Teşekkür ederim.benim zaten hergün bulantım olmuyor aslında bir gün oluyor bir gün olmuyor genelde ama dün ilk defa bu kadar şiddetli olmuştu.birazda moralim bozuktu o iyice tetikledi galiba diye düşünüyorum.
oh oh sizede afiyet olsun.:)Senin göbüşte benimki gibi geçmi çıkıyo yoksa kaydirigubbakcemile3 resimlerde arkadaşlara baktımda baya büyümüş göbişleri dende hergün aynaya bakıyorum acaba çıkıyomu diye bu hafta biraz çıkmaya başlamış benimkide:asigim:
slm kızlaar.bugun nasılsınız bakalım.ben çok iyim çok şükür.bugun bulantım olmadıkaydirigubbakcemile2 dün bütün günümü patatesle geçirdim resmen.öğlen 4 patates akşamda salatasını yediim aç yattım sayılır yani.ama bugun acısını çıkarmam lazım sabah kahvaltımı güzelce yaptım.şimdide havuç ve elma suyu sıktım kendime onu içiyorum.Siz öğle yemeğine geçmişsiniz afiyet olsun...
:):) olsun ama uzun süre görmeyince büyüdüğünü çok net farkediyorsun ya o harika oluyor..iyi tarafından bakalım dimi cnm arkadasım:CüvCüv:
Kızlar benim biraz işim çıktı 1-2 saatten girerim inşallah.sizleri özleyeceğim.
ay kızlar kıskandım sizi şimdi yaa. ne güzel temiz temiz yıkanıyosunuz göbüşleri yağlıyosunuz. ben bütün güzel kokulardan tiksindiğim için kendimi pisliğe mahrum ettim. haftada bir kez yıkanıyorum. şampuan kokusundan öğüre öğüre. yüzüm nemsizlikten pul pul oldu dökülüyo krem bile süremiyorum. göbüşü dün eşime yağlattım sonra hemen üzerime battaniye örtüp kokuyu duymıyı die bekledim ama çok zor valla bilmiyom. hayır kötü kokulardan da tiksiniyorum bir de. hiçbir şey hiç kokmasın istiyom. ay yaaa. çok komik bu durumlar valla.. ha bu arada bildiğiniz bi kokusuz sabun falan var mı? :))
yaaaaaaaaaaaa bendee bebişimi görmekk istiyorummm daha 2 hafta varrrr :çok üzgünüm::çok üzgünüm:ama ben sanırım dayanamammm yine kaçamak yaparr haftaya giderimmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar: [/QUOTE
haklısın bende senin gibi dayanamayanlardanım.. :1no2:
Merhaba kızlar ya ne güsel hep girebiliyorsunuz bense okadar giremiyorum acayip iş var anca bitirdim geldim bende henüz göbeğime yağ süremedim öğürmekten bir hal oluyorum tiksiniyorum doktorumda bol bol su iç dedi bende öyle yapıyorum
hoşgeldin cnm.. inşallah kısa zamanda gecer cnm bulantıların
Ay bende şimdi 5 tane mandalina yedim :) Şiştim yaaaa kafamçokkarıştı
yarasın annesinede bebişinede afiyet olsun canlarımbenim
ohhh afiyet olsun. bende 2 tane yedim. üstüne de çok su içtim.bende patlayacağım birazdan. işmi bitirdim geldim hemencecik.
benimde artık canım birşeyler istemeye başladı çok seviniyorum bir hafta öncesine kadar hiçbirşey yiyemiyorum su bile zor içiyordum ama şuanda yiyebilmek bebişimin beslendiğini bilmek çok güzel kızlar dua edin de biz cumartesi tatiline geçelim bu hafta belli olacak inşallah geçeriz:))))))))
yarasın annesinede bebişinede afiyet olsun canlarımbenim
ohhh afiyet olsun. bende 2 tane yedim. üstüne de çok su içtim.bende patlayacağım birazdan. işmi bitirdim geldim hemencecik.
nasıl cumartesi tatili anlamadım? cumartesileride mi tatil olacak işyeriniz yani?
benimde artık canım birşeyler istemeye başladı çok seviniyorum bir hafta öncesine kadar hiçbirşey yiyemiyorum su bile zor içiyordum ama şuanda yiyebilmek bebişimin beslendiğini bilmek çok güzel kızlar dua edin de biz cumartesi tatiline geçelim bu hafta belli olacak inşallah geçeriz:))))))))
zaten göbişim sabahları çok yok. ne zaman yemek yiyorum.o zaman kocaman oluyor.nasıl büyüyor.
kardeşler bende iki muz dört ceviz bir süt 2 litrede suç içtim çok kötüyüm bende daha çok yiyip içen yok dimi:::hihoyyyt
kardeşler bende iki muz dört ceviz bir süt 2 litrede suç içtim çok kötüyüm bende daha çok yiyip içen yok dimi:::hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?