Mayıs anneleri merhabaaa geçmişi okuyamadım
hastaneden geldim aman yawww detaylı amma detaylımış kızlar belim koptuuu
yatmaktan sağdaki bebeğim çok inat çıktı döndü sırtını hiç birşekilde yüzünü dönmüyor zorla çevirdi doktor ve ne inat bebek bu yaa dedi...herşeyleri çok iyi boşuna dökmüşüm gözyaşlarını 350 gr lar
ikiside erkek kızlar iki oğlum varr
--------------------------------------------------------------------------------
2008 mayıs annesi olarak tüm 2009 mayıs annelerinin yeni yılarını kutlar 2009 yılının hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler getirmesini dilerim...
Yüce Mevladan bebişlerinize sağlıkla kavuşmanızı, hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almanızı ve annelik duygusunun o eşsiz büyüsünü bir ömür yaşamanızı diliyorum.....Allah yar ve yardımcınız olsun..
kızlar ben çıkıyorum hepinizin yeni yılını kutluyor sevdiklerinizle eşinizle ve bebişinizle mutlu sağlıklı huzurlu bereketli bir yıl geçirmeniz dileklerimle.....öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi.................. görüşmek üzre.......
yatmaktan sağdaki bebeğim çok inat çıktı döndü sırtını hiç birşekilde yüzünü dönmüyor zorla çevirdi doktor ve ne inat bebek bu yaa dedi...herşeyleri çok iyi boşuna dökmüşüm gözyaşlarını 350 gr lar
çpkkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederimm
annemdeyimmm çokk mutluyummmmm
Kızlar plasentam yukarı çıkmış ama doktor elinden geldiği kadar hep yat dedi tam 3 doktor baktılar
güsel dilekleriniz için sağolunn
hepinize merhaba kızlar! oğluşumla okuldan yeni geldik. bu akşam için bizim planımızda sizinle aynı; evdeyiz üçümüz. oğlum babası ve ben,ilk yılbaşımız:) seneye kollarımızda olacak inşallah hemde kocaman olacak!!
hepinize mutlu bir yıl geçirmenizi diliyorum. 2009 yılı inşallah tüm bebiş hasretiyle yanan annelerin yılı olur!
yeni anne ve ilgincim özelden mesaj atmışınız çok teşekkür ediyorum...çok mutlu oldum. Bende sizlerin ve herkesin tüm annelerin yeni yılını kutlar, 2009 yılının herkes için hayırlı uğurlu olmasını diler bebeklerimizle ve tüm sevdiklerimizle nice mutlu yıllar geçirmemizi dilerim.
kızlar bizde çıkacağız birazdan hepinize nice yıllar dilerim kendinize iyi bakın fıstıklarım:)))))
bizde çıkıyoruz kızlar hepinize güzel bir akşam ve aynı tadda yeni bir yıl diliyorum
öptüm sütünüzü unutmayın bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?