slm kızlar benimde dünden beri karnımdan kasıklarıma kadar tatlı bi sızı gıbı bısey gırıyor ama devamlı oluyo bugun dr daydım bısey demedı sızın varmı bıde benımkı % 90 oglanmıs cok sevınçlıyım
slm kızlar benimde dünden beri karnımdan kasıklarıma kadar tatlı bi sızı gıbı bısey gırıyor ama devamlı oluyo bugun dr daydım bısey demedı sızın varmı bıde benımkı % 90 oglanmıs cok sevınçlıyım
önce hayırlııı olsunn sonrada geçmişş olsunn canımm...
o tür kasık agrıları bugunlerde bi çogumuzda var maleseff ..
inşallah kısa sürede hepimiz atlatırızz ...a.s.
canım benimde öyle.devamlı ağrıyor. yatınca geçiyor. inşallah sorun yoktur.
inşallah canım. az çok birçoğumuzda ağrı var herhalde..
merhaba canım aramıza hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun bebeğin.Gerçekten burası süper biryer herşeyi paylaşıyoruz birbirimizle senide aramızda görmek güzel bu arada bende bursada oturuyorum:enbuyukkk:
merhaba arkadaşlar bende 3bucuk aylık hamileyim ya mayıs yada haziran annesi olucam arada kaldım yaniumarım mayıs annesi olurum çünkü aynı zamanda öğrenciyim finallere yetişirim inşallah:) allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...
merhaba hanimlar..
moralim cok bozuk..annemin evine biz hastanedeyken hirsiz girmiş(( Allah'tan bişey yoktu evde..ama muhakkak bişeyler götürmüşlerdir..annem "evde bomba patlamiş gibi..her cekmeceyi,herşeyi,yataklari bile yere dökmüşler" dedi..yarin sabahtan oraya gidicem yerleştirmeye..bakalim ozaman anlariz bişey calinip calinmadigini..
annemler aile apartmaninda oturuyor..annem ciktiktan 1-2 saat sonra ananem apartmandan 3 kadinin ciktigini görmüş..gelinlerden birine misafir geldi herhalde diye düşünmüş..bu hirsizlik olayi olunca herkese sormuslar..kimseye öyle bi misafir gelmemiş..demek o kadinlar hirsizmiş..ananemn dedigine göre manken gibi süslü püslü kadinlarmiş..gündüz vakti ne cesaret yaaa..
annemle gecen sene komsuya hirsiz girerken görmüştük..annem ogunden beri geceleri uyuyamiyordu dogru düzgün..şimdi hepten hortlayacak..cok üzüldüm annem için(( maddi olarak alsin ama manevi olarakta cok şey götürüyor insandan bu pis hirsizlar..
polis gelmiş..polis demişki muhakkak kapinizda 2-3 farkli kilit bulunsun..annemde evdeyken bile kapiyi her tarafindan kitler normalde..ama işte nasip..olacagi varmiş demekki :S aman dikkatli olun kizlar..kapilarinizn kilitlerini kontrol ettirin..
çok geçmiş olsun canım geçtiğimiz haftada kardeşimin evine güpegündüz hırsız girdi o günden beri hepimiz tedirginiz inşallah bir daha böyle bir tatsızlık yaşamazsınız
hay allah yaa cnm çok üzüldüm çok gecmiş olsun hepinize.annen biraz daha erken varsa eve demekki evde karsılasırdı o kadınlarla..zarar bile verebilirlerdi.allah korumus yinede neler okuyoruz dimi cnm.tekrar çok gecmiş olsun allah beterinden saklasın
merhaba arkadaşlar bende 3bucuk aylık hamileyim ya mayıs yada haziran annesi olucam arada kaldım yaniumarım mayıs annesi olurum çünkü aynı zamanda öğrenciyim finallere yetişirim inşallah:) allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...
merhaba hanimlar..
moralim cok bozuk..annemin evine biz hastanedeyken hirsiz girmiş(( Allah'tan bişey yoktu evde..ama muhakkak bişeyler götürmüşlerdir..annem "evde bomba patlamiş gibi..her cekmeceyi,herşeyi,yataklari bile yere dökmüşler" dedi..yarin sabahtan oraya gidicem yerleştirmeye..bakalim ozaman anlariz bişey calinip calinmadigini..
annemler aile apartmaninda oturuyor..annem ciktiktan 1-2 saat sonra ananem apartmandan 3 kadinin ciktigini görmüş..gelinlerden birine misafir geldi herhalde diye düşünmüş..bu hirsizlik olayi olunca herkese sormuslar..kimseye öyle bi misafir gelmemiş..demek o kadinlar hirsizmiş..ananemn dedigine göre manken gibi süslü püslü kadinlarmiş..gündüz vakti ne cesaret yaaa..
annemle gecen sene komsuya hirsiz girerken görmüştük..annem ogunden beri geceleri uyuyamiyordu dogru düzgün..şimdi hepten hortlayacak..cok üzüldüm annem için(( maddi olarak alsin ama manevi olarakta cok şey götürüyor insandan bu pis hirsizlar..
polis gelmiş..polis demişki muhakkak kapinizda 2-3 farkli kilit bulunsun..annemde evdeyken bile kapiyi her tarafindan kitler normalde..ama işte nasip..olacagi varmiş demekki :S aman dikkatli olun kizlar..kapilarinizn kilitlerini kontrol ettirin..
bu arada doktora gittim..bebişim iyi hamdolsun..bikaç ölçü ve bikaç test yapildi..ayrintili ultrasonda 29 aralikta yapilcakmiş..hamdolsn herşey normal cikti..bu bilmem ne testinin sonuclarinida haftaya alicam inşaAllah..
kim sormustu şimdi hatirlamiyorum ama meyveli soda konusunu sordum..günde 1 tane içebilirsin..fazlasi yok dedi..ama meyveli sodalarda şeker var dedi..sen içme dedi..kilo almami yasakladi cünkü..
bu islaklik konusunu sordum..iç çamasirimda bi nem oluyordu..tusunullu mu ne öyle bişeyli ped verdi..1 gün kullacakmişim..içinde şeritler var kirmizi kirmizi..o kirmizi şeritler mavi olursa sorun var demekmiş..bebegin suyu olabilirmiş..mavi olmassa sorun yok dedi..inşaAllah mavi cikmaz..yarin kullancam inşaAllah..
kalsiyum hapini sordum..süt içiyorum diye almadim dedim..ama dün gece sancim oldu göbegimin altina dedim..kalsiyum hapini al,basla dedi..süte devam dedi..bide sancin olursa muhakkak dinlenmeye cekil dedi..
catlak konusunu sormayi unuttum..
kafa,göbek ölçülerini felan aldi..herşeyi maşaAllah iyi görünüyor dedi..
%95-98 kiz dedi..ama 20.haftaya kadar kesinleşmez dedi..cünkü bazen erkek cocuklrda yumurtaliklar yukari kaçabiliyormus,ultrasonda görünmeyebiliyormus..sen genede pembe-mavi olayina girme dedi..bayram sonrayi bekle dedi..
boyle işte kizlar..moralim öyle bozukki bu guzel haberlere bile sevinemedim..üstelik bugun annemin dogumgünüydü((( inşaAllah bu korkuyu tez zamanda atlatir ((
öpyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?