2009 Mayıs Anneleri

arkadaşlar nerelerdesiniz kimsede ses yok özledim sizi:))))))))))))))))) bizimde az kaldı mesai bitimine işleri toparladık bebişimle

kızlar ben kendimi vicdanen çok rahatsız hissediyorum. Eve götürmek için bugün bir ara marketten nestle chokella almıştım.çekmecemde duruyordu. Biraz önce çıkartıp nerdeyse yarısını kaşık kaşık yedim. Allahım çocuk gibiyim. Benim bu halin ne olacak.böyle çikolata yemeye devam edersem her yerimi sivilce ve kilo kaplayacak.

merhaba tatlım biz bebişimle buradayız bu arada pnrhlt harik abir yazı okuken çok duygulandım paylaştığın için teşekkür ederim canım

:

süprizzzzz canım :roflol:çikolata krizi tutmuş anlaşılan bebişin canı istemiş annesi sen suçlu değilsinyarasın ama sivilcede fazla kiloda yapmasın canlarımacokacimcoook

Canım olur öyle arada dert etme. Demek ki canın çekmiş. Ben tatlıyı çok fazla sevmememe rağmen geçtiğimiz hafta sonu nerdeyse bi kavanoz nutellayı yiyordum. Eşimden elimden zor kaptı :) Sivilce olsa bile bi süre sonra geçer. Hiçbişey senin şu dönemdeki isteklerinden önemli değil boşver

ayy vallahi içime su serptiniz.sağolun kızlar.biraz rahatladım paylaşınca sizinle.yoksa vicdan azabından ölecektim.

oğluşunu yerim senin ye bitanem canının istediklerini biz hamileyiz ve bu dönemde bizim için çok önemli tabiki yiyeceğiz içimizde prens ve prenseslerimiz bizden yemek bekliyor:))))))))))) hepinizi kocaman öpüyorum bizim mesaimiz bitti hepinizi öptümmmmmmmmmm

çok tşk.bende çoook öpüyorum.yarın görüşürüz.kendine iyi bak tamam mı?kaydirigubbakcemile3

ayy vallahi içime su serptiniz.sağolun kızlar.biraz rahatladım paylaşınca sizinle.yoksa vicdan azabından ölecektim.

Ay canım benim :) Sıkma canını. Sen benim makarna krizine girdiğim dönemleri bi görsem :) Eşim kafanı nerdeyse tencereye sokup yiyeceksin diye dalga geçiyo benimle :)

Öptüm canım bende. Ohhh git evine mis gibi dinlen tatlım. İyi akşamlar...

biz çok yiyiz tatlım sadce acıktık babamız bizi mama yemeye götürecek kaydirigubbakcemile5

Aaaa söyle bizide götürsün ya :)

selam kızlar nasılsınız ya ne guzel sız beslenmenıze nasıl dıkkate dıyorsunuz
ben hıcbırşey yıyemıyorum yedıklerımıde zorla yemeyınce kendımı suclu hıssedıyorum zaten kan oranım 9 a duşmuş akşam gıttım doktora haftaya ayrıntılı ultrasona gırıcem bende ıkızlerde zaten ıkılı uclu testler dogru cıkmıyormuş o yuzden ayrıntılı ultrason şart dedı hatta gerek gorulurse amnıyosentez bıle ıstenebılır dedı ama ben yaptırmayı duşunmuyorum benım ıkız oldukları ıcın zaten erken dogum ıhtımalım var tehlıkeye atamam kaderımde ne varsa o hem zaten kocaman olmuş kuzucuklarım

Amaaaan ney yapalım işte.bizde doğumdan sonra veririz inşallah kilolarımızı dimi amaaaaaaa

Veririz bacım veririz. O kadar uykusuz kalıcaz. Peşinde koşturucaz :) Veremesekte canları sağolsun. Onlar sağlıkla doğsunlar da diyetisyendi , spordu derken ömrümüz geçer naniknanik

Canım hoşgeldin. Kendini suçlu hissetme. Yediklerini zorla yiyip çıkarmaktansa hafif hafif yemek daha iyi demişti doktorum... Ayrıntılı ultrason yaptırırsın sende. herşey yolunda gider inşallah...

ye tatlıyı doğur atlıyı boşuna dememişler annesi istiyor bebiş işte :CüvCüv:

merhaba canım çokta üzülme bence onlar sen azda yesen alıyordur alıcaklarını en azından kan yapıcı birşeyler yemeğe zorla kendini en önemlisi stres yaşamamak hamilelikte canım kıyılırmı o bebişlere ya kocaman artık hepsi

kızlar mayıs annesi göbüşlerinin için sonunda resmimi koydum.eğer bakarsanız.haberiniz olsun.yarın inşallah birkaç daha farklısını koyacağım.

evet canım pekmez falan yemeye başkladım yalcın kımyaya ayrıntılı ultrasonu sordum tek bebek ıcın 400 dedı kafayı yemış bu proflar ya tek cocuk ıkı cocuk dıye ayırıyor sankı alışverış yapıyoruz

canım idrada yanma çok önemli benim bildiğim. sistiti gösteriyor. mutlaka doktoruna danış bence

canım bende yiyemiyorum valla. bu sabah yine kustum. 2 güne bir 1 bardak süt ancak içebiliyorum malesef

canım inşallah sonuçların iyi çıkar. bende 29 u grubundayım. c.tesi 3 lü testim var. bugün kasık ağrım azaldı biraz. 2 gündür yatıyorum. işe gitmedim. allah yardımcımız olsun valla:CüvCüv:

kızlar mayıs annesi göbüşlerinin için sonunda resmimi koydum.eğer bakarsanız.haberiniz olsun.yarın inşallah birkaç daha farklısını koyacağım.

Canım gördüm ne güzel çıkmış teyzesinin kuzusu :)

Cidden ya o ne yani tek çocuk iki çocuk. Deli bunlar...

Ben kaçıyorum bayanlar. Ancak toparlanırım 6'ya kadar. İyi akşamlar hepinize. Öptüm kocaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…