2009 Mayıs Anneleri

Canım günaydın. Hoşgeldin. İlk hamileliğinde üzücü olaylar yaşamışsın. İnşallah bu sorunsuz devam eder. Hareketler için henüz erken diyorlar aslında. 20.haftadan sonra genelde hissedilirmiş. Yani bazı arkadaşlar hissetti diye sen sıkma canını. Doktorun normal dediyse sorun yok. bende bir kere bi beni ittiğini hissettim. Onun haricinde minik minik hani kalp atışı gibi şeyler hissetmiyorum...

öncelikle ilk hamileliğinde yaşadığın üzücü olaydan dolayı geçmiş olsun.
bende 17+4 günlük hamileyim ama şimdiye kadar hiçbirşey hissetmedim. bende sabırsızlıkla bekliyorum. zaten 18.haftada da yada 20.haftalarda hissedermişiz.bende yarın doktora gitcem doktoruma sorarım ne zaman hissedeceğim diye.sizede yazarım.
bende üçlü test için gidiyorum.

dünyanin en güzel anneleri vede bebisleri. Coktandir yazamadim maalesef cok yogun vede stresli günler gecirdigim icim, ama her yazinizi kacirmadan okudum.
Herhalde aranizda en sansli benim, benim bebisim hic durmuyor ordan oraya gidiyor bir hareket var görseniz, dün doktora bile kalb atisini ölctürmedi ordan oraya ziplamaktan. Benim ikinci cocugum oldugu icin herhalde cok erken hissettim, darisi en kisa zamanda sizlerin basina kizlar!!!!!! Ama üzülmeyin ilk bebegimde herhalde bende 18. haftalarda hissetmeye baslamistim. Birde kizlar size bir sorum var benim bebis cok altta. Karninizda nerde sertlik hissediyorsaniz bebis ora olurmus sizinki nerde???? :uhm:

Hoşgeldin... Sanada hayırlı hamilelikler. Oh ne şanslısın. Kıpır kıpır hissediyosun. Allah iki kuzunuza uzun ömürler , sağlıklar versin inşallah...

Valla ben göbek deliğimin sanki 10 cm aşağısında sertlik hissediyorum gibi. Ama yanılıyoda olabilirim. Şuanda farkedemiyorum hiçbişeyi ya...

cok sagol arkadaşım inan içimi ferahlattın .. inşallah en kısa zamanda bebeklerımızı hıssederız ... bu hareketler olunca daha da butunleşecekmişiz gıbı gelıyor ..
bır de ben daha hamıle kıyafetı gıymıyorum ...bu hafta sonu bır şeyler bakmak istıyorum .bayramda da gıyebılecegım elbıseler almak ıstıyorum ykm de ge- be dıye bır markanın urunlerını gordum cok hoşuma gıttı ..tam bızım sezonumuza uygun .. aslında bu haftalara kadar zor ıdare ettım hele çalışan anne adayları için daha zor ..arkadaşım da hamıle ne yapsın garıbım hep aynı şeylerı gıyiyor aslında değişik şeyler giyıyor ama hamile olunca oyle gozukuyor ...
ne yapalım bebeklerımız ıyı olsun da ne yapalım ıdare edecegız artık .....

canım çok çok geçmiş olsun.dikkat et kendine annecinde dikkat etsin.bu insanlar böyle işte kolay yoldan akzanmayı seviyorlar..

oh ne güzel yaaaa.bende hissetmek istiyorum artıkkkk.kimbilir ne güzel birşey..
valla bende karnımı hergün yokluyorum ama hiç sertlik filan yok.yada ben anlamıyorum.

Cok tesekkür ediyorum, yanilmiyorsam ismin pinardi degilmi???? Kesin orasidir bende göbegimim 10-15 cm asagisinda hissediyorum sertligi ama tekmeler cogunlukla sol tarafta. Birde ben giris yaptigim zaman neden sizin resilmerinizi göremiyorum. Misafir olarak girdigimde resimleriniz var giris yaptigimda kayboluyor. Neden kaynaklanabilir???

canım bende 16+2 yim ama bendede bişey yokk.zaten 18-20 haftalar arası hissediliyormuş.genellde

canım bende bir haftadır bende aynı şeyleri düşünüp duruyorm. özel durumumdan dolayı haftasonları hep şehir dışında olduğumdan acaba diyorum yerindemi bu seferde tutunuyormu diye. çünkü eskiden kasıklarımda ağrı olurdu. şimdi okadar rahatımki hiçbir ağrı sızı yok. ama ters bişey olsa mutlaka belli eder dioyorlar. senin içindeki merakı anlayabiliyorum. çünkü ben dayanamadım yarın başka bi doktora randevu aldım. ama en önemlisi moralimizi yüksek tutmak. çünkü doktora gittiğimizde ve bebişlerimzi gördüğümüzde sadece üzldüğümüzle kalacağız ve onuda etkilemiş olacağız.

Evet canım bende ge-be'nin internet sitesinden baktım pantolon modelleri falan çok güzel. Bi hamile kotum var birde göbeğimi rahatsız etmeyen bi pantolonum var ama yetmiyor. Hep aynı şeyi giyiyormuşum gibi sıkılıyorum. Bayram için bende bu hafta sonu ge-be'ye uğrayacağım...

kötükedihüsokötükedihüso
merhaba canım olumlu düşün her zamn kötü şeyleri hiç aklına getirme
bu güzel düşünceler bebişinide etkileyecek oda mutlu olacak, hareketleirde sadece bir kaç kişi hissediyor canım zatne 18 ve 20. hafta diyor ilk gebelikler için
o yüzden canının sıkma

cans burda pek ankaralı görememiştim çok sık giremiyorum ama. Burdan reklama giriyomu girmiyomu bilmiyorum kızılayda giyim dünyası diye bi yer var orda üst katında hamile bölümü var kıyafetler çok şık diyemem ama pantolonları ben kot ve kumaş aldım ordan çok güzel vede aynı marka pantolonları daha önce başka yerde görmüştüm fiyatları farklıydı en uygunu orasıydı iyi alışverişler hafta sonu bende ykm ye bakıyım bayramlık bişiler :)

Evet canım ismim Pınar. Bi kere bi tekme hissettim. Oda sağlamdı yani. Ama heyecandan ne tarafta hatırlamıyorum bile :)

Bu resim sorunu bi arkadaşta daha olmuştu. Sanırım ayarlarından kaynaklanıyor. Kontrol panelinden seçenekleri düzenle ksımına gir canım. Konu görünüm seçeneklerinde imzaları, avatarları, grafikleri göster kısmını işaretle canım...

Alla korusun bi sorun olsa zaten sen bu kadar rahat hareket edemezsin canım. İlla belli eder. Takma kafana böyle şeyleri. O iyidir ve keyfi yerindedir annesi :)

arkadaşlar benim ikinci bebişim ve ben hareketlerini hissediyorum dün akşam hem kızım hemde eşimde gördü dokundu cimcime şimdiden maşallah kıpır kıpır çok şükür

bende iki pantolun ve krem tunik aldım pantolonları daha giymeye başlamadım ama tuniğimi bugün giydim ve herkes çok beğendi sonuna kadar rahat kullanabileceğim hatta doğumdan sonrada giyilebilecek kıyafetleri tercih ediyorum

çok teşekkur ederım arkadaşlar ..bazen cok düşünmek de insana zarar verebılıyor .. iş yerınde arkadaşlarım soruyor : _ nasılsın ? dıye ıyıyım dıyorum ama kafamda o kadar endişeler var kı hepsını anlatamıyorum tabiii .. dr um desen profesor oldugundan mı nedır hiç yakınlaşamadık ... resmı resmı soruyoruz soruları fazla soru da ıstemıyor zaten . bır dr um daha var o da allahlık:1rolleyes:

ya ben karnımda sertlik falanda hissetmiyorum daha çok erken heralde ,dün gece herzamanki gibi rutin olrak 2-3defa tuvalete kalkıyorum yine öyle bir gecede tuvalete kalktım tekrar yatağa yattım uykuya daldımmı dalmadımmı hatırlamıyorum karnımın içinde bişeyler hareket ediyodu :1shok:hemen kalktım karnımı falan elledim hiç bişey yok acaba ben rüyamı gördüm,:uhm: ama o duyguyu hissettim çok düşündüğüm için acaba rüyamamı girdi yoksa gerçekmiydi anlayamadım CADIARZU

arkadaşlar benim ikinci bebişim ve ben hareketlerini hissediyorum dün akşam hem kızım hemde eşimde gördü dokundu cimcime şimdiden maşallah kıpır kıpır çok şükür

Ay ne güzel ya. Eşimde her akşam kulağını dayıyor belki bişey duyarım hissederim diye ama ııh :) Babasına naz yapıyor bu zilli diyo :)

En önemlisi zaten doktor canım. Doktorunla rahat rahat konuşamadığın için belkide endişelisin. Bi tanıdığının güvendiği, gittiği daha yakın hissedebileceğin bi doktor bulamaz mısın?

Ha rüya ha gerçek sen o duyguyu yaşamışsın ya boşver kurcalama tatlım keyfini çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…