merhaba arkadaşlar.. bende kısmetse haziran annesi olucağım.. bellide olmaz.. belkide mayısada olabilir. haziran başı gibi çünkii:))hepinizim yeni yılını kutlar sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl dilerim.. sağlıkla bebişlerimzie kavuşuruz inşş hep birlkite:))
Kızlar bu aksam için planlarınız ne?ben kocişim ve oğlum evdeyiz, tv seyredicez zaten dışarı çıkmakta istemiyodum iyi olcak
a.s.a.s.a.s.
yemekten geldik kızımla:))) bugün keyfimiz yerinde yeni bir yılı nasıl karşılarsan öyle geçermiş :)) sizler neler yapıyorsunuz güzel anneler akşam annemler bize gelecek birlikte olacağız
valla kızlar biz karar veremedik eşim soğuk evde olalım diyor bende çok sevdiğim arkadaşım var bebişi var 3 aylık yemeğe çağırdlılar onlara gidelim diyorum bakalım ne olcak ama eşimi tanıyorsam evden çıkmaz ne var bizim bu evde anlamadım evden dışarı çıkaramıyorum kocamı yaaaa...ahh bekarlık günlerimizzzzzzzzzzzzzzz:)))))9
En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.. a.s.a.s.Şeniza.s.Şeniz
Mayıs anneleri merhabaaa geçmişi okuyamadım
hastaneden geldim aman yawww detaylı amma detaylımış kızlar belim koptuuu
yatmaktan sağdaki bebeğim çok inat çıktı döndü sırtını hiç birşekilde yüzünü dönmüyor zorla çevirdi doktor ve ne inat bebek bu yaa dedi...herşeyleri çok iyi boşuna dökmüşüm gözyaşlarını 350 gr lar
ikiside erkek kızlar iki oğlum varr
yatmaktan sağdaki bebeğim çok inat çıktı döndü sırtını hiç birşekilde yüzünü dönmüyor zorla çevirdi doktor ve ne inat bebek bu yaa dedi...herşeyleri çok iyi boşuna dökmüşüm gözyaşlarını 350 gr lar
Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..
Hepinizi ve bebişlerimizi kocaman öpüyorum
2009 mayıs anneleri yeni yılınız kutlu olsun yeni yıl size bebeklerinizi sağ sağlim getirsin inş
hihoyyytcanım arkadaşlarım hepinize sağlıklı mutlu huzurlu ailenizle bebişlerinizle çoooook güzel bir yıl diliyorum...:teytey:
kızlar bu arada beyza nickli arkadaşımız aralık annelerinden cuma günü prensine kavuşmuş şimdi konuştum bebişide kendiside çok iyiymiş darısı bizlerin başına inşallah hayırlısıyla prensimiz 4 kilo doğmuş maşallah:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?