Arkadaşlar bende mayıs annesiyim, kısmetse sanırım mayısın ikinci haftası gibi dünyaya gelir bebeğim...
Hala bu fikre alışmadım sanırım ama biraz size takılayım, ne de olsa kaderdaş gibiyiz, aynı şeyleri bir kaç hafta arayla yaşıyoruzdur...
Geçenlerde doktora gittim genel bir kan tahlili yaptı, toxoplazma var sizde dedi, çocuğa çok zararlı olan beyin, göz,kulak vs de hasar bırakıyormuş. Belki başlangıcıdır diyerek antibiyotik yazdı bana, 2gün kadar kullandım.. evde sonuçlara bir daha bakarken, bi gariplik sezdim, başka bir doktora gösterdim ve tahminimiz doğru çıktı, doktor artık yorgunluktan mıdır nedir yanlış yere bakmış... sayfanın son satırı bir sonraki sayfaya geçince doktorda bir önceki değeri toxoplazma ıgg ye ait sanmış. halbuki bende negatif miş yani henüz böyle bir şeyi geçirmemişim pozitif olması için gerekli olan değeri okuyunca bunu benim değerim zannetmiş..
Ya böyle işte siz siz olun tahlillerinize birde siz göz atın, olur insan oğlu hata yapar gereksiz yere kendinizi sıkmamış olursunuz.
Gerçi bu korku kendime biraz daha dikkat etmek için beni tetikledi, şimdi sebzeleri meyveleri daha iyi yıkıyorum, etin çiğ kalmaması tam pişmesi için daha çok öze gösteriyorum, kedilerden falan uzak duruyorum, bunlardan geçiyormuş çünkü.
hoş geldin :) kesinlikle çok dikkat etmek gerekiyor yenene içilene. köpeğimiz var bizim de aylardır sevemiyorum doktorum yasak koydu en baştan... neyseki yanlış anlama olmuş bir şeyin yok. bu arada bebişin cinsiyeti ne a.s
Bu gün kimse birbirini yakalayamadı.Herkes eşler evde olunca birbirini yakalayamadı sanırım.Yarın ayrıntılıya giricem hadi hayırlısı bakalım.Eşim bugün evde ama mutfaktan çıkamadı.Bu durumdan sıkılacak diye korkuyorum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3EEEEEEEEEEEEE kızı için değmez mi canım
Merhaba kızlar,bugün eşime ve bana eşofman altı aldık,aman pek rahat oldu geniş geniş ama bedenine bakınca korktum valla cidden XXL yazıyoooooooo:bbo:aman ne yapayım belinden bol bol iyi oldu sıkmıyohihoyyythihoyyyt
Napcaz bu kiloları bilmem...
Bi çıkaralım bebişleri düşüncez artık
Mutahharacım girdinmi ayrıntılıya merak ettim anlat bizede
Fulyacım, e hadi siz yatıyonuzda alıyonuz bu kiloları ben nasıl alıyom bilmem , hamur işi falan sabah kahvaltıda yemeye çalışıyorum sadece,ama doktor dedi zaten bana bu gidişte çok kilo alma diye...Yemezsemde bebiş beslenemez diye korkyorum:ecrin_bebek:
Arkadaşlar bende mayıs annesiyim, kısmetse sanırım mayısın ikinci haftası gibi dünyaya gelir bebeğim...
Hala bu fikre alışmadım sanırım ama biraz size takılayım, ne de olsa kaderdaş gibiyiz, aynı şeyleri bir kaç hafta arayla yaşıyoruzdur...
Geçenlerde doktora gittim genel bir kan tahlili yaptı, toxoplazma var sizde dedi, çocuğa çok zararlı olan beyin, göz,kulak vs de hasar bırakıyormuş. Belki başlangıcıdır diyerek antibiyotik yazdı bana, 2gün kadar kullandım.. evde sonuçlara bir daha bakarken, bi gariplik sezdim, başka bir doktora gösterdim ve tahminimiz doğru çıktı, doktor artık yorgunluktan mıdır nedir yanlış yere bakmış... sayfanın son satırı bir sonraki sayfaya geçince doktorda bir önceki değeri toxoplazma ıgg ye ait sanmış. halbuki bende negatif miş yani henüz böyle bir şeyi geçirmemişim pozitif olması için gerekli olan değeri okuyunca bunu benim değerim zannetmiş..
Ya böyle işte siz siz olun tahlillerinize birde siz göz atın, olur insan oğlu hata yapar gereksiz yere kendinizi sıkmamış olursunuz.
Gerçi bu korku kendime biraz daha dikkat etmek için beni tetikledi, şimdi sebzeleri meyveleri daha iyi yıkıyorum, etin çiğ kalmaması tam pişmesi için daha çok öze gösteriyorum, kedilerden falan uzak duruyorum, bunlardan geçiyormuş çünkü.
Erkek, ancak isim bulamıyoruz bir türlü, kız isimleri daha şeker seçenekler daha sıcak.
bende yarin giriyorum canim :) hadi bakalim inşaAllah ikimizde güzel haberlerle gelirizzzzz :)
o hoo XXL ne ki3-4 kiyafetin dişinda hiçbişeye sigmiyorum :))) Allah'tan su penye pantolonlar moda olduda bişeyler bulabiliyoruz kaydirigubbakcemile3
canim ayrintiliya yarin giricem inşaAllah :) tabiki gelince haberleri yetiştiririm
ne güzel bebişinizi göreceksiniz yaaa... inşallah güzel haberlerle gelirsiniz :)
mutaharra canımm nasılsın bakalımm yarın inşallah iyi haberlerle döneceksinnn hem bebişide görcenn ayy ne güselll
ama bende bebişimi özlediiimmm yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yeni anne sen nasılsın canımm a.s.a.s.
hrekese günaydın bayanlar,uzun zamandır okuyamadım umarım herkes iyidir,çok özledim sizlerihihoyyyt
ılgın0707 .!.:günaydın kardeşlerim bitanecik arkadaşlarım nasılsınız sizleri çok özledim umarım herkes iyidir :)))
:1ninca::1ninca:Ay herkes mışıl mışıl uyuyor çıldırıcam ya.Ben de uyumak istiyorum.immmmmddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt böyle uykusuzluk olurmu ya hani hamileyken hep uyunurdu Hadi uyuyun uyuyun ben beklerim dünyayı benim için de rüya görün
günaydınlar deriz sizeee teyzeleriii biz geldikkkkk ömerimmmm le alimlee evet kızlar ömer ve ali olacak isimleri ...ben iyiyim çok şükür annem yaradı bana
sizler nasılsınızzzz
Günaydın fıstıklara.s.a.s.,yeni uyandım bende,demir ilacımı aldım,kahvaltı için yarım saat geçmesini bekliyorum,oğluşum daha uyanmadı:ecrin_bebek:
ahh ahh ben hala hissedemiyorum bazen kalp atışı gibi hissediyorum hemen elimi larnıma götürüyorum sonra geçiyorsenağlama canım senin kalp atışı gibimi yoksa tekme atıyormu?
günaydınlar deriz sizeee teyzeleriii biz geldikkkkk ömerimmmm le alimlee evet kızlar ömer ve ali olacak isimleri ...ben iyiyim çok şükür annem yaradı bana
sizler nasılsınızzzz
Günaydın canım,kız ne kolay buldunuz isimleri valla, biz arıyoz arıyoz bulamıyoz:sm_confused:Uzun ömürlü olsunlar inşallah isimleri ile yaşasınlar:Saruboceq:
a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?