canim o kakako yagi zaten sert bişi..sürerken yumusuyor bildigim kadariyla :) ben kullanmadim ama bi arkadasim bronzlaşmak için sürerdi :) bi süre sonra cikolata gibi kokuyorsun dikkat et
arkadaşlar benim kullandığım kakao yağı normal yağ gibi katı değil ben içine kayısı yağıda ekledim akşamları göbüşüme sürüyorum çok iyi nem veriyor ve kurumasını engelliyor
herkese günaydın arkadaşlar
Bizde bebişimle geldik işimize ama evde olup yatak keyfi yapmak çok isterdim.Umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir hepinize güzel günler diliyorum kocaman öpücükler
kızlar bu arada dr randevum 29 kasım saat 10 du biraz önce aradılar yarın 3 te gidiyorum kıskananlar çatlasın ohh:))))))))))))
Bizde bebişimle geldik işimize ama evde olup yatak keyfi yapmak çok isterdim.Umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir hepinize güzel günler diliyorum kocaman öpücükler
kızlar bu arada dr randevum 29 kasım saat 10 du biraz önce aradılar yarın 3 te gidiyorum kıskananlar çatlasın ohh:))))))))))))
Kızlarr bugünde bizim evlilik yıldönümümüz...2 yılı devirdik bakalım..Allahım nice 2 yıllar nasip etsin inş...Az önce ondan sıcacık bi kutlama mesajı aldım..çok mutlu oldum..
Bende bugün eşimi diktiğim hamişlik kıyafetimle karşılamak istiyorum:CüvCüv:Bi de pasta yapıyım dime :)
Akşamda Issız adam filmine gitmeyi düşünüyoruzz...Aranızda bu filmi izleyen var mı??
ağrı sorunu çeken arkadaşlar hepinize geçmiş olsun
kalsiyum eksikliğinden mi oluyormuş
ya bol bol süt peynir özlelikle yoğurt yememiz lazım kızlar birbirmizi beslenme konusunda destekleyelim
mesela bugün ne yedik ben sayayım ilk olarak sabah bir yumurta 1 dilim çilek reçelli ekmek
işe gelince 1 elma 3 tane ceviz öğlen 2 dilim peynir ve 2-3 dilim ekmek ve patates kızartması biraz önce bir muz bir bardak süt
akşam yatmadan önce 2 abrdak süt içiyorum çalıştığım için iş yerinde iyi beslenmek çok zor ve akşamları yemekte mutlaka bir kase yoğurt yemeye çalışıyorum
Aynen cnm...Ben kolayı bırak yediğim herşeyi araştırır oldum..Örneğin ayva yiyorum emen neye yaradığını araştırıyorum...Ay bunu yazarken aklıma geldi :: Ayva yiyen bebişlerin güsel olacağını okudum..Bol bol ayva yiyelim..Belki gamzeleri de olursengözlerimebaksanab
Bi de son aylarda hurma yenmesi tavsiye diliyo...Da o zaman unutmayız inş:))
bende çok fazla çıkıyorum resmen gece uyur uyanık gibiyim 5kez kalkıyorum ama normalmiş bebişler baskı yapıyorlarmış bide sende 2tane canım çok normal yani
kızlar bu rada ben doktorumu değiştiricem doğan hastanesine gidiyordum haramiderede işeme yakın diye doktorumda çok iyi ama bahalı ya 3lü test 91 ytl şimdi avcılar hosptılı sordum arkadaşım 5gün önce orada doğum yaptı 3lü test 41 ytl artık bundan sonra oraya gidicem herhalde varmı önerebileğiniz bir yer kızlar
arkadaşlar benim kullandığım kakao yağı normal yağ gibi katı değil ben içine kayısı yağıda ekledim akşamları göbüşüme sürüyorum çok iyi nem veriyor ve kurumasını engelliyor
ay sizi gördükçe panik yapiyorum :)) ben daha hiçbişi kullanmiyorum..bugun sorayim onuda doktora..
-göbek hizasinin biraz altinda sancim oluyor dün aksamdan beri..sanki reglim sökülcek gibi bi agri..değişik bişey yani..canimi acitiyor..onu sorcam..
-bazen iç çamasirimi cok nemli buluyorum..sanki cok terlemişim gibi bi nem..cocugun suyu muyu olmasin..onu sorcam..
-kalsiyum hapi vermişti..süt içmeye basladiğim için almadim..ama düngece gene kalçam agridi..alsammi?
-bide şu çatlak işini sorcam..
-he bide dün gece uyumaya calişirken karnimda pit pit bişeyler oldu..sanki böyle minik bişey vurdu gibi..kuvvetli bişey degildi..hatta pasta almaya gittiğimde de oldu..acaba bu cocukmudur :) yoksa bagirsaklarim bana oyun oynuyor :)
kizlar aklinza gelen baska bişey varsa sorayim..aklima bunlar geliyor bitek :)
hihhh :dilcikar:bende ayin 13ündü gidicektim ama bayramdan önce görmek istiyorum oyüzden 6sında bende gidicem işte bananeÇok üzgünüm çoook
Biz ona kıskananlar çatlasın değil aramızda kaçak var hatta hain var diyoruz naniknanik
mutahhara canım bı sorarmısın meyvelı soda zararlımıdır dıye...
bende 6 sına tekrar aldım kocısım son bı kez daha gorsun ondan sonra askere gıdıyor zaten
neyse kızlar bu gece oksurukten uyuyamadım boguluyordum bogazlarımıı usutmusum mahvoldum kalktım bı dus aldım belkı buhar falan ıyı gelır dıye daha sonra pekmez yedım bıraz oyle bır saat falan benı rahatlattı sabaha karsı tekrar basladı doktoru aradım mukoral ısımlı bı surup verdı onu ıcıyorum bakalım ıns gecer
iyi haberler bekliyoruz annesihihoyyythihhh :dilcikar:bende ayin 13ündü gidicektim ama bayramdan önce görmek istiyorum oyüzden 6sında bende gidicem işte bananeÇok üzgünüm çoook
29 kasimdakilere ihanet ettinnnnnnn :) hinclarini ben alayim senden kaydirigubbakcemile3 ben bugun gidiyorumşakkıdı
saka bi yana inşaAllah hepimiz herzaman doktorlardan güzel haberler duyarizRabbim kötü şeyler için doktora düşürmesin hiçbirimizi..
ama annesi sen prenses geliceğini biliyosun bana yazık değilmi hiç birşeyçik bilmiyorumsenağlama
kakao yağı bende aldım.hemde bebek yağım var. zaten bir gün durup öbür gün duş aldığım için banyodan banyoya sürüyorum. kakao yağı katı değil. böyle badem yağı gibi birşey. ufak bir şişede benimkide. ama çok güzel kokuyor.
kızlar çok şükür bir yarınımız kaldı doktor için. birde ben kan vercem üçlü test için yine. geçen gittiğimde de vermiştim.inşallah hayırlısı olsun.
birde kızlar şimdi bizim bayramda istanbula gitme durumumuz var. doktora onu sorcam.ya uçakla yada otobüsle gitcez. doktorum izin verirse tabi. birde acaba hangisi sağlıklı? uaçağa izin verirmi? inşallah verirde gideriz.
Valla canım bildiğim kadarıyla 3.aydan sonra yolculuk için en iyisi uçak. Çünkü kısa süreli. otobüsle olursa uzun süre oturuyorsun. Hareket yok. Ben ilk bayramda uçağa binecektim. Hamileliğim çok yeni diye doktorum radyasyon almanı istemem dedi. Ama mecbur gideceksen yinede en sağlıklısı uçak dedi. Bu bayramı sormuştum o zaman. 4 ayın dolduğu için eğer herşey yolunda giderse binebilirsin uçağa demişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?