PINARCIM,Canım ben 4-5 gün sonra falan olucam aşıyı,kramp girdi dün koluma o kadar canım yandıki anlatamam yeri hala ağrıyor hiç yumuşamadı desem yeri...Ceviz falanda yiyiyorum ama az mı gelio bu magnezyum ne off...
kahvaltı yaptık ve yatmaya devam ediyoruz kızlar. ama buna da şüükür ederek pek şikayet etmiyorum artık. soğuklar dışında sizlerde iyisiniz okuyorumda. kendinize dikkat edin.
içimde dünyanın en yüce duygusunu hissetmeye başladığımız 2008 yılının son gününde herkeslere günaydınnnhihoyyyt
bütün mayıs anneleri için yeni yıldan tek bir dilek diliyorum: 2009 yılı bizlere sağlıklı ve mutlu prens ve prenseslerimizi getirsin kaydirigubbakcemile5
Günaydın kızlar,kaç gündür giremiyorum siteye çok hastayım üşütmüşüm başımı kaldıramıyorum havalar çok soğuk sizlerde dikkat edin,tekrar giremem siteye şimdiden herkese iyi seneler arkadaşlar buyıl bebişlerimizle,sevdiklerimizle çok mutlu,sağlıklı bir yıl geçiririz inşallah hepinizi öpüyorum
Günaydın kızlar,kaç gündür giremiyorum siteye çok hastayım üşütmüşüm başımı kaldıramıyorum havalar çok soğuk sizlerde dikkat edin,tekrar giremem siteye şimdiden herkese iyi seneler arkadaşlar buyıl bebişlerimizle,sevdiklerimizle çok mutlu,sağlıklı bir yıl geçiririz inşallah hepinizi öpüyorum
kızlar az önce tvde canlı yeni sezeryandan çkmış bi bebek gördüm. daha gözleri bile açılmamış tam. çook tatlıydı walla. çiftin 16 yıldan ve 7 düşükten sonra tüp bebek yöntemiyle olmuş. annenin ilk defa bebeğini gördüğü zaman benimde gözlerimden yaş istemsiz bi şekilde boşalıverdi. çooookkk güüzeldi. Allahım bizede o günleri görmeyi nasip eder inşallah. özelliklede yıllardır bebek özlemiyle yanan annelerin kucakları en kısa zamanda dolar inşallah.
biraz fazla mı duygusalım ne bugün?
pınarcım sen nasılsın hayatım benimde başım çok ağrıyor hayatım Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum sana ve ailene
2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep bizimle olsun. Yeni yılın bize ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar
kızlar az önce tvde canlı yeni sezeryandan çkmış bi bebek gördüm. daha gözleri bile açılmamış tam. çook tatlıydı walla. çiftin 16 yıldan ve 7 düşükten sonra tüp bebek yöntemiyle olmuş. annenin ilk defa bebeğini gördüğü zaman benimde gözlerimden yaş istemsiz bi şekilde boşalıverdi. çooookkk güüzeldi. Allahım bizede o günleri görmeyi nasip eder inşallah. özelliklede yıllardır bebek özlemiyle yanan annelerin kucakları en kısa zamanda dolar inşallah.
biraz fazla mı duygusalım ne bugün?
canım arkadaşlarım mayıs anneleri herkese merhabaaaaaaaaaa.
dünden beri yine giremedim.malum ay sonu ve yıl sonu olduğu için çok yoğundu işlerim dün. ama sizi çok özledim. bugünde ara ara girmeye çalışacağım. yarında tatiliz inşallah..umarım herkes iyidir. valla geçmişide okuyamadım. bir yaramazlık yoktur umarım kimsede.ee ne var ne yok anlatın bakalım?
biz oğluşla iyiyiz çok şükür.
merhaba arkadaşlar.. bende kısmetse haziran annesi olucağım.. bellide olmaz.. belkide mayısada olabilir. haziran başı gibi çünkii:))hepinizim yeni yılını kutlar sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl dilerim.. sağlıkla bebişlerimzie kavuşuruz inşş hep birlkite:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?