2009 Mayıs Anneleri

benim bulantım çok fazla canım geçsin artık diye bekliyorum benimde göbüş yeni çıkmaya başladı bende hergün bakıyorum hamişlik kıyafetlere başlamadık daha arkadaşlarım kızıyor artık giy bebişi sıkıştırma eski kıyafetlerinin içinde diyor:1hug:

ay kızlar kıskandım sizi şimdi yaa. ne güzel temiz temiz yıkanıyosunuz göbüşleri yağlıyosunuz. ben bütün güzel kokulardan tiksindiğim için kendimi pisliğe mahrum ettim. haftada bir kez yıkanıyorum. şampuan kokusundan öğüre öğüre. yüzüm nemsizlikten pul pul oldu dökülüyo krem bile süremiyorum. göbüşü dün eşime yağlattım sonra hemen üzerime battaniye örtüp kokuyu duymıyı die bekledim ama çok zor valla bilmiyom. hayır kötü kokulardan da tiksiniyorum bir de. hiçbir şey hiç kokmasın istiyom. ay yaaa. çok komik bu durumlar valla.. ha bu arada bildiğiniz bi kokusuz sabun falan var mı? :))

Ohh ne güzel canım. Bugün iyisin çok şükür. Aman acısını çıkarıcam diye yağlı şeyler falan yeme olur mu yine başlamasın...

:):) olsun ama uzun süre görmeyince büyüdüğünü çok net farkediyorsun ya o harika oluyor..iyi tarafından bakalım dimi cnm arkadasım:CüvCüv:

Ayyy çok heyecanlıyım ya. Geçen sefer bile ne kadar netti. Şimdi nasıl olmuştur kimbilir kuzum :)

Kızlar benim biraz işim çıktı 1-2 saatten girerim inşallah.sizleri özleyeceğim.

Bizde seni özlicez tatlım. Üşütme sıkı giyin

Canım büyük parfümerilerde parfümsüz ürünleri bulursun. Kremler falan var öyle.

yaaaaaaaaaaaa bendee bebişimi görmekk istiyorummm daha 2 hafta varrrr :çok üzgünüm::çok üzgünüm:ama ben sanırım dayanamammm yine kaçamak yaparr haftaya giderimmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Merhaba kızlar ya ne güsel hep girebiliyorsunuz bense okadar giremiyorum acayip iş var anca bitirdim geldim bende henüz göbeğime yağ süremedim öğürmekten bir hal oluyorum tiksiniyorum doktorumda bol bol su iç dedi bende öyle yapıyorum

salı günü 3 lü test sonucum çıkacak kızlar bu bahaneyle yine gidip görcem zaten geçen sefer hiç bir şey göremedim

toplantı vardı hazırlıkları yaptım patronum toplantıda bende geldim:))))) napıyorsunuz güzel annişler biz meyvamızıda yedik bana yeni anne adayı deyip herşey ikram ediyor müdürlerim arkidişlerim:)))) yakında patlarım böyle giderse ilgilenilmek çok güzel birşey

çok su tüketmeye çalışıyorum evde birbuçuk pet şişeler hazır eşim hergün en az 2 litre içip içmediğimi kontrol ediyor doktorum ilkinde bebişin suyu riskli deyince şimdi üzerime çok fazla düşüyor bende bebişimin sağlığı için bol bol içiyorum

Ay bende şimdi 5 tane mandalina yedim :) Şiştim yaaaa kafamçokkarıştı

benimde artık canım birşeyler istemeye başladı çok seviniyorum bir hafta öncesine kadar hiçbirşey yiyemiyorum su bile zor içiyordum ama şuanda yiyebilmek bebişimin beslendiğini bilmek çok güzel kızlar dua edin de biz cumartesi tatiline geçelim bu hafta belli olacak inşallah geçeriz:))))))))

nasıl cumartesi tatili anlamadım? cumartesileride mi tatil olacak işyeriniz yani?

yarasın annesinede bebişinede afiyet olsun canlarım benim

Ay bende şimdi 5 tane mandalina yedim :) Şiştim yaaaa kafamçokkarıştı

ohhh afiyet olsun. bende 2 tane yedim. üstüne de çok su içtim.bende patlayacağım birazdan. işmi bitirdim geldim hemencecik.

kardeşler bende iki muz dört ceviz bir süt 2 litrede suç içtim çok kötüyüm bende daha çok yiyip içen yok dimi:::hihoyyyt

Ay canım hadi inşallah geçersiniz ya. Çok iyi olur senin için... Büyük rahatlık...

zaten göbişim sabahları çok yok. ne zaman yemek yiyorum.o zaman kocaman oluyor.nasıl büyüyor.

Hehe hep yesek mi napsak :)

kardeşler bende iki muz dört ceviz bir süt 2 litrede suç içtim çok kötüyüm bende daha çok yiyip içen yok dimi:::hihoyyyt

Ohhh yarasın. Faydalı şeyler yemişsin bacım afiyet şeker olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…