2009 Mayıs Anneleri

iyi akşamlar canlarım bende abimlere yemeğe gidiyorum keyfim yerinde yani yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi

slm kızlar benimde dünden beri karnımdan kasıklarıma kadar tatlı bi sızı gıbı bısey gırıyor ama devamlı oluyo bugun dr daydım bısey demedı sızın varmı bıde benımkı % 90 oglanmıs cok sevınçlıyım

önce hayırlııı olsunn sonrada geçmişş olsunn canımm...
o tür kasık agrıları bugunlerde bi çogumuzda var maleseff ..
inşallah kısa sürede hepimiz atlatırızz ...a.s.

mutahhara nerdesinn bacımm hastanedenn dönmüş olman gerekiyorr unuttun mu bizi yahuuu klava:klava:merak ettim seniiii Şeniz

canım benimde öyle.devamlı ağrıyor. yatınca geçiyor. inşallah sorun yoktur.

önce hayırlııı olsunn sonrada geçmişş olsunn canımm...
o tür kasık agrıları bugunlerde bi çogumuzda var maleseff ..
inşallah kısa sürede hepimiz atlatırızz ...a.s.

inşallah canım. az çok birçoğumuzda ağrı var herhalde..

merhaba canım aramıza hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun bebeğin.Gerçekten burası süper biryer herşeyi paylaşıyoruz birbirimizle senide aramızda görmek güzel bu arada bende bursada oturuyorum:enbuyukkk:

iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum ve herkesin bebişleri hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmemiz dileğiyle...

incihan merhaba,
Bursanın neresinde oturuyorsun , hangi hastane ve hangi dr a gidiyorsun? Ben Beşevlerde oturuyorum, Jimer, Gülin Okan a gidiyorum:))

merhaba arkadaşlar bende 3bucuk aylık hamileyim ya mayıs yada haziran annesi olucam arada kaldım yani umarım mayıs annesi olurum çünkü aynı zamanda öğrenciyim finallere yetişirim inşallah:) allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...

merhaba hanimlar..

moralim cok bozuk..annemin evine biz hastanedeyken hirsiz girmiş (( Allah'tan bişey yoktu evde..ama muhakkak bişeyler götürmüşlerdir..annem "evde bomba patlamiş gibi..her cekmeceyi,herşeyi,yataklari bile yere dökmüşler" dedi..yarin sabahtan oraya gidicem yerleştirmeye..bakalim ozaman anlariz bişey calinip calinmadigini..

annemler aile apartmaninda oturuyor..annem ciktiktan 1-2 saat sonra ananem apartmandan 3 kadinin ciktigini görmüş..gelinlerden birine misafir geldi herhalde diye düşünmüş..bu hirsizlik olayi olunca herkese sormuslar..kimseye öyle bi misafir gelmemiş..demek o kadinlar hirsizmiş..ananemn dedigine göre manken gibi süslü püslü kadinlarmiş..gündüz vakti ne cesaret yaaa..

annemle gecen sene komsuya hirsiz girerken görmüştük..annem ogunden beri geceleri uyuyamiyordu dogru düzgün..şimdi hepten hortlayacak..cok üzüldüm annem için (( maddi olarak alsin ama manevi olarakta cok şey götürüyor insandan bu pis hirsizlar..

polis gelmiş..polis demişki muhakkak kapinizda 2-3 farkli kilit bulunsun..annemde evdeyken bile kapiyi her tarafindan kitler normalde..ama işte nasip..olacagi varmiş demekki :S aman dikkatli olun kizlar..kapilarinizn kilitlerini kontrol ettirin..

öncelikle oğlusun hayırlı olsun cnm:teytey: kasık ağrısı birçok arkadasımızda oluyor cnm ne yazık ki..normalmiş..

merhaba hoşgeldin.a.s. senin işin daha zormus valla cnm hamileyken okumak zordur.üniversitede hamile bi arkadasımdan biliyorum karnı burnunda sınavlara gir ders calış.allah kolaylık varsin cnm

çok geçmiş olsun canım geçtiğimiz haftada kardeşimin evine güpegündüz hırsız girdi o günden beri hepimiz tedirginiz inşallah bir daha böyle bir tatsızlık yaşamazsınız

hay allah yaa cnm çok üzüldüm çok gecmiş olsun hepinize.annen biraz daha erken varsa eve demekki evde karsılasırdı o kadınlarla..zarar bile verebilirlerdi.allah korumus yinede neler okuyoruz dimi cnm.tekrar çok gecmiş olsun allah beterinden saklasın

bu arada doktora gittim..bebişim iyi hamdolsun..bikaç ölçü ve bikaç test yapildi..ayrintili ultrasonda 29 aralikta yapilcakmiş..hamdolsn herşey normal cikti..bu bilmem ne testinin sonuclarinida haftaya alicam inşaAllah..

kim sormustu şimdi hatirlamiyorum ama meyveli soda konusunu sordum..günde 1 tane içebilirsin..fazlasi yok dedi..ama meyveli sodalarda şeker var dedi..sen içme dedi..kilo almami yasakladi cünkü..

bu islaklik konusunu sordum..iç çamasirimda bi nem oluyordu..tusunullu mu ne öyle bişeyli ped verdi..1 gün kullacakmişim..içinde şeritler var kirmizi kirmizi..o kirmizi şeritler mavi olursa sorun var demekmiş..bebegin suyu olabilirmiş..mavi olmassa sorun yok dedi..inşaAllah mavi cikmaz..yarin kullancam inşaAllah..

kalsiyum hapini sordum..süt içiyorum diye almadim dedim..ama dün gece sancim oldu göbegimin altina dedim..kalsiyum hapini al,basla dedi..süte devam dedi..bide sancin olursa muhakkak dinlenmeye cekil dedi..

catlak konusunu sormayi unuttum..

kafa,göbek ölçülerini felan aldi..herşeyi maşaAllah iyi görünüyor dedi..

%95-98 kiz dedi..ama 20.haftaya kadar kesinleşmez dedi..cünkü bazen erkek cocuklrda yumurtaliklar yukari kaçabiliyormus,ultrasonda görünmeyebiliyormus..sen genede pembe-mavi olayina girme dedi..bayram sonrayi bekle dedi..

boyle işte kizlar..moralim öyle bozukki bu guzel haberlere bile sevinemedim..üstelik bugun annemin dogumgünüydü ((( inşaAllah bu korkuyu tez zamanda atlatir ((

öpyorum hepinizi..

çok geçmiş olsun canım geçtiğimiz haftada kardeşimin evine güpegündüz hırsız girdi o günden beri hepimiz tedirginiz inşallah bir daha böyle bir tatsızlık yaşamazsınız

tşkler kizlar geçmş olsun dilekleriniz için..

clariescim cok geçmiş olsun kardesine..aman dikktli olun,kapiniza 2-3 kilit taktirin..zaman cok kotu..

haklin fulyacim Allah muhafaza annemle karşilaşabilir ve kötü şeylerde olabilirdi

öptüm ikinizide..ben kacayim,yatayim artik..sabah olsunda biran önce anneme gideyim

tmm cnm iyi geceler.sıkmamaya calış canını ,bak bebişinde iyimiş ne güzel onu düşün..annende üzülmemeye calıssın zor tabi ama..

canımm benimm çok geçmişş olsunnn ....maddi tarafı değilde gerçekten manevi tarafı çokk kötü bende yaşadım aynı olayı bundan 4 yıl önce 6 ay boyunca evimde huzurlu uyuyamadımm umarın annen çabuk atlatırr ...a.s.a.s.

tebrik ederiz.hoşgeldin.hayırlı hamilelikler...

çok büyük geçmiş olsun valla ne diyim bilmiyorum.ya annen eve geri dönseydi birşey almak için filan.allah korumuş.cana geleceğine mala gelsin.allah bir daha yaşatmasın.umarım en kısa sürede atlatır.

oh oh maşallah bak bebişin iyiymiş.ıslaklık konusunda da inşallah mavi çıkmaz.iyi düşün iyi olsun herşey tamam mı?
moralini bozma bak ne güzel bebeğini gördün geldin.sağlıklıymış.
birde kilo almanı neden yasakladı çokmu kilo aldın ki sen?

günaydın arkadaşlar mutahhara canım çok geçmiş olsun iyiki evde falan değildiniz canım,bizim evede girmişlerdi insan evi o halde görünce kolay kolay etkisinde kurtulamıyor çok geçmiş olsun,bebişininde iyi olmasına çokk sevindim canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…