kızlar benim oğluşum maşallah bir vuruyor bir vuruyor.o oynadıkça gülesim geliyor valla. çalıştığım yere elimi karnıma koyuyorum kimse görmeden elime vuruyor öyle. Gülüyorum. çok hoş ya.bayılıyorum.
SAĞOL CANIM. GÜLE GÜLE GİT BAKALIM İYİ EĞLENCELER. SÜTÜ DE HATIRLATTIĞIN İYİ OLDU VALLA DÜN UNUTMUŞUMDA.
PINARCIM HERKES KAÇIYOR TEK TEK HERHALDE 6 YA KADAR BİR SEN BİR BEN BURDAYIZ SANIRIM:dance:
bizde çıkıyoruz kızlar hepinize güzel bir akşam ve aynı tadda yeni bir yıl diliyorum
öptüm sütünüzü unutmayın bu akşam
Bizim burda allahtan trafik sorunumuz yok pınar ya. Yoksa trafik hiç çekilmiyor istanbulda. Yerim ben senin prensesini. Bende arada bizimki bakıyorum oynamaya başlıyor. Arkadaşıma söylüyorum hemen elini koyuyor kahkahalar atıyoruz valla oynadığına.
Birde bunlar ilk halleri düşün yani. Demek ki ileride biz bunları izlemekten iş miş yapamayacağız :)
öyle valla. şimdi en ufak kıpıtısında dikkatim dağılıyor. birde 8 aylıkken filan nasıl oynayacak çok merak ediyorum.çok sabırsızlanıyorum inanırmısın?
bide ben burdayım! benim mesai yeni başladıhihoyyyt
Canım bizim patron insafa geldi. Niyahet git dedi. Saat 9'da falan eve varırım heralde. Trafik kontrol merkezi kameralarından bakıyorum. Her yer kilit. Çok öpüyorum seni ve paşamı... Yeni yılda görüşmek üzereee :)
Mayıs anneleri merhabaaa geçmişi okuyamadım
hastaneden geldim aman yawww detaylı amma detaylımış kızlar belim koptuuu
yatmaktan sağdaki bebeğim çok inat çıktı döndü sırtını hiç birşekilde yüzünü dönmüyor zorla çevirdi doktor ve ne inat bebek bu yaa dedi...herşeyleri çok iyi boşuna dökmüşüm gözyaşlarını 350 gr lar
ikiside erkek kızlar iki oğlum varr
merhaba kizlar a.s.
dirimcim cok sevindim bebişlerin iyi olmasinaaprensmiş ikiside :) nedense banada hep biri kiz biri erkek gibi geliyordu :) saglikli olsunlar inşaAllahhh annene geçmişsin :) oh cok sukur keyfin tam yerine gelmiştir :)
yeni_annecim güzel mesajin için çok teşekkürlerrr a.s. bilmukabele
:içelimMayıs anneleri merhabaaa geçmişi okuyamadım
hastaneden geldim aman yawww detaylı amma detaylımış kızlar belim koptuuu
yatmaktan sağdaki bebeğim çok inat çıktı döndü sırtını hiç birşekilde yüzünü dönmüyor zorla çevirdi doktor ve ne inat bebek bu yaa dedi...herşeyleri çok iyi boşuna dökmüşüm gözyaşlarını 350 gr lar
ikiside erkek kızlar iki oğlum varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?