merhaba arkadaşlar.. bu hayırlı gunde herkese sağlık ve afıyet dılıyorum ... umarım herkes ıyıdır .bazı arkadaşlar uzucu olaylar yaşamışlar geçmiş olsun
doktora gıdecek arkadaşlara hayırlısı dıyorum guzel haberlerle donmenız dilegıyle ,, arkadaşlar havalar sogumaya başladı dıkkatlı olmak lazım .bol bol c vıtamını ve su ...
arkadaşlar sıze bır sorum olacak aslında bır kaç gundur kafamı meşgul edıyor.. ben şu an 15 + 4 gunluk hamıleyım ( ne yazık kı geçmişte bazı uzucu olaylar yaşadım 12 haftalık bebeğimin kalbı durmuştu allah kımseye yaşatmasın .. ) bebeğimin hareketlerını hıssedemıyorum bazı arkadaşlarımız az da olsa bırşeyler hissettıklerını soyluyorlar ama ben hiç bır kıpırtı duyamıyorum .. geçen cuma dr a gıtmıştım herşey yoluda dedı dr ... pazartesı gunu dr a gıdecegım üçlü test için ama o zamana kadar nasıl sabredecegım ben ? hareketler konusunda yardımınızı beklıyorum..
merhaba arkadaşlar.. bu hayırlı gunde herkese sağlık ve afıyet dılıyorum ... umarım herkes ıyıdır .bazı arkadaşlar uzucu olaylar yaşamışlar geçmiş olsun
doktora gıdecek arkadaşlara hayırlısı dıyorum guzel haberlerle donmenız dilegıyle ,, arkadaşlar havalar sogumaya başladı dıkkatlı olmak lazım .bol bol c vıtamını ve su ...
arkadaşlar sıze bır sorum olacak aslında bır kaç gundur kafamı meşgul edıyor.. ben şu an 15 + 4 gunluk hamıleyım ( ne yazık kı geçmişte bazı uzucu olaylar yaşadım 12 haftalık bebeğimin kalbı durmuştu allah kımseye yaşatmasın .. ) bebeğimin hareketlerını hıssedemıyorum bazı arkadaşlarımız az da olsa bırşeyler hissettıklerını soyluyorlar ama ben hiç bır kıpırtı duyamıyorum .. geçen cuma dr a gıtmıştım herşey yoluda dedı dr ... pazartesı gunu dr a gıdecegım üçlü test için ama o zamana kadar nasıl sabredecegım ben ? hareketler konusunda yardımınızı beklıyorum..
dünyanin en güzel anneleri vede bebisleri. Coktandir yazamadim maalesef cok yogun vede stresli günler gecirdigim icim, ama her yazinizi kacirmadan okudum.
Herhalde aranizda en sansli benim, benim bebisim hic durmuyor ordan oraya gidiyor bir hareket var görseniz, dün doktora bile kalb atisini ölctürmedi ordan oraya ziplamaktan. Benim ikinci cocugum oldugu icin herhalde cok erken hissettim, darisi en kisa zamanda sizlerin basina kizlar!!!!!! Ama üzülmeyin ilk bebegimde herhalde bende 18. haftalarda hissetmeye baslamistim. Birde kizlar size bir sorum var benim bebis cok altta. Karninizda nerde sertlik hissediyorsaniz bebis ora olurmus sizinki nerde???? :uhm:
tşkler kizlar geçmş olsun dilekleriniz için..
clariescim cok geçmiş olsun kardesine..aman dikktli olun,kapiniza 2-3 kilit taktirin..zaman cok kotu..
haklin fulyacim Allah muhafaza annemle karşilaşabilir ve kötü şeylerde olabilirdi
öptüm ikinizide..ben kacayim,yatayim artik..sabah olsunda biran önce anneme gideyim
dünyanin en güzel anneleri vede bebisleri. Coktandir yazamadim maalesef cok yogun vede stresli günler gecirdigim icim, ama her yazinizi kacirmadan okudum.
Herhalde aranizda en sansli benim, benim bebisim hic durmuyor ordan oraya gidiyor bir hareket var görseniz, dün doktora bile kalb atisini ölctürmedi ordan oraya ziplamaktan. Benim ikinci cocugum oldugu icin herhalde cok erken hissettim, darisi en kisa zamanda sizlerin basina kizlar!!!!!! Ama üzülmeyin ilk bebegimde herhalde bende 18. haftalarda hissetmeye baslamistim. Birde kizlar size bir sorum var benim bebis cok altta. Karninizda nerde sertlik hissediyorsaniz bebis ora olurmus sizinki nerde???? :uhm:
Hoşgeldin... Sanada hayırlı hamilelikler. Oh ne şanslısın. Kıpır kıpır hissediyosun. Allah iki kuzunuza uzun ömürler , sağlıklar versin inşallah...
Valla ben göbek deliğimin sanki 10 cm aşağısında sertlik hissediyorum gibi. Ama yanılıyoda olabilirim. Şuanda farkedemiyorum hiçbişeyi ya...
cok sagol arkadaşım inan içimi ferahlattın .. inşallah en kısa zamanda bebeklerımızı hıssederız ... bu hareketler olunca daha da butunleşecekmişiz gıbı gelıyor ..
bır de ben daha hamıle kıyafetı gıymıyorum ...bu hafta sonu bır şeyler bakmak istıyorum .bayramda da gıyebılecegım elbıseler almak ıstıyorum ykm de ge- be dıye bır markanın urunlerını gordum cok hoşuma gıttı ..tam bızım sezonumuza uygun .. aslında bu haftalara kadar zor ıdare ettım hele çalışan anne adayları için daha zor ..arkadaşım da hamıle ne yapsın garıbım hep aynı şeylerı gıyiyor aslında değişik şeyler giyıyor ama hamile olunca oyle gozukuyor ...
ne yapalım bebeklerımız ıyı olsun da ne yapalım ıdare edecegız artık .....
Cok tesekkür ediyorum, yanilmiyorsam ismin pinardi degilmi???? Kesin orasidir bende göbegimim 10-15 cm asagisinda hissediyorum sertligi ama tekmeler cogunlukla sol tarafta. Birde ben giris yaptigim zaman neden sizin resilmerinizi göremiyorum. Misafir olarak girdigimde resimleriniz var giris yaptigimda kayboluyor. Neden kaynaklanabilir???
canım bende bir haftadır bende aynı şeyleri düşünüp duruyorm. özel durumumdan dolayı haftasonları hep şehir dışında olduğumdan acaba diyorum yerindemi bu seferde tutunuyormu diye. çünkü eskiden kasıklarımda ağrı olurdu. şimdi okadar rahatımki hiçbir ağrı sızı yok. ama ters bişey olsa mutlaka belli eder dioyorlar. senin içindeki merakı anlayabiliyorum. çünkü ben dayanamadım yarın başka bi doktora randevu aldım. ama en önemlisi moralimizi yüksek tutmak. çünkü doktora gittiğimizde ve bebişlerimzi gördüğümüzde sadece üzldüğümüzle kalacağız ve onuda etkilemiş olacağız.
arkadaşlar benim ikinci bebişim ve ben hareketlerini hissediyorum dün akşam hem kızım hemde eşimde gördü dokundu cimcime şimdiden maşallah kıpır kıpır çok şükür
çok teşekkur ederım arkadaşlar ..bazen cok düşünmek de insana zarar verebılıyor .. iş yerınde arkadaşlarım soruyor : _ nasılsın ? dıye ıyıyım dıyorum ama kafamda o kadar endişeler var kı hepsını anlatamıyorum tabiii .. dr um desen profesor oldugundan mı nedır hiç yakınlaşamadık ... resmı resmı soruyoruz soruları fazla soru da ıstemıyor zaten . bır dr um daha var o da allahlık:1rolleyes:
ya ben karnımda sertlik falanda hissetmiyorum daha çok erken heralde ,dün gece herzamanki gibi rutin olrak 2-3defa tuvalete kalkıyorum yine öyle bir gecede tuvalete kalktım tekrar yatağa yattım uykuya daldımmı dalmadımmı hatırlamıyorum karnımın içinde bişeyler hareket ediyodu :1shok:hemen kalktım karnımı falan elledim hiç bişey yok acaba ben rüyamı gördüm,:uhm: ama o duyguyu hissettim çok düşündüğüm için acaba rüyamamı girdi yoksa gerçekmiydi anlayamadım CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?