2009 Mayıs Anneleri

oooo isimlerde bulunmuş ne güzelhihoyyytbiz hala bulamadık iklim demiştik ama sonra vazgeçtik ayy ne olucağına karar veremedik ne zormuş isim bulmak ya

Bazen pıt pıt atıyo bazende balık gibi kayıyo,ama el mi ayakmı anlayamıyorum..Kız ismi için ben EKİN ismini çok beğeniyoruma.s.

a.s.

kızlar benim belimden böbreklerime ağrı vuruyor kızlar yaaaa acaba belimden vuran ağrımı uyurken yokk

kızlar benim belimden böbreklerime ağrı vuruyor kızlar yaaaa acaba belimden vuran ağrımı uyurken yokk

Canım doktora söyle bunu sakın unutma,ama kas gerilmeside yapabilir böyle belki kas ağrısıdır karnımız çıkıyor diye olabilir
a.s.

Son düzenleme:
Canım doktora söyle bunu unutma sakın unutma,ama kas gerilmeside yapabilir böyle belki kas ağrısıdır karnımız çıkıyor diye olabilir
a.s.

cnm dün kustum sonra başladı belimm felaket ağrıyo benim karnımı görmeyin 7-8 aylık giibi yüzüm gözüm çöktü ama karnım aldı basını gittiii

doktorum yatmaktan eklem ağrıları olacak dedi ama çok oolursa söyleyecem tabbiii

kızlar netten baktım şimdi bu haftada 300 gr dır bebeğiniz diyor yaww benimkliler neden öleee hemde ikitanelerr yawww 50 gr fazlalıkları var:roflol:dombili olmasındanmı böleler yaww habirede kusuyorummm yawww:1shok:

kızlar netten baktım şimdi bu haftada 300 gr dır bebeğiniz diyor yaww benimkliler neden öleee hemde ikitanelerr yawww 50 gr fazlalıkları var:roflol:dombili olmasındanmı böleler yaww habirede kusuyorummm yawww:1shok:

Nazar değdiricen oğluşlara he

günaydınlarrrr
nasılsınız kızlarr
maşallah de dırımkzıı ne güzel işte
eksik olmasında fazla olsun tatlımya
günler ne çabuk geçti
geçmeyede devam ediyor valla
az kaldı bebişlerimzii kucağımıza almaya

Hee şimdi hatırladım sen bugün ayrınntılıya gircen dimmmmiiiiii,ondan uyuyamadıııııııın

valla maşallahh onlaraaa evet yarılandı yollar ama karın büyüdükcee ağrılar artıyorr
ben yatakda zorla dönüyorummm kocaman karnımmm yawwwww çatır çatırda çatladımdaaa

Sanada günaydın canım,daha hızlı geçsin hihoyyytdaha hızlı geçsinhihoyyyt
Ben çok merak ediyom oğluşumu:dance::dance:

yarin detayli ultrasona giricez inşaAllahhhh 13.30da :) heycanliyim tahmin ettiğiniz gibi :) zaman gene agir agir akmaya basladi :)

Hadi bakalım canım inşallah çok güzel haberlerle gelirsin...

Ooo ayrıntılı günü mü bugün nedir :) Güzel haberlerle gel inşallah canım...

Canım çok geçmiş olsun. Bak iyiki dikkat etmişsin. Yoksa boşuna hem telaş yapıp, hemde ilaç içmeye devam edecektin. Ne dikkatsiz bu doktorlar yahu... klava:

hrekese günaydın bayanlar,uzun zamandır okuyamadım umarım herkes iyidir,çok özledim sizlerihihoyyyt

Günaydın canım... Bizde özledik seni. Nasıl oldun bakalım?

günaydın kardeşlerim bitanecik arkadaşlarım nasılsınız sizleri çok özledim umarım herkes iyidir :)))

Günaydın canım. Sağolasın sen nasılsın?

Günaydın fıstıklara.s.a.s.,yeni uyandım bende,demir ilacımı aldım,kahvaltı için yarım saat geçmesini bekliyorum,oğluşum daha uyanmadı:ecrin_bebek:

Günaydın. Ohhh bende yeni yaptım kahvaltımı ofiste :)

günaydınlar deriz sizeee teyzeleriii biz geldikkkkk ömerimmmm le alimlee evet kızlar ömer ve ali olacak isimleri ...ben iyiyim çok şükür annem yaradı bana

sizler nasılsınızzzz

bayaz16 günaydın canım...

Günaydın canım hoşgeldin. Vallahi anne yaramış sana. Keyfini yerinde görmek çok güzel :)

Herkeslere kocaman günaydınlar bacılar. Valla bir günde özledim yahu sizi :1hug:

pınarcığımmmmmmmmmmmmmmmmmm sanada günaydın tabi miniğinedeee günaydınnnnnnnnnn

PINARCIM,günaydın sanada bebişinedea.s.a.s.

Kızlar geçmişte bi formül yazmıştınızya bebiş boyu hesaplıyordu hani,arıyom bulamıyorum,internetede baktım ama formül yazmıyor,hep hesaplanmış sonuçlar var,bugün yada yakında doktora gidecek olan bi arkadas sorabilirmi doktoruna nasıl hesaplanıyo boy diye?benim çok sevgili doktorum hiçbir ipucu vermiyoda sağolsun...senağlama

günaydın pınarcım nasılsın yiyenim nasıl :)))) bizde işteyiz çalışıyoruz

dırımkızım sanada günaydın umarım sen ve paşalar iyidir:)))

Günaydın canım sanada... Ultrason görüntülerinde yazan FL değeri varya. Onu 7 ile çarpınca yaklaşık değer ortaya çıkıyormuş...

günaydın pınarcım nasılsın yiyenim nasıl :)))) bizde işteyiz çalışıyoruz

dırımkızım sanada günaydın umarım sen ve paşalar iyidir:)))

Günaydın canım benim. iyiiym çok şükür. Yeni yıl, yeni umutlar. Üstelik kızım gelecek benim inşallah bu sene :) Nasıl iyi olmam :)

Prensesim Defne'm de iyi çok şükür... Keyfi yerinde sürekli tekmeliyor annesini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…