2009 Mayıs Anneleri

kahvaltı yaptık ve yatmaya devam ediyoruz kızlar. ama buna da şüükür ederek pek şikayet etmiyorum artık. soğuklar dışında sizlerde iyisiniz okuyorumda. kendinize dikkat edin.

Aynı şey bende de bacağımda oluyo canım. 2 gün gitmiyo ağrısı. Doktorum magnzyum hapı verdi. Günde 3 defa içiyorum. Bi süredir olmadı çok şükür...

kahvaltı yaptık ve yatmaya devam ediyoruz kızlar. ama buna da şüükür ederek pek şikayet etmiyorum artık. soğuklar dışında sizlerde iyisiniz okuyorumda. kendinize dikkat edin.

Allah beterinden saklasın canım buna da şükür. Yat dinlen keyfine bak yerimseniben

içimde dünyanın en yüce duygusunu hissetmeye başladığımız 2008 yılının son gününde herkeslere günaydınnnhihoyyyt

bütün mayıs anneleri için yeni yıldan tek bir dilek diliyorum: 2009 yılı bizlere sağlıklı ve mutlu prens ve prenseslerimizi getirsin kaydirigubbakcemile5

Günaydın canım sağolasın. Tüm güzellikler bizimle olsun inşallah 2009'da...

Günaydın kızlar,kaç gündür giremiyorum siteye çok hastayım üşütmüşüm başımı kaldıramıyorum havalar çok soğuk sizlerde dikkat edin,tekrar giremem siteye şimdiden herkese iyi seneler arkadaşlar buyıl bebişlerimizle,sevdiklerimizle çok mutlu,sağlıklı bir yıl geçiririz inşallah hepinizi öpüyorum

geçmiş olsun canım. bol bol dinlen. sanada mutlu yıllar. kendine ve bebişinede dikkat et

Semra'cım günaydın. Çok geçmiş olsun canım. Valla bu sene hepimiz fena döküleceğiz belli oldu. İyice dinlen canım. Çok geçmiş olsun tekrar. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir sene geçirirsin inşallah bebişinle ve tüm sevdiklerinle... Öpüyorum kocaman...

semracım geçmiş olsun canım sanada tüm sevdiklerinle sağlıklı mutlu yıllar diliyorum kendine dikkat et canım

pınarcım sen nasılsın hayatım benimde başım çok ağrıyor hayatım Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum sana ve ailene

tülaycım bitanem sen nasılsın güzelim Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara tatlım

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep bizimle olsun. Yeni yılın bize ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

kızlar az önce tvde canlı yeni sezeryandan çkmış bi bebek gördüm. daha gözleri bile açılmamış tam. çook tatlıydı walla. çiftin 16 yıldan ve 7 düşükten sonra tüp bebek yöntemiyle olmuş. annenin ilk defa bebeğini gördüğü zaman benimde gözlerimden yaş istemsiz bi şekilde boşalıverdi. çooookkk güüzeldi. Allahım bizede o günleri görmeyi nasip eder inşallah. özelliklede yıllardır bebek özlemiyle yanan annelerin kucakları en kısa zamanda dolar inşallah.
biraz fazla mı duygusalım ne bugün?

canım tarif edilemez bir duygu kızımı ilk kucağıma aldığımda işte mucizem dedim:)) Allahım herkese nasip etsin annelik duygusunu

ilgincim iyiyim canım.bugün bebişimin hareketlerini daha met hissettim.tümsekler oluşup oluşup iniyordu.daha önceden kıpırdıyordu ama bu artık dışardanda belli oluyor.inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi...

canım arkadaşlarım mayıs anneleri herkese merhabaaaaaaaaaa.
dünden beri yine giremedim.malum ay sonu ve yıl sonu olduğu için çok yoğundu işlerim dün. ama sizi çok özledim. bugünde ara ara girmeye çalışacağım. yarında tatiliz inşallah..umarım herkes iyidir. valla geçmişide okuyamadım. bir yaramazlık yoktur umarım kimsede.ee ne var ne yok anlatın bakalım?
biz oğluşla iyiyiz çok şükür.

tülaycım yiyenime maşallah:)))))))))) bizimkide hareket ediyor çokm mutlu oluyorum bitanem maşallah bebişlerimize:)) yarın çalışıyormusun tatlım

merhaba arkadaşlar.. bende kısmetse haziran annesi olucağım.. bellide olmaz.. belkide mayısada olabilir. haziran başı gibi çünkii:))hepinizim yeni yılını kutlar sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl dilerim.. sağlıkla bebişlerimzie kavuşuruz inşş hep birlkite:))

Çok geçmiş olsun canım benim. Bende iyiyim çok şükür . Kolumda biraz sızı ve ağırlık var aşıdan dolayı. Onun dışında herşey yolunda çok şükür. Yeni bir yıla giriyorum. Hemde bu sene kızımla birlikte inşallah :)

Ayyy ne güzel oluyorlar ilk doğduklarında. Bende teyzemin ilk bebişinin doğumunu kameraya çekmiştim. Sezaryendi. Çok güzel bi duygu. Çok ağlamıştım...

Canım hoşgeldin. Yoğunluk aynen devam hepimizde heralde. Yarın bizde tatiliz kısmetse. Keyfim yerinde. Hele şimdi bi haber aldım. En yakın arkadaşlarımdan birinin ablası hamileymiş. Haziranda evlenmişti oda. 3 haftalıkmış. Çok mutlu oldum ya. Çok sevindim. 2009'a bi kuzu daha geliyor :)

Selaaam hoşgeldin. Hayırlı uğurlu olsun bebişin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Yeni yılda tüm güzellikler senin olsun yerimseniben

Geçmiş olsun canım ve Mutlu Yıllar Sanadaa.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…