2009 Mayıs Anneleri

hoş geldin :) kesinlikle çok dikkat etmek gerekiyor yenene içilene. köpeğimiz var bizim de aylardır sevemiyorum doktorum yasak koydu en baştan... neyseki yanlış anlama olmuş bir şeyin yok. bu arada bebişin cinsiyeti ne a.s

Erkek, ancak isim bulamıyoruz bir türlü, kız isimleri daha şeker seçenekler daha sıcak.

bende yarin giriyorum canim :) hadi bakalim inşaAllah ikimizde güzel haberlerle gelirizzzzz :)

o hoo XXL ne ki 3-4 kiyafetin dişinda hiçbişeye sigmiyorum :))) Allah'tan su penye pantolonlar moda olduda bişeyler bulabiliyoruz kaydirigubbakcemile3

canim ayrintiliya yarin giricem inşaAllah :) tabiki gelince haberleri yetiştiririm

hoşgeldin canim :)

o dedigin şeyi ilkkez duydum..zaten ne cok sey ögrendik su gebelikte :) cok sukurki yanliş anlaşilma olmuş canim..dedigine katiliyorum..tüm tahlilleri tek tek incelerim bende..su net büyük nimet vallahi :)

Erkek, ancak isim bulamıyoruz bir türlü, kız isimleri daha şeker seçenekler daha sıcak.

erkek bebiş sayımız epey arttı sanırım:) bizde yaşadık o sorunu hala daha net değil ama bi şeyler oluştu kafamızda hayırlısıyla bir kucağımıza alalım da iş oraya gelsin:)

ne güzel bebişinizi göreceksiniz yaaa... inşallah güzel haberlerle gelirsiniz :)

mutaharra canımm nasılsın bakalımm yarın inşallah iyi haberlerle döneceksinnn ŞenizŞeniz hem bebişide görcenn ayy ne güselll kaydirigubbakcemile2:teytey:

ama bende bebişimi özlediiimmm yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yeni anne sen nasılsın canımm a.s.a.s.

Hoşgeldin canım,dediğin gibi iyi kontrol etmek lazım sonuçları ne olur ne olmaz...Benim bebişimde erkek,gerçekten erkek ismi bulmak zor,bizde kararsız kalıyoruz hep...

BENGİCİM,benimde çok hoşum gitti yaa öyle tatlı anlatıyokigerçek gibi,özellikle şu hortumuda kestiler falan yazmışya kopuyom ordasırnaşık şey bebişi ısırasım geldi

MUTAHHARACIM, yüzünün fotosunu iste mutlakahihoyyythihoyyyt

a.s.a.s.

Sağol canım iyiyim bende, kocişi yatırdım ben geceperilerini oynuyom:smiley-cool:
Sen nasılsın?Yeğenim nasıl?a.s.a.s.

:1ninca::1ninca:Ay herkes mışıl mışıl uyuyor çıldırıcam ya.Ben de uyumak istiyorum.immmmmddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttt:sm_cool::sm_cool::sm_cool:böyle uykusuzluk olurmu ya hani hamileyken hep uyunurdu:jeyyar::jeyyar:Hadi uyuyun uyuyun ben beklerim dünyayı benim için de rüya görünsırnaşık şey

hrekese günaydın bayanlar,uzun zamandır okuyamadım umarım herkes iyidir,çok özledim sizlerihihoyyyt

günaydın kardeşlerim bitanecik arkadaşlarım nasılsınız sizleri çok özledim umarım herkes iyidir :)))

hrekese günaydın bayanlar,uzun zamandır okuyamadım umarım herkes iyidir,çok özledim sizlerihihoyyyt
ılgın0707 .!.:
günaydın kardeşlerim bitanecik arkadaşlarım nasılsınız sizleri çok özledim umarım herkes iyidir :)))

Günaydın fıstıklara.s.a.s.,yeni uyandım bende,demir ilacımı aldım,kahvaltı için yarım saat geçmesini bekliyorum,oğluşum daha uyanmadı:ecrin_bebek:

günaydınlar deriz sizeee teyzeleriii biz geldikkkkk ömerimmmm le alimlee evet kızlar ömer ve ali olacak isimleri ...ben iyiyim çok şükür annem yaradı bana

sizler nasılsınızzzz

Tutkuncum vallahi o saatte mışıl mışıl uyuyodum,bende gece perisiyim ama 1de falan yatarım kız,sabah nasıl kalkıcan?a.s.a.s.

günaydınlar deriz sizeee teyzeleriii biz geldikkkkk ömerimmmm le alimlee evet kızlar ömer ve ali olacak isimleri ...ben iyiyim çok şükür annem yaradı bana
sizler nasılsınızzzz

Günaydın canım,kız ne kolay buldunuz isimleri valla, biz arıyoz arıyoz bulamıyoz:sm_confused:Uzun ömürlü olsunlar inşallah isimleri ile yaşasınlar:Saruboceq:
a.s.a.s.

sizler nasılsınızzzz

oooo isimlerde bulunmuş ne güzelhihoyyytbiz hala bulamadık iklim demiştik ama sonra vazgeçtik ayy ne olucağına karar veremedik ne zormuş isim bulmak ya

semra cnm çokkkkk önceden düşündük kız olsaydı elif nazlı olacakdı ama ikiside erkekk

Günaydın canım,kız ne kolay buldunuz isimleri valla, biz arıyoz arıyoz bulamıyoz:sm_confused:Uzun ömürlü olsunlar inşallah isimleri ile yaşasınlar:Saruboceq:
a.s.a.s.

semrayada yazmıştım cnm çok önceden düşündük biz cnmm

aminnn cnmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…