Teşekkürler kızlar, eşime tattırdım içi az çiğ gibi dedi, attım fırında kafadan 15dk daha pişti, şimdi iyi oldu gibi, özlem esen kızlar 15dk pişince sizinkiler çiğ kalmadımı yavs
Aslıcım ben ununu koyarken 3 kasıkta fazladan koydum cnm kıvamsız geldi bana sen kıvamını alaa kadar eklersin yani , vanilya koymadım, 2ölçü malz. ye yarım pk kab tozu koydum, fln öyle işte, muhallebi işide geriyo beni ya, bu akşam sütle yaptım yine 1 bardak 6-12 aysütüne 2tk vitaminli pirinç unu koydum, ateşten alınca içine 1tk şeker kydum, yarım armutu rendeleyip ekledim benim oğllan bi tek bunu yiyiyo... burun olayı ise hala tıkalı gibi, deniz suyu zımbırtısı damlatıyoruz odayı nemlendiriyorum... yarın gidicez dr a bakalm ne dicek, sen nasılsın kpşturmaca geçiyo dimi, öyledir bana bile çabuk geçiyo günler ya...
Handecm evet cnm konuşamadık, bende kızla ilgilenmeye gittin sanmıştım, neyse hayırlı olsun ek besinler, ben öğlene kadar emziriyorum, öğlen sebze püre yada çorbası sonra yine emzirme, sonra sabahtan mayaladığım yğurdu, sonra yine emzirme sonra muhallebisini veriyorum, eğer 1 saate kadar uyumazsa yine emziriyorum, gecede emzirmeye devam..