok zor geldi bugun erken kalkmak..gerçi çok geç yattim oyuzden bukadar zor oldu :) bugun annemin dogumgunu :) sabah sabah gittim ona pasta aldim :) bide gül aldim..en sevdigi iki şey :d doktora gidicez bugun..oyuzden gelicekti annem..doktorda tam gününe randevu vermiş sagolsun
günaydın canım sen nasılsın a.s.aynen canım sabah çok zor kalktım bende uyumak istiyorum
günaydın arkadaşlar hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun..kakao yağı aldım sonunda ama donuk sıcak suyun içine koydum kabını, erdi soğumasını bekledim sonra bir baktım gene donmuş ee bu hep böylemi olucak yani yoksa benimkisi başka bişeymi ya kafam karıstı siz nasıl yapıyorsunuz?
kakao yağı niçin canım çatlaklr içinmi
günaydin hanimlar a.s.
bugun bende erken kalktim..vallahi Allah yardimciniz olsun hanimlar..cok zor geldi bugun erken kalkmak..gerçi çok geç yattim oyuzden bukadar zor oldu :) bugun annemin dogumgunu :) sabah sabah gittim ona pasta aldim :) bide gül aldim..en sevdigi iki şeydoktora gidicez bugun..oyuzden gelicekti annem..doktorda tam gününe randevu vermiş sagolsun
teşekkür ediyorum iyiyim ama çok uykum var. sende dikkat et o kadar yağmuru yemişsin.hasta olursun sonra.
teşekkür ediyorum iyiyim.bizim bu uyku sorunumuz ne olacaksa.erkende yatsak geçte yatsak uykusuz kalıyoruz. iki gün sonra bebişler bizi sabahlara kadar uyutmadığında allah yardım etsin bize.kaydirigubbakcemile3
evet canım onun için aldım tabi bcerebilirsem sürücemkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?