aysuncum onun en son aşısının üstünden 30 gün geçmesi gerekiyor o yüzden bayramdan sonraya kaldı onunki
yok canım pandemik H1N1aşısı oldum şimdilik iyiyim şükürr
yok yok çok şükür hala ileri gidiyorum
bugün çocuklara bi şaka yapayım dedim sınıfa geri geri girecekti korkarlar diye vazgeçtimkaydirigubbakcemile3
kalplerine iner kız öğrencilerin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hım seninkide zorluyormuş baya bende biberonla verdim ama yemiyor ya sen naısl hazırlıyıorsun kahvaltısını pıbnar bide öyle deneyeyim
Aman kız yazık kuzulaa korkarlardı valla kaydirigubbakcemile3
Canım ben 180 cc devam mamasına 2 kaşık Milupa'nın 8 Tahıllı Ballı kahvaltılığından koyuyorum. Sonra 1 yumurta sarısı ve yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir ekliyorum. İyice blenderdan geçirip biberon ile veriyorum a.s.
Aman kız yazık kuzulaa korkarlardı valla kaydirigubbakcemile3
Canım ben 180 cc devam mamasına 2 kaşık Milupa'nın 8 Tahıllı Ballı kahvaltılığından koyuyorum. Sonra 1 yumurta sarısı ve yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir ekliyorum. İyice blenderdan geçirip biberon ile veriyorum a.s.
anladım esencım bızde pazartesı oglum ve ben asılanacagız sız nasıl kara verdınız ne etkılı oldu merak ettım tvlere kalsa kımse olmasın dıyolarya
sevindim canım ilgili olmasına onlardan sürekli aynı performansı bekleyemeyiz sonuçta ev geçindiriyorlar ve haliyle stresliler ,
bence siz biraz şımarın onlara benim eşimin çok hoşuna gidiyor ben azıcık naz yapınca hemen ilgileniyor:))
saol cnm merak etıgın ıcınopuyorumnanaktanevet kararımızı verdık ben mecbur olmak zorundayım dedıgın gıbı dırek rısk altındayım ıse baslayıncaaysun bende seni merak etmiştim... canım iyi kakar vermişsin sende eşinde risk grubundasınız allh korusun bende çok korkuyorum bizde eşime vurdurucaz..
recebe maş. aysun gitmedi gitmedi bu ay iyi gitti yarasın recoya!!
cnm seninde şı olayı iyi olmuş kafamı toparlıyıp bi yazamadım..
ne olacakki bi yerde okumuştum şu anda bi otobüse binip ankaraya gitmek aşıdan daha tehlikeliymiş.. bencede bu grip daha ciddi boyutlara varacak hadi biz evdeyiz dışarıyla ilgimiz yok ama çalışan grup aşı olmuyoruz güvenmiyoruz diyince çok mantıksız geliyo bende mikroba güvenmiyorum...
haaa bu arada daha iyyim eşim geldi daha ilgili...turkbayragi
canım seni çok iyi anlıyorum çocuk zayıf olunca sanki hasta gibi üzülüyor dimi??
sagol cnm halada kabız dün fitillle kaka yaptımafoldumben çok üzülüyorum.. bakalım bizimde 24dünde kontrol bakalım ne diyecek bizim dr..
ayyy zaten başka bebeklerle illa kıyas yapıcaz yoksa olmazkaydirigubbakcemile3 bizimkide dönmüyor fazla basmıyor bizimkide çok normal falan diyor ama ben burda ayklandı falan okuyunca kafaya takıyorum halbuki her bebek çok farklı.. bizimkide tembel zaten hamileykende çokk geç oynamıştı herkes çok şaşırıyodu hissemiyorum diyince...
cnm o kara erik püresi aklımdaydı ama bulamadım bi türlü.. kayısı marmelatı var evde ondan veriyorum.. sebze ve meyveyide zor yiyor 40 takla atıyorum meyve yiyecek diye!! ama sebzeyi çok güzel yiyordu koca bi kase bitiryodu birden tiksindi galiba:1no2: onun için biraz ara veriyorum..
ay şu yazıyı yazana kadar on kere kalkmışımdır yerimden sinirden düşüyodum nerdeyse bizimkinin pek bi hoşuna gitti gülüyo halaklava:
cnm ıyı geceler sana zeyneple senı optumkılzar iyi geceler size
eşim birazdan gelir 2 el tavla atyım dedi arkadaşları çağırdı pek niyeti yoktu ama gitti bizimki
şu evi toplalyayım zeynep de acıkmıştır
iyi geceler hepinize
yarın çekilişe bakarız artık
knk sende erigin kurusunu al bi kac kuru kayisida at beraberinde onu kaynat ver meyve püresi kivamina gelsin yeterlidir..soguyunca 4 -5 tatli kasigi versn yeterli..
tatlım benim ablam dr tüm arkadaşlarına ve hocalarına sormuş içindeki civa miktarı hepatit b aşısındakiyle aynıymış korkmaya gerek yok dedi ve önden 15 gün önce kendisi oldu ve kızını yaptırdı Ahsenden 4 gün büyükte oğlu var cemal onu da bayramdan sonra yaptırıcak
açıkçası korktum hastalanmaktan bir arkadaşım hastalandı ve 1 hafta bebeğine bakamadı kimsesi de yok bizde çalıştığımız için yardımcı olamadık çok zor günler geçirdiler öyle olmak istemiyorum
keza başbakan olmam deyip duruyor ama kendileri bir hasta olsa peşinde türkiyenin hatta dünyanın en iyi hastaneleri kol gezerler ama şu günlerde hatta aralıkta daha da artacak bizim yüzümüze kimse bakmaz rezil oluruz valla Allah muhafaza
anladım esencım bızde pazartesı oglum ve ben asılanacagız sız nasıl kara verdınız ne etkılı oldu merak ettım tvlere kalsa kımse olmasın dıyolarya
nasıl yapıcam kız eccük anlatsana:jeyyar:
iyi geceler cnm çok yorma kendinia.s.kılzar iyi geceler size
eşim birazdan gelir 2 el tavla atyım dedi arkadaşları çağırdı pek niyeti yoktu ama gitti bizimki
şu evi toplalyayım zeynep de acıkmıştır
iyi geceler hepinize
yarın çekilişe bakarız artık
şöyle olacak bacım onun ilgilenmesini beklemeden tam dinlendiği yada kızı sevdiği sırada
''aşkım bitanem birazcıkta benimle ilgilensen benimde sevgiye ihtiyacım var diyeceksin''tabi bunu normal ses tonuyla değil azıcık sesini incelterek söyleyeceksin buna hiçbir erkeek dayanamazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?