2009 Mayıs Anneleri

TEMMUZ ANNESİ OLARAK TÜM ANNELERİN YENİ YILI KUTLU OLSUN....YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZLE VE BEBEĞİNİZLE SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU BOL KAZANÇLI BİR YIL SİZLERİN OLSUN....SEVGİLER.....a.s.:1hug::asigim:

Amiiiiiiiiin inşşşallah, Sanada Mutlu Yıllar tatlım
a.s.a.s.a.s.

Çok tşk ederiz. Sizinde yeni yılınız kutlu olsuunnnnn a.s.

Kızlar bu aksam için planlarınız ne?ben kocişim ve oğlum evdeyiz, tv seyredicez zaten dışarı çıkmakta istemiyodum iyi olcak
a.s.a.s.a.s.

yemekten geldik kızımla:))) bugün keyfimiz yerinde yeni bir yılı nasıl karşılarsan öyle geçermiş :)) sizler neler yapıyorsunuz güzel anneler akşam annemler bize gelecek birlikte olacağız

valla kızlar biz karar veremedik eşim soğuk evde olalım diyor bende çok sevdiğim arkadaşım var bebişi var 3 aylık yemeğe çağırdlılar onlara gidelim diyorum bakalım ne olcak ama eşimi tanıyorsam evden çıkmaz ne var bizim bu evde anlamadım evden dışarı çıkaramıyorum kocamı yaaaa...ahh bekarlık günlerimizzzzzzzzzzzzzzz:)))))9

En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.. a.s.a.s.Şeniza.s.Şeniz

Kızlar bu aksam için planlarınız ne?ben kocişim ve oğlum evdeyiz, tv seyredicez zaten dışarı çıkmakta istemiyodum iyi olcak
a.s.a.s.a.s.

Valla benim aniden bastıran uyku halim, sürekli oturmaktan aprıyan belim ve dışarıdaki mekanlarda olan sigara dumanı sebebiyle evdeyiz :) Arkadaşlarımız bize gelicekler...

yemekten geldik kızımla:))) bugün keyfimiz yerinde yeni bir yılı nasıl karşılarsan öyle geçermiş :)) sizler neler yapıyorsunuz güzel anneler akşam annemler bize gelecek birlikte olacağız

Afiyet olsun canım... Evet keyifler yerinde çok şükür. İşler fena yoğun. Daha yemek siparişini şimdi verdim valla...

Evlenince hepsi öyle oluyor. Evim evim güzel evim :)

En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.. a.s.a.s.Şeniza.s.Şeniz

Çok tşkler canım. Seninde yeni yılın kutlu olsun. Tüm dileklerin seninle olsun inşallah...

Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..

Hepinizi ve bebişlerimizi kocaman öpüyorum

hihoyyytcanım arkadaşlarım hepinize sağlıklı mutlu huzurlu ailenizle bebişlerinizle çoooook güzel bir yıl diliyorum...:teytey:

kızlar bu arada beyza nickli arkadaşımız aralık annelerinden cuma günü prensine kavuşmuş şimdi konuştum bebişide kendiside çok iyiymiş darısı bizlerin başına inşallah hayırlısıyla prensimiz 4 kilo doğmuş maşallah:)))))

tülaycım eşimde öyle valla evden çıkarabilene aşkolsun:)) evlenince ev kuşu oluyorlar bizde evdeyiz akşam

fulyacım Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar .. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim.. Mutlu yıllar.

Mayıs anneleri merhabaaa geçmişi okuyamadım
hastaneden geldim aman yawww detaylı amma detaylımış kızlar belim koptuuu
yatmaktan sağdaki bebeğim çok inat çıktı döndü sırtını hiç birşekilde yüzünü dönmüyor zorla çevirdi doktor ve ne inat bebek bu yaa dedi...herşeyleri çok iyi boşuna dökmüşüm gözyaşlarını 350 gr lar
ikiside erkek kızlar iki oğlum varr

canım merhaba hoşgeldiniz prenslerin iyi olmasına çok sevindim canım maşallah:)))) kendini boşyere üzdün tatlım artık stres yok tamam mı güzel anne iki prensin var Allahın izniyle
Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep sizinle a.s.:1hug: olsun. MUTLU YILLAR!

hep bir erkek bı kız olur dıye düşünmüştüm senın ıcın ama yanılmışım çok sevındım senın adına artık gözyaşı yok dahada dıkkat et boşuna üzme kendını dogunca cok yorulacaksın cunku erkekler daha hareketlı oluyorr yerimseniben

gözün aydın canımhihoyyyt
350 şer gr bayağı iri oğluslar olucaklar demekkicokacimcoook
ben de biri kız biri erkek diye düşünmüştüm hep ama birbirilerine arkadaş olmaları ve ortak kıyafet kullanımı açısından böylesi süper olmuşgamyoncuiremsu

2009 mayıs anneleri yeni yılınız kutlu olsun yeni yıl size bebeklerinizi sağ sağlim getirsin inş

hihoyyytcanım arkadaşlarım hepinize sağlıklı mutlu huzurlu ailenizle bebişlerinizle çoooook güzel bir yıl diliyorum...:teytey:

Sağolasınız kızlar. Hepimize hayırlı olur inşallah bu yıl...

Ayy yne güzel. Allah bize de nasip etsin inşallah :)

Birsen'cim canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam. Hemde iki prens he. Ohhhh çifte kavrulmuş vallahi :) 350 gr olmuş benim kuzularım. Allah nazardan saklasınnn... Bak dedik sana boşuna stres yapıyosun diye :) Allah bundan sonrada sağlıkla bu dönemi tamamlamalarını nasip etsin inşallah... Çok sevindim çok... :1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…