2009 Mayıs Anneleri

Ay benimkide aynen öyle. Arada öyle hzılı vuruyor ki ay diye sıçrıyorum. Artık alıştı ofistekiler. Senin kız başladı yine diyolar :)

Ya sorma telefon bile çalmıyor. Ne tutuyolarsa bizi daha. Bu trafikte eve akşam zor varırım valla :)

bizde çıkıyoruz kızlar hepinize güzel bir akşam ve aynı tadda yeni bir yıl diliyorum
öptüm sütünüzü unutmayın bu akşam

İyi akşamlar canım. Öpüyorum bende seni ve bebişini...

Bizim burda allahtan trafik sorunumuz yok pınar ya. Yoksa trafik hiç çekilmiyor istanbulda. Yerim ben senin prensesini. Bende arada bizimki bakıyorum oynamaya başlıyor. Arkadaşıma söylüyorum hemen elini koyuyor kahkahalar atıyoruz valla oynadığına.

Birde bunlar ilk halleri düşün yani. Demek ki ileride biz bunları izlemekten iş miş yapamayacağız :)

Birde bunlar ilk halleri düşün yani. Demek ki ileride biz bunları izlemekten iş miş yapamayacağız :)

öyle valla. şimdi en ufak kıpıtısında dikkatim dağılıyor. birde 8 aylıkken filan nasıl oynayacak çok merak ediyorum.çok sabırsızlanıyorum inanırmısın?

öyle valla. şimdi en ufak kıpıtısında dikkatim dağılıyor. birde 8 aylıkken filan nasıl oynayacak çok merak ediyorum.çok sabırsızlanıyorum inanırmısın?

Aynen canım bende öyle valla. Eşime her akşam soruyorum ya bu zaman niye geçmiyo diye :) Ama bigün bi bakıcaz Mayıs'ta gelmiş. Kuzularımız doğmuş...

Canım bizim patron insafa geldi. Niyahet git dedi. Saat 9'da falan eve varırım heralde. Trafik kontrol merkezi kameralarından bakıyorum. Her yer kilit. Çok öpüyorum seni ve paşamı... Yeni yılda görüşmek üzereee :)

bide ben burdayım! benim mesai yeni başladıhihoyyyt

hoşgeldin canım. biz gidiyoruz sen geldin.bende 6 da gitcem inşallah.az daha var bana.

tamam canım iyi olmuş git dediği. güle güle git. seneye görüşürüz inşallahhhhsositososito:teytey::dance:a.s.

iyi yıllar kızlar... bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla aldığımız güzel bir yıla merhaba diyoruzdur inşallah... tüm güzel dilekleriniz yeni yılda gerçek olsun...

vayyy... birsencim iki oğlan haa... Ömürlü olsun bebişlerin... oğlan patlaması yaşanacak bu 2009 da :)

geçmişi yavaş yavaş okuyorum... çok güzel bebeklerin çok iyi olmasına çok sevindim... inşallah hep böyle güzel haberler alırız... :lepi:

kızlar ben kaçıyorum hepinize mutlu nice yıllar tekrardan hepinizi öpüyorum. seneye görüşmek üzere bye byeeeeeeeeeee

merhaba kizlar a.s.

dirimcim cok sevindim bebişlerin iyi olmasinaa prensmiş ikiside :) nedense banada hep biri kiz biri erkek gibi geliyordu :) saglikli olsunlar inşaAllahhh annene geçmişsin :) oh cok sukur keyfin tam yerine gelmiştir :)

yeni_annecim güzel mesajin için çok teşekkürlerrr a.s. bilmukabele

herkesin keyfi yerinde cok sukur :)

herkese mutlu,saglikli,bereketli,huzurlu yillar dilerim a.s.

inşaAllah bu yil hepimiz için anlamli olcak :) hepimizin hayati değişcek inşaAllah :)

Rabbim bebeklerimizi korusun,zamaninda saglikla mutlulukla kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllahhhhh a.s.

öptüm hepiniziiiiiii a.s.

çok sağolll cnm çokkkkkkkkkkk onlar iyi olsun yeter bana çok hareketli dedi doktor ama hissedemessin daha küçük dedi

sevgili mayıs anneleri hepinize bebişlerinizle nice hayırlı uzun seneler dilerimm
,sizi ve bebişleri öpüyorum iyi geceler

:içelimrımcım benim tahmin doğru çıkmış ya 2 erkek demiştim yada erkekle kız demiştim.Sevindim Maşallah topaç gibilerde.
HOŞ GELDİN 2009 İNŞALLAH BİZLER VE BEBİŞLERİMİZ İÇİN UĞURLU BİR YIL OLUR.
dÜNYA İÇİNSE SAVAŞLARIN OLMADIĞI ÇOCUKLARIN ÖLDÜRÜLMEDİĞİ SEVGİ YILI OLUR İNŞALLAH:lepi:

kimselerr yokkkk eee tabiiiiiii herkes aksamdan kalma bende gece 1,30 yattım gece ilaç içmeye kalkamAdım neyse sabah kalktık obur oğluşlarım acıktı anana gitti taze ekmek almayaa
2009 ilk sabahında günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın uykucular ben erken yatınca akşam sabah sabah erkenden kalktım
bebiş acıktı ama babası uyanmadı daha kahvaltı hazırlayacak

Yeni bir yılın ilk sabahından hepinize günaydın güzel mayıs anneleri! Oğluşum da hepinize öpücüklerini gönderiyorkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…