2009 Mayıs Anneleri

Günaydınlar,

Bende sabah dondum resmen birde üzerine yağan yağmur ve rüzgar olunca sıcacık servisten inesim gelmedi. Çatlaklar içinde doktorumun önerisiyle tamamen organik olan "Earth Mama Body Butter" adlı bir ürün kullanıyorum.Çok güzel bir kokusu var ve vücudun tüm bölgelerine uygulanabiliyor yani gögüs ucu için ayrıca bir ürün almanıza gerek yok tavsiye ederim.Yatmadan önce uyguluyorum ertesi gün içinde karnımı dokunduğumda sanki yeni sürmüş gibi yumuşacık oluyor.

arkadaşlar benim kullandığım kakao yağı normal yağ gibi katı değil ben içine kayısı yağıda ekledim akşamları göbüşüme sürüyorum çok iyi nem veriyor ve kurumasını engelliyor

ay sizi gördükçe panik yapiyorum :)) ben daha hiçbişi kullanmiyorum..bugun sorayim onuda doktora..

-göbek hizasinin biraz altinda sancim oluyor dün aksamdan beri..sanki reglim sökülcek gibi bi agri..değişik bişey yani..canimi acitiyor..onu sorcam..

-bazen iç çamasirimi cok nemli buluyorum..sanki cok terlemişim gibi bi nem..cocugun suyu muyu olmasin..onu sorcam..

-kalsiyum hapi vermişti..süt içmeye basladiğim için almadim..ama düngece gene kalçam agridi..alsammi?

-bide şu çatlak işini sorcam..

-he bide dün gece uyumaya calişirken karnimda pit pit bişeyler oldu..sanki böyle minik bişey vurdu gibi..kuvvetli bişey degildi..hatta pasta almaya gittiğimde de oldu..acaba bu cocukmudur :) yoksa bagirsaklarim bana oyun oynuyor :)

kizlar aklinza gelen baska bişey varsa sorayim..aklima bunlar geliyor bitek :)

canim o kakako yagi zaten sert bişi..sürerken yumusuyor bildigim kadariyla :) ben kullanmadim ama bi arkadasim bronzlaşmak için sürerdi :) bi süre sonra cikolata gibi kokuyorsun dikkat et

evet canım dün kapağını bir açtım buram buram çikolata kokuyordukaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benim kullandığım kakao yağı normal yağ gibi katı değil ben içine kayısı yağıda ekledim akşamları göbüşüme sürüyorum çok iyi nem veriyor ve kurumasını engelliyor

ya canım acaba benimkisi farklı bişeymi ya eşime aldırdım üstünde sadece kako yağı yazıyor içinden kağıt falan çıkmadı:uhm:en iyisi ben gidip sorayım aktara

herkese günaydın arkadaşlar
Bizde bebişimle geldik işimize ama evde olup yatak keyfi yapmak çok isterdim.Umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir hepinize güzel günler diliyorum kocaman öpücükler
kızlar bu arada dr randevum 29 kasım saat 10 du biraz önce aradılar yarın 3 te gidiyorum kıskananlar çatlasın ohh:))))))))))))

Biz ona kıskananlar çatlasın değil aramızda kaçak var hatta hain var diyoruz naniknanik

hihhh :dilcikar:bende ayin 13ündü gidicektim ama bayramdan önce görmek istiyorum oyüzden 6sında bende gidicem işte bananeÇok üzgünüm çoook

canım nice senelere ısısz adam fılmıne gıtmedım ama cok ıstıyorum buyuk olasılıkla bu aksam gıdecegız sence naısl begendınmı gercı esım pek goturmek ıstemıyorum cok duygusalmıs ya bende dedım kı ık ıhafta sonra askere gıdıyorsun ona sabır edecegım daha otesı varmı dedım ole deyınce tamam gıderız dedı

maasallah canım ne guzel yıyorsun valla ben meyve yı bartıyorum o kadar valla...

canım bende avcılar hastanesınde yaptırıyorum testlerı orada bı doktor var onun muaynahanesıne gıdıyordum oda orada calısıyormus orada yaptırabılırsın demıstı oraya gıdıyorum memnunum sımdılık arkadasın dogumundan memnun kalmıs mı dogumuda orada yapmayı dusunuyorum da

aynen canım benımkıde katı degıl kayısı ve kakao yagını karısıtrıp suruyorum ama usenıyorum ya hergun surmeye hafta da bır ıkı kez falan bırde doktorumun verdıgı lıerac jelı suruyorum oda cok ıyı bır kremmmıs

mutahhara canım bı sorarmısın meyvelı soda zararlımıdır dıye...
hihhh :dilcikar:bende ayin 13ündü gidicektim ama bayramdan önce görmek istiyorum oyüzden 6sında bende gidicem işte bananeÇok üzgünüm çoook

bende 6 sına tekrar aldım kocısım son bı kez daha gorsun ondan sonra askere gıdıyor zaten

neyse kızlar bu gece oksurukten uyuyamadım boguluyordum bogazlarımıı usutmusum mahvoldum kalktım bı dus aldım belkı buhar falan ıyı gelır dıye daha sonra pekmez yedım bıraz oyle bır saat falan benı rahatlattı sabaha karsı tekrar basladı doktoru aradım mukoral ısımlı bı surup verdı onu ıcıyorum bakalım ıns gecer

29 kasimdakilere ihanet ettinnnnnnn :) hinclarini ben alayim senden kaydirigubbakcemile3 ben bugun gidiyorum şakkıdı

saka bi yana inşaAllah hepimiz herzaman doktorlardan güzel haberler duyariz Rabbim kötü şeyler için doktora düşürmesin hiçbirimizi..

geçmiş olsun canim yaa..iyi bak kendine..inşaAllah geçer biran önce..

tamam canim sorarim

ya canım acaba benimkisi farklı bişeymi ya eşime aldırdım üstünde sadece kako yağı yazıyor içinden kağıt falan çıkmadı:uhm:en iyisi ben gidip sorayım aktara[/QUOTE]

tatlım senin kullandığın bronzlaştırıcı sanırım ben yazları kullanıyorum onu katı güneşte eriyor fakat çatlak için katkısız cam sisede satılıyor badem yağları gibi arifoğlu markasıda var bence onu kullan sen :CüvCüv:

iyi haberler bekliyoruz annesihihoyyyt

al valla arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah cok heyecanlı ya bize haberleri ver hemen gelince :dance:

kakao yağı bende aldım.hemde bebek yağım var. zaten bir gün durup öbür gün duş aldığım için banyodan banyoya sürüyorum. kakao yağı katı değil. böyle badem yağı gibi birşey. ufak bir şişede benimkide. ama çok güzel kokuyor.
kızlar çok şükür bir yarınımız kaldı doktor için. birde ben kan vercem üçlü test için yine. geçen gittiğimde de vermiştim.inşallah hayırlısı olsun.

Bende Mustela'nın kremini sürüyorum her sabah. Gün aşırı duş alıncada bebe yağını sürüyorum. Mis gibi oluyo :)

Evet ya çok şükür bi yarınımız kaldı. Bende 3'lü test için kan vericem. Herşey tam olsun istiyorum. Sonra aklım kalır valla...

birde kızlar şimdi bizim bayramda istanbula gitme durumumuz var. doktora onu sorcam.ya uçakla yada otobüsle gitcez. doktorum izin verirse tabi. birde acaba hangisi sağlıklı? uaçağa izin verirmi? inşallah verirde gideriz.

birde kızlar şimdi bizim bayramda istanbula gitme durumumuz var. doktora onu sorcam.ya uçakla yada otobüsle gitcez. doktorum izin verirse tabi. birde acaba hangisi sağlıklı? uaçağa izin verirmi? inşallah verirde gideriz.

Valla canım bildiğim kadarıyla 3.aydan sonra yolculuk için en iyisi uçak. Çünkü kısa süreli. otobüsle olursa uzun süre oturuyorsun. Hareket yok. Ben ilk bayramda uçağa binecektim. Hamileliğim çok yeni diye doktorum radyasyon almanı istemem dedi. Ama mecbur gideceksen yinede en sağlıklısı uçak dedi. Bu bayramı sormuştum o zaman. 4 ayın dolduğu için eğer herşey yolunda giderse binebilirsin uçağa demişti...

teşekkür ederim. zaten bende uçakla gitmek istiyorum.hemen 1 saat sonra istanbulda olcam. otobüsle hiç çekilmez.doğru çok oturmaktan hem belim filan ağrır kesin.bende izin vermezse diye korkuyorum.nerdeyse şimdiden telefon edip sorcam o kadar sabırsızlanıyorumki.kendimi zor tutuyorum.yüz yüze konuşayım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…