2009 Mayıs Anneleri

--------------------------------------------------------------------------------

2008 mayıs annesi olarak tüm 2009 mayıs annelerinin yeni yılarını kutlar 2009 yılının hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler getirmesini dilerim...
Yüce Mevladan bebişlerinize sağlıkla kavuşmanızı, hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almanızı ve annelik duygusunun o eşsiz büyüsünü bir ömür yaşamanızı diliyorum.....Allah yar ve yardımcınız olsun..

aman maşallah cok sevindim cnm iyi olmalarına :)) gözünaydın tatlım

kızlar ben çıkıyorum hepinizin yeni yılını kutluyor sevdiklerinizle eşinizle ve bebişinizle mutlu sağlıklı huzurlu bereketli bir yıl geçirmeniz dileklerimle.....öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi.................. görüşmek üzre.......

birsencim çok sevindim tatlım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

ben bugün fazla yazamadım canım arkadaşlarım midem biraz rahatsız
hepinizi öpüyorum sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum bebeişlerinizden öpüyorum

:1hug:a.s.

Sağolun güzel arkadaşlarım. Umarım 2009 yılında tüm dileklerimiz bizimle olur. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımızaalmayı naip etsin inşallahhh. Öpüyorum sizi...

canım senin adına çok sevindim:dance: senden keyifli yok bugün:teytey:amman nazar değmesin senin tosuncuklara. senden epeyce sömürmüşler anlaşılan. artık kendini ve bebklerinide strese sokacak şeyler düşünmessin umarım. yılın sonnunu güzel bişekilde bitirdin. yeni yılab aşlangıcında iyi olur inşallah.

Kızlar plasentam yukarı çıkmış ama doktor elinden geldiği kadar hep yat dedi tam 3 doktor baktılar
güsel dilekleriniz için sağolunn

Canım gözün aydın çok şükür sağlıklı sıhhatli oldukları haberini aldın.İki tane oğluşun olcak ne kadar güzel artık sana karada ölüm yok.:sm_cool:

Allah nazarlardan saklasın sende artık hep olumlu düşün canım benim olumlu devam etsin.

Kızlar ben çıkıyorum tekrar öpüyorum hepinizi Şeniz

hepinize merhaba kızlar! oğluşumla okuldan yeni geldik. bu akşam için bizim planımızda sizinle aynı; evdeyiz üçümüz. oğlum babası ve ben,ilk yılbaşımız:) seneye kollarımızda olacak inşallah hemde kocaman olacak!!
hepinize mutlu bir yıl geçirmenizi diliyorum. 2009 yılı inşallah tüm bebiş hasretiyle yanan annelerin yılı olur!

DERS ALMAK
ÜÇ HİKÂYE- ÜÇ DERS- BİR SÖZ

1.Hikâye
Kavak Ağacı ile Kabak
Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş. Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış. Yağmurların ve güneşin etkisiyle müthiş bir hızla büyümüş ve neredeyse kavak ağacı ile aynı boya gelmiş. Bir gün dayanamayıp sormuş kavağa:
-Sen kaç ayda bu hale geldin ağaç?
-On yılda, demiş kavak.
-On yılda mı? Diye gülmüş ve çiçeklerini sallamış kabak.
-Ben neredeyse iki ayda seninle aynı boya geldim bak!
-Doğru, demiş kavak.
Günler günleri kovalamış ve sonbaharın ilk rüzgârları başladığında kabak üşümeye sonra yapraklarını düşürmeye, soğuklar arttıkça da aşağıya doğru inmeye başlamış. Sormuş endişeyle kavağa:
-Neler oluyor bana ağaç?
-Ölüyorsun, demiş kavak.
-Niçin?
-Benim on yılda geldiğim yere, iki ayda gelmeye çalıştığın için.

1.Ders: Çalışmadan emek harcamadan gelinen nokta başarı sayılmaz. Kolay kazanılan, kolay kaybedilir. Her işte alın teri ve emek şarttır.

2. Hikâye
En iyi Buğday
Her yıl yapılan 'en iyi buğday' yarışmasını yine aynı çiftçi kazanmıştı. Çiftçiye bu işin sırrı soruldu. Çiftçi:
-Benim sırrımın cevabı, kendi buğday tohumlarımı komşularımla paylaşmakta yatıyor, dedi.
-Elinizdeki kaliteli tohumları rakiplerinizle mi paylaşıyorsunuz? Ama neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsunuz? diye sorulduğunda,
-Neden olmasın, dedi çiftçi.
-Bilmediğiniz bir şey var; rüzgâr olgunlaşmakta olan buğdaydan poleni alır ve tarladan tarlaya taşır. Bu nedenle, komşularımın kötü buğday yetiştirmesi demek, benim ürünümün kalitesinin de düşük olması demektir. Eğer en iyi buğdayı yetiştirmek istiyorsam, komşularımın da iyi buğdaylar yetiştirmesine yardımcı olmam gerekiyor.

2. Ders: Sevgi ve paylaşmak en yakınınızdan başlar. Sonra yayılarak devam eder. Kin, cimrilik, nefret kimsenin hoşlanacağı davranışlar değildir.

3. Hikâye
Geleceğini biliyordum…
Savaşın en kanlı günlerinden biriydi. Asker, en iyi arkadaşının az ilerde kanlar içinde yere düştüğünü gördü. İnsanın başını bir saniye bile siperin üzerinde tutamayacağı ateş yağmuru altındaydılar. Tam siperden dışarı doğru bir hamle yapacağı sırada, başka bir arkadaşı onu omzundan tutarak tekrar içeri çekti,
-Delirdin mi sen? Gitmeye değer mi? Baksana delik deşik olmuş. Büyük bir ihtimalle ölmüştür. Artık onun için yapabileceğin bir şey yok. Boşuna kendi hayatını tehlikeye atma.
Fakat asker onu dinlemedi ve kendisini siperden dışarıya attı. İnanılması güç bir mucize gerçekleşti, asker o korkunç ateş yağmuru altında arkadaşına ulaştı. Onu sırtına aldı ve koşa koşa geri döndü. Birlikte siperin içine yuvarlandılar. Fakat cesur asker yaralı arkadaşını kurtaramamıştı. Siperdeki diğer arkadaşı;
-Sana değmez demiştim. Hayatını boşu boşuna tehlikeye attın.
-Değdi, dedi, gözleri dolarak, -değdi…
-Nasıl değdi? Bu adam ölmüş görmüyor musun?
-Yine de değdi. Çünkü yanına ulaştığımda henüz sağdı. Onun son sözlerini duymak, dünyalara bedeldi benim içim.
Ve hıçkırarak arkadaşının son sözlerini tekrarladı:
-Geleceğini biliyordum… Geleceğini biliyordum…

3. Ders: Güven vermek önemlidir. Güven duymak önemlidir. Duyulan güveni boşa çıkarmamak daha da önemlidir.

Gözün aydın canım,demek senin çifte kumrular erkekmiş,hemde masallah kocaman olmuşlar he, yirim onları ben,bi erkek bebiş annesi olarak aramıza hoşgeldin diyorum

yeni anne ve ilgincim özelden mesaj atmışınız çok teşekkür ediyorum...çok mutlu oldum. Bende sizlerin ve herkesin tüm annelerin yeni yılını kutlar, 2009 yılının herkes için hayırlı uğurlu olmasını diler bebeklerimizle ve tüm sevdiklerimizle nice mutlu yıllar geçirmemizi dilerim.

çpkkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederimm

annemdeyimmm çokk mutluyummmmm

birsencim çok sevindim okuyunca.2 tane oğluş öylemi. Bende nedense seni hep bir kız bir oğlan diye düşünüyordum. Hayırlısı olsun.ne güzel sağlıkları yerlerindeymiş. Oh ne güzel bir taşla 2 kuş vurdun valla. Ikisi birden büyüyecekler.
Tekrar gözün aydın canımmm

Kızlar plasentam yukarı çıkmış ama doktor elinden geldiği kadar hep yat dedi tam 3 doktor baktılar
güsel dilekleriniz için sağolunn

Ay canım benim bak yatmaya devam. Umarım keyfin yerine gelmiştir artık. Kafaya bişey takmak yok yeni yılda değil mi?

Amin canım... Allah herşeyi gönlümüze göre versin inşallah...

Canım sağolasın. Sanada hayırlı seneler olsun. Önümüzdeki seneyi Allah bebişlerimiz kucağımızda kutlamayı nasip etsin inşallah...

kızlar bizde çıkacağız birazdan hepinize nice yıllar dilerim kendinize iyi bakın fıstıklarım:)))))

Ohhhh kaçın bakalım teker teker :) Biz hain patronlar yüzünden 6'ya kadar burdayız. Trafikte berbat gözüküyor şimdiden.

Hayırlı seneler olsun canım. Öpüyorum seni ve bebişini...

kızlar benim oğluşum maşallah bir vuruyor bir vuruyor.o oynadıkça gülesim geliyor valla. çalıştığım yere elimi karnıma koyuyorum kimse görmeden elime vuruyor öyle. Gülüyorum. çok hoş ya.bayılıyorum.

bizde çıkıyoruz kızlar hepinize güzel bir akşam ve aynı tadda yeni bir yıl diliyorum
öptüm sütünüzü unutmayın bu akşam

bizde çıkıyoruz kızlar hepinize güzel bir akşam ve aynı tadda yeni bir yıl diliyorum
öptüm sütünüzü unutmayın bu akşam

SAĞOL CANIM. GÜLE GÜLE GİT BAKALIM İYİ EĞLENCELER. SÜTÜ DE HATIRLATTIĞIN İYİ OLDU VALLA DÜN UNUTMUŞUMDA.

PINARCIM HERKES KAÇIYOR TEK TEK HERHALDE 6 YA KADAR BİR SEN BİR BEN BURDAYIZ SANIRIM:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…